StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintk
Köszi.<#wink>

Sheltem
Helyes 😉 Have fun nektek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

balintk
Este lejátsszuk. 😊

Andr0
itt keresgess vmerre.. én is megnézném 😉

Armin & Ayu fan

CharrDen
Van valami program, ami nem fogja le a gépet és lehet streamelni? 2 haverom nagyon megnézné élõben a meccset.

Sheltem
Oké látom alakul ez. Remélem Hegi90 is le tudja tolni a maradék 2 meccsét balintkval holnap estig. Addig kap idõt tõlem. Utána automatikusan balintk nyer 1 nyert meccsel, ha addig nem sikerül lejátszani.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

CharrDen
Mi donatussal most este 8kor kezdünk. Majd küldöm Sheltemnek a replayt.

Sheltem
Liga update: továbbjutó sirdond, majd csuszi vs sirdondból csuszi.

Replayek:

pedro vs sirdond

Sirdond vs csuszi
Gratula csuszi!

Szerintem meg inkább vegyék ki a terranokat, nem? Vagy mit akarsz rajta még nerfelni? 😄

Progabe és én majd holnap este fogjuk lejátszani a meccset.

csuszi
többi ligainduló hogy áll?
cleric mukievil este tolják, de a felsõ ág?

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ideje elindulni valami pénzdíjas versenyen nem?😊

CharrDen
Ráadásul most egy olyan taktikát találtam ki zergel, ami ha nem sikerül igaz rögtön veszítek, de nehéz kivédeni<#vigyor> 3 perc után GG lesz (akivel csinálom)

CharrDen
Persze, meg lehet szokni, de én már olyan szinten tartok, hogy nem okoz problémát a larva injection még csata közbe se, pillanatok alatt el lehet intézni.

TurboX
így van, de szerintem akkor is nagyobb "koncentrációt" igényel mint egy standard 5-5-v-klikk, 6-6-v-klikk stb. idõbe nem hinném hogy annyira sokat nyersz vele, és nagyobb a hibázási lehetõséged is. de ezen nem vitatkozok, ki hogyan szokta meg.
CharrDen
Ha nincs nagyon a hatchery köré építve minden, akkor elég könnyen meg lehet csinálni, mivel a hatchery/nexus/command center nagyobb mint egy másik alap épület. (Amúgy pont azon gondolkoztam, hogy a terrán épületeket nerfelni kéne, mert: tudnak repülni, nem kell creep/pylon hatás hogy építhesd)

TurboX
"..ezután kattints minden Hatcheryre a minimapon."

..és tedd össze a két kezed egy full mapon hogy sikerüljön kicentizni

maradok a számozott kvíneknél
HAli!

Nincs valakinek felesleges vendégkódja?

Köszi

Üdv
csuszi
reps data.hu-n
akinek nem adja az elõzõ, oda töltöttem amit elsõnek kidobott a google upload-ra😄

Maak
megoldodott 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
nekem meg kiirja, hogy : User downloading session limit is reached. Please try again in few minutes.

nem is toltottem le meg semmit :/

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Engedi az, csak a legkisebb linkre kell kattintani: Save file to your PC: click here.
Maak
nem engedi leszedni, feltenned data.hu-ra is pls?

bélanéni
Nem lehetne szavazást tartani, hogy szerintünk ki nyeri a ligát, és mondjuk nyereményt kisorsolnánk a jól szavazók között?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
fogalmam sincs ki nyeri a ligát <#banplz><#hehe>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

szerinted ez kérdés 😄
csuszi sima 3:0

How much can you take,before you snap?

csuszi
gg😊 lesz az jobb is😉
reps
2 szokásos map mellett egy vicceset kértem és volt olyan rendes sirdond hogy belement, szigetes😊 utoljára vagy 10 éve játszottam szigetes mapon még sc1ben.
ne csak lt meg stepp meg meta stb legyen😊

Maak
en is kosz 😊 ki nyert?

kösz a gameket pedro és csuszi
gg 😊

antgecc
Azt olvasd, amit én írtam. Ugyanazt mondja csuszi is, csak rövidebben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A banelingnek nincs másik támadási módja. Deaktiválni lehet? Az az támadást nyomok és nem robban fel?
Különc
Este valaki 3v3 vagy 4v4? BL sorsolás után valamikor? Úgy tûnik nekem csak ezek a láma bracketek mennek xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
baneling robbanás.

antgecc
Baneling Volatile Burst-je épületre. Ha benyomod, akkor attack-move-ra az épületeket is támadja. De többet nem tudok 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mondj egy zerget!
csuszi
itt is vannak, de nem ezek.
sacc olyan 6-7 auto spell van.

