StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10 emberbõl 5 jut tovább, akkor egynek nem jut párja. A leglogikusabb 16-8-4-2-1 megrendezési forma. Ha így lesz, én jelenkezem megint😊.
gallardo
Tényleg nem akarok beleszólni, de úgy értettem hogy 16(vagy 8. vagy 32) ember kell ahhoz hogy minden kör után legyen mindenkinek párja ellenkezõ esetben körmérközéseket kellene játszani vagy valaki mindnig kimaradna egy körbõl.

én ráérek bármikor nem látom a táblát szóval nem tudom kivel kerültem össze 😄 xls nem tok még megnyitni.

gallardo
Bocsánat, de utána számoltam és legalább 16 játékosnak kéne lennie ahhoz hogy egyeneskieséssel meg lehessen csinálni a ligát, szóval ha van hely akkor engem is felirhattok.

Tehát akkor úgyvesszük, hogy el is indult a liga ? a legjobb hogy nincs partnerem 😄😄

Ha van még hely ,akkor én is jelentkezem.
Sheltem
Perpillanat 24 órán belül kell jeleznie mindenkinek, hogy mikor tudja lejátszani, lehetõleg egyeztetve elõtte a másik féllel(ez már a szabályzatban van). Határidõ nincs, jó lenne ha 1 héten belül már a döntõk környékén járnánk, de ez nem lóverseny.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

balintk
Meddig lehet lejátszani az elsõ forduló meccseit?

Sheltem
3 nyert meccs akár az IEM (Intel Extreme Masters) versenyen.
3 nyert meccs esetében nehéz azzal jönni, hogy mákja volt az ellenfélnek.
Szerintem nem lesz sok. Mindenképpen a 3 nyert meccset favorizálom.

Drop esetén minden esetben újra kell játszani az adott meccset(a többi meccs eredményére semmilyen hatással nincs).
Ezt írom is a szabályzatba köszi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

3 nyert meccs ? Az nem lesz egy kicsit sok ? Tehát minimum 3 maximum 5 meccs egy továbbjutás ? Jól értelmezem ?

Még egy kérdés, hogy dropp esetén, esetleg egyik fél netszakadása után, mi történik ???

(rühellem most a gépem, nemtudom mi van, eddig még ilyen nem volt, de ma eddig 4bõl 1 meccset tudtam lejátszani, a többinél ledobott, persze remélem nem lesz ilyen)

Sheltem
Jó lenne valami starcraft2s háttér ide sg fórumra, ha már elindult a liga.

Erre a képre gondoltam:

wallpaper

Ha valaki vágja, hogy hogy tudom megoldani, mi a konkrét mûveletsor ne habozza megírni privátban.

nr1ranger
Valóban <#zavart1>

There is no peace. There is only WAR!

Sheltem
Ezt egymás között akár privátban akár itt megoldjátok, ez a legkevesebb.

nr1ranger
Még annyi hogy az SG-s nick táblázatba írja be mindnki a b.netes elérhetõségeit, mert én pl így BlackSheep-et nem fogom tudni felvenni

Sheltem
Ezennel megnyitom az elsõ SG fórum starcraft2 ligát! Bár a 10. hely még üres a párokban lévõ játékosok elkezdhetik a játékaikat. Szabályzatban mindent leírtam kérlek titeket olvassátok el, késõbb majd bõvítjük módosítjuk õket.

Link természetesen a topic alatt "SG FÓRUM 1.LIGA TÁBLÁZAT!" címszó alatt.

Jó játékokat és sok szerencsét! <#worship>

Én jelentkezem beugró embernek (ha betelt a létszám), ha valaki meggondolja magát, vagy nem ér rá, vagy bármi. Úgyis kell egy pofonfa a csapatba, rajtam korrigálhatják a statjukat a nem bronzosok 😊
Sheltem
Alkottam egy hirtelen összekapott szabályzatot is. Engedelmetekkel a 10. jelentkezõ helyét fenntartom csuszinak, mivel az õ ötlete volt a liga.
Ha õ lemond róla akkor mégegy jelentkezõnek lesz hely.

Egyelõre lenyomjuk 10 játékossal, hogy lássuk mûködik e, aztán majd nagyobb ligák lesznek.

