StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Colossus+Void, ha sikerül 25/25 darabot összehozni onnantól könnyü!😄
Amúgy reaperrel foglakozóknak üzenném, hogy pont most volt 1v1ben, HA jól tolja reaperrel, ESÉLYED sincs. Sajnos pont olyan pályán voltam, ahol a mineralok a hegy mellett voltak, felugrik, lõ, visszaugrik taktikát használva ölte le szépen sorba a dronejaimat. HA elmentem velük, körbefutott, odament. Queen semmit se ért, mert mire odaértem volna 3szor körbefutott és megölt mindent. Reaper +10sec gyártási idõ, marának 95 élet, nincs stim és 5sec cooldown a lassításon meg lenne oldva minden. Mert az már szerintem pofátlanság, hogy a raven seeker missileját belõttem a tömegbe, minden meghal (marine) és az ÖSSZES mara megmarad 5 élettel, amit a medivacoc szépen feltöltenek.

Sheltem
Protoss utolsó pálya "In uter Darkness" Brutalon lesz az igazi. "Alig várom", hogy eljussak addig rohadjon meg <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Flamer
inkabb yutub. nem szeretem fajlokat😄

http://loal.atw.hu

Hegi90
rapishare, data.hu, dropbox, google, atw.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

quad
hali! hogy szoktátok megosztani az emlékezetes replayeket?

van egy 1v2 terrannal , amiben szereny szemelyem 2 protosst bealaz egy vesztes szitubol , tanulsagos 😄

Az utolsó páya easy ha nem kell megcsinálnod a hard achit hogy 1x használhatod csak, de az is sikerült.

Szerintem a protoss utolsó nehezebb.

j0nNyKa
nem hiba az, azt pontosan úgy kell megcsinálni

az achievement-et ha megkapod, megmarad, tökmind1, hogy utána hogy-hova ugrálsz vissza a kampányban

a lényeg, hogy ha van egy ilyen sokpénzes mentésed, egy csomó achit meg tudsz csinálni

amit egyelõre nem látok át, hogy a "complete all missions on brutal diff" címû mûvet hogy fogom bezsebelni 😊 uccsó pálya azért nem annyira egyszerû már hardon sem

yay, nem flameltem hozzá a terra-imba témáhz!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kezdj el játszani a másik két fajjal és másképp fogod látni a dolgokat! Nem veszed észre minden SC oldalon, hivatalos fórumokon, pro játékosoknál is az jön elõ, hogy terran jelenleg erõsebb és nem csak könnyebb velük játszani. Ha majd jönnek szépen a patchek és egyszer tényleges balance lesz, majd csodálkozni fogsz mi van. "Jaj, pedig olyan jól játszottam, úgy, mint eddig, MMM, tank, ha kellett viking és mégis kikapok alacsonyab ligásoktól. Ez a Terra olyan gyenge lett."
protot kezelni szerintem is konnyebb mint terrant.

köszi
Sikerült megcsinálni.
Kis "csalással" vagy inkább egy hiba kihasználásával.
Volt 1,9 millió creditem.
Megvettem az 1ik csoportot. Bedobta hogy kész az Archi.
Utána visszatöltöttem a mentést és megvettem a másik csoportot. És így tovább. És úgy érzékelte a játék hogy megvettem mindet.
Lehet ez egy hiba a játékban.
Mondjuk ha most visszatöltöm a mentést akkor nem lesz megvéve egyik fejlesztés sem, de majd csak azokat veszem meg amik fontosak.

csuszi
prottal toltam. szerintem könnyebb faj mint a terra😊 sokkal univerzálisabbak az egységei, kevesebbet kell kezelni, könnyebb az expeket védeni, erõsebb levegõben, mobilisabb. DE NEM ERÕSEBB, csak kezelhetõbb. zerg szerintem nehezebb. de jó lenne ha végre külön kezelnétek mi az imba, és mi a nehézség. nem az az imba amikor egy fajjal nehezebben boldogul az átlag ember. az imba az, amikor az egyik faj erõfölényben van. nem nehézségi/könnyebbségi fölényben...

