StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
". átáll a zerg corruptorra és bb phoenix."

errõl csak annyit, hogy a corruptor nem tudja utolérni a phoenixeket 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csuszi
ok, érzésrõl valóban nem lehet gyõzködni a másikat.
glhf😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Hegi90
Ja, és a Spire-nek olyan építési ideje van, hogy aki nem tudja kiscoutolni, és idõben counterelni, az vessen magára.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
"természetesen én nem imbázom, mert cserében pipáz más ezer dolgot,"
kezdetû mondatot ajánlom figyelemdbe😊

Játszottam terran-nal és protossal is, sõt néha játszom most is, csak jelenleg a zerg stílusa jobban bejön nekem. Nekem nem az erõs egységekkel van bajom. Tisztában vagyok a zerg faj erõsségével. Az a baj, amikor a papír csorbítja ki az ollót. Egy egység nem attól lesz imba, mert erõs vagy mert nincs megfelelõ ellenfele, hanem az apró tulajdonságaitól, amikor az kis elõny számít. Én úgy érzem jelenleg több terran egységeknél jelentõsebb az ilyen apró plusz.
csuszi
akkor küldj neki egy rakat phoenixet egy valag corruptornak.
földrõl nem is beszélve. 😉
pillanatok alatt uralja a légteret, és még a földet is basztatja a muta, ha beerõsít a prot levegõre phoenix-el, akkor
1. feladja kicsit a flödet
2. átáll a zerg corruptorra és bb phoenix.
3. brood lord rulez.
terra ne is próbálkozzon fenn zerg ellen, hacsak nem béna, mert veszett fejsze nyele. ha már a gyaloglásnál tartunk😊

Hegi90
cserébe földön egy fos early-mid game-ben.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

protoss, szerintem phoenix sokkal jobb mint a muta vagy a corruptor.

csuszi
találós kérdés, melyik faj a legerõsebb a játékban a levegõben?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát persze hogy a zerg...

természetesen én nem imbázom, mert cserében pipáz más ezer dolgot, csak arra próbálok rávilágítani, hogy minden fajnál lehetnek kiemelések ezért op vagy azért op. közben a sajátunk mellett meg elsétálunk? nem szemellenzõs ez egy kicsit?

Hegi90
planetary fortress.

csuszi
😄 ez nagyon komoly.
a végén kiderül, hogy minden terra egység imba csak szegény helion nem.
nincs vita, ez beszélgetés. amúgy mint írtam én is utálhatNÁM az ultrát.
csak egy kis tipp:
- minden egységnek van counterje, van aminek több is. thort pl zabálja egy szaros 50minerálos ling horda.
- én is sorolhatok akkor "kezdõ" egységeket, hogy ne kelljen 3 épületet felhúznod, pl a banelinget, nagyon geci jó egység, vagy az infestornak nincsenek rossz skilljei, mind nagyon hasznos és erõs. vagy hogy a zerg föld alá túrja a kis valagát, oszt keresheted õket erõsen. muta harass? legjobb harass egység a játékban.

van értelme a többi faj egységeit imbázni, amikor mind3nak vannak nagyon erõs, hasznos egységei és mindnek van counterje? de ha annyira op, szerintem kezd el használni a fajt, és legrosszabb esetben lesz tapasztalatod a fajról, és esetleg megutálsz pár prot és zerg egységet. 😉 meg persze lesz egy 20wines streaked. 😊

Felõlem lehet bajod az ultrával, csak ugye az 3 épület + 2 fejlesztés és szegénynek oda kell gyalogolnia, ha akar valamit. Szegény Thor meg 3 épület, 10-es air range. Pdd tényleg imba, ahogy a mule is. Scoutolás meg áldozat nélkül nem megy terran ellen a falazás miatt. Zerg ilyet se tud, neked ott a csodás scan. Marauderrõl felesleges beszélni meg a reaperrõl se sokat kell mondani. Vikinget csak azért nem láttad bántani, mert kevés P player van itt, õk tudják milyen jó, amikor a colossust levadássz a szerény 9,5 range-vel. Mindegy nem akarok vitát nyitni. Úgyse tudlak meggyõzni az igazamról, valószinû te se a tiedrõl. Jobb békesség😊.
Aradebil2
lehalt az összes angol stream,cellánál megy a koreai

csuszi
amúgy tényleg nagy a range, még egy olyan balfék mint én is tud velük mikrózni. szerintem azzal kezdje mindenki a mikrózást, arra gyó. meg a colot szereti😊 nagyon szereti😊 szerintem játék végeztével el is veszi feleségül. vagy férjül. a colo férfi vagy nõ?😊
ha már pylo ugye meghalt...

csuszi
illetve földön megaállat, de levegõben is. meg ócsóé' van.

inkább lenne wraith, viking helyett😊 mindkettõ kalap szar földre, de legalább a wraith láthatatlan rulez.