Én egyetértek! 10 embernél még nem gáz, de egy nagyobb ligában, sztem 24 óra után automatikusan nyerhet is aki nem tud játszani meccset... bár nemtudom hogy lehet ellenõrizni 😊

30 embernél, mindig 1 napot várni, az akár 1 honapig is eltarthat 😄, fõleg hogy 3 meccset kell játszani, ha jol olvastam 😊!

De támogatom 😊, majd az elsõ után kiderül mi jo és mi nem!

Sheltem
Rendben. Azért, hogy ne dögöljön meg a dolog, javaslok egy olyan szabályt, hogy amikor jönne a meccs, mindkét félnek 24 órán belül reagálnia kell, hogy mikor tudja lejátszani az adott meccset. Teszem azt Hegi90 nyer egyik ágon, Csuszi másik ágon, akkor mikor ez kiderült, hogy õk lesznek a következõ páros 24 órán belül mindkettõjük jelezze legalább azt, hogy mikor tud megjelenni lejátszani a meccset. így nem lesz az, hogy napokat várunk valakire, hogy továbbmozduljon a dolog, holott mondjuk elment egy hétre nyaralni csak elfelejtett jelentkezni. 24 órán belül ha nincs semmilyen reakció autómatikusan a másik nyeri az adott meccset.
Vélemény?

Akkor én is jelentkezem! mukievil

(nekem is fontos hogy ne legyen nagyon szigoru a menetrend, nem mindig érek rá, de pl most hétvége nekem jo)

Sheltem
Még két jelentkezõt várok.

Jockey
engem erdekelne, de sok erdekeset nem latok abban, hogy bonz ligaskent osszerakjon egy gyemantal vagy barmi massal..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

np😊

Sheltem
Bocs, beírtalak.

CharrDen
Amúgy a hellionos mikros rush még tetszik is, én csak a reapert utálom AZ ELEJÉN, kicsit késöbb (amikor van már valami ranged unitom) akkor már nem érdekel.

CharrDen
Tudom, de rushal SEMMI problémám nincs, én is szoktam, amit én nem birok azaz, ha reaperrel 2en jönnek rám. Attól függetlenül jövök. Kíváncsi vagyok, ti mennyire játszotok komolyan. (Én arra számítok, hogy olyan módon fogtok játszani, mind diamondosok: komoly, gondolkodás, nem jobbgomb, odamegy a sereg azt nézed azt, hogy hogyan harcolnak. Ma is lecheatereztek, hogy a "siege nem lött" amikor phoenixxel bementem, felemeltem a siege tankokat és bevonultam Colossus/Immortallal a bázisra, és szétégettem kb 100 marine-t.)

engem miért nem írsz be?😊

Sheltem
Eddigi jelentkezõk:

Hegi90
balintk
Dzsabba
Progabe
Blacksheep333
nr1ranger

Még minimum 4 jelentkezõt várok. Csuszi merre vagy? 😊

Sheltem
Ismétlem, mehetne napközben is. Nem probléma ha több napig húzódik, ki mikor ráér, elindítjuk és ki mikor rá ér lenyomja a maga meccsét.

Kérdésedre a válasz: rushra számíthatsz, ez starcraft2, nem hello kitty.

Már nem azért de streamen is rushal kezdenek kb, csak a prok vissza is verik.

Meg nem tudom toltad e insane AI ellen, de reaper rushal kezd.

Lehet te nem szereted de a játék RÉSZE és a blizz még bíztat is rá, lásd az achivmenteket.

CharrDen
Mikor lenne? Elõtte be lehetne rakni, hogy ki jön, milyen fajjal. Én is jönnék attól függõen, hogy mikor van, de én fõleg team league-ben játszottam eddig. Replayeket meg lehetne ide linkelni, hogy lássuk ki hogyan játszik (itt is rush lesz vajon folyton? vagy szép hosszú menetek mint amiket streamen nézünk?)

nr1ranger
Szintén nem vagyok egy erõs player de a fun kedvéért én is beszállnék

Blacksheep333
Jelentkezem.
Szvsz tegyük idõpontokra, mert én szívesen lennék observer/spectator egyes meccseken. Tehát, mittomén' 7-8kor megbeszéljük hogy elkezdjük, és nyomatjuk 10-11ig. Aztán folyamatosan menne a fejlemény itt a forumon és lehetne menni Spec.be.

