StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha valaki szeretne 2v2-t vagy 3v3-t csapatban játszani az nyugodtan vegyen fel:
[email protected]
blúposzt
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Egyszer próbáltam 3 SpineC-t lerakni, csak a köcsög épp 6Pool-t nyomott és korán kihozott 4 lingek, aztán már esély nem volt, hogy felépítsem.
Ezt gold/platina ligás ellenfelek ellen, de lehet bronzba/silverbe sikerül, ha az ellenfél bepánikol.
Protoss Cannon proxyt is csak úgy lehet kivédeni, ha megõrzöd a hidegvéred és nem kezdesz el kapkodni. 😊
Az operációs rendszeren is túl...
ki kell próbálnom. + ugyanezt spine crawlerrel.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
http://data.hu/get/2898880/hellomynameisquad.SC2Replay.html
1v2 ... terran ... többet nem is kell irnom.
terra imba lett ha odafigyel mindenre az ember 😄
MJ rulz Pink Team The Only One
jön egy ilyen trükk:
zerg épület szopacs😊 és rögtön gondolkozik az ember, tyûûhhaaa, mekkora szopatás. és egy ilyet benyalna egy pro, rögtön hisztizne, csak erre akartam kilyukadni. bezzeg sc1ben boxer, sose sírt, sose panaszkodott, és hihetetlen ötletei voltak. ha kikapott gratulált és mosolyogva elsétált.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
szoval:
egyet ertek azzal hogy zergnel ott a muta, jopar mecset nyertunk/nyertem mar meg mutaval 😊 csak ugye muta joval dragabb es kesobb van es igazabol azt se tul nehez vedeni, de teny hogy geci idegesito a mutalisk is 😊 prot ilyen teren elmarad, mert ott harasskent izet lehet csinalni, ill en ezt szoktam: warp prism minerallienhoz, pylon mod, majd bewarpolok par dt-t. amire odaer sereggel foepulet ill dolgozok down, kiveve ha terran ugye, mert csak siman felemeli 😄
most nem tudom megmondani pontosan mivel nyerek tobbet, mert bassza betolteni ingame az achievmenteket, a b.net profileban meg nem irja szamszeruleg mivan. de en speciel protossal es zerggel jobban tudok jatszani mitn terrannal, szal nem mervado az en statom 😊 nekem terran a leggyengebb faj szerintem. no meg en foleg 2v2zok, 1v1 nagyritkan, illetve a 2v2 tarsam is randomozik, szoval csillagok egyuttallasatol is fugg mivan eppen 😄 ill most masfelhete nem jatszottam semmit, mert volt jobb dolgom is😄
de vigyazz, en nem is kardoskodtam terran opsagaval szemben. de azert elkell ismerni hogy itt ott elonyosebb helyzetben van tobbi fajjal szemben es nem feltetlenul jon ez vissza masik teruleteken a prot/zergnel. terrankent pl ami bevallt 2v2-ben hogy elejen sok marine es kozben tankok majd thorok megtamogatva ravennel, majd csomo scv-vel 😊 raven pdd-je nagyon hasznos. zergnel az a jo amit irtal ja, fast muta kozben zergling/roach, aztan muta harass kozben/utan ultralisk 😊 protnal meg rengeteget nyertem a fentebb irt dt warp-innel.
vagy én nem játszom jól, de általába terran ballba jön, oda bemenni fõnixxel,. vagy bázisra 200 turret közé esélytelen, mara szám miatt meg eleve nehézkes..
persze ha összefutok olyan terrannal aki nincs agyondefelve, akkor mûködik, de olyannak még nemnagyon találkoztam, max ha elején sikerült berusholnom..:-p
ha védeni akarod õket vagy tolok hozzá stalkert milliárdot, vagy ani airt-, de azok meg egyéb szempontból haszontalanok sztem..
aztán jöttek a bc-k(vagy 4) meg a faszom tudja, valahogy lenyomtam, akartam counterezzni de 700000 rakéta löveg+maradék BC stb szhétkapott, már untam így feltettem mindent egy lapta, mondom ha bukok 17 voiddal+mothership már nem fogom visszahozni..:p
voidot meg mindig fel kell hevíteni, ha kell, a saját épületeiden
voidot ált csak kiegészítésnek szoktam csinálni, bontani pár épületet míg máshol terelek..:p
lassan lõ, nemtok vele microzni se értelmesen, vagy csak én nem értek hozzá, emellett kurva drága is..
valahogy carriert sem értem, tudom normálisan kezelni...
terrával nehezebb játszani bizonyos szint alatt, de diamondban, pláne top 200ban már a prottól sem elég, hogy massolja a unitokat agyba fõbe, kell ht, sentry trükk tõlük is. erre gondoltam, nem többre. de ha az észnélküli faltörõ játékot nézzük, a 3 fajból õk állnak a legjobban ebben. erre írtam a könnyebbséget. az külön vicces, hogy pont ezzel vádolták a terrát, amikor a sereg odafigyelés nélkül úgy esne le mint a szar. amit írtam korábban, stim, siege, medievacra figyelj, drone, emp, ha van colo, brood akkor viking mikro stb. protoss erõs egységei viszonylag kevesebb odafigyelést igényelnek.
de legalább te is elismered, hogy az igazi reaper rush nem egy nagy kaland egyik fajjal sem fogni, csa, tudni kell mit kell húzni. amit a massolásra írsz, kurva egyszerû, ennyi erõvel a muta is gyökér dolog, mert egy ügyes játékos az õrületbe kerget az állandó muta veszéllyel. ez egy ilyen játék, az ügyes játékos állandóan baszogathat és ezzel kikészít. ez a reaper-re is igaz. és a mutára is. mert ugyan mi thozzak ellene levegõben hogy ne cseszegessen, vikinget?😊 úgyhogy ezt el kell fogadni, jön amuta, akkor thorral, marine-al császkálhatsz utána. és egyszer csak a zerg az egész mapon van, jön az ultra.
de ha te randomozol, mondd meg nekem plz, terrával nyersz a legtöbbet?