StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kirakhattak volna egy feliratot, hogy majd jelentkezünk ha van valami, esetleg egy idõpontot, nem asztalra felrakott lábbal, elterülve játszani a fejüket. Én személy szerint nem sokra tartom az ilyen ripacsokat.
Különc
Azért én nem akarom bántani a srácokat, mert eleve nem anyanyelvükön castolnak, de HD, Husky, Psy és Day9 után (merthogy õket hallgatom mindig) nagyon amatõrnek tûnnek, bár ezt maguk is tudják, szóval csak trollkodtam éppen asszem. Vagy nemtom

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Aradebil2
bármelyik pillanatban kezdõdhet,naniwára várnak

Mikor lesz a döntõ?
Aradebil2
nekem bejön😄
bratok vs naniwa döntõ,naniwa az egyik legjobb pvt-s,16-3-as aránya terranok ellen liquid db-je alapján<#ravasz1>

Különc
Miért nevetséges? Mert segíti a gyõzelmed? Ha neked nevetséges akkor már ne játssza senki? Miért zavar téged hogy nekünk ez "kell"? Mondtuk, hogy vedd meg? Hogy muszáj?
Más RTS, melyikre gondolsz? A Tiberian Sun óta zuhanórepülõ C&C? Armies of Exigo?Battle for Middle-Earth? Kajak nem jut eszembe más, vedd figyelembe hogy a Warhammerek, a Supreme Commander, Heroes stb nem RTS, szóval azok nem játszanak.

Muki100: szerintem mindenki azzal játszik amivel akar, eleve választható "faj" a random is.

Aradebil: ja, elején még vicces volt, de most már (bár önhibájukon kívül kellett õket nézni sokáig) eléggé unalmassá váltak, ennyi erõvel Való Világot is nézhetnék

ja, én is észrevettem az asszonykát a háttérben,ahogy a fõzéshez készülõdik 😄
mekkora király már tényleg és ezért kapod a pénzt

How much can you take,before you snap?

Ez a játék errõl szól. "Mindent szabad ami nem tilos."
Aradebil2
ez az esl közvetítés gecinagy:d ülnek a kanapén,zabálnak/söröznek,asszonyka fõz a háttérben,õk meg sc2znek😄

Blacksheep333
Ráadásul ha megnézed az elõzõ meccseimet, amiket nr1ranger-rel és balintk-val játszottam, észreveszed, hogy ég és föld.
(ezt jól megfogalmaztam, de remélem érted.)

Az operációs rendszeren is túl...

Muki100
Abban akarunk korlátot szabni, hogy lehet liga közben fajt váltogatni?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hát megnéztem én is ezt a replayt.. Hát ha halálra vernek sem értem mit lehet élvezni ebben a játékban.. De még nem adom fel 😛 hátha én vagyok a hülye..
DE amikor rakosgattad a vespin gázra azt a szart.. hát komolyan nevetséges ez az egész..
És ez kell az embereknek ^^ más RTs haldoklik ez meg 3 millios eladás..
No mind1 nem adom fel ha megvettem tolom még vele..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Blacksheep333
Azt már a liga után tornásztam fel. Elõtte nem is nagyon 1v1-eztem csak 2v2 meg 3v3.

csuszi:
eddig minden nap láttalak fent este, gondoltam ma is jössz, hát nem... 😊 Nem baj, van még idõm lelkiekben felkészülni 😊. De sajnos legközelebb csak szombat délutántól vagyok gépközelben, úgyhogy ha neked is jó, akkor szombaton találkozunk.
Szolgáltai közlemény vége.

Prody
<#eljen>

Szép lazán zúzott szét, akadálytalanul. Azok visítanak a noob taktika szöveggel, akik ilyen simán alázhatóak. Az, hogy elõbb írt gg-t, természetes volt. Mit tököljön még, ha van más dolga is?! <#worship> Szép gyõzelem volt, grat a srácnak!
Prody
Amúgy Hegi játszhatunk egykét menetet, ha gondolod. Tényleg nem azért, hogy most beszólogassunk egymásnak, sikerélmény stb... Csak kíváncsi vagyok, fun 😊 Felveszlek friendzhez a "SG-SC" nickek-bõl.

Prody
Nem figyelsz megint. Nem hasonlítottam a mutákat a voidhoz. Egy charge-olt beam-es void mindent szénné éget természetesen. LOL
Ahogy játszom, azt nem mondanám el, de ugyancsak nincs igazad.

