StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
most látom, 5óra? jól kialudtad magad😊
na a másik, ez a próba liga.
ezután lehetne ph hw és sg közösen, lehetne 1v1, 2v2, 3v3, 4v4, stb.
mivel ez nem kicsi munka, ezért szívesen segítek. persze csak ha van rá igény, bár ahogy elnéztem csak sg-rõl kevés volt a 16 fõ, ráadásul mindig az elsõ a legdöcögõsebb, ezután jönnek a félõsebbek is. plusz a másik 2 oldal. reméljük sg-és lesz a bajnok, nem holmi ph gyaur vagy alávaló hw-és😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
😄😄
thx. nem voltam itthon.
szerintem ez menjen le így, de bf es spanoknál utánanézek 1-2 szabálynak, õk elég régen nyomnak ilyen kupákat, hátha van valami jó ötlet. teszem azt, ott valahogy úgy oldották meg, hogy a vígaszág akár meg is nyerheti a kupát, folyamatosan az egy mellékszál.

MJ rulz Pink Team The Only One

Sheltem
Akinek nem lenne világos a jobb oldali minigrid:

A 2. forduló 2 vesztese mégegy meccset játszik a 3. helyért, hiszen az elõdöntõbõl csak az 1. és a 2. helyezet kerül ki.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Valóban átláthatóbb így. Frissítettem a topicban.

" SG FÓRUM 1.LIGA - TÁBLÁZAT! " ra klikkelve elérhetõ.

Légyszíves mostmár ne módosítsatok rajta, ez marad a végleges forma(majd a következõnél lehet egyéni ötletek alapján).

Köszi Blacksheep.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Blacksheep333
Upgrade-eltem a lige excelt. Az elõzõn sok az X. 😊 (Rossz a besorolás, valamint nem átlátható.)
Innen tessék letölteni.

Az operációs rendszeren is túl...

Hegi90
teljesen mind1.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jockey
protoss😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

berlinboy6329
Nyomjatok már a ligába legalább egyolyan mapot amin a kutya nem játszik vmiért...Kiváncsi lennék egy repre ismeretlen mapokról,mert sehol se találtam még egyet se a neten...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
<#eljen>
Vedd úgy, hogy elsõnek jelentkeztél a második versenyre 😊
Rage47
úgyis csuszi nyer és mindenki OPézni fogja a terrant😄
nem idolimit votl hanem hely 😊

Rage47
áh, nemár
lehetne hosszabb jelentkezési idõ, nem vagyok itt egész nap😊
Rage47
jelentkezhetek a sg versenyre?
Nincs, már csak azért sem, mert a kijelölésben többféle egység is lehet, akkor véletlenszerûen melyiket jelölje ki, az SCV-t, vagy a BC-t? 😊
Hegi90
Nincs valamilyen gyorsgomb lehetõség arra, hogy egy kijelölt csapatból egy egységet véletlenszerûen kiválasszak?

Egérrel elég lassú, ha manõverezni kell velük közben.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sheltem
Nem tudtam elaludni, úgyhogy bõvítettem a szabályzatot(mapok, mapválasztás).

Tényleg lehetne SG égdörgetõ kupa 1 😄

Hegi90
balintk-t várom Égdörrögtetésre! <#fogmosas>

Sheltem
Oké, visszaélve a hatalmammal(értsd k*rva álmos vagyok és megyek aludni <#idiota>) ezúton beneveztem csuszit az utolsó helyre(ha itt lenne 100% hogy nevezne).

Ezentúl nem fogadok el jelentkezéseket, a liga 16 fõ létszámmal elkezdõdött.

Ismétlem, mostmár ne jelentkezzen senki, majd a következõ ligába...

Jóéjt nektek várom emailcímemre(crusi kukac freemail pont hu) (vagy valamilyen feltöltési linkre mint pl rapidshare) a replaypackjaitokat. Sok sikert azoknak akik már most elkezdik. <#wave>

Sheltem
Csuszi-nak a száma ha megvan valakinek dobhatna neki egy smst, hogy érdekli e a dolog.

Lehet átsiklottam felette, a pályák standardek vagy a két fél egyezik meg a pályáról?
Sheltem
Antgecc jelentkezésével 1re csökkent a szabad helyek száma a ligában.

