StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
3 nyert meccs esetében nehéz azzal jönni, hogy mákja volt az ellenfélnek.
Szerintem nem lesz sok. Mindenképpen a 3 nyert meccset favorizálom.
Drop esetén minden esetben újra kell játszani az adott meccset(a többi meccs eredményére semmilyen hatással nincs).
Ezt írom is a szabályzatba köszi.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Még egy kérdés, hogy dropp esetén, esetleg egyik fél netszakadása után, mi történik ???
(rühellem most a gépem, nemtudom mi van, eddig még ilyen nem volt, de ma eddig 4bõl 1 meccset tudtam lejátszani, a többinél ledobott, persze remélem nem lesz ilyen)
Erre a képre gondoltam:
wallpaper
Ha valaki vágja, hogy hogy tudom megoldani, mi a konkrét mûveletsor ne habozza megírni privátban.
There is no peace. There is only WAR!
Link természetesen a topic alatt "SG FÓRUM 1.LIGA TÁBLÁZAT!" címszó alatt.
Jó játékokat és sok szerencsét! <#worship>#worship>
Ha õ lemond róla akkor mégegy jelentkezõnek lesz hely.
Egyelõre lenyomjuk 10 játékossal, hogy lássuk mûködik e, aztán majd nagyobb ligák lesznek.
30 embernél, mindig 1 napot várni, az akár 1 honapig is eltarthat 😄, fõleg hogy 3 meccset kell játszani, ha jol olvastam 😊!
De támogatom 😊, majd az elsõ után kiderül mi jo és mi nem!
Vélemény?
(nekem is fontos hogy ne legyen nagyon szigoru a menetrend, nem mindig érek rá, de pl most hétvége nekem jo)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Hegi90
balintk
Dzsabba
Progabe
Blacksheep333
nr1ranger
Még minimum 4 jelentkezõt várok. Csuszi merre vagy? 😊
Kérdésedre a válasz: rushra számíthatsz, ez starcraft2, nem hello kitty.
Meg nem tudom toltad e insane AI ellen, de reaper rushal kezd.
Lehet te nem szereted de a játék RÉSZE és a blizz még bíztat is rá, lásd az achivmenteket.
There is no peace. There is only WAR!
Szvsz tegyük idõpontokra, mert én szívesen lennék observer/spectator egyes meccseken. Tehát, mittomén' 7-8kor megbeszéljük hogy elkezdjük, és nyomatjuk 10-11ig. Aztán folyamatosan menne a fejlemény itt a forumon és lehetne menni Spec.be.
Az operációs rendszeren is túl...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én nem fogok játszani(elsõ pár ligában).
Felírtalak elsõ jelentkezõnek, ha összejön a 10 jelentkezõ felrajzolom a gridet.
Nem kell aggódnia annak aki kimarad, sok liga lesz még, ha mûködik.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ezt én nagyon jó ötletnek tartom, de a véleményetekre lennék kíváncsi.
Én úgy képzelem el,hogy privátban elküldenék a jelentkezésüket azok akiket érdekel(+ráérnek) az adott idõpontban(szombat de inkább vasárnap gyanús a dolog) és én egy excelben teljesen random módon(tehát egyáltalán nem figyelembe véve azt hogy adott jelentkezõ milyen ligában van) felrajzolnék egy "gridet" és kiraknám a topicba...3 nyert meccsig menne a játék és a meccsek után elküldené az egyik játékos(bõven elég) a replayeket egy betömörített fileban. Én végignézném gyorsítva és ha mindent rendben találok frissíteném a gridet. Egyelõre nem folytatom a gondolatmenetet, inkább érdeklõdnék, hogy kiket érdekelne a dolog?
szerk.: Természetesen mehetne folyamatosan is a liga...Tehát ha nem vesszük kapkodósra a dolgot, akkor hétközben is le lehetne játszani 1-1 ligaroundot.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A starcraft2 ilyen...Néha mikor olyanom van én proxy / 2gate rusholok.
A játékhoz tartozik.
Ilyen erõvel pl az early banshee / cloak is szánalmas és folytathatnánk a sort(Void rush?).
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://tv.esl.eu/blizzard/details/21977-19682-39791/eps-sc2-spieltag-1-u-a-naniwa-vs-cloud-socke-cloud-naniwa-dark-force-was-will-man-mehr/
/még nem megy a meccs/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Látszik, hogy te is valami wannabe vagy és azért játszol, mert "haverok megvették" és "sokan játszanak vele, híres game"... Bezzeg megtanulni játszani már képtelen vagy és a legcsicskább "taktik(?)"-ot használod... Kiváncsi vagyok, hogy egy jobb/diamondos ellen mit érsz el ezzel és hogyan seper a föld alá 15 perc után. <#levele>#levele><#zavart2>#zavart2>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/