MJ rulz Pink Team The Only One

midnenfele kotozkodes nelkul, kivancsi lennek a velemenyedre a tobbi fajjal valo platinum/diamond jatek utan is 😊

csuszi
többiben nem értünk egyet, de mivel te se mondtál újat, én se fogok.
tehát csak erre reagálok:
" Valamint az általad pofánvágásra ítélt Idranak"
ha nem tûnt volna fel, indokoltam miért basznám pofán. ehhez köze nincs annak hogy zerg, jó vagy rossz játékos, amerikai vagy magyar etc.
unfair, veszteni nem tudó, pofátlan, tiszteletlen, hisztis, nagyarcú kis gyökér. ezekért rúgnám szájba😊

csuszi
"Ej istenemm kezdesz kicsit szánalmas lenni öregem. Am honnan veszed, hogy nem védem ki ezeket?"
kezdjük azzal, hogy nem sértegettelek.
2, semmi olyat nem írok, amit nem mondanék a szemedbe.
3. nem én sírok, hogy a reaper rush imba. közben könnyedén lehet védeni, és cserébe ha aterrának nem jön össze, akkor gazdasága romokban, scv nincs, és könnyû préda. mint a ling rushnál.
4. "6 pool rush, bázis közelébe dupla gw rush, stb nem igen fog ki rajtam,"
ezekrõl nem is beszéltünk😊
5."de nem jelenti azt, hogy el is kell szálnod magadtól" nem kell a frusztráltságod idevetíteni, sehol nem szálltam el magamtól. jó párszor leírtam, béna vagyok, szar apm-el, csak én ha kikapok nem imbaságon sírok, hanem elismerem jobb az ellen, béna voltam, vagy butaságot húztam, vagy egyszerûen rossz taktikát választottam...én a nagy arc😞 😄
6" Kapnál egy ilyen jellegû játékost, azonnal leölné a marha nagy önbizalmad." senki nem hitte hogy én pro vagyok.
7"Én csak azt mondom, ha nem ebbõl akarsz megélni,ne azért akarj játszani, hogy mindenképp a legjobb legyél, hanem hogy élvezd azt és ne váljon az életeddé." épp ezért nem azon sírok, hogxy de imbalanced a game, hanem lesdzarom ha elpicsáznak. ki nem élvezi?
8. én meg cb.eu 8. voltam cod2-ben. és ez az fps hogy jön ide?😊

ui.: a hsz. kezdeti hangvétele miatt ha nem probléma innentõl hanyagolom a veled való társalgást. szép estét

ProGabe
miután megvan az összes upgrade, a protoss és zerg artifactokért pénzt kapsz. újra meg kell csinálni régebbi küldetéseket, felvenni az artifactokat és bezsebelni a pénzt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tobbszori vegigjatszas?😊

Kampányban, az Armory -ban, hogyan tudom megvenni az összes fejlesztést?
Nincs elég pénzem rá. kb a felére van pénz.
Archi miatt érdekel.

Hegi90
Nálam még most is ugyanaz, de biztosan.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sheltem
így jó?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hegi90
így-így.

Különcigány helyére meg Különc-öt gondolom.

Sheltem
Egyelõre csak töröltem, frissíts F5el és jó lesz az.

A "hegicigány"-t rád írták, tehát oda Hegi90et írjak ?

Hegi90
Úgy érted javítva. Amúgy a változás még most sem látszik a linkben.

Sheltem
Én nem moderáltam semmit, csak kértem, hogy a személyeskedést ha lehet mellõzzük. Személy szerint én a reaper épülési idejét növelném meg 10seccel kb és a marauder hpját csonkítanám meg, ha nem is nagymértékben, de valamennyire mindenképpen. Ettõl még nem szánalmas a másik aki úgy érzi nem imba a terran, csak máshogy érzi.

Azonban én nem fogok vitázni csuszi-val egyrészt mivel õ diamond ligás és 10edannyi tapasztalatom nincs, másrészt nem is érdekel még a multi amíg nem fejezem be a single playert brutalon. <#idiota> (Addigra minimum egy balance patch lesz az tuti)

