StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
de még koreai lánybandák énekelnek😄

Aradebil2
ez a gsl offos lesz,lehal az összes stream,legalább már ötöt próbáltam -.-

gomtv kicsit túlterhelt 😄
kb 5 perc mire bejön az oldal

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
illetve a hivatalos

Aradebil2
itt
meg itt elvileg,d emég vmi buzi koncert megy,meg a szokásos show,13:00nál hamarabb nem kezdenek szvsz

Aradebil2
jó hogy mondjátok,mert én meg már rage-el szervezkedtem volna,de akkor várom shieldy elérhetõségét

Blacksheep333
Küldtem neki PM-et.

Az operációs rendszeren is túl...

gallardo
Kéne szólni Shieldy-nek hogy õ is tudja hogy bekerült.

ProGabe
feldobott ez a telibekúrt rendszer a platinum ligába

olyan ellenfeleket kapok, hogy csak nézek. ledarálnak, mint a szart

ez így nem jó, és nem értem, miért csinálta ezt a rendszer. az én adatlapom:

zanzásítva az, akikkel összesorsol:

gold ligás MMM ball még úgy-ahogy fogtam, na de azt, amit itt kapok 😮OOOOOOOODDDDDDDDDDDSfsdfa

röviden és tömören:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
MEgdob vki egy stream linkkel a GSL-hez?mindjárt kezdõdik...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ok ok, csak tegnap is kérdeztem és nem írtatok semmit

Blacksheep333
Így van.
Charrden automatikusan bekerült a 2. ligába, és mivel nem szólt, hogy nem akar jönni, ezért bent is maradt.
Most akkor Shieldy lép be a helyére.

Volt egy tartalékos (Shieldy), szerintem itt lép be õ a képbe.

balintk
Különc vs. Balintk - 0:1

Különc kérésére csak egy meccset játszottunk.

(Megint a válasz gombot használtam. Bocsi😄)

Már az elsõt nem látom 😊, de ugy volt, hogy aki az elsöbe játszik, az automatikusan játszik a 2. ban is, ha csak nem jelzi hogy nemszeretne 😊

Szerintem ez történhetett!

Hegi90
Gondolom mert az elsõ ligából automatikusan bekerültél ide is.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

CharrDen
Úgytûnik igen, vissza néztem, és igen, én nem jelentkeztem a második ligára, mégis bekerültem valahogy, amit most vettem észre, amikor reggel láttam, hogy írtál.

Aradebil2
gyerekek,ez most komoly?

Feladó: CharrDen
Elküldve: 2010. 09. 04. 10:09
Tárgy: re: sc2 kupa

Szia!
Engem nem tudom ki nevezett be, de én biztos nem 😄 Ezért odaadom a gyõzelmet, most nincs túl sok idõm játszani.

ehh,már rég lejátszottam volna,ha létezõ ellenfelet kapok😄
akkor
Charrden - Aradebil 0-2

ezt mondom, hogy 4 gw zela rush, ott a video is

Helo! Ma lejátszuk mindenképp 😊, bár away-ba van jockey, de sztem még most délelött!

Mondjuk az tényleg nagyon durva hogy infestorral probot fogni 😄 zerg nyersanyag gyûjtés kb korlátlan pénz a prothoz ez azért elég durva😄

balintk
A zela rush ritka, max. SoW-on hatásos, és ezért ott gyakrabb is, de stalker se jön sokkal késõbb, mint a zela, és ki lehet kiteolni.
Ami gyakori PvP-ben, az a 3gate robo, vagy a 4 gate. Elõbbi stalker+immortal, utóbbi mass stalker.

de, szerintem fog változni, mivel így stalker és sentry is "hamarabb" lesz és azzal már rém egyszerû megfogni

én utálom,hogy pvp-ben mindenki proxy és zela rush, jó egyszer-kétszer én is bejátszottam, de szerintem marha unalmas és irritáló,hogy valakik csak így tudnak nyerni

Rage47
én tuti proxyzni fogok, amíg csak tudok, eddig csak így tudtam nyerni 80%-ban 1v1ben prottal 😄
balintk
Arra nem gondoltál h. a PvP ettõl még nem fog megváltozni? Késõbb jön ki az egység, ennyi..

