StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elõbb 4v4-ben kaptam olyan ellenfeleket,hogy platina 4v4 és 3 diamondos 1v1ezõ...ez még nem is lett volna baj,ha az erõviszonyok egyformák,de én csak olyanokat csrákat kaptam akinek még egy nyominger 1v1 meccse sincs,csak 4v4 meg pár 2v2.Nájszos,mondhatom,nagyon fair elosztás...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A 2. ligával kapcsolatban:
Szvsz 2 hét szünet simán lehet, addig mindenki gyakoroljon.
És lehetne olyan mint az IEM. Ha 32-en vagyunk, kreálunk 4es Group-okat, ott mindenki játszik mindenkivel, aztán Grouponként 2 továbbjutó, akik ilyen kieséses ágon folytatják a ligát. Így aki nem jutott tovább az is játszott 3 ellenfél ellen.
A svájci nekem sem tetszik, az tényleg tök olyan mint a ladder.
A 3. kupa meg lehetne 2v2.
Az operációs rendszeren is túl...
Az operációs rendszeren is túl...
btw kösz a repeket,lementem és majd megnézem
How much can you take,before you snap?
többiek szavazhatnak de felesleges, az én szavazatom 127-et ér.
pink force
MJ rulz Pink Team The Only One
csak a svájci rendszer ne legyen, mert szerintem ott nem feltétlen a legjobb ül a trónra, mert pl most black megnyerte ezt, de az is lehet hogy svájci rendszerben én kikaptam volna tõle, na bumm, mindenki mást megverek, black kikap 2szer és én vagyok a bajnok? szerintem ez igazságtalan, face to face, mindhalálig rocknroll😊 ráadásul kocc ugyanaz mint ami most megy bnet-en hivatalosan.
Na télleg léptem aludni. Jóéjszakát mindenkinek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
-Aztán amelyik mellett a legtöbb szavazat lesz, azt szépen valaki leírja nekem szájbarágósan ábrával alátámasztva, hogy hogy is mûködik. Utána elindítom a szervezést.
Nekem mára ennyi, 5:30 kor kelek. Jóéjt skacok.
tõlem akár holnap is kezdõdhetne az új, legszívesebben most rögtön tolnék egy újabb kört black-el😊
GO PINK!😊
Szerintem elindíthatod a szervezést.
De ha nem nem 😄, nekem igy is megfelel 😊
Szerintem az lenne egészséges ha kimaradna pár nap (1-2hét?)a következõ ligáig azalatt változnának a játékstílusok, erõviszonyok stb.
Nem így gondoljátok ? Én indíthatok maholnap is(utána kell néznem a svájci rendszernek elõtte), de én azt mondom 1(-2) hét nem ártana ha kimaradna.
Vélemények?
És szerintem a 3 gyözelem továbbra is elég sok 2 gyözelem is elég sztem 😊
És egyszerre mehetne 1v1 és 2v2!
még jó,hogy én akartam legjobban megnézni 😄D
rep van?
How much can you take,before you snap?
Amúgy néztem csuszi match historyját 2v2 és 3v3 akat tolt mostanában legfõképp. Nem védem, de...
Szerintem nagyon jó volt, bár a 3. meccset elnéztem volna akár 1 órán át is olyan jól indult 😊