StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintk
Csak mert ez így elég fapados, de ha jó nektek, akkor mindegy.

Nem nézõpont kérdése csak, hogy egy TvZ MU nál az egyik túl erõs-e avagy a másik gyenge hozzá képest😄?! Itt valami nem kerek, ezt nem csak Idra mondja ám, mégha páran el is viccelik, meg félremagyarázzák, lassan mögézárkózik az egész világ. Egyébként kéne szavazást csinálni ezen a fórumon, az eddigi hozzászólások alapján is nem sokan gondolják úgy, hogy midnen rendben van, kb. rajtad kívül 1-2 ember van aki szerint most minden OK-minden szép, amugy meg akinek nem tetszik az L2P.

Idra-Dimaga-MasterASia sincs egyedül Csuszi a jók világában, nyugodtan hozzáveheted kb. mostanra a Pro Zerg playerek 80%-t legalább, akik szerint gebasz van, én is bár nem vagyok szerelemes egyikbe sem, azért említem valóban ezeket legtöbbször, mert nekik van nevük/ismertek+valószinüleg tényleg tudnak azért játszani, nem véletlen pro playerek, akik a tudásukból kell hogy megéljenek-kenyeret rakjanak az asztalra.

Reaper valóban fõleg Zergnek fáj, de hogy Protoss is bekeveredjen a képbe, ha csak zerget erõsik meg reaper rushal szemben, akkor is az MMM és a stimpack+concussive nade+marine shield/és ezen unitok ára-dps-e szívóssága aránya NINCS még megoldva, tehát továbbra is véleményem, inkább T OP mint Z UP.

A lényeg amugy az, hogy igen, többen vagyunk akik várják a félremagyarázás, ilyen blizz commentek helyett hogy "Terran is fine" a cselekvést tõlük, amivel olyan patch jön majd, ahol finomhangolják a bullshit dolgokat.
ezt néztétek már?

How much can you take,before you snap?

Blacksheep333
Az nagyon cool lenne! 😄 Kaphatnának még egy upgradet a MB mellé, hogy tudjanak ugrálni. Természetesen elég op lenne, de elég király belegondolni.

Komolyabbra fordítva a szót, csak az nem látja, hogy valami baj a ballance-al, aki nem is akarja látni. (Most nem fogok vitatkozni, hogy a terran op, vagy a zerg gyenge, mint ahogy Dimaga mondta, "nem akarok ujjal mutogatni".😊)
A Blizz dobhatna egy hírt, hogy tisztábban vannak vele, és dolgoznak rajta, de várjunk türelmesen.

Az operációs rendszeren is túl...

Sheltem
Jobb lenne ha a játékra koncentrálnál...😊

Nem azért, de most õszintén ki nem szarja le hogy néz ki a felület.
A meccsekre kellene koncentrálni srácok elsõ körben. Következõ liga elõtt meglátjuk, hogy mit újítunk, nyilván mivel elõször csinálunk ilyet nem tökéletes. Bár én excel párti vagyok, nem kell beloginolnom, ha módosítani akarom(naponta 5ször) stbstb, hadd ne menjek már bele, most kajáltam, megfekszi a gyomrom az ilyen gondolatmenet.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

balintk
Nem az alregem. <#lookaround>

Carbonka
Hegi-vel megbeszéltük, hogy délelõtt lejátsszuk a maradék meccseket, mert aztán a déltõl egész nap nem lesz, de nem jelentkezett. Szóval megint halasztani kéne, ha lehetséges.

Lingeknek, ha jól megnézzük közelrõl, mintha lenne szárnya, csak nem használják ki. Jó is lenne, ha olyanná válnának, mint kb a reaper <#szeret>. De ez csak egy álom <#vigyor2>
közelgõ patchrõl egyébként van már valami hír?

How much can you take,before you snap?

csuszi
haladunk, akkor már nem op a terra?😄
amúgy azért drukkolok, köv patch-ben kapjon a zerg cuccost, akárjogos akár nem, hadd legyen több zerges, meg ne legyen ez többet téma. akár úgyis hogy onnantól zerg op legyen a fórumon. idra vajon dumálna?😄

MJ rulz Pink Team The Only One

CharrDen
Végigolvasgattam a topicot, van benne igazság, fõként az a baj, hogy a zerg gyenge, nem a többi op. Olvassátok el, le van írva és nem noname emberek mesélnek.

CharrDen
CharrDen
Az mindegy, mert így is össze-vissza vannak a pontok meg ligák, bár az sokat nem számít, 1v1-et én is platinumban kezdtem csak lecsúsztam mert azóta nem is 1v1eztem<#vigyor> Bár akkor még protoss voltam

Maak
haaat, nemtom mi a rosszabb az hogy sirdondot kaptam vagy ha teged kaptalak volna <#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

csuszi
semmi baj, csak ökörködtem. állás?

csuszi
amúgy szerintem az döntsön, aki kínlódik vele. de igazából ha engem kérdeztek, nem zárja ki egyik a másikat. így ha probléma van az egyikkel, a másik pótolja, vice versa.