Rage47
én kipróbáltam tegnap az immortaljaimat pár mara ellen, nem sok esélyem volt..😄 a pajzs nem ér annyit, mint mondjuk roach ok ellen
azért mert a pvp-k kb 80%-a a zela rushról szól
nagyon nehéz fogni, ha egy proxy pylon is marad akkor véged
http://www.youtube.com/watch?v=Wph6ifixf1E

balintk
Valaki magyarázza már el, hogy miért kell a zela nerf. Alapból kevés a zela rush, és könnyen fogható, a 6 pool-t meg így is nehéz SoW-on fogni, de hogy most mi lesz, azt majd meglátjuk. A másik ami nem tetszik az a Ghost EMP, mert egyrészt undorító minden P unit ellen, másrészt HT-vel esélyed sincs, arról nem is beszélve, hogy meddig tart a HT-t és meddig a ghostot feltekkelni. . Ha kész van a templar archive, meg 1-2 templar + a storm ugye, de az ellenségnek van már ghostja, akkor rengeteg mineral-t + gázt elbuktál … immortal-ban is a pajzs a lényeg, és kb az az egyetlen unit ami jól fogja a marákat… EMP+stim és annyi. No comment, és a tankot nerfelik LIGHT ellen. Mondjuk ennek is van jó oldala, végre valamit érni is fog a charge..de ez se lesz gond T-nek, hiszen tank helyett kicsivel több marát hoz, és megvan oldva.

UI: Rakják nagyobb tierbe a ghostot, vagy techelni kelljen.

Jockey vs Mukievil párharc,hogy áll?
egyáltalán elkezdtétek már?

Hegi90
áhá! Akkor már értem azt az achievmentet, ahol zergként egy zelát kell csinálni! 😄😄😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nem baj, akkor is terrans op 😄

antgecc
De, a feedback az télleg imba! 😊

Egyébként legnagyobb móka, csak iszonyat nehéz kivitelezni, hogy infestorral neuralozol egy probe-ot, leraksz magadnak egy nexust és elengeded. Onnantól kezdve van nagy meglepetés 😄

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

fungalt imádom 😄 az tényleg kemény fõleg ha banelingekkel is jól betalálsz.

csuszi
drága és gyengusz. nem imba az anti.
kezdjük azzal, hogy mire feltöltõdik 200 ra bealkonyodik. 2, nem rakat stalkert fog meg, csak 20 lövést, utána csak néz ki a fejébõl😊 illetve helyhez kötött.
akkor a ht stormja, feedbackje, az infestor fungal, vagy parazitája nemimba? 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

én is 😄
persze, drága egy raven, de egy pdd-t simán megér, ráadásul detector is
max energynél 2-t ledob és megfog egy rakat stalkert :S

pedig mûködik😄

Blacksheep333
Tényleg, ha Neural Parasite-al átveszed a control-t egy ellenséges Overlord felett, vajon ellopod a Supply-ját? 😊)

Blacksheep333
Rosszul tudod. 😊

antgecc: helyzettõl függ.

csuszi
most lehet rosszul tudom, de parasite air ellen nem megy😊

antgecc
PDD-t ki is venném... iszonyat imbalanced sztem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Neural Parasite-al csak az a probléma, hogy manapság nem lehet érdemlegesen használni. Kemény 90 hp-ja van az Infestornak, az ellenfél amint meglát egyet, rögtön kilövi.

stalker 😄DD

ok, de akkor ahhoz nagyon korai scout kell
és az nem mûködik,hogy mindig az elsõ pylon elõtt megyek scoutolni

amúgy most jöttem mennyire utálom a point defense drone-okat 😄

Blacksheep333
yupp, Viking, Void, Corruptor, HT (Feedback), Infestor (Neural Parasite)

CharrDen
Void, corruptor, stb

Jockey
BC nek mi a countere? van egyaltalan?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Blacksheep333
Scout-olni _kell_. Ha észreveszed, utána már nyeregben vagy.

jó, lehet neked már könnyen megy, de én akkor is beszoptam 😞
de legközelebb már nem fogom az biztos

csuszi
ja, az a 6-7 darab. 😉

Blacksheep333
Ezt nem komolyan írtam.

A 6Pool-os kérdéshez meg annyit, hogy ha azt beszopod akkor meg is érdemled.

Aradebil2
háhá lol,ez mekkora,szegény gyerek😄