StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Zerg anti air egység még mindig hiányzik (pl scourge) mert a corruptornak van a legkevesebb air unit élete a játékban. Ezzel nem valami jó.

CharrDen
Hydrával nem tudom mit lehetne kezdeni, az úgy szar ahogy van.

CharrDen
Én még ennyit változtatnék:

Reaper:
75mineral 75 gas, +5 sec készítési idõ

Mara:
nincs stim, -10 élet és 3 sec cooldown a lassításon

Banshee:
cloak fusion corebol

Zergling:
szárny fejlesztés után tudjon felugrani hegyre mint a reaper (cserébe fusson picit lassabban)

Aradebil2
egyébként meg adtak a szarnak egy pofont kb...
talán lesz egy custom lobby+chat még az idén...de mara már ilyen marad örökre😞

Aradebil2
om nom nom nom,alig várom,végre nem fogok desert oasist bannolni alapból😄

Nem tom ki nézte, ki nem, de esetleg érdekes lehet.
Ballance patch
Tossok, ha ezt beváltják, nem kicsit fognak szívni zerg ellen early game-ben. Persze csak ha ragaszkodik a zergecske a 6 poolhoz. ÉLetveszélyes változtatásokat viszont nem írnak ez mellett, buildtime növelés, dmg csökkentés itt-ott, de nem vészes, nem kell félni tõle. Igaz tossokat nem irigylem. Angolom nem a legjobb, de mintha azt vettem volna ki, hogy ez még változhat.
Hegi90
Igen, elismerem, hogy balfasz voltam, nem pótoltam az elvesztett dronokat, meg az upgradekre se figyeltem, de sztem ezt még így is meg kellett volna nyernem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sheltem
Srácok ma nem tudok lenni, ne haragudjatok. Hazautaztam vidékre innen írok, holnap rendberakom a táblázatot, feltöltöm a replayeket stb de ma nem tudok vele foglalkozni.

Jó játékot az esti meccsekhez!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csuszi
fair, nem beszélve arról, hogy pont az az ág le van maradva, így bõven van idõtök. dzsaba és progabe le se tolták még, aztán jön még bálinttal a meccs, és csak azután várnának rátok.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
én ugyan nem néztem meg, de az army value-ból én nem vonnék le követkeuztetéseket, abban sem mikro, sem counter nincs benne. mini példa, jön 1000minerál értékben ling, 300minerálért helion mikroval leöli. akkor az ellen volt ajobb mert nagyobb volt az army value? ilyen példa lehet 100.

MJ rulz Pink Team The Only One

Blacksheep333
Figy, addig várok, ameddig nem lesz a 2. fordulóban lesz ellenfelem. Tehát addig várok, hogy rám ne kelljen várni. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

Azt mond akkor meg, mit csinált jobban a Terran, hogy tényleg megérdemelte a gyõzelmet? Mert én nem láttam mást a játékában, csak azt hogy gyártott olyan unitokat, amiket ÉRDEMES, és sok olyan csatát nyert velük stimpackal pl. ami a két oldalon felvonultatott army value mérete/apm gyorsasága nem igazolta vissza egyértelmüen hogy neki kellett volna nyerni. EZ az ami arra utal, hogy OP a marauder-marine-medivac-thor kombináció ár-érték arányban, valamint a reaper játék elején ha van belõle böven, azért láthattuk hogy nem egyszerü zergként, persze lehet lehetett volna máshova menni lingel, meg jobban csinálni, de le fel ugrálva hidd el szétszopat, és öli az építõdet-épületed nagyon gyorsan, megint bár nem szerelmem tárgya, de Idra jön példának erre, meg a IEM döntö, hidd el õ tudja mit hogy KÉNE, csak nem igen jön össze.
Én meg tisztán ugy láttam, imba miatt kapott ki...
"<...>we want you to know we are hard at work on the first feature and balance patch, and expect to have it completed and available by the middle of September."

Lesz balansz õszire, Ferikém 😄
ProGabe
akkor felkötöm 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Üdv.
Mi is lejátszottuk a meccset tudtam hogy semmi esélyem sincs,de nagyon tanulságosak voltak, progabe majd küldi a repeket.

CharrDen
Szia! Én lemondanék most a meccsrõl, kapd meg te a wint mivel lakásfelújítás miatt se ma, se holnap nem vagyok.

Jo, megvannak a repek, nemtudtam magátol is elmenti 😊

Lejátszottuk Novaterrával a meccseket! Nagyon jók voltak! Bár ide meg már én voltam egy kicsit kevés 😄, de azért megleptem!

Mukievil vs Novaterra tehát 1:3 lett

Azthiszem 1 replayt nem mentettem le, ha fontos, akkor majd novaterra beküldi, a többit elküldtem!

