StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
kipróbáltam, 5bõl 5 játékban kivitelezhetetlen volt, úgyhogy inkább hagytam a picsába 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

CharrDen
WTF? Mi ez már, minden kedden ez van. Achi szerencsére müködik.

gallardo
üdv!
ha valaki szeretne 2v2-t vagy 3v3-t csapatban játszani az nyugodtan vegyen fel:
[email protected]

TurboX
"Hello, We are aware of the issue that is currently preventing Portraits and Achievements from being correctly displayed. Unfortunately I am unable to provide you with an ETA as to when this issue will be fixed."
blúposzt
antgecc
Játék van, de pl portrém nincs...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

berlinboy6329
mé,lehalt?hh?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Carbonka
Valaki nem akar rendezni egy SG 1v1 kupát?

HeadHunter86
Megnéztem és még nem. De legalább írná ki a Blizzard, twitterre, blogra, facebookra hogy gondjaik vannak, de semmi. Tudnám akkor miért vagyok feliratkozva.

HeadHunter86
Battlenet jó már?

Blacksheep333
Én próbáltam. De csak zerg ellen. Az a baj, hogy a Drone-ok 2 épülõ SpineC -t is kicsinálnak. Viszont azzal lehet szórakozni, hogy cancel és utána megint leteszed.

Egyszer próbáltam 3 SpineC-t lerakni, csak a köcsög épp 6Pool-t nyomott és korán kihozott 4 lingek, aztán már esély nem volt, hogy felépítsem.
Ezt gold/platina ligás ellenfelek ellen, de lehet bronzba/silverbe sikerül, ha az ellenfél bepánikol.
Protoss Cannon proxyt is csak úgy lehet kivédeni, ha megõrzöd a hidegvéred és nem kezdesz el kapkodni. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
HDH2 streamje mikor lesz?

Az operációs rendszeren is túl...

Hegi90
ez kurvajóó 😄😄D
ki kell próbálnom. + ugyanezt spine crawlerrel.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Ezé kell vinni mondjuk egy rakás hydra mellé Overseert is. Overseer fellát a hegyre, hydrák pedig végzik a dolguk. Ha nincs overseered v overlordod melléjük, akkor fenntrõl szétszopatják a hydra pakkod, míg felér. Valamint a DT-k sem fognak szopatni...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

CharrDen
Jaa, azt nem figyeltem. Amúgy tanultam egy remek dolgot Idrától: ha az overlordokat hegyre rakod, az lelát, de más nem lát fel!😄 Ezért szeretek replayeket nézni, mert én ilyenre nem gondolnék rögtön.

antgecc
Nem is lehet. Az a trükk, hogy elõször lerak egy hatch-t, ami szétterít egy kevés creepet, azt cancel-eli és rárakja az ott maradt creepre az evo-t.

CharrDen
Ez igaz, nincs tökéletes kombó amivel mindent megölsz, figyelni kell hogy ellenség mire megy, és countert is kell csinálni.

CharrDen
Na ez szép, nem tudtam hogy lehet evolution chambert nyálkán kívülre lerakni, de ezzel sajna sok mineral kiesik.

quad
replay

bocs régebben megszoltak hogy nem igy szurom be 😄

quad
aki kiváncsi:

http://data.hu/get/2898880/hellomynameisquad.SC2Replay.html

1v2 ... terran ... többet nem is kell irnom.
terra imba lett ha odafigyel mindenre az ember 😄

csuszi
ja de, 20+ feltöltött voidnak😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ha van 20 feltöltött voidod, nagyjából semminek nincs esélye😊

csuszi
nincs tökéletes tipp, tökéletes egység. de arra amit írtál a phoenix az ideális. colo mellé nagyon jó.

CharrDen
Azt tudom, de én arra gondoltam, amikor van már vagy 20 feltöltött voidod. Akkor alapegységeknek esélye sincs 😄

csuszi
mindenben egyetértek.
jön egy ilyen trükk:
zerg épület szopacs😊 és rögtön gondolkozik az ember, tyûûhhaaa, mekkora szopatás. és egy ilyet benyalna egy pro, rögtön hisztizne, csak erre akartam kilyukadni. bezzeg sc1ben boxer, sose sírt, sose panaszkodott, és hihetetlen ötletei voltak. ha kikapott gratulált és mosolyogva elsétált.