Én is szoktam ilyen kis geci lenni NÉHA, hogy elõbb "gg"-zek és a többi ^.^

Elõbb ment.
sith7
Nektek megy a bnet ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Hegi90
Az meg, hogy a mutákat a voidhoz hasonlítod, megint csak a véleményed hitelességét rontja ^^

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
jovan azért ne sírdd el magad <#puszi>
A "genius" taktikot arra értettem, hogy körbeépíti magát cannonnal, aztán elkezd voidozni. Utoljára kb béta copperben láttam ilyet.
De tudtam a stargate-rõl, csak gondoltam két bázissal meg egy spire-el sikerül védekeznem ellene, meg gondoltam a kezdeti 4 cannon után még nem épít mellé tiz másikat is. Spore meg aztán tényleg kurvasokat ér a void ellen <#nevetes2>De igazad van, csinálhattam volna jobban is, és nem is azért raktam be a replayt, hogy rinyáljak a void miatt, mert tudom, hogy megnyerhettem volna ha kicsit komolyabban odafigyelek.

Gondolom te is várárkot építesz a Nexus köré, mielõtt kiküldöd azért kezdted el verni a billentyûzetet.

Hogy miért bunkó? Elõbb írt gg-t, mint én, az ilyet szemenköpném, utána meg még elkezdett flegmázni...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
egyébként meg arról hogy blacksheep outsider volt szerintetek: 700+ pontja van,60%+ w/l aránnyal

Photon Cannon is OP! <#duma>
Prody
Én a sunkent arra értettem, hogy majd ha jön cannonokkal vagy egykét zealottal... Úristen, veled sem egyszerû haver. Mindegy... fölösleges sírás megy megint.

Blacksheep333
Nem vettem magamra. Engem nem könnyû dolog megsérteni. ;P

Mellesleg a vigaszág miatt az egész kiemelés felesleges. Pláne ilyen létszámnál. Hosszú az ágrajz biztosíthatlak benneteket, hogy a vége felé már csak jó játékosok lesznek, illetve a döntõ a két legjobb közt fog eldõlni.
De még ha akarnák csinálni kiemelést, akkor sem tudnék. Hisz, ahogy már mondtam nem vagyok tisztában az összes játékos skilljével.

berlinboy6329
Majd a spne biztos leszedi a voidot ügyes vagy te is...Az már inkább gázabb volt,h ott csinálta a gázlopást,oszt nem vette észre h lófasz egysége nincs,aztán meg késõbb a szemét kiszúrta a stargate,pedig ott látta az overlord.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

black vs kingpunisher gyõztese:
szombat délután érek rá
A repeket feltöltöm holnap délelõtt

StarCraft Forever Fever

Prody
Ez miért bunkó paraszt? Te is be akartál építeni hozzá, másrészt arra számíthattál volna, hogy ha cannonokat csinál, akkor úgyis légikre fog menni utána... Ez a te hibád volt, te basztad el. Másrészt mi baj a Void-okkal??? Már azt sem lehet csinálni, mert "op" ? Persze ha Mutákkal hátulról bekúrod magad a bázisára, akkor mekkora pro vagy, mert IdrA is ezt csinálja és "baszogat"... Hagyjuk már... Tanulj már meg játszani plz és VÉDEKEZNI. Még sunkenek sem jutottak eszedbe, miután be akart cannon rusholni. És ne sírj emiatt.<#wilting>

így van, nem lehet ennyi embernek megfelelni, de lesz még liga és akkor majd más bebizonyíthatja,hogy õ tud e jobbat 😊)
és ahelyett,hogy itt postoltok inkább menjetek játszani 😛

Ne vedd magadra 😊, te szervezed, az lesz amit te mondasz 😊, mindenkinek jó szerintem 😊, olyan ligát nem lehet csinálni, ami mindenkinek jó, mert ahányan vagyunk annyiféleképpen eltudjuk szerintem képzelni 😊

Most nemtudom kinek irjam 😊!!

Persze csak a játék a lényeg😊, csak kiváncsiságbol kérdeztem, mert nem értem teljesen, amit ti mondtok az is tökre érthetõ, de ezért van a véletlenszerüség nem ??? Annak az esélye (vb), hogy az összes jo csapat egy csoportba kerüljön elenyészõ!

A szinvonal az megint a média szüleménye szerintem továbbra is!

Ez mondjuk igaz, hogy nem az elsõ 4 helyen végez a torna legjobbjai, viszont nem ad másoknak lehetõséget...
És blacksheepnek van igaza, hogy ott van a vigaszág, kettönél több legjobb meg nem kerülhet össze a döntöbe 😄

Én tényleg csak kiváncsiságbol kérdeztem 😊, én is erre gondoltam amit ti mondtok... Igazatok van, tényleg jobb úgy meccseket nézni 😊 Csak azthittem van valami más ésszerü magyarázata, amire nem jöttem rá 😊

Na mindenkinek jó meccsezést 😊, én hétvégén játszom le az elsõt 😊

Hegi90
de elkaptam a probe-ját kétszer is, utána meg már voltak lingjeim.

