StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
bratok vs naniwa döntõ,naniwa az egyik legjobb pvt-s,16-3-as aránya terranok ellen liquid db-je alapján<#ravasz1>#ravasz1>
Más RTS, melyikre gondolsz? A Tiberian Sun óta zuhanórepülõ C&C? Armies of Exigo?Battle for Middle-Earth? Kajak nem jut eszembe más, vedd figyelembe hogy a Warhammerek, a Supreme Commander, Heroes stb nem RTS, szóval azok nem játszanak.
Muki100: szerintem mindenki azzal játszik amivel akar, eleve választható "faj" a random is.
Aradebil: ja, elején még vicces volt, de most már (bár önhibájukon kívül kellett õket nézni sokáig) eléggé unalmassá váltak, ennyi erõvel Való Világot is nézhetnék
mekkora király már tényleg és ezért kapod a pénzt
How much can you take,before you snap?
(ezt jól megfogalmaztam, de remélem érted.)
Az operációs rendszeren is túl...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
DE amikor rakosgattad a vespin gázra azt a szart.. hát komolyan nevetséges ez az egész..
És ez kell az embereknek ^^ más RTs haldoklik ez meg 3 millios eladás..
No mind1 nem adom fel ha megvettem tolom még vele..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
eddig minden nap láttalak fent este, gondoltam ma is jössz, hát nem... 😊 Nem baj, van még idõm lelkiekben felkészülni 😊. De sajnos legközelebb csak szombat délutántól vagyok gépközelben, úgyhogy ha neked is jó, akkor szombaton találkozunk.
Szolgáltai közlemény vége.
Ahogy játszom, azt nem mondanám el, de ugyancsak nincs igazad.
Én is szoktam ilyen kis geci lenni NÉHA, hogy elõbb "gg"-zek és a többi ^.^
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A "genius" taktikot arra értettem, hogy körbeépíti magát cannonnal, aztán elkezd voidozni. Utoljára kb béta copperben láttam ilyet.
De tudtam a stargate-rõl, csak gondoltam két bázissal meg egy spire-el sikerül védekeznem ellene, meg gondoltam a kezdeti 4 cannon után még nem épít mellé tiz másikat is. Spore meg aztán tényleg kurvasokat ér a void ellen <#nevetes2>#nevetes2>De igazad van, csinálhattam volna jobban is, és nem is azért raktam be a replayt, hogy rinyáljak a void miatt, mert tudom, hogy megnyerhettem volna ha kicsit komolyabban odafigyelek.
Gondolom te is várárkot építesz a Nexus köré, mielõtt kiküldöd azért kezdted el verni a billentyûzetet.
Hogy miért bunkó? Elõbb írt gg-t, mint én, az ilyet szemenköpném, utána meg még elkezdett flegmázni...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mellesleg a vigaszág miatt az egész kiemelés felesleges. Pláne ilyen létszámnál. Hosszú az ágrajz biztosíthatlak benneteket, hogy a vége felé már csak jó játékosok lesznek, illetve a döntõ a két legjobb közt fog eldõlni.
De még ha akarnák csinálni kiemelést, akkor sem tudnék. Hisz, ahogy már mondtam nem vagyok tisztában az összes játékos skilljével.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
szombat délután érek rá
A repeket feltöltöm holnap délelõtt
StarCraft Forever Fever
és ahelyett,hogy itt postoltok inkább menjetek játszani 😛
Persze csak a játék a lényeg😊, csak kiváncsiságbol kérdeztem, mert nem értem teljesen, amit ti mondtok az is tökre érthetõ, de ezért van a véletlenszerüség nem ??? Annak az esélye (vb), hogy az összes jo csapat egy csoportba kerüljön elenyészõ!
A szinvonal az megint a média szüleménye szerintem továbbra is!
Ez mondjuk igaz, hogy nem az elsõ 4 helyen végez a torna legjobbjai, viszont nem ad másoknak lehetõséget...
És blacksheepnek van igaza, hogy ott van a vigaszág, kettönél több legjobb meg nem kerülhet össze a döntöbe 😄
Én tényleg csak kiváncsiságbol kérdeztem 😊, én is erre gondoltam amit ti mondtok... Igazatok van, tényleg jobb úgy meccseket nézni 😊 Csak azthittem van valami más ésszerü magyarázata, amire nem jöttem rá 😊
Na mindenkinek jó meccsezést 😊, én hétvégén játszom le az elsõt 😊
most nem akarok személyeskedni de mondok egy példát: ha az egyik ágra raktuk volna a platinákat+goldokat+pár diát,a másikra meg csak silver+bronze-t,és lenne egy csuszi vs donatus döntõ,az igazságos lenne?
A másik csoportban van San Marino, Málta, Feröer-szigetek, Lichtenstein, Andorra, Luxemburg és Magyarország. Ezekbõl szintén egy biztos VB résztvevõ, egy pedig pótselejtezõt játszhat. Jó lenne így a foci vb? Nekünk biztos<#nevetes1>#nevetes1>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Én is erre gondoltam, de ez reklám igazából.... És lehet hogy két átlag játékos sokkal izgalmasabb meccset játszik, mint két profi... Ez nem csak tudástól függ.
Egyébként meg a vigaszágat is végigverheti a kiesett döntös...
Ez most senki ellen nem irányult 😊, csak kiváncsi voltam 😊
StarCraft Forever Fever
A random azért random, mert random. Ezt dobta legelsõnek, nem variáltam.