StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
kell egy tárhely és oda felbaszni, a töltögetés tényleg macerás.

MJ rulz Pink Team The Only One

Rage47
view only-ra állítottam mindig, és bajuk volt az embereknek, hogy nem tudják megnézni... nemtom hogy lehetett, de ez volt😊
csuszi
lenyomtuk Antival a meccseket, csak jelzem hogy halad a liga😊
gg bár jelzem hogy Anti 2 dologban nem volt fair
valamilyen mentál támadást intézett ellenem, és ezért kurvára fáj(t) a fejem.
2. szerintem doppingolt, kérek vizeletmintát és wadas ellenörzést😊
ennek fényében 2 éves eltíltását kezdeményezem minden versenytõl.

én itt vagyok most már ráérek😊

Mi lejátszottuk az elsõ fordulót Gallardoval. Lehet bambva vagyok, de nem találom hova kell küldeni a replayeket. Megosztaná velem valaki ezt az információt?
Tényleg, megnéztem, és tényleg számolja.
😊
Végre egy jó hír.
De azért jó lenne ha a játékban is kiírna mindent normálisan.

ok, de most minden meccs után letöltöm, meg honnan tudjam,hogy mikor frissült?

google docsban is be lehet állítani,hogy csak bizonyos ember szerkeszthesse, többieknek csak view only és akkor nem lenne gond az átírkálásokkal
plusz az sokkal gyorsabban elérhetõ

How much can you take,before you snap?

Rage47
1x letöltöd és kész
így nem tudja minden barom módosítani
CharrDen
Ömm nem tudom megnéztétek e (én igen), de az achikat MEGADJA, és a nyert meccseket is SZÁMOLJA, csak a játékban nem mutatja. Nézzétek meg neten. eu.battle.net

egy kérdés
nem lehetne google docsban a liga táblázat és a nickek, mint régen?
sokkal gyorsabb volt úgy megnézni, mint most,hogy állandóan le kell tölteni, ha frissítés volt

How much can you take,before you snap?

antgecc
achi az az archi... <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Blacksheep333
Nincs acsi, azt meg kell halni...

Az operációs rendszeren is túl...

Hegi90
játszani? így ÉLNI nem lehet!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Már 2 napja szarakodik a Battle net. 😞
Nem mutatja az Archikat. 😞
Tegnap megcsinál 1 archit, de nem adta be hogy kész van.
Így nem lehet normálisan játszani. 😞

Blacksheep333
Lejátszottunk Ranger-rel a matchet.
A replayeket innen lehet leszedni.
A részletek mentek Sheltem-nek

Az operációs rendszeren is túl...

BOOOORN TO BE WIIIIiiiIIILD!

csuszi
jaja, légi map. na majd legközelebb😊

különc, te menj a sarokba, go kukoricára és gondolkozz egy kicsit a magatartásodon.
😊

CharrDen
Tudom, de amikor fedeztelek csak starportokat meg banshee-kat láttam, meg a pálya is ilyen volt, légi egységekre számítottam<#vigyor>

csuszi
steppes of war nálam örökre steppen wolf marad😊

csuszi
az elõtte levõ meccs jobb volt, nem szeretem a kibaszott nagy pályákat, 20 év mire a bázisodhoz mentem. bezzeg steppen wolf, jó mini map😊

csuszi
1 mara se volt, csak marine. kevés volt a ling. és mert ott volt 2 raven 3 drone-al (az 60lövés off), a muták nem is sebeztek, többre mentél volna egy infestorral. 😉

CharrDen
Na jó meccs volt, most mennem kell, késõbb még leszek. Nem tetszik ez a terran ball 😞 Ling/Muta/Brood lord kombó nem birta megölni a te Marine/Mara/Thor kombód :/

Különc
Tegnap én is csak 6 pool rusholós hülyéket kaptam

Kövire én is jelentkezem, most nem mertem, féltem a sok OP Terrantól, ugye csuszi? <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
benn vagyok.

CharrDen
Rendben, felveszlek és gyere sc2.

Rage47
élõben nem lehet nézni?:p
csuszi
nem nyomunk egy bemelegítést?
toltam 4-5 meccset, Anti zerges, erre 1 zerget nem kapok. tegnap meg csak azokat kaptam😊

CharrDen
Rendben. Én most épp Donatusra várok, hogy lejátsszuk már a meccset!<#vigyor>

Sheltem
Még nem kaptam senkitõl emailt / replayeket srácok, remélem azért esig lemegy az elsõ meccs. Most vagyok még netközelben egy fél órát utána 6 után leszek (akkor tudom frissíteni a táblázatot).