Aradebil2
de mind említettem kár sírni,mert ha lenne is kiemelés,akkor se számítana a DB miatt

Aradebil2
hát elég nagy noob volt,ha téged cannonozott volna sokkal hamarabb vége lett volna😄

Legjobb példa erre gold ligás blackünk. Gold, nem diamond, mégis nyert. Most akkor mi van??? Ha már elõre megtervezett nyerési eséllyel lenne elkészítve minden megmérettetés, semmi értelme nem lenne a többi résztvevõnek. Ebben az esetben meg lenne rendezve a 4 legjobb közt és csók. Ha meg 2 bronz feljut, tehát elveri a többi embert, ahol az úgymond legjobbak is benne voltak ebben a szórásban..., valamit jelent. Jobban preferálom én is a full randomot minden téren, ahol mindenki egyenlõ esélyekkel indul. De hát ez is a lényege az egyenes kieséses rendszernek. Lehet, hogy a full pronak rossz napja volt és kikapott, nem baj, így járt.
Blacksheep333
Amúgy meg basszátok meg, hogy nektek semmi nem jó.

Blacksheep333
A vigaszág miatt pont a két legjobb fog játszani a döntõben.

Különc
Szerintem kicsit túl komolyan veszitek az egészet, csak játszunk és kész. Husky mondja sokszor hogy "I just play for fun and that's all that matters" Szerintem ennyi elég, vannak közülünk is persze jobbak és gyengébbek, de tedd a szívedre a kezed: NEM ROHADT MINDEGY?

Aradebil2
és ne haragudj az hol igazságos,hogy nem a 4 legjobb játékos végez az adott torna/verseny elsõ 4 helyén?Fõleg úgy,hogy sc2ben nagyon sok ember erre tette fel a megélhetését
most nem akarok személyeskedni de mondok egy példát: ha az egyik ágra raktuk volna a platinákat+goldokat+pár diát,a másikra meg csak silver+bronze-t,és lenne egy csuszi vs donatus döntõ,az igazságos lenne?

azért van az, hogy a jobb játékosok csak a döntõben találkozzanak,hogy minél színvonalasabb legyen a döntõ,pl ne két bronz játékos bénázzon

Muki100
Jó példa még a fociban az EB, VB selejtezõk esetében az, hogy kalapokból sorsolnak. Gondold el, ha Olaszország, Franciaország, Németország, Anglia, Hollandia, Spanyolország, Portugália kerülnének egy selejtezõcsoportba. Ebbõl 1 jut ki a VB-re, egy játszhat pótselejtezõt.
A másik csoportban van San Marino, Málta, Feröer-szigetek, Lichtenstein, Andorra, Luxemburg és Magyarország. Ezekbõl szintén egy biztos VB résztvevõ, egy pedig pótselejtezõt játszhat. Jó lenne így a foci vb? Nekünk biztos<#nevetes1>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

De ha meg szétválasztod a legjobbakat, akkor mindenki kiesik... Mi értelme egy versenynek ? ? ? Akkor játszon a 4 legjobb játékos egy -egy meccset azt kész...

Én is erre gondoltam, de ez reklám igazából.... És lehet hogy két átlag játékos sokkal izgalmasabb meccset játszik, mint két profi... Ez nem csak tudástól függ.

Egyébként meg a vigaszágat is végigverheti a kiesett döntös...

Ez most senki ellen nem irányult 😊, csak kiváncsi voltam 😊

Én speciel nézném, mert ha valaki a döntõbe jut, az jelent valamit (akár baromi nagy szerencséje is lehetett, de nagyobbrészt mégiscsak tudás), és így nagyobb esélye van egy kezdõ feltörekvõ tehetségesnek, ugyanakoor a random miatt mindenki egyenlõ esélyekkel indul.

Aradebil2
hogy a lehetõ legjobb játékosok között dõljön el az adott verseny.gondolom te sem néznéd szívesen a roland garrost,ha mondjuk a 8 elsõ a világranglistán egy ágra kerülne,és közülük csak egy kerülne a legjobb négybe

Ezt nem értem , miért jo ez a kiemeléses dolog ? Én ugylátom hogy az egy bundázás a két döntös részére, hogy a jobbak ne ejtsék ki egymást... Szoval nem értem a lényegét... Elmagyaráznátok ?

Jó ez így, nincs semmi baj. Én ezt jobban preferálom, mármint a random-ot, mint a kiemelést.

Dzsabba, ha rosszul vettelek volna fel:
Nick: Norgee
no.: 508

mail: [email protected]

StarCraft Forever Fever

Blacksheep333
Nem figyeltem, nem volt eszembe. Most már nem fogom újrasorsolni.

A random azért random, mert random. Ezt dobta legelsõnek, nem variáltam.

Aradebil2
double brackets,találkozhatnak a döntõben