Blacksheep333
Kihagytad a vikinget. Fasznak van akkora range-ük. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

vikinghez nem kell techlab és úgy fosod õket mint állat
op 😄

How much can you take,before you snap?

csuszi
25, én nyertem😄

csuszi
felsoroltál 3 tulajdonságot, amibõl a többi szállító is rendelkezik 2vel.
akkor nem inkább de utálom a medievacot mert gyógyít?
már ne haragudj, de állandóan ezek a kiemelések mennek fõleg a terra egységeknél. a terra player ne utálja az infestort vagy a banelinget? bio labdát úgy szedik öröm nézni. vagy az ultrát splash damage-el 500-as hp val? meg sorolhatnám az összes többi egységgel a játékban. én úgy fogom fel, kibaszott jó egység van mind3 fajnál, nekem pl egy pillanatig nincs bajom a szerintem a játék legerõsebb egységével az observerrel, nekem jut más. az gyõz, aki tudja mit csinál a másik, merre mozog, mit épít, hol termel. erre a legkényelmesebb módja a protnak van.
lassan ott tartunk hogy aszongya:
- medievac op mert gyógyít, scoutol, szállít
- mass marine, lehetetlen legyõzni
- siege legyõzhetetlen földön
- bc ellen nincs counter
- ghost emp gusztustalan
- raven pdd imba
- reaper (soroljam?😄)
- marauder (soroljam?😊)
- banshee-t is valaki szídta valamelyik nap, tököm se keresi elõ
- mulee-t is, scant is
- thort még az elején, ha meglátok egy thort elhányom magam mondatokkal, mekkora op egység, erõs, nagy hp, nagy ütés

még nem láttam a vikinget bántani, a heliont. remélem azok is elõkerülnek😊

terra op, pink op.
nincs harag😉😊

hát, nem tudom én már régen csináltam
elvileg elég lehet, csak nem tudom hány nézõig
meg kell próbálni

BEAST
A többi kapott mást. Én teljesen meg vagyok elégedve a warp prismemmel. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hegi90
mi fasz? fastforward a reklámig? 😄

Blacksheep333
~100kb/s a feltöltésem.

BEAST
Örömkönnyek is lehetnek! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"csak azok nem gyógyítanak" Tehát nem ugyanaz.
Aradebil2
majd sg döntõket streamelhetjük is😄

a hq adásra gondoltam, összedobjuk rá a pénzt egy valaki elõfizet és streameli a többieknek

amúgy 1 mega feltöltéssel már jól lehet streamelni

Hegi90
vagy nem <#mf1>

csuszi
magyarul ugyanaz mint a prot vagy zerg szállító csak azok nem gyógyítanak😄😄

Blacksheep333
Streamelés ingyen van. Majd utánajárok mennyire fogja le a gépem, illetve a netem.

De utálom a medivacot, szállít, gyógyít és scoutol is, ahova nem lát fel a ground force.
nagyobb eseményekre mi is összedobhatnánk, ha sokan vagyunk akkor tök olcsón meg lehet úszni

Aradebil2
omg NUKERUSH 😄

BEAST
Nuke után... "IDRA TEARS INCOMING" 😄D

Aradebil2
http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Kiante
én itt,2 lejátszóval tolja a gyerek,ha behala vlc,megy át gomra,és vica versa😊

Blacksheep333
Pont most akartam linkelni, hogy ott is megy késleltetve. Így kéne streamelnünk a mi ligánkat is.

berlinboy6329
http://www.ustream.tv/channel/zillsc

ez jóféle.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Grobyc
BEAST
Én is ott 😊

Blacksheep333
Nekem csak ez megy.
Ti hol nézitek?

BEAST
Ezek utan tényleg ragelni fog idra 😊

Aradebil2
már bejött,de a map alját mutatják...wtf?!

Blacksheep333
Egy olyat kéne találni, hogy valaki aki a HQ streamre elõfizetett, az maszekba elkezdi azt streamelni.

berlinboy6329
Idra angyon bebukja h aminden terran reaperrel emgy madj ellene..meg minden zerg.:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Nálam rohadtul behalt minden..roffles streamje ugy laggol,h beszarás, 3mp-ként visszajön a cucc 2tized másodpercre..Ésa hogy befejeztem ezt a modnatot teljesen emghalt..VLC meg nem akar többé elindulni,miután beállt...FFFFUUUUUUUUU,pedig most jön Idra..

BEAST
Nagyon remélem hogy nem 😄

és ami most megy?
erre komolyan kereslet keleten?

Aradebil2
BEAST
<#szeret><#eljen>

xd