StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
tényleg állat
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
még be is írtam,hogy hogyan kaphatott ki a toss ilyen kezdés után
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
MJ rulz Pink Team The Only One
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
2v2: hát ezért kell gyakorolni. Nekem is csak Jules van, akivel néhány naponta játszunk, taccokat próbálgatunk 😊 Pár nap alatt ha masszívan gyakoroltok 2-en akkor van esélyetek bárki ellen.
én maradnék a fix páromnál😊
bassza meg 52perces 3v3???? mit akartok hogy megdögöljek??? eszem megáll😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ha csak fun liga, akkor épp a random sorsolás lenne a lényeges
tudnék magamnak szerezni párt nincs azzal gond, csak úgy mégsem az igazi 😊
esélyem nem volt 😄
2 sima oda, gg muki, köszi a játékot 😊
de én nem random párokkal képzelném el, hanem fixen, ha nincs társad, szerezz, ismerkedés megvolt a ligák alatt, gyakorlásnak is jó, és össze is kell szokni, nem úgy van az hogy random olyan jó mint az állandó társ.
lezárul a második liga, és csinálunk egy 1v1 2v2 stb ligát. lassan kellene egy oldal aligáknak, eddigi eredmépnyek, demok, ágrajzok, history, future, illetve ahová lehetne írni hogy xy ekkor és ekkor játszik ezzel és ezzel, mint egy tv mûsor lehetne menni idõben.
GG
a 2v2-es SG ligát én is támogatom, persze csak akkor ha lesz 1v1-es rész is 😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
attól függõen mennyi ember van. természetesen random sorsolnánk a párosokat/triókat a nagyobb fun érdekében 😄
Másodikban meg proxy-t csak azért teszteltem, mert én spec készültem ellened azzal, hogy megnéztem a repeket, amiket játszottál 😊Ott proxyval kaptad mind a 2 gameben, csak nem volt idõm gyakorolni, így megszívtam 😊 Sajnos mind2 game-t elizgultam, elsiettem, nem normális módon játszottam, hanem arra, mentem, hogy meglepjelek. ez nem sikerült 😊
De ebben az is benne van, hogy egyetlen gamet nem engedett letölteni az oldal, az meg pont az volt, ahol nyertél 😊
http://data.hu/get/2948560/ShieldyvSnowFox.zip
Az elsõben a Zela push elég jól sikerült, talán ha elõbb váltasz Stalkerre meg a proxydhoz is leteszel egy GW-t akkro jobban beszorítasz.
2.-ban meg derítés után rögtön tudtam hogy proxy lesz, azt meg annyit kaptam mostanában hogy már nem ijedek meg tõle annyira mint eleinte... 😄
<a href='http://data.hu/get/2948560/ShieldyvSnowFox.zip'>
http://data.hu/get/2948560/ShieldyvSnowFox.zip
</a>