StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
gg bár jelzem hogy Anti 2 dologban nem volt fair
valamilyen mentál támadást intézett ellenem, és ezért kurvára fáj(t) a fejem.
2. szerintem doppingolt, kérek vizeletmintát és wadas ellenörzést😊
ennek fényében 2 éves eltíltását kezdeményezem minden versenytõl.
😊
Végre egy jó hír.
De azért jó lenne ha a játékban is kiírna mindent normálisan.
google docsban is be lehet állítani,hogy csak bizonyos ember szerkeszthesse, többieknek csak view only és akkor nem lenne gond az átírkálásokkal
plusz az sokkal gyorsabban elérhetõ
How much can you take,before you snap?
nem lehetne google docsban a liga táblázat és a nickek, mint régen?
sokkal gyorsabb volt úgy megnézni, mint most,hogy állandóan le kell tölteni, ha frissítés volt
How much can you take,before you snap?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem mutatja az Archikat. 😞
Tegnap megcsinál 1 archit, de nem adta be hogy kész van.
Így nem lehet normálisan játszani. 😞
A replayeket innen lehet leszedni.
A részletek mentek Sheltem-nek
Az operációs rendszeren is túl...
különc, te menj a sarokba, go kukoricára és gondolkozz egy kicsit a magatartásodon.
😊
Kövire én is jelentkezem, most nem mertem, féltem a sok OP Terrantól, ugye csuszi? <#mf2>#mf2>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
toltam 4-5 meccset, Anti zerges, erre 1 zerget nem kapok. tegnap meg csak azokat kaptam😊
Bélanéni : Közben is linkelem majd az aktuális meccsek replayeit, de ezt inkább igérni nem igérem.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
spórolni kell a hellyel, nem úgy van az.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mondd inkább úgy, hogy 6pool-t akartál és õ meg nagy mákodra reaperezett 😊
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mondjuk én lemaradtam róla, mert nem olvastam tegnap délután óta a fórumot, de szinte biztos hogy egyébként sem jelentkeztem volna.
Viszont nagyon f@sza lenne nézni a meccseket, lehetne róla szó, hogy minden replay külön leszedhetõ lenne nem sokkal a lejátszott meccsek után? <#worship>#worship>
Mondjuk én lemaradtam róla, mert nem olvastam tegnap délután óta a fórumot, de szinte biztos hogy egyébként sem jelentkeztem volna.
Viszont nagyon f@sza lenne nézni a meccseket, lehetne róla szó, hogy minden replay külön leszedhetõ lenne nem sokkal a lejátszott meccsek után?