MrStokes
Hat, szerntem void csak a protossnak van, ergo P. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

bocsi köszönöm akkor jelentkezz én itt vagoyk 4 után

Donatus 946 a párom jelezze ha kész pls (nem tudom ki az)

Sheltem

<#wink>

köszi

How much can you take,before you snap?

Sheltem
Még 2 hely van

Ki a párom nem látom a táblázatot új gép és még nincs office fent.

Sheltem
Be vagy írva. Nem baj, gondolom a párodnak(Pedro) is jó lesz valamelyik nap 9 után...

remélem van még hely, mert akkor jönnék a ligába 😊
egyetlen gondom,hogy hétköznap csak este 9 után, vagy délután 4 elõtt jó, és vasárnap semmikor 😞

How much can you take,before you snap?

Sheltem
Gyerekek attól, hogy még hiányzik 3 személy a ligához, azoknak akiknek van párjuk már elkezdhetik a meccseiket, ahogy idõtök engedi. A párosítások nem fognak változni.

Blacksheep333
dehogyis... elég ha az ellenfél balfasz! 😄

Hegi90
Elég nagy mákodnak kell legye, hogy ezt összehozd 😄

ilyen szinten

Blacksheep333
Milyen fajjal vagy? hátha tudok segíteni.

Blacksheep333

Sheltem
Kijavítottam.

Jockey
hat kezdem unni ezt a szart..:p
terran (most nem op-rol van szo) bebunkerezei magat es istennek ki nem jonne bazki, 1,30h ora es nem tudok bemenni hozza, de pont arra jo, hogy epp hogy csak birom vedeni a clountert, kileptem afaszomba, legalabb normalisan ellen tamadna es lenne vege de nem, bazki all a kibaszott szetupgradelt thorjaival azt ennyi, vedi az expet, mikor akar ez tamadni? amit tamadott azt is konnyuszerrel klivedtem, faszlom az ilyen playerekbe nekem ninc sidom egy mecsre fel nap bakker😛
amugy megint rajottem void egy nagy rakas fos, nemtudok bemenni vele sehova olyan range van, es papir..hihetelet, pledig tettem melle phonixet is, hogy legyen mi vedje, de azzal expet rlombolni nem fogok amikor 12 turret van az exp korul..
hihetetlen unalmas szar volt

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sheltem
Gyerünk gyerekek még 3 jelentkezõ kell, hadd menjek szépen 1 órán belül aludni <#wilting>

Blacksheep333
Jajj, még anno valaki átírta a nevem xunit -ra.
sg nick: Blacksheep333
sc2 nick: Blacksheep
code: 555
email: ricsi <kukac> regoczy <pont> hu

nr1_ranger: ha lehet email cím alapján vegyük fel egymást

Sheltem
Kétlem mivel nekem egy 5mbites adslem van aminek a feltöltését meg se mertem nézni annyira alacsony.

Sajnos livestreamre nem sok esély van. Hacsak nem találtok ki valami okosat a döntõkig.

Andr0
a Ligát meg lehet vhol tekinteni Live Stream-en?

Armin & Ayu fan

Sheltem
<#idiota> Basszus egy excelt azért felrakhatnál (ráadásul office97 formátumban mentettem le direkt az xls-t) 😊 Charrden a párod, vele egyeztess.

Sheltem
Már benne vagy.

gallardo
Ezúton szeretnék jelentkezni 14.-nek.(ha még nem írtál fel).

jah meg már 10bõl 5 is el van számolva 😄😄, kell a 16 ember, vagy akkor körbeverés kell, a végén, ha páratlanul jön ki!

Sheltem
Értem mirõl beszéltek és igazatok van. Én nem is számolgattam ezt.

Módosul a dolog. Tehát akkor kezdõdik a liga amikor meglesz a 16 játékos.

Ez a következõekben is így lesz akkor: 8-16-32 játékos esetében indul a liga. így rendben lesz.

Még 3 jelentkezõt várunk most, mert 12en vagyunk egyelõre. Pedro val 13.

Amint megvan a 16 játékos lezárul a liga táblázat, nem fogadok el több jelentkezõt!

Igazuk van a srácoknak, a táblázat szerint a 3. forduloban már csak 3 ember van, és abbol kettö jut tovább az elödöntöbe 😄

Maak
en is jonnek ha van meg hely 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774