Maak
nz igy csak felig-meddig igaz, a hiszti azon volt, hogy a magyar kiado miert cserelte le a papirtokot sima muanyagtokos (gagyi) kiadasra

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
2 meccs mar lement, csak sajna beszart a netem es mara tolodik a vegjatek <#szomoru1>

Klemice
Láttam a papírdobozos kiadást egy hete, most komolyan egy olyan kis szar doboz miatt hisztiztek egyesek? 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

8 körül tudok jönni este.
csuszi
svájci az a svéd😊

Carbonka
Így nézne ki: sw, egyenes kiesés

Carbonka
De döntsön a nép. 😄

Carbonka
Szerintem használhatnánk ezt az oldalt, mert ott van minden egy helyen, meg azért jobban is néz ki, mint egy excel táblázat. Replayt is fellehet tölteni, akkor kilehet választani, hogy milyen típusú legyen a kupa. Egyenes kieséses, alsó ágas, vagy "svéd rendszer", és még van egy ami nem tudom milyen. Szerintem kövi kupát le lehetne vezényelni ennek az oldalnak a segítségével. Neked is könnyebb lenne Sheltem.

csuszi
szerinted?😊

bélanéni
Bassza meg de jó lenne SC2-zni, de most nincs rá alkalmama sajnos... <#zavart2><#sir>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Most kicsit még álmos vagyok, de gondolom ez csak poén, annak ellenére hogy nem használtál smiley-kat?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
egyik meccsen ezt húzom, másik meccsen mást😊

CharrDen
Hát amikor mi játszottunk az air pályán nem volt ilyen baj 😄 kiexpeltem, amit te banshee-kkal harrassoltál, agyon techeltem magam, aztán early/mid unitjaidtól kikaptam :/

CharrDen
4v4ben ismerõsökkel érdemes játszani, úgy jó. Közbe zergel rájöttem az igazi parasztságra(így hívom, mert nem tudod counterelni), ami ellen ha sikerül esélyed sincs. 4v4ben úgy érdemes zergel, hogy 6 pool,aztán öntöd rájuk a lingeket.

csuszi
mind a 3at nyerhetted volna, én is megnéztem õket, nem voltam valami zseniális😊 a steppes-en ez, aztán volt két banelinged amit a seregem után küldtél, pedig lenn volt a supply és otthon semmi nem volt. scv-ék közé be. mondjuk attól még bukta lett volna, mert otthon nem volt semmid.
lt: beszorítottalak, és basztam az expekre, nem is voltam elõnyben hiába volt 2 expem neked meg nulla, kicsit ott elbambuláztam😊
kulas: na itt hiába koncentráltam, kergettelek egész meccsen. amikor gg-éztél volt egy valag zsetonod, nem voltam exp elõnyben, nem költöttél eleget. én 2-300mineralon és gázon voltam, Te 1300-1500 körül.

na majd legközelebb😊

antgecc
Csuszi, megnéztem a steppes of war-os rep-et és rájöttem hol kúrtam el nagyon. Banelingeket a barrackodra irányítottam. Ha a felsõ supplyra mentek volna, sokkal kevesebb is áttöri, a splashbõl kapnak a unitjaid is, aztán tovább mennek és jajj. Még marad bõven ling a maradékra. Úgy gondoltam elég leszek barrackrombolással együtt is, és ha bejön leáll a gyártásod is. Dehát.... ember tervez... <#wink>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Ennek örülnék, mer számomra elég gyorsan vége lett ennek az sg ligának <#zavart1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
sirdond/pedro életjel? 😊 remélem már leszerveztétek a derbit.
<#vigyor2>

csuszi
ezért írtam a vígaszágat, aki az elsõ fordulóban kiesik, mehet erre az ágra, amirõl a döntõbe is lehet menetelni.
most így hirtelen ezt gugliztam, ahol látszik hogy mess a döntõben volt, pedig elsõ fordulóban vesztett.
svájci rendszert ismerem, az esl és a cb létrái is úgy mûködnek. kérdés, hogy az sc belsõ létrája mellé akarunk-e egy hasonlót, vagy pont az a lényeg, mint a fociban, hogy a bajnokság (hisz az is hasonló svájci rendszer) mellé kell egy kupa.

Ma este bármikor jo nekem(kb 5re hazaérek melobol, onnantol várlak)! Csak mûködjön a battlenet!

csuszi
ne játssz 4v4-et, szerintem alkalmatlan az értelmes játékra. az a lényeg, hogy minél hamarabb ki kell noymni az egyik ellent (megindulsz 3 marine-al, 4 linggel, 2 zelával etc szorozd 4-el és ezt kapod early-ben), utána gg az ziher, 3v4-et ember nem hoz le. 3v3 ugyanez, értelmes 3v3-at még nem sikerült játszanom. 2v2 már teljesen korrekt, fasza értelmes meccsek vannak. 3v3ban akárhányszor próbáltunk trükközni, techelni, mindig szopacs lett. ha terra vagy ne gyárts mást csak marine-t, prottal zelát, zerggel linget mert ez kell a winhez. köszi ez nekem nem game.😊

csuszi
nem láttad hogy kokszosak voltak a unite-jai?
mentek mint a meszes...én valami pörgetõre gyanakszom. de majd a wada kideríti.

át lehet valahol írni b.net-en a felhasználó nevemet, kerestem de nem leltem sehol

Hmmm, alighanem az az oka szerintem hogy 4v4 ben sok noobot kapsz magad mellé, és az ellenben is sokszor olyanok vannak, akik egy proxy attacktól megsértödve kilépnek, hogy szinte csak noobok játszanak ilyen nagy szám vs nagy számú játékot, tapasztaltom szerint, mindegy milyen rts rõl legyen szó... Nagyon ritka ugyanis, hogy 8 komoly player összejön, és ha igen, az is fun-ba fog fulladni, mert eszetlen stratégia nyer mindig, ilyen basszunk oda valahova 4 en egyszerre meg ilyenek, ezt meg olyan player aki tud játszani nem annyira értékeli, hogy egy nagy gamble az egész, amig 4 ed magával kiüt valakit, addig van 25 százaléka hogy az õ bázisát csipegetik kb. 4 en szintén.

Amit kiolvasok az írásodból, idegesítenek hát a noobok 4v4 közben, megvan a megoldás erre, 1v1 et kell tolni, ott ha kikapsz(most az imbalanced dolgokat leszámítva)másra nem tudod fogni, csak magadra, erõltesd azt, és meg van oldva a dolog, vagy ami még esetleg szóba jöhet, egy ismert társal 2v2, akirõl tudod hogy nem hagy magadra, és neked elég szinten játszik. 2v2 fölött már amire panaszkodsz, elõ fog jönni mindíg. Go 1v1.
berlinboy6329
Én sok szarságot látok 4v4ben..A legköcsögebb unitokat massolják...

VR,Banshee cloakkal mellé viking,BC,muta ritkán...Esélyem nincs,mert sok a noob társ(lejjebb)

Terrannal noob massokat viszont sokszor látok:Marine..Nem tom mi értelme..Viszem a Blinget/Colot/S tankot....

Csak az a baj,h rengeteg 4v4 randomban a Noob.Nem is értem ezt a felfogást náluk,hogy miért van..Én sem vagyok pro,de sok meccset nézek a neten,igaz csak a jobbaktól és ismertektõl...

De az h beproxyzzák,és kilép,az mekkora noobság....Pedig zerg volt és a creep távol tartja a cannont...Aztán meg ahogy kilép,megy utána egy másik,biztos mert "ugyse nyerünk igy már"...Meg nekem már kész egy közepes seregem azoknak meg még semmijük nincs szinte..Hogy gondolkoznak ezek?Nem tudom felfogni....Egyszer 3 zerg társam volt modnom rusholjanak..Ebbõl 2 rusholt,1X 4-6linggel mindketten oszt kifujt...Aztán van aki simán nyomja az egségeit mit számit h pl az ellennek van 100 colossusa õ folytatja a marine masst,hát Istenem....Hihetetlen emberek vannak....Magamon kivül meg nem tko senkivel csapatba állni 4v4re,v 3v3-ra....1v1 kizárva mert rohadt ideges vagyok gém közben és zavar..Ha nem tok rendesen koncentrálni meg van b*szva az egész összecsapás...2v2 még ugy elmegy,de ott is van azért..4v4ben szinte semmi,mert tudom h vagy hatalmas NOOBokat kapok,v talán norális embereket...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Semmi gond, engem kidobott, aztán be sem tudtam jelentkezni. Most sikerült ugyan, de gyanúsan offline mindenki 😞
Ma este ugyanígy jó?
erdekes en sose talalkozom vr massal o.O ill ha igen akkor nekem thor massom van es szepen szetszedem az egymason allo vr-ket minimal veszteseggel 😄 dehat ez 2v2. ha nekem adja be protosst (randommal jatszom) en nagyon ritkan csinalok 1-1 vr-t. inkabb gateway units+ht/dt/colo/imo

én protosst utálom void ray massolos szar az egész hiába magyaráz akárki 95 % mindig azt kapok tõlük semmi mást , tudom ,hogy sokra jó a protoss de nem csinálják a többi taktikát sosem.

CharrDen
Én is zerg leszek, terránt utálom<#vigyor> Esetleg még protoss

Zerg,vagy terran , terran al sokkal jobb vagyok de most zergezek inkább mert izgalmasabb 😄

CharrDen
Azt megkérdezhetem, hogy mivel leszel holnap?<#vigyor>(melyik faj)

aki megteheti 😄

CharrDen
Én meg alszom!<#vigyor>

CharrDen
Legyen inkább este😊