Blacksheep333
Szoktam letenni tumorokat is persze, de midgame-ben inkább larva kell, fõleg ha Mutákat gyártok és a fölös minerálból, meg nyomotam a mass Linget.

Én úgy csinálom, hogy az összes Hatchery-t berakom 4-esre, a Queeneket meg szépen sorba 5-6-7-8. Aztán dupla click a Queen Hotkeyra odaugrik a kamera leszarom a lárvát, megyek a következõ Queen-re, ha befejeztem, vissza a "harcos csapatra".

Az operációs rendszeren is túl...

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=125670
ma 6 órától viking cup, ha érdekel valakit

amugy kis olvasmany foleg zergeknek:

http://starcraft2.hu/2010/08/25/kezdok-kezikonyve-7-tovabbi-segitseg-a-zergeknek/

"Az összes Queent rakd egy Control Groupba. Én a 4-est használom a Hatcheryknek, az 5-öst Queeneknek. Ha nem harcolsz, folyamatosan figyelned kell a bázisaidat, hogy van-e rajtuk spawning larva. Ha eljött az idõ, hogy újra spawnolj, csak nyomd meg az ötöst, tartsd nyomva a shiftet, és nyomd meg a “V”-t. Ezután kattints minden Hatcheryre a minimapon. Úgy néz ki nagyon sok ember nem tudja, hogy ezt így meg lehet csinálni, de mindenesetre százszor könnyebbé teszi a Spawning Larva képesség használatát, mert bárhonnan el tudod végezni a térképen."

nem muszaj cd-re tolni. feles eenrgybol pakoljad lefele a tumorokat, azokbol sosem eleg. ill jo az healre.

Blacksheep333
Ja, nagyban meg a Muta harass, erre: "Úh, bazdmeg kikelteka lárvák!" Gyorsan hotkeyezhetem végig az összes Queent. 😊

Blacksheep333
Simán komolyan, War3-ban is voltak olyan spellek, amiket be lehetett rakni auto-casting -ra.

en nem, az marha jo dinamikat ad a zergnek, hogy figyelni kell ra, tiszta porgos az egesz amikor mar van 4-5 hatcheryd 😄

csuszi
szerintem komolyan, nekem meg auto mule kell😊 protnak meg auto turbo...😄

antgecc
Hmm... ez cinikus komment akar lenni vagy komolyan mondod?

csuszi
pláne hogy 20 évente reaperezek😊

antgecc
Én ugye zerg vok, mégse szeretném, ha op lenne. Én inkább küzdök vele így, ahogy van, minthogy azt hallgassam, hogy csak azért nyerek, mert op a zerg.

Megértelek téged is, gondolom te sem azért tolod terrannal, mert most az op, hanem azért, mert bejönnek neked a benne rejlõ lehetõségek, stb... És biztos kurva idegesítõ állandóan azt hallgatni, hogy csak azért nyersz, mert a terran op.

Ne legyen egyik se, op, legyen balance végre! 😊

Mellesleg elég trének tartom, hogy mind2 tier3-mas zerg egység (ultra, broodlord) csak földre támad.

Blacksheep333
Én az automatikus lárvaszarást is betenném.

berlinboy6329
Nem,de olvasta pár kommentet és early mutára ment..Hát olyat nem lehet,akkor az ellenfél egy béna noob volt...folyamatos reaper rusht nem lehet jól megúszni,egyre többen jönnek,te meg foshatod a linget meg a crawlert meg roachot,abból mire muta lesz már nincs bázisod..Ha meg noob az ellen és csak besétál lõ kettõt aztán 5 percig nem látod,akkor hatásos..Most csinál 1-*2 mutát a kevés pénzbbõl huuu,5raxból hozom a stimes marinet,azt mehetnek a muták ahova akarnak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

antgecc
Zergen sztem is sokat kéne még változtatni, többek közt rögtön visszaraknám a gyorsab crawler root-ot, mert az a 12 sec durván sok.