Bélanéni : Közben is linkelem majd az aktuális meccsek replayeit, de ezt inkább igérni nem igérem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Oké, így is megfelel! Én nagyon kíváncsi vagyok az összecsapásokra! <#finom>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Leszedhetõ lesz. Amikor vége a ligának egy helyre feltöltöm 1 tömörített fileban az összes meccset.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nem szeretném bevonni a HW és PH közösséget. Aki sg-s az jelentkezhet, nem tart sokáig ám regelni ide. Ezt nem tartom jó ötletnek.

Sheltem
Kedves mindenki. "4-5kbos replay fileon mit kell tömöríteni" szintû kérdésekre a válaszom: Nem gondoljátok, hogy mindenki küld 5-6replayt(mivel 3 win kell gondolom 4-5 replayeket fogok kapni) emailenként és majd sakkozgatom ki, hogy melyik hova tartozik. Tessék szépen bezippelni / rarozni.

CharrDen
Replay. Itt látszik, hogy jó a colo/immmortal, csak jól kell használni 😊 Amúgy ez egy nyugodt, pihentetõ menet volt 2v2-ben, elsõ placement ezzel a társsal.

HeadHunter86
Nem hiszem el hogy még ma se jó a battle.net.

CharrDen
Zergnél van overlord 😊 Ha terránnal játszok, mostanába rögtön csinálok egy 6pool ->6linget, hogy legyen mivel védenem ha jön a reaper, és nagy mákomra láttam, amikor odaért az overlord, hogy reaperre megy, ekkor odamentem és megöltem (nem 6 lingel, addigra lett még néhány)

csuszi
most mit izélitek, Sheltem gépe 1994-es, 30megás winch.
spórolni kell a hellyel, nem úgy van az.

antgecc
Egyébként tegnap proóbálgattam a reaper rusht. Nem vagyok nagy terrános, tuti, hogy hibáztam itt-ott, de el kell mondjam, hogy egyáltalán nem könnyû. Nagyon jól kell idõzíteni és microzni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Scrap Station? Akkor hamar ott van a lord, de még így is 8/10-nél kell, hogy legyél mire odaér.

Mondd inkább úgy, hogy 6pool-t akartál és õ meg nagy mákodra reaperezett 😊

antgecc
Ha 6 pool rusht nyomtál, akkor hogyan derítettél? 5 drone-al dolgoztál és az uccsót küldted deríteni?

CharrDen
Ja és mielõtt valaki belekötne, azon az 1v1-es pályán voltunk, ahol mellettem kezd ott fennt.

CharrDen
Nem, nem kaptam reaper rusht, és nem terránnal voltam, hanem 6 pool rusholtam (mert láttam hogy reaperezni akar) és kilépett.

Látod ezért ne rusholj reaperel. <#vigyor2>

Reaper rush? 😄
CharrDen
Utolsó replayem 4,51kb<#hehe>

bélanéni
Van az 80-100kbájt is <#idiota><#ravasz1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

CharrDen
Donatos! Én vagyok a "társad", neked mikor lenne jó? Majd felveszlek játékon belül ismerõsnek, amúgy Sheltem, a 4-5kb-os replay fájlon mit kell tömöríteni?<#vigyor>

bélanéni
Ez a liga nagyon jó ötlet.
Mondjuk én lemaradtam róla, mert nem olvastam tegnap délután óta a fórumot, de szinte biztos hogy egyébként sem jelentkeztem volna.
Viszont nagyon f@sza lenne nézni a meccseket, lehetne róla szó, hogy minden replay külön leszedhetõ lenne nem sokkal a lejátszott meccsek után? <#worship>

bélanéni
Ez a liga nagyon jó ötlet.
Mondjuk én lemaradtam róla, mert nem olvastam tegnap délután óta a fórumot, de szinte biztos hogy egyébként sem jelentkeztem volna.
Viszont nagyon f@sza lenne nézni a meccseket, lehetne róla szó, hogy minden replay külön leszedhetõ lenne nem sokkal a lejátszott meccsek után?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;