StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb 5 perc mire bejön az oldal
How much can you take,before you snap?
olyan ellenfeleket kapok, hogy csak nézek. ledarálnak, mint a szart
ez így nem jó, és nem értem, miért csinálta ezt a rendszer. az én adatlapom:
zanzásítva az, akikkel összesorsol:
gold ligás MMM ball még úgy-ahogy fogtam, na de azt, amit itt kapok 😮OOOOOOOODDDDDDDDDDDSfsdfa
röviden és tömören:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Charrden automatikusan bekerült a 2. ligába, és mivel nem szólt, hogy nem akar jönni, ezért bent is maradt.
Most akkor Shieldy lép be a helyére.
Az operációs rendszeren is túl...
Különc kérésére csak egy meccset játszottunk.
(Megint a válasz gombot használtam. Bocsi😄)
Szerintem ez történhetett!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Feladó: CharrDen
Elküldve: 2010. 09. 04. 10:09
Tárgy: re: sc2 kupa
Szia!
Engem nem tudom ki nevezett be, de én biztos nem 😄 Ezért odaadom a gyõzelmet, most nincs túl sok idõm játszani.
ehh,már rég lejátszottam volna,ha létezõ ellenfelet kapok😄
akkor
Charrden - Aradebil 0-2
Ami gyakori PvP-ben, az a 3gate robo, vagy a 4 gate. Elõbbi stalker+immortal, utóbbi mass stalker.
én utálom,hogy pvp-ben mindenki proxy és zela rush, jó egyszer-kétszer én is bejátszottam, de szerintem marha unalmas és irritáló,hogy valakik csak így tudnak nyerni
nagyon nehéz fogni, ha egy proxy pylon is marad akkor véged
http://www.youtube.com/watch?v=Wph6ifixf1E
UI: Rakják nagyobb tierbe a ghostot, vagy techelni kelljen.
egyáltalán elkezdtétek már?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyébként legnagyobb móka, csak iszonyat nehéz kivitelezni, hogy infestorral neuralozol egy probe-ot, leraksz magadnak egy nexust és elengeded. Onnantól kezdve van nagy meglepetés 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
kezdjük azzal, hogy mire feltöltõdik 200 ra bealkonyodik. 2, nem rakat stalkert fog meg, csak 20 lövést, utána csak néz ki a fejébõl😊 illetve helyhez kötött.
akkor a ht stormja, feedbackje, az infestor fungal, vagy parazitája nemimba? 😉
MJ rulz Pink Team The Only One
persze, drága egy raven, de egy pdd-t simán megér, ráadásul detector is
max energynél 2-t ledob és megfog egy rakat stalkert :S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ok, de akkor ahhoz nagyon korai scout kell
és az nem mûködik,hogy mindig az elsõ pylon elõtt megyek scoutolni
amúgy most jöttem mennyire utálom a point defense drone-okat 😄
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
de legközelebb már nem fogom az biztos
A 6Pool-os kérdéshez meg annyit, hogy ha azt beszopod akkor meg is érdemled.