StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Armin & Ayu fan
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Replayek:
pedro vs sirdond
Sirdond vs csuszi
Gratula csuszi!
cleric mukievil este tolják, de a felsõ ág?
MJ rulz Pink Team The Only One
..és tedd össze a két kezed egy full mapon hogy sikerüljön kicentizni
maradok a számozott kvíneknél
Nincs valakinek felesleges vendégkódja?
Köszi
Üdv
akinek nem adja az elõzõ, oda töltöttem amit elsõnek kidobott a google upload-ra😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
nem is toltottem le meg semmit :/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
csuszi sima 3:0
How much can you take,before you snap?
reps
2 szokásos map mellett egy vicceset kértem és volt olyan rendes sirdond hogy belement, szigetes😊 utoljára vagy 10 éve játszottam szigetes mapon még sc1ben.
ne csak lt meg stepp meg meta stb legyen😊
gg 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Én úgy csinálom, hogy az összes Hatchery-t berakom 4-esre, a Queeneket meg szépen sorba 5-6-7-8. Aztán dupla click a Queen Hotkeyra odaugrik a kamera leszarom a lárvát, megyek a következõ Queen-re, ha befejeztem, vissza a "harcos csapatra".
Az operációs rendszeren is túl...
ma 6 órától viking cup, ha érdekel valakit
http://starcraft2.hu/2010/08/25/kezdok-kezikonyve-7-tovabbi-segitseg-a-zergeknek/
"Az összes Queent rakd egy Control Groupba. Én a 4-est használom a Hatcheryknek, az 5-öst Queeneknek. Ha nem harcolsz, folyamatosan figyelned kell a bázisaidat, hogy van-e rajtuk spawning larva. Ha eljött az idõ, hogy újra spawnolj, csak nyomd meg az ötöst, tartsd nyomva a shiftet, és nyomd meg a “V”-t. Ezután kattints minden Hatcheryre a minimapon. Úgy néz ki nagyon sok ember nem tudja, hogy ezt így meg lehet csinálni, de mindenesetre százszor könnyebbé teszi a Spawning Larva képesség használatát, mert bárhonnan el tudod végezni a térképen."
Megértelek téged is, gondolom te sem azért tolod terrannal, mert most az op, hanem azért, mert bejönnek neked a benne rejlõ lehetõségek, stb... És biztos kurva idegesítõ állandóan azt hallgatni, hogy csak azért nyersz, mert a terran op.
Ne legyen egyik se, op, legyen balance végre! 😊
Mellesleg elég trének tartom, hogy mind2 tier3-mas zerg egység (ultra, broodlord) csak földre támad.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/