*szemben=mellett

Jockey
ezt tapasztaltam én is, mire végig megy a 10 marán addig, szétszedték...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ejj kozbe kiutottek, de eljen opera 😄

szoval:
egyet ertek azzal hogy zergnel ott a muta, jopar mecset nyertunk/nyertem mar meg mutaval 😊 csak ugye muta joval dragabb es kesobb van es igazabol azt se tul nehez vedeni, de teny hogy geci idegesito a mutalisk is 😊 prot ilyen teren elmarad, mert ott harasskent izet lehet csinalni, ill en ezt szoktam: warp prism minerallienhoz, pylon mod, majd bewarpolok par dt-t. amire odaer sereggel foepulet ill dolgozok down, kiveve ha terran ugye, mert csak siman felemeli 😄

most nem tudom megmondani pontosan mivel nyerek tobbet, mert bassza betolteni ingame az achievmenteket, a b.net profileban meg nem irja szamszeruleg mivan. de en speciel protossal es zerggel jobban tudok jatszani mitn terrannal, szal nem mervado az en statom 😊 nekem terran a leggyengebb faj szerintem. no meg en foleg 2v2zok, 1v1 nagyritkan, illetve a 2v2 tarsam is randomozik, szoval csillagok egyuttallasatol is fugg mivan eppen 😄 ill most masfelhete nem jatszottam semmit, mert volt jobb dolgom is😄

de vigyazz, en nem is kardoskodtam terran opsagaval szemben. de azert elkell ismerni hogy itt ott elonyosebb helyzetben van tobbi fajjal szemben es nem feltetlenul jon ez vissza masik teruleteken a prot/zergnel. terrankent pl ami bevallt 2v2-ben hogy elejen sok marine es kozben tankok majd thorok megtamogatva ravennel, majd csomo scv-vel 😊 raven pdd-je nagyon hasznos. zergnel az a jo amit irtal ja, fast muta kozben zergling/roach, aztan muta harass kozben/utan ultralisk 😊 protnal meg rengeteget nyertem a fentebb irt dt warp-innel.

Jockey
phonix jó mulatság, de ha van pár marine a körkények, akkor úgy fexik mint egy egy 1 éves kisgyerek..
vagy én nem játszom jól, de általába terran ballba jön, oda bemenni fõnixxel,. vagy bázisra 200 turret közé esélytelen, mara szám miatt meg eleve nehézkes..
persze ha összefutok olyan terrannal aki nincs agyondefelve, akkor mûködik, de olyannak még nemnagyon találkoztam, max ha elején sikerült berusholnom..:-p

csuszi
nem kötekedés, de a marine kurva jó void ellen, mert olyan gyenge a marine, hogy nem töltõdik fel a void. töltheti épülettel, de akkor meg közben leszedi a marine. 1-2 viking pluszba és a void mehet sírt ásni.

Jockey
jaja, ez a gondom a coloval, minden repcsi simán szedi, faszért kellett azt megcsinálni, hogy air unitot támadó egység is tudja ölni, nem egyszer szoptam be zergnél és terra ellen is, hogy lecsipegették õket..
ha védeni akarod õket vagy tolok hozzá stalkert milliárdot, vagy ani airt-, de azok meg egyéb szempontból haszontalanok sztem..

csuszi
phoenix. ráadásul fasza spellje van. vikingnek bye bye. tankot kiemel. játszottam már olyan pro ellennel, aki a phoenix-eivel hülyére vert úgy hogy az scv-ket emelgette ki, meg marat, mindent, mindig máshol csapott le, teljesen kikészített a kis genya😊

Jockey
tegnap terran mm-l indított, nagyon expelni sem tudtam elején, hálistennek csináltam vagy 4 observert, így a folyamatos dropookat elcsiptem, de általába levágott annyi munkást, hogy le voltam maradva, stalkert turboztam védtem amunkásokat a sentrivel közösen (banshee-l is próbálkozott), gondoltam, scoutoltma láttam légierõt gyúrt, elezdtem mass voidolni sikerüét közbe 2 expet is csinálom, de védenni cak 2õt tudtam..:p
aztán jöttek a bc-k(vagy 4) meg a faszom tudja, valahogy lenyomtam, akartam counterezzni de 700000 rakéta löveg+maradék BC stb szhétkapott, már untam így feltettem mindent egy lapta, mondom ha bukok 17 voiddal+mothership már nem fogom visszahozni..:p

CharrDen
Amúgy múltkor csináltuk ezt, amikor jött 1 terran ball: Protoss csapattársam bevortexezte az egységeit, én visszaszámoltam magamba, és rádobtam a vortexre 3 nukeot. Majdnem sikerült, fél másodpercen múlott, de ahogy kijött a vortexbõl (nálam fél másodperces elcsúszással) ráment a nuke, és MINDEN meghalt. Aztán bevonultunk, és megöltünk mindent.

CharrDen
Ezért kell valami jó anti-air, ami leszedi a vikingeket.

CharrDen
Na ez jó kérdés. Protossnál nem igazán van bármi, ami nagyon jó lenne levegõbe, és ne lenne útban. Ezekhez mehet még void, esetleg 4-5 carrier.

Rage47
vikinggel szétszopatja a colokat😄
voidot meg mindig fel kell hevíteni, ha kell, a saját épületeiden
CharrDen
Ja és hozzátenném, hogyha ezek mögé egy mothershipet is raksz (ha a terrannak éppen nincs ott detector) akkor hamar szét lehet zúzni bármit.