Blink addig nem kell reaper ellen stalkernek, amig 1. olyan hülye a terra hogy nekiáll lövöldözni stalkerre reaperrel(amugy ez nem jellemzõ), vagy nincs még exped. Amit MorroW csinált, az az igazi veszély, nem az hogy begyalul csak magában reaperrel, az pont elég, hogy arra kényszerít, ha ki akarsz egy szintel lejjebbre expelni, mégha közel is van a mainedhez(mapok 90%) blink nélkül úgy kiszopat hogy öröm nézni, mert stalker ide oda bandukol, te ugrasz reaperrel és ahol nincs épp stalker, azt a szintet(main vagy 1. exp mindegy is)letarolod építõbõl. Aki látta a döntöt tudja mirõl beszélek, te is érted ezt sztem Csuszi kollega. Ha meg nem mész ki expelni csak késöbb, azt megint nem kell ecsetelni ugye, elég nagy hátrány ecoban, ehhez jön hozzá még az a mule amit te egyenértékünek raksz be azzal hogy tud prot hamarabb gyártani turbo miatt több probe-ot, erre is válaszolnék, tehát több probe több supplyt foglal(mig mule nem)több probe MIND pénzbe kerül(mule nem, ahogy telik az idõ, kapod ingyen) valamint nincs ÉLETMENTÕ képesség ha kell detectornak, vagy eljutok addig vagy nem, neked gondod erre kb. SEMMI, max ahogy írtad, hogy sporolni kell min.50-100 energiát lol, szívem megaszakad, de spórolnék én is(meg kb minden protoss sztem, mikor betámad pár cloak unit, és még nincs/nincs elég detectorom épp a jó helyen, az nekem gg, neked spórolós gond, 150 ér, játék elején, ami ha dobsz 3x mule-t, már vissza is hozta az árát...
Az hogy a te ligádban mi van, konkrétan valóban nem mérvadó, de egyébként lehet úgy is közelíteni ha akarod, hogy 2v2 az kb. SEMMI, kutyát nem érdekli balance 1v1 van lõve, ott vagy van vagy nincs, és abban 10 ben 2 db zerg van. De tényleg nem ez a lényeg, hanem US top 200 ban 50% felett van a Terran, és top20 ban 1 zerg van, PRO tournamentek eredményei, EU Top200 ban is tarol terra stb. EZEK a mérvadók. Valamint az általad pofánvágásra ítélt Idranak is sokmindenben igaza van, sztem, meg Dimaganak is. Tényleg nem kell über módosítás ide, meg durva nerf T nak, de kell azért finomítani még, ez mégha a fanboyoknak nem is tetszik, nem 100% most. Szerintem. Én sem vagyok tévedhetetlen, de nekem ez a véleményem, valamint azért ahogy nézem, sokan gondolják még így.
nr1ranger
Tévedés hogy 6 évet töltöttek a balanszal, mert csak abban a pár hónapban foglalkoztak vele amikor a béta volt.

There is no peace. There is only WAR!

Oké, de akkor moderáljunk olyat is, aki nyíltan lenéz kb mindenkit, aki nem az õ színtén van és ezzel kb kelti a gyûlöletet. Sorry a kirohanásért, de irritálnak a túl nagy arcok. Alap esetben itt élne a közelemben és ismerném, meghívnám egy sörre, hogy ott beszélgessek el vele, de ez itt másképp jön le sajnos.
Sheltem
"Hegicigány" és "különcigány" nickek privátban való kérés miatt eltávolítva a nickek közül.

Nem akarok idegesíteni senkit nekem ettõl függetlenül tetszik a játék de ez a balance így kúrva kevés 6 év alatt 😊 szerintem nem jó a balance és hiába vagyok silverbe leszarom, elsõ 20 ba kb 13 terran van ennyit errõl.

Sheltem
Légyszíves a személyeskedõ jelzõkkel "kezdesz kicsit szánalmas lenni" spóroljunk. <#law>

Majd balanceolnak, még nincs 1 hónapos a játék... Peace srácok.

Hegi90
*direkt = ide.

Carbonka
EU topba TLO nincs benne a top10-be. Akkor õ most nem tud a terrannal játszani? Kb. ennyit ér ez a statisztika.

Hegi90
Most akkor másoljam be direkt az én ladderem?
Mert azt múltkor is néztem, hogy a top 20-ban én vagyok az egyetlen Zerg. De direkt nem raktam be ide, mert gondoltam ez elég rendhagyó eset lehet.

Ej istenemm kezdesz kicsit szánalmas lenni öregem. Am honnan veszed, hogy nem védem ki ezeket? Ez elõtt fps-eztem (élmezõny általában), bétával nem játszottam, nem olyan rég álltam át sc2-re és egyre jobban megy. 6 pool rush, bázis közelébe dupla gw rush, stb nem igen fog ki rajtam, de azért kösz, hogy ezt látatlanban megállapítod 😊 Örülök, hogy bárkit elítélsz csak úgy, pedig közöd nincs hozzá. Az, hogy diamond ligás vagy, gz, meg minden, de nem jelenti azt, hogy el is kell szálnod magadtól. Én csak azt mondom, tökmind1, hogy pl te mit mondasz, hogy nem op egyáltalán. Akik tényleg prok és van is közük a játékhoz, ebben és ebbõl élnek, talán megállapítják, hogy erõs-e, vagy sem. Kapnál egy ilyen jellegû játékost, azonnal leölné a marha nagy önbizalmad.
Én csak azt mondom, ha nem ebbõl akarsz megélni,ne azért akarj játszani, hogy mindenképp a legjobb legyél, hanem hogy élvezd azt és ne váljon az életeddé.
Carbonka
+ jóval magasabb szinten.