Az operációs rendszeren is túl...

Sok esélyem nincs de én is jelentkezem

ProGabe
jelentkezem!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

biztos nincs sok esélyem ellenetek,de én is jelentkezek kiváncsiságból

Sheltem
2. jelentkezõ balintk. Javaslom, hogy ide a topicba írjátok a jelentkezést, hogy lássák a többiek is, hogy mennyi jelentkezõ van.

Sheltem
Hétvégén lesz... Hétköznap is esténként, hiszen nekem "csak" a meccseket kell majd gyorsítva végignéznem illetve frissítenem egy excelt(na meg itt beszámolgatni).

Én nem fogok játszani(elsõ pár ligában).

Felírtalak elsõ jelentkezõnek, ha összejön a 10 jelentkezõ felrajzolom a gridet.

Nem kell aggódnia annak aki kimarad, sok liga lesz még, ha mûködik.

Hegi90
Ha tényleg van idõd és energiád ilyenekre, akkor felõlem mehet. <#email>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sheltem
Csuszi privátban jelezte, hogy jó lenne sg fórumos ligákat csinálni.
Ezt én nagyon jó ötletnek tartom, de a véleményetekre lennék kíváncsi.
Én úgy képzelem el,hogy privátban elküldenék a jelentkezésüket azok akiket érdekel(+ráérnek) az adott idõpontban(szombat de inkább vasárnap gyanús a dolog) és én egy excelben teljesen random módon(tehát egyáltalán nem figyelembe véve azt hogy adott jelentkezõ milyen ligában van) felrajzolnék egy "gridet" és kiraknám a topicba...3 nyert meccsig menne a játék és a meccsek után elküldené az egyik játékos(bõven elég) a replayeket egy betömörített fileban. Én végignézném gyorsítva és ha mindent rendben találok frissíteném a gridet. Egyelõre nem folytatom a gondolatmenetet, inkább érdeklõdnék, hogy kiket érdekelne a dolog?

szerk.: Természetesen mehetne folyamatosan is a liga...Tehát ha nem vesszük kapkodósra a dolgot, akkor hétközben is le lehetne játszani 1-1 ligaroundot.

TurboX
klitschko, beszarok! csak kár hogy a németem egyenlõ a nullával

szerk: végre áttértek angolra
berlinboy6329
Ecsém,irok vmit oszt még azt is kiolvassátok a végén belõlem h egy visszaesõ sorozatgyilkos segélyes cigány vagyok...-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sheltem
Nem értek egyet veled. A játék mechanikája engedi azt a játékmódot amit õ csinál, se nem csalás se nem "szánalmas".

A starcraft2 ilyen...Néha mikor olyanom van én proxy / 2gate rusholok.
A játékhoz tartozik.

Ilyen erõvel pl az early banshee / cloak is szánalmas és folytathatnánk a sort(Void rush?).

Mikor kezdõdik?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

balintk
Köszi!

CharrDen
Szánalmas, ha ehhez kell folyamodnod ahhoz, hogy nyerj. Utálom az ilyen játékosokat, akik csak winre mennek. Seasononként ugyis resetelni fog minden (nem achi, ez a leage izé) tehát fölösleges megutáltatni magad.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prody
Persze ha veled csinálják, mekkora buzik ugye? Legszánalmasabb "taktik"...
Látszik, hogy te is valami wannabe vagy és azért játszol, mert "haverok megvették" és "sokan játszanak vele, híres game"... Bezzeg megtanulni játszani már képtelen vagy és a legcsicskább "taktik(?)"-ot használod... Kiváncsi vagyok, hogy egy jobb/diamondos ellen mit érsz el ezzel és hogyan seper a föld alá 15 perc után. <#levele><#zavart2>

CharrDen
Gondolj csak bele, ha azok az emberek akikkel ezt csinálod ismernék a címed...

berlinboy6329
Ehh mióta az IEMrõl ellesett reaperr amsst csinálom a gamejeimben,mindig nyerünk...Rohadt jók 5-6tól felfele.Pfél perc alatt elintézik a fõépületet az összes paraszttal együtt...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/