Jockey
akkor szted mi az ideális légierõ? tudom szitu függõ, de egyenlõre valahogy nem érezm a protoss légierõ, epdig protossal játszom..
voidot ált csak kiegészítésnek szoktam csinálni, bontani pár épületet míg máshol terelek..:p

CharrDen
A mothership ne legyen elõl, azt küld hátrébb, lehetõ leghátul legyen, és nem érdemes csak 1 egységre menni. Protossnál én az Immortal/Colossus/valami levegõbe erõs egység kombinációját szeretem használni.

CharrDen
Jó a void ha feltöltõdik, de ha sok anti air egység jön menekülni kell vele, hacsak az nem marine. (Amit ugye gyorsan "szétéget")

Jockey
félre értés ne essék nem az a típus vagyok aki csak voidot massol, de tegnap volt egy erõs meccsem egy terrával tartott sokáig a végén már nemtudtam mit kitalálni kínomban..:p még moher ship is ment, de azt 3 msp alatt szétszedték..😛

Jockey
nem értem, vagy én vagyok béna, de jól érzem, hogy a void egy nayg rakat szar hiába massolom? lófasz range, speed upgraddel kicsit kezelhetõbb, de úgy szették szét a 15db voidomat mint a szart..
lassan lõ, nemtok vele microzni se értelmesen, vagy csak én nem értek hozzá, emellett kurva drága is..
valahogy carriert sem értem, tudom normálisan kezelni...

CharrDen
Lehetne 4v4 (8an sgröl) egy megbeszélt idõpontban. Kíváncsi vagyok, mások hogyan játszanak, lehet ezekbõl sokat tanulni, és más gondolkodásmódot is megismerni!😄

csuszi
éjjel volt egy system upgrade, az baszhatott el valamit.

Prince of Máté
SG 4v4?
Elég 4 Sg-s 4 random ember ellen.
Valaki benne lenn most?

CharrDen
Egyetértek, hagyjuk ezt az OP dolgot, és 4v4ezzünk. Amúgy szerintem (ez magán vélemény) de ha valaki 1 évet legalább játszik starcraftal, és több fajjal, akkor nem lesz egyik se nehéz. Számomra például ugyanúgy kezelhetõ és egyszerû mindegyik faj, egyiknél-másiknál több dologra kell esetleg figyelni, de azt is meg lehet hamar szokni. Én amúgy a terránt azért nem szeretem, mert bosszant, hogy ember :p Nem tudom miért, de én minden játékban utáltam az ember fajt, valahogy unalmas, semmi speciális nincs benne. (amúgy olvastátok a kampányban, hogy "ha a protoss akarná, uralhatná a galaxist"? az egyik researches lépésnél, abban az üveg izében irta a laborban)

HeadHunter86
Baszki, kezd unalmas lenni ami itt megy. Inkább arról dumáljatok, hogy miért szar már megint a Battlenet reggel óta, megint nincsnek Avatarok meg Achievmentek.

csuszi
azért mert nem volt róla szó, attól még ha nem kérdeznek rá lehet a véleményem mögött, vagy szerinted mindig mindent le kell írjak, mert ha késõbb rákérdeznek akkor szó sem volt róla?
terrával nehezebb játszani bizonyos szint alatt, de diamondban, pláne top 200ban már a prottól sem elég, hogy massolja a unitokat agyba fõbe, kell ht, sentry trükk tõlük is. erre gondoltam, nem többre. de ha az észnélküli faltörõ játékot nézzük, a 3 fajból õk állnak a legjobban ebben. erre írtam a könnyebbséget. az külön vicces, hogy pont ezzel vádolták a terrát, amikor a sereg odafigyelés nélkül úgy esne le mint a szar. amit írtam korábban, stim, siege, medievacra figyelj, drone, emp, ha van colo, brood akkor viking mikro stb. protoss erõs egységei viszonylag kevesebb odafigyelést igényelnek.

de legalább te is elismered, hogy az igazi reaper rush nem egy nagy kaland egyik fajjal sem fogni, csa, tudni kell mit kell húzni. amit a massolásra írsz, kurva egyszerû, ennyi erõvel a muta is gyökér dolog, mert egy ügyes játékos az õrületbe kerget az állandó muta veszéllyel. ez egy ilyen játék, az ügyes játékos állandóan baszogathat és ezzel kikészít. ez a reaper-re is igaz. és a mutára is. mert ugyan mi thozzak ellene levegõben hogy ne cseszegessen, vikinget?😊 úgyhogy ezt el kell fogadni, jön amuta, akkor thorral, marine-al császkálhatsz utána. és egyszer csak a zerg az egész mapon van, jön az ultra.
de ha te randomozol, mondd meg nekem plz, terrával nyersz a legtöbbet?

kimikrozom a nagyobb reaper range miatt, es ofc addigra van speed ugrade reaperhez. illetve mesz oda ahol nincsnek ott a roachok. kozben nekiallsz roach ellen fejleszteni/gyartani, mert amig reaper veszely ott van, nem hagyhatja el a bazisat.

Carbonka
mass reaper < mass roach