Carbonka
Azért az nem véletlen, hogy a Pro-k is mondják, hogy milyen Imba a T, de te biztos jobban tudod a napi 2-3 óráddal, mint azok akik egész nap ezt tolják.

csuszi
bejelentkeztem már lássuk a ladderem:
diamond division umoja indigo top 10
prot
zerg
terra
zerg
terra
prot
prot
prot
terra
terra

mekkora OP
😊
2v2 diamond
zerg zerg
terra rand
rand rand
rand prot
prot zerg
prot terra
terra prot
prot zerg
terra prot
prot zerg

csuszi
"Lassan kezdem elhinni Csuszi, hogy a terran hihetetlen gyenge faj, amennyire véded"
örülök hogy ezt szûrted le, bár én sose mondtam ilyet😊
" Azzal jösz, hogy ki milyen ligában játszik, ez nem épp mérvadó"
hogyne lenne. amit te nem fogsz slverben, azt diamondban könnyen fogják. zerg queen-el, prot stalkerrel. blink pedig nem kell hozzá, mivel a reaper szart sem ér a stalker ellen. durván 2stalker megfog 7 reapert.

Nézd az emberek úgy játszanak ahogy a program hagyja nekik.

MorroW nem hülyegyerek, tudja õ is nagyon jól, hogy amit csinált Idrával reaperekkel az nem feltétlen sportszerü, de 5000pénz jobb mint 2500...

Az emberek nyerni akarnak. Ez ennyire egyszerü. Egyébként Reapert simán lehet fogni Protossként Blinkes Stalkerrel, ebben igaza van Csuszinak, az fõleg zergnek gond, míg a varázslatos MMM meg Protossnak.

Nem OP durván a terran, én ezt még sugallani sem szerettem volna soha, de pont annyival "fogyasztóbarátabb" így egészében, hogy igazából az pont elég, véleményem szerint. A fõ gond még mindíg a marauder upgradejeivel van, nekem már annyi elég lenne, ha stimet kiszednék tõle/mostani 20 helyett 30-40 et sebezne rá, és/vagy több lenne az ára/kevesebb lenne a hp. Jelenleg Protoss ellen Marauder Marine MEdivac tarol, ha hozol rá twilight centert, templar archive-ot, onnan még idõben árban jó drága stormot, és gyártasz gáz heavy HT -t azt terran azonnal egy olcsó épülettel 4 árból countereli Ghostal, Colo meg stimpakozott maraudertõl kurvára kikap ár érték arányban, amit Csuszi mondott korábban hogy marauderre Immo az ha stimpack játszik megint nem effectiv árban(fõleg ha marine is beljátszik ami meg bontja hamar a hardened shieldet), Zea charge-al együtt concusive töl szopik, ez a dolog nincs tehát megoldva, T MMM bizony overpowerednek tûnik Protoss ellen, Z ellen meg hellion+reaper gyanus. Ezek jobb játékkal kezelhetõk, látott mindenki legyõzött terrant más népekkel, vitán felül, csak ez még nem garantálja egyenes ágon azt hogy balance van, szerintem árnyalni kéne csak, nem felrúgni mindent, de változásokat várok...
Azt ne felejtsd el, hogy morrow is ezzel a "láma" taktikával nyerte meg a találkozót <#nevetes1>. Mellékesen engem nem zavar, hogy melyik faj mennyivel erõsebb, vagy sem. Terrannal kezdtem el a játékot, ma is azzal tolnám, már rég platina ligás lennék minimum. Én balga viszont játszogattam a többi fajjal is és most zergre mentem át, amihez tényleg több tudás kell. Tökéletesen elvagyok silverben is jelenleg, ha már tökéletesedik a technikám, akkor meg max feljebb rak, én ráérek. Nincsenek nagy tervek, hogy húú de nagyon drabál vadállat legyek. Csak játszok vele, mivel jó. Na peace <#wave>
Prince of Máté
Lehet azt, mass Broodlord pl tökéletes hard counterje.

