StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idra-Dimaga-MasterASia sincs egyedül Csuszi a jók világában, nyugodtan hozzáveheted kb. mostanra a Pro Zerg playerek 80%-t legalább, akik szerint gebasz van, én is bár nem vagyok szerelemes egyikbe sem, azért említem valóban ezeket legtöbbször, mert nekik van nevük/ismertek+valószinüleg tényleg tudnak azért játszani, nem véletlen pro playerek, akik a tudásukból kell hogy megéljenek-kenyeret rakjanak az asztalra.
Reaper valóban fõleg Zergnek fáj, de hogy Protoss is bekeveredjen a képbe, ha csak zerget erõsik meg reaper rushal szemben, akkor is az MMM és a stimpack+concussive nade+marine shield/és ezen unitok ára-dps-e szívóssága aránya NINCS még megoldva, tehát továbbra is véleményem, inkább T OP mint Z UP.
A lényeg amugy az, hogy igen, többen vagyunk akik várják a félremagyarázás, ilyen blizz commentek helyett hogy "Terran is fine" a cselekvést tõlük, amivel olyan patch jön majd, ahol finomhangolják a bullshit dolgokat.
Komolyabbra fordítva a szót, csak az nem látja, hogy valami baj a ballance-al, aki nem is akarja látni. (Most nem fogok vitatkozni, hogy a terran op, vagy a zerg gyenge, mint ahogy Dimaga mondta, "nem akarok ujjal mutogatni".😊)
A Blizz dobhatna egy hírt, hogy tisztábban vannak vele, és dolgoznak rajta, de várjunk türelmesen.
Az operációs rendszeren is túl...
Nem azért, de most õszintén ki nem szarja le hogy néz ki a felület.
A meccsekre kellene koncentrálni srácok elsõ körben. Következõ liga elõtt meglátjuk, hogy mit újítunk, nyilván mivel elõször csinálunk ilyet nem tökéletes. Bár én excel párti vagyok, nem kell beloginolnom, ha módosítani akarom(naponta 5ször) stbstb, hadd ne menjek már bele, most kajáltam, megfekszi a gyomrom az ilyen gondolatmenet.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
How much can you take,before you snap?
amúgy azért drukkolok, köv patch-ben kapjon a zerg cuccost, akárjogos akár nem, hadd legyen több zerges, meg ne legyen ez többet téma. akár úgyis hogy onnantól zerg op legyen a fórumon. idra vajon dumálna?😄
MJ rulz Pink Team The Only One
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
lt: beszorítottalak, és basztam az expekre, nem is voltam elõnyben hiába volt 2 expem neked meg nulla, kicsit ott elbambuláztam😊
kulas: na itt hiába koncentráltam, kergettelek egész meccsen. amikor gg-éztél volt egy valag zsetonod, nem voltam exp elõnyben, nem költöttél eleget. én 2-300mineralon és gázon voltam, Te 1300-1500 körül.
na majd legközelebb😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
<#vigyor2>#vigyor2>
most így hirtelen ezt gugliztam, ahol látszik hogy mess a döntõben volt, pedig elsõ fordulóban vesztett.
svájci rendszert ismerem, az esl és a cb létrái is úgy mûködnek. kérdés, hogy az sc belsõ létrája mellé akarunk-e egy hasonlót, vagy pont az a lényeg, mint a fociban, hogy a bajnokság (hisz az is hasonló svájci rendszer) mellé kell egy kupa.
mentek mint a meszes...én valami pörgetõre gyanakszom. de majd a wada kideríti.
Amit kiolvasok az írásodból, idegesítenek hát a noobok 4v4 közben, megvan a megoldás erre, 1v1 et kell tolni, ott ha kikapsz(most az imbalanced dolgokat leszámítva)másra nem tudod fogni, csak magadra, erõltesd azt, és meg van oldva a dolog, vagy ami még esetleg szóba jöhet, egy ismert társal 2v2, akirõl tudod hogy nem hagy magadra, és neked elég szinten játszik. 2v2 fölött már amire panaszkodsz, elõ fog jönni mindíg. Go 1v1.
VR,Banshee cloakkal mellé viking,BC,muta ritkán...Esélyem nincs,mert sok a noob társ(lejjebb)
Terrannal noob massokat viszont sokszor látok:Marine..Nem tom mi értelme..Viszem a Blinget/Colot/S tankot....
Csak az a baj,h rengeteg 4v4 randomban a Noob.Nem is értem ezt a felfogást náluk,hogy miért van..Én sem vagyok pro,de sok meccset nézek a neten,igaz csak a jobbaktól és ismertektõl...
De az h beproxyzzák,és kilép,az mekkora noobság....Pedig zerg volt és a creep távol tartja a cannont...Aztán meg ahogy kilép,megy utána egy másik,biztos mert "ugyse nyerünk igy már"...Meg nekem már kész egy közepes seregem azoknak meg még semmijük nincs szinte..Hogy gondolkoznak ezek?Nem tudom felfogni....Egyszer 3 zerg társam volt modnom rusholjanak..Ebbõl 2 rusholt,1X 4-6linggel mindketten oszt kifujt...Aztán van aki simán nyomja az egségeit mit számit h pl az ellennek van 100 colossusa õ folytatja a marine masst,hát Istenem....Hihetetlen emberek vannak....Magamon kivül meg nem tko senkivel csapatba állni 4v4re,v 3v3-ra....1v1 kizárva mert rohadt ideges vagyok gém közben és zavar..Ha nem tok rendesen koncentrálni meg van b*szva az egész összecsapás...2v2 még ugy elmegy,de ott is van azért..4v4ben szinte semmi,mert tudom h vagy hatalmas NOOBokat kapok,v talán norális embereket...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ma este ugyanígy jó?