StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a tolmács milyen boldog,hogy fordíthat, még mosolyog közben 😄<#idiota>

How much can you take,before you snap?

hát ja, inca brutál jó

Shieldy
azt én sem értettem. de ez a win elég egyértelmû volt 😊

ezt nem értem, 2 rejtett stargate és voidra ment??? mass stalker ellen?

még a sikertelen cheese után is tudott nyerni, de hogy 😄
tényleg állat

Shieldy
Hú ezek tényleg profik milyen gamek mennek te jó ég 😄

Aradebil2
inca az új kedvenc p-m,ez egy állat😄

Aradebil2
koreaiaknak nem erõsségük a szemléltetés,csak meccs listát találtam eddig,talán egyszer láttam a gridet,de nem tudom már hol

Shieldy
Grid hol található ehhez a streames ligához?

Rage47
stim pak lehet h nem kéne neki😊 eléggé megállíthatatlan
Shieldy
a kis ogre hogy vigyorgott 😊

Aradebil2
marát nerfeljék már buildingek ellen -.-

ugyanezt linkelte ara is

Shieldy
Na ez jó stream. végre egy olyan, ahol azt mutatják amit nézni akarok 😊
Hf

Muszáj volt, ha már mass bio-val kísérletezgetsz 😊 De kicsit aggresszívebb lennél az elején, máris jobb lenne a dolog. Akár kis helion, akár kis reaper harass és máris fájhatna a fejem.
Rage47
stream
http://starcraft2.hu/2010/09/07/streamaet-a-nepnek/
Maak
Killerkocka vs Pedro 2:0 gg kurva banelingek :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ja igen, lejátszottuk Pedro kollegával a vígaszági mérkõzést.

Killerkocka vs Pedro

2-0
Na sebaj, lassan úgyis megkönyörül a rendszer rajtam 😄
Aradebil2
ugyanez volt tegnap a gsl-en
még be is írtam,hogy hogyan kaphatott ki a toss ilyen kezdés után

Rage47
ejha, ez szép
nem kell 100%, de neked összesen 50+% a win ratio, szóval biztos a favored enemyk ellen annyira nem vagy jó és azért nem rak feljebb

Akkor most ilyen 100 % arányt kell teljesíteni favored ellen? Vagy hogy is van ez a feljebb kerülés tulajdonképpen? Én legalábbis úgy tudtam, hogy olyan 50 % felett vered õket, akkor automatán feljebb rak. Csak pasz kb hány meccs is kell ilyen esetben.
Különc
Tudom, hogy sokan közületek nagyon sok shoutcastot néztek, de ez szerintem fenomenális amit ebben a videóban