CharrDen
A terrannal nem lenne SEMMI bajom, ha az emberek nem láma módon játszanának, és úgy játszanának, mint mondjuk esl-ben, tehát nem 6pool rush, nem emgy rögtön reaperre (általában), hanem gondolkozni kell, taktikázni és összeszervezni a csapatokat. Mert ez, hogy csinálok rendesen 6 linget, van 1 expem, és megjelenik 4 reaper a bázisomon, ami futkározva kinyir mindent, az olyan embereket meg kéne ölni.

Én legfõképp terrannal játszom és szerintem is kicsit op, reaper rusht alig alig lehet védeni.

Lassan kezdem elhinni Csuszi, hogy a terran hihetetlen gyenge faj, amennyire véded, csak a többi op, terran meg elmarad a többitõl, ugye? Terrannak legalább nincsenek olyan egységei early game-ben, amihez a másik 2 faj hozzá se tud érni és hullanak az egységei folyamat, gondolva itt mara vagy reaper kite-olgatásra, akár egy kis kezdõ banshee cloakos mókára (igaz ez könnyen védhetõ, kivéve ha nem rögtön arra techelsz rá). De nem baj, ha te mondod, terran tuti gyenge, többek, kik ebbõl élnek és tudják mit mondanak, azok tuti nem értenek hozzá. Azzal jösz, hogy ki milyen ligában játszik, ez nem épp mérvadó, mivel minden ligában ugyanazok a fajok vannak hasonló képességû emberekkel megközelítõleg. Na sebaj, engem meggyõztél, vagy mégsem? <#ejnye1>
Sziasztok!

Örömmel jelentem hogy nekem - bizonyos szempontból statikusan - sikerült megoldanom hogy Skirmish-ben elérhetõek legyenek mindazok az egységek amelyek a Campaign-ban benne vannak!

Valójában az összes egység elérhetõ, egyedül a speciális épületeket nem tudtam benne elõvarázsolni. Pl. az automata gázszedõt!

A statikusság alatt azt értem hogy egy mapon mindig ugyanazon a pozicíóba kell kezdenem! Ezen még dolgozom de gondolom az verziójú SC2allin1-ben ez profibban meg lesz oldva!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Hali!
Nem tudjátok hogy a magyat tesztelõk hány % -ot adtak a játékra?
Azt tudom, hogy a Gamestar 93% -ot adott (amit én keveslek).

balintk
Lehet tudni, hogy mikor kezdõdik?

Nem vitázom tovább, leírtam a véleményem, majd a következö patchet nézze meg mindenki, ahol balance-állítás is lesz, nem csak kampány javítás, achievment problémák megoldása...

Valamint nem a pro Terran playerek körében van felzúdulás, és fontolgatják hogy mivel ebbõl élnek, és nem csak a fun számít, átállnak mondjuk másik népre, mint amivel eddig tolták(alighanem tudnak játszani, és tudják miért váltanának tehát.

Persze erre is van magyarázat, biztos vagyok benne. Jah, és a számok? Top200, meg IEM eredmények?

Ott is mindenki hülye, aki nem terran, és azt mondja gebasz van? Idra biztos hogy egy fasz, aki nem tudja mit beszél? Dimaga is rinyagép, és egy büdös noob, majd basszál le neki is egy sallert Idra után, mert terranra váltana a büdös zergje, pedig a hülye is láthassa hogy Terran kurva jól ki van balance-olva a többihez, csak ez a gyökér ukrán mit tudja ezt, azt ilyenekre hivatkozik hogy úgy több pénzt tudna keresni, bahhh...

Na mindegy magatokra hagylak.
Hajrá magyarok.
Én például már annak örülnék zergnél, hogy ha megkapná az overseer a parazita képességet az egybõl, már az levenne jó pár klikkelést és odafigyelést a felderítésnél!
Vagy a queen több energiával indulna, hogy legalább az elején még tudok figyelni arra,hogy folyamatosan tudjak lárvát csinálni, utána már ugyis néha néha elmarad, de igy sose tudom mikor jön össze a 25 energia, és mindig elkésem!

Én egy-két ilyen kis apro változtatás után már nyugodt lennék 😊

shaddam
Eladó egy bontatlan Starcraft 2 ár:10 ezer forint,vagy csere ps3 játékra.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete