StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
csaló
Okéoké, én is a cleric-félére szavazok. Igazatok van, a svájci - bár nekem nincs vele bajom - tényleg a ladderhez hasonló, és akkor már legyen kicsit más az sg-liga. Ez a csoportmérkõzéses és abból egyenes-kieséses-vigaszágos (lövõs-bszs-partraszállós) nekem is tetszik.

Hegi90
Meg szabad kérdezni, hogy hol "bukkantál" rá a taktikára?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
fincsi matchmaking..

Elõbb 4v4-ben kaptam olyan ellenfeleket,hogy platina 4v4 és 3 diamondos 1v1ezõ...ez még nem is lett volna baj,ha az erõviszonyok egyformák,de én csak olyanokat csrákat kaptam akinek még egy nyominger 1v1 meccse sincs,csak 4v4 meg pár 2v2.Nájszos,mondhatom,nagyon fair elosztás...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Blacksheep333
Hívtak, úgyhogy mennem kellett! 😄 De ott már szar voltam, eléggé kimerültem. Csuszi elõtt is sokat 1v1 eztem mai nap. Gyakoroltam a taktikát, amire az hajnalban bukkantam rá.

A 2. ligával kapcsolatban:
Szvsz 2 hét szünet simán lehet, addig mindenki gyakoroljon.
És lehetne olyan mint az IEM. Ha 32-en vagyunk, kreálunk 4es Group-okat, ott mindenki játszik mindenkivel, aztán Grouponként 2 továbbjutó, akik ilyen kieséses ágon folytatják a ligát. Így aki nem jutott tovább az is játszott 3 ellenfél ellen.

A svájci nekem sem tetszik, az tényleg tök olyan mint a ladder.

A 3. kupa meg lehetne 2v2.

Az operációs rendszeren is túl...

Rage47
ja és lehetne most pár nap szünet😊
Rage47
jó a mostani rendszer
Nem hanem azért, mert a katonáid harc helyett egymást szekírozták a rózsaszín hacukáik miatt. A pink thor volt a legdurvább, azt már a zergek se bírták elviselni, azt még az overlord is támadta...
Blacksheep333
Nem tudom, itt tök nyugiban voltam. A legelsõ liga meccsen jobban izgultam. (Látszott is azon a meccsen.)

Az operációs rendszeren is túl...

remélem lesz egy pár nap szünet, mert ma behalt a cpu hûtõ és a táp az asztali gépemen :S

btw kösz a repeket,lementem és majd megnézem

How much can you take,before you snap?

csuszi
miatta kaptam ki.

MJ rulz Pink Team The Only One

Akkor még nem láttam, amikor írtam 😄
csuszi
jó akkor én is erre, és akkor ez 3 szavazat.
többiek szavazhatnak de felesleges, az én szavazatom 127-et ér.
pink force

ÉN is igy gondoltam 😊

Bezzeg ilyenkor gyors a mobilneted 😄
csuszi
ez se rossz😊

csak a svájci rendszer ne legyen, mert szerintem ott nem feltétlen a legjobb ül a trónra, mert pl most black megnyerte ezt, de az is lehet hogy svájci rendszerben én kikaptam volna tõle, na bumm, mindenki mást megverek, black kikap 2szer és én vagyok a bajnok? szerintem ez igazságtalan, face to face, mindhalálig rocknroll😊 ráadásul kocc ugyanaz mint ami most megy bnet-en hivatalosan.

Én csuszi verziója elé el tudnék képzelni egy csoportmérkõzést 8 db 4-es csoporttal (32 fõ). Az elsõ 2 helyezett jutna tovább a csoportmérkõzések után (16 fõ), onnan mehetne tovább úgy, ahogy csuszi írta. Így mindenki játszhatna legalább 3 ellenféllel 9 meccset biztosan.
Kivéve ha én vagyok a zerggel 😄, akkor igencsak verhetõ 😄

Én akkor 32 fõre szavazok, 8 db 4es csoport, mindenki mindenkivel, aztán a legjobb 16, egyenes kieséssel, és vigasz ág! Jo sok meccs, jo sok ember 😊! És akkor 3 nyert meccsig! A zerg hodra verhetetlen 😊

Sheltem
Nekem ez tetszik a legjobban ahogy most van, 32 játékossal és vigaszággal szerintem gyönyörûen átlátható lenne soksok játékkal. Tetszik az ötlet meglátjuk a többiek mit szólnak hozzá.

Na télleg léptem aludni. Jóéjszakát mindenkinek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csuszi
olyanra szavazok mint ami most volt, vígaszággal az elsõ fordulótól kezdve (a vesztesek egy külön ágon harcolnak a döntõig akár). 3 nyert meccsig, zergek kizárva.

Sheltem
Tartom a szavamat. Egészen addig lehet élõ amíg nem lesz vita/gyanakvás belõle, hogy valakinek "súgtak-e"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mikor játsszák, van infó? Lehet élõ? 😄
Sheltem
-Elõször is meg kell szavazni akkor ezt a rendszert. Legyen szavazás arról, hogy ki milyen rendszerben szeretné a következõ ligát.
-Aztán amelyik mellett a legtöbb szavazat lesz, azt szépen valaki leírja nekem szájbarágósan ábrával alátámasztva, hogy hogy is mûködik. Utána elindítom a szervezést.

Nekem mára ennyi, 5:30 kor kelek. Jóéjt skacok.