Aradebil2
nem vagyok zerg,de sztem nagyon elrontottad az elejét,ott csücsült 16 ling a naturalodon,ha maineden vannak,vagy csak beijesztesz velük nem maradt volna csak 10 droneod,de ebbõl még szépen visszajöttél
roach speed?!butaság volt anélkül kitámadni velük
nagyon kevés munkása volt mindkettõtöknek
kb 15 drone szedett nálad 2 mineralon,át kell õket vinni naturalra
amikor thorokkal jön szép volt a baneling ásva+a körbezárása,de hozhattad volna hozzá roachokat a base-rõl,mert így nem ért semmit,+lassúak is,baneling speed se volt

összességében ezt nem azért nyerte a terra mert imba
lenne,bocsi<#rolleyes>
jah és queeneket hotkeyre!!!

Hááát bazmeg...

Errõl nehéz bármit is mondani mást, konkrétan megérdemelt gyõzelmet lopott el tõled a gyerek, az egyértelmü OP unitok abuse olásával, tényleg 2x lejátszottad kb. többször is visszanéztem kétes szitukat, mindenféle mutatót replay alatt, jóval gyorsabb voltál apm-ben, több exped volt, jobban mozogtál-scoutoltál csapatokkal,volt mindened ami ELVILEG blizzard szerint counter a bio massra(baneling) Thorra(speedling) Reaperre(Roach) stb, ment a muta harass-scout, tényleg szép volt, az ellenfeled nívójára meg az elég sztem, hogy kb. hagyott 10 maraudert egy csata után súlyos másodpercekig hogy muták megegyék, még a bázisa felé sem indult el menekülve, ott bukott kb. visszalövés nélkül mindent, nem baj, terran gépezetbe ugylátszik belefér ez is, ha kezdtettõl fogva tudatosan egyik imbából épitkezik másikba az ember... DE ez azért feltünõ volt tényleg, azt csinálta tipikusan, amirõl már szinte MINDENKI beszél, hogy ocsmány, OP, és hányás, ez egy max közepes(de még az sem sztem )player volt, aki elolvasta az összes "Why OP the Terran race" topicot, és szépen azt csinálta amit kell.

Ha normális balance lenne, ez a gyerek 15 perc alatt ki lett volna csontozva általad, erre fogadni mernék.
Sorry, várjuk együtt a patchet...
Hegi90
Errõl a replayrõl kérnék véleményt.

Az elején mass reaper, utána thorok scv-kel, meg mmm ball. A srácról lerí, hogy faszláma, alig játszott még, csak ellesett pár trükköt egy videóból, és azt utánozza. Én meg ha vért izzadok, akkor se tudok semmit se csinálni ellene. Hány másodpercbe telt kinyírnia a hatcherymet? A játékidõ hanyadik percében? Szánalom ez az egység...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szia, még nemvagyok otthon, fél-1 ora mulva...

Ha gondolod lejátszhatjuk most a 2. fordulót.
Aradebil2
így készült
a mineral kékre festett cukorka😊

Vajon a kristályok mibõl készültek vagy az mi ?😄

ezt nem is tudtam 😊 egyik haverom küldte a képet, hogy nézzem meg

antgecc
<#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
és egy magyar srác csinálta😊

zvp bocs...

How much can you take,before you snap?

http://www.youtube.com/watch?v=CS0AB0Rh6iM
egy izgalmas tvp az ázsiai szerverrõl

Blacksheep333
Annyira nem ment velük elõre, és úgyis egész játék alatt csak állnak ha nincsenek kifejlesztve, így legalább szarnak egy kis creepet.

lol 😄

antgecc
Ezt az overlordos creepelést sose értettem miért erõltetik. Néha jól jön, de ezzel támadni nagyon rizikós. Fõleg, ha tudom, hogy ennyi stalkere van... Nem elég, hogy visszaverte a zerg támadását, még a supply-t is leverte. Ennyit nem ér sztem. Inkább tumorozott volna...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Blacksheep333

Blacksheep333
Ráérsz most lejátszani?
Vegyél fel email cím alapján. Küldtem privátot (még tegnap, elvileg el is olvastad), de a táblázatba is benne van.

Sheltem
Oks otthon átírom este.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Benne van a szabályzatban. Ezekszerint nem olvastad el figyelmesen! IrgumBurgum <#boxer>

Tényleg volt már szó a rejtett achievementekrõl ?

Feats of Strength

CharrDen
Nem biztos, hogy õ kerül, hátha én jutok oda és az új terran ellenes taktikám bevethetem

bélanéni
Csak egy apróság: 1. helyezett, 2. helyezett, stb... Nem 1. helyezet, 2. helyezet. Tényleg nem kötekedés, de jobban mutatna. Bár az 1. helyezet helyére nemsokára úgyis "csuszi" kerül, úgyhogy erre a kis idõre nem is tudom... <#duma><#pias>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

balintk
Még reggel van. 😄

balintk
Mi az a emailed?

quad
ha van valakinek kedve gamelni velem irjon pm-et ! tesztelnem magam koztetek ;D

Sheltem
Légyszíves máshova küldd el a replayeket vagy az email címemre. Köszi.

BEAST
:o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Maak
3v3 moka<#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Köszi! 😊
Hegi90

Hegi90
majd sheltem felteszi, nekem az egyik már törlõdött.