StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innentõl letöltött játékkal kapcsolatban a kérdések és válaszok is törlésre kerülnek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Este rendberakjuk a topicot is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
klók = cloak
mádörsipp = mothership
létgémnél = late game-nél
Most már kéne valami játékot összehozni, de asszem nagyon leszakadtam a mezõnytõl.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
How much can you take,before you snap?
#18069-el kezdhetnéd is a moderálást. <#idiota>#idiota>
Gratulálok, remélem rend lesz és béke! <#pias>#pias>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
virágokat, ajándékkosarakat, pénzt, sc2-õt az öltözõmbe😊
MJ rulz Pink Team The Only One
zerg használ: changeling, parasite, fungal, corruption, az a cucc van még hogy immunis lesz stun-ra?
http://www.esl-world.net/masters/season5/gamescom/sc2/playoffs/rankings/
a meccsek közötti 'vs' re kattintva töltheted le a replayeket
de saját magának mond ellent, az elõbb nem kell apm a terrának, a zergnek igen, most meg a terrának igen, van mit spellezni, szegény zergnek meg nincs.
és az infestor a játék legjobb varázslója, + kibaszott terra ellenes. az a corruptor spell meg mehet thorra is izomból😊
de egy biztos, zerg kötelezõ infestor terra ellen.
Van itt azért egysmás 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ez az op téma engem arra emlékeztet amikor
a prot elsírja magát 1v1ben hogy geci imba terra miután 8 zelával nekiesett 4 reapernek. 1stalker megoldotta volna.
vagy amikor ugyanezt eljátszotta valamelyik kurva okos mara vs stalkerrel. persze azért a többség becsülettel kap ki (like me). kikaptam mert bénább vagyok, vagy mert hülyeségdet húztam. ilyen egyszerû. nem imbázom tele a fórumot, ha banelinggel legyalulták a 8milliós seregem, lettem volna okosabb, ügyesebb...
a terrának kell durván 4 barrack, néha több, 2-6 factory, 3-4 stargate. hm, sokkal könnyebb építeni, odafigyelni, használni mint a zerg larvakat. ezért van az hogy ha repet nézek akkor a zergeseknek van 2-3 csoportja, nekem meg tele van mind a 10?
ami a harcot illeti, neked kell figyelni lárvára, nyálkára, építésre.
nekem meg harcolni, egységet gyártani (nekem is kell bizony), raven drone, ghost emp, stim, siege, cannon, hazamenni supplyzni (neked nem kell) és az endgame-ig ha eljutunk addig folyamatosan fejleszteni a gyártósort, hogy eljussak az említett hatezerkettpõszáz barrackig factoryig és stargateig. meg persze még mule-ozzak is.
több egysége van, számold csak meg.
marauderre tökéletes a zerg elsõ egysége a ling. de a hydra is jó. meg persze minden levegõ.
viking kibaszott gyenge még a muta is szedi 1az1ben, nemhogy a corruptor.
gazdaság összeomlása: megint az elfogultság. talán ha a terra viszi az scv-éket sokkal jobb 1 vagy 2 comcenterbõl újratermelni õket? ennyi erõvel ne toljál el csak 1-2 lárvát drone-ra és ugyanott vagy ember mint a terra az 1-2 centerével. a queen pedig nem véletlen köpi be azt a nyamvadt hatcheryt.
a gáz dolgot pedig szintén golndoljuk végig.
mara25, reaper50, ghost 150vagy 175tököm tudja, medievac 100, thor 200, siege 125, raven200, viking 75, bc300. tényleg sokkal kevesebbet igénylõ faj...
pszájsztórm>archon
MS=kuka
carrier szerintem jó egység. archon is. fasza kis splash weapon, dög pajzs. mothership-et passzolom...
eddig 1 buggal találkoztam, nem adott be egy achievmentet. következõ patch-ben javítva volt, be is adta. lehet amúgy is.
foglalkoznka vele ember, ez a legsupportosabb kiadó ami létezik, elhiheted hogy évekig jönnek a patch-ek és nem félévente.
balance rinya: unalmas, lehet béna terra vagyok, de engem gyémántban ver el zerg, terra, prot is. vissza is. no offense de l2p. vicces miket olvasok balance címszó alatt:
- mara ellen hozhatod az immortalt early-be... wtf
- a terra viheti a parasztot csatába, mert neki nem olyan mint a zergnek - nem omlik össze a gazdasága. miért is? olcsóbb? kevesebb kell?
- terra mindent counterel, õt meg nem... igazi gyöngyszem
alig várom hogy idra (a hisztis kurva, akivel ha én játsdzanék az életben, akár elver (természetesen alázna), akár nem, egy meccs után tarkón basznám, hogy egy életre tanuljon tiszteletet és játékintelligenciát, fair play-t, viselkedést) átálljon terrára és lássuk kiemelkedik-e jobban a mezõnybõl, mint zerggel teszi. be szép is amikor egy nem nab zerg gyalulja a terrát a banelinggel, foglalja az infestorral a nagy egységeket, befoglalja az egész pályát mire kijössz az 2. expedre. de ezerszer könnyebb rinyálni hogy imba terra.
de egyet aláírok, a terrának bc kivételével nincs szar egysége, változatos, fantáziadús és ügyesebbnek kell lenni a zerghez. vagy inkább koncentráltabbnak, több apm. de ezt nem imbának hívják...
Elõre is köszi!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

betaban csak beadtak pár ezer éve kitaált változtatást 12 patchben hogy úgy tünjön mintha érdekelné õket
kb most fejezhetik be a 3. rész single playerét, az intro outro már abból is ezer éve kész, aztán mennek palm beachre 6 évre bobby nyaraló városnegyedébe koktélozni
Arab money
- Bejön a hibabejelentés (hogy mennyi részlet jön róla, azt most ne is vegyük ide...)
- Statisztikát kell vezetni a bejelentések számáról, hiszen ki kell szûrni az egyedi jelenségeket
- Reprodukálni kell a hibát. Jegyzõkönyvet kell vezetni arról, hogy milyen körülmények között jelentkezik (internethez köthetõ, géptípus, telepítési környezet, más programokkal való összeakadás, hibás kezelés, ezt oldalakon keresztül sorolhatnám)
- Priorizálni kell a hibát (kockázatelemzés, statisztikai becslések a várható elõfordulásról, stb.)
- Ki kell javítani a hibát
- Le kell tesztelni a javítást (nagyjából ugyanazt kell végrehajtani, mint a reprodukálásnál)
- Ha minden rendben, patch-re átadni, de minden apró vackot nem fognak egyenként kiadni, ha a játékélményt nem döntõen befolyásolja
- A patchet tesztelni kiadás elõtt, hogy mindenkinél lefusson
- Patch note elkészítése
- Patch kiadása, infók publikálása
Elhiheted, hogy ez csak vázlatos lista a teendõkrõl. Gondold végig, ez hány embernek mennyi munka. Aki nem dolgozott ilyen környezetben, el sem tudja képzelni mi meló ez a háttérben.
A balanszról meg egyszerûen korai beszélni. Nem hinném, hogy nekifognék ide-oda állítgatni az egységek tulajdonságait ennyi adattal, ami ilyen rövid idõ alatt összejött. Az elsõ bajnokság lement, vélhetõen a pro gamerek játéka alapján már le lehet vonni további következtetéseket.
Még ti sem tudtok megegyezni, hogy melyik faj a legerõsebb, mert nem egyértelmûen nagy a különbség, döntõen nem zavarja a játékot. Az meg, hogy vannak unalmas és kiszámítható stratégiák (reaper rush most nagyon menõ) az nem fog változni a jövõben sem, csak más lesz a favorit.
Az operációs rendszeren is túl...
de ne felejtsd el,hogy a játék erõssége a multiban van
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
mondom ezt úgy, hogy én az sc1-bõl is csak az alapjáték kampányával játszottam, se a kiegészítõ, se multi
sajnos nem voltam gépnél délután óta, érdemes megnézni a döntõ meccseit?