StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
StarCraft Forever Fever
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ne add fel ilyen hamar. De ha mégse nyernéd meg, ott van a vigaszág, ahonnan még lehetsz elsõ!
BTW: Szerintem ez egy jel, hogy elverd csuszit. Egyszerûen ez a sorsod. 😊)
Az operációs rendszeren is túl...
(lsd. elsõ forduló kivel játszom)
Azt hiszem nekem ma este vége is a ligának 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
" Maps
We're going to be adding destructible rocks to the Desert Oasis map to make natural expansions easier to protect. In addition, the center map watchtower area is being narrowed."
Akkor még egyszer a lista:
Hétfõ - Lost Temple
Kedd - Blistering Sands
Szerda - Kulas Ravine
Csütörtök - Scrap Station
Péntek - Stepper of War
Szombat - Metalopolis
Vasárnap - Xel'Naga Caverns
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nem lehetne helyette kulas ha már populáris map kell?😊 fõleg úgy h 1.1tõl teljesen más lesz a map,kár lenne addig erõltetni😊
Küldhettek az ellenfélnek PM-et, illetve felvehetitek egymást in-game.
Minden szükséges adat ott van a "SC-SG nickek" táblázatban.
Mindenkinek nem tudtam a kedvébe járni, ezért a saját kedvemben jártam, aztán úgy döntöttem, hogy ezt a rendszert választom. Úgyis lesz még nem egy liga, és ha én rendezem, ha nem, a következõ csoport mérkõzéses lesz, megígérem. 😊
Csak a dobogósok kapnak helyezést. (Tehát a 4. és 5. helyért nem lesz harc.)
A meccsek BO3 (Best of 3) szisztéma alapján lesznek. (lehetséges kijövetelek: 2-1; 2-0). Ez alól csak a döntõ meccsek kivételek, amik ugyanis BO5.
A játékosok egy-egy tetszõleges pályát választanak. Ha szükség van 3. pályára, használjátok ezt a listát:
Hétfõ - Lost Temple
Kedd - Blistering Sands
Szerda - Desert Oasis
Csütörtök - Scrap Station
Péntek - Stepper of War
Szombat - Metapolis
Vasárnap - Xel'Naga Caverns
(Kértétek, hogy a 3. map legyen sorsolva. Mivel nem lehetek ott minden egyes meccsnél, ezért ezt találtam a legegyszerûbb és legnagyszerûbb megoldásnak. Próbáltam populáris mapokat választani.)
Egy pálya mehet többször is. Novaice mapot nem lehet választani.
Eredmények a replay-ekkel együtt jöhetnek ide a fórumra.
Spectator-okat csak akkor engedek, ha mind a 2 fél megengedi. Nagyon remélem, hogy nem lesz csalás, illetve újjal mutogatás.
Játék közben a játékosok írhatnak egymásnak, de ha az egyik csendre inti a másikat, akkor az tegyen is úgy.
Kérek mindenkit, hogy a meccseket ne a fórumon szervezzétek, hanem privátban.
Hát így ennyi... A szabályváltoztatás jogát fenntartom.
Sok sikert mindenkinek! GL HF!
How much can you take,before you snap?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"