Tényleg, pedig tegnap este néztem meg.
csuszi
nem. black vs bálint 5meccses, de szerintem élvezték😊

4 meccs volt a legtöbb, abból is 2 volt úgy emlékszem.
LOL , tényleg 😄😄

csuszi
a svájci rendszer szerintem nem olyan feelinges. ráadásul az teljesen ugyanaz, mint ami most van quick match alatt, csak saját létránk - divisionunk lenne. szerintem felesleges mellé egy ugyanilyet tolni, jobb lenne egy kupa - ahogy fociban is van a svájci rendszerû bajnokság, és mellette a kupa (meg az összes többi sportban). lehetne vb rendszerû, csoportos - utána egyenes kiesés, vagy olyan mint ami az 1. volt csak vígaszággal, amit lehetne úgy csinálni, hogy akár az elsõ forduló vesztese is nyerhetne.

tõlem akár holnap is kezdõdhetne az új, legszívesebben most rögtön tolnék egy újabb kört black-el😊

GO PINK!😊

Én úgy gondolom, hogy mire elindul az új szabályok alapján a következõ liga, az úgyis pár nap. Mire kialakul a lebonyolítás, a sorsolás, a kapcsolatfelvételek, az mind idõ. Másrész ne feledd, van akinek már régen véget ért az elsõ liga játék szemponjából 😄
Szerintem elindíthatod a szervezést.
Sheltem
Ráadásul a 3. helyezettünk sincs még meg 😊

Nem csak szerintem szimplán sok, hogy 5 meccs is kellhet a gyözelemhez... Mondjuk egyszer sem játszottam 5 meccset 😄
De ha nem nem 😄, nekem igy is megfelel 😊

Blacksheep annyira felpörgött, hogy már nyomja 4v4-ben 😊
Sheltem
Én úgy gondolom, hogy ez az elsõ liga lökést adott sokaknak a "szerepléshez" és most a ligában résztvevõk nagy része elkezd majd jobban gyakorolni(ha nem így van javítsatok ki).

Szerintem az lenne egészséges ha kimaradna pár nap (1-2hét?)a következõ ligáig azalatt változnának a játékstílusok, erõviszonyok stb.

Nem így gondoljátok ? Én indíthatok maholnap is(utána kell néznem a svájci rendszernek elõtte), de én azt mondom 1(-2) hét nem ártana ha kimaradna.

Vélemények?

csuszi
nem is foglalkoztam vele. eszembe se jutott.

Más volt így játszani, hogy ennyien nézték élõben? Blacksheep, neked?
csuszi
jó ez a 3 szerintem. vagy volt egy 2:0ról kikapásod?😊

Egyébként meg ezt így kell, tanul belõle. Én is ezt tenném.

csuszi
"és végül, sheltem ha segítség kell szólj, de szerintem jöhet a köv liga 1v1-el 2v2-el stb, és emelt létszámmal, nem csak 16. lehet csoportos is (szerintem az a legjobb, tiszta vb😊) vagy egyenes kiesés. éns zemély szerint azt preferálnám, hogy csoportos, alsó és felsõág, és helyosztók is, így mindenki játszik eleget."

Az én ötletem, az a csoport fordulos, aztán csak egyenes kiesés... vagy akkor lehetne a vesztes ág... ami nemtudom hogy mûködik pontosan
És szerintem a 3 gyözelem továbbra is elég sok 2 gyözelem is elég sztem 😊
És egyszerre mehetne 1v1 és 2v2!

csuszi
nem számít, 90%on voltam életem csúcsformájához képest, de ide a 100 is kevés lett volna. 😉wp nincs mese. zerget nem érzem, ma is kiszoptam zerg ellen 8körül 1v1ben😊 de legalább van hova fejlõdni😊

Indulhat a következõ, az elsõrõl úgyis lemaradtak páran.
bakker és ilyenkor késik a vonatom 1 órát 😞
még jó,hogy én akartam legjobban megnézni 😄D
rep van?

How much can you take,before you snap?

csuszi
nem voltam elég agresszív, legalábbis most csak az elsõbe tekertemn bele. volt hogy 2 lingje volt, nekem meg 7-8 marine. máskor ilyenkor simán rusholok, most meg balfaszoskodtam. de természetesen megérdemli, aki mer az nyer. és ráadásul a második meccsemet nem nézem, de ott nem bénáztam, mégis kimassolt. a 3. pedig szintén jó volt, ott csak azt sajnálom, hogy pont rámozdultam amikor amutakkal betámadott és lekapta az scv-éket. talán ha ott az nem így megy...de nincs ha és jó volt az idõzítés. csak abban reménykedem, hogy köv ligában is találkozunk, az én 2 mapom az steppes lesz😉

Sheltem
Én is azt tenném a helyében.

ehh bocs, már megint félreütöttem

nem gonoszkodásnól írom, tényleg nézi... friends, ott vany csuszi, alatta watch the replays.

Sheltem
Következõ ligát szeretném dupla ennyi játékossal, ha menne. Akár 2-3 hétig ha elhúzódna azt sem bánnám, de sokkal több jó meccs lenne.

Sheltem
Ne legyél már ilyen te....

Amúgy néztem csuszi match historyját 2v2 és 3v3 akat tolt mostanában legfõképp. Nem védem, de...

Szerintem nagyon jó volt, bár a 3. meccset elnéztem volna akár 1 órán át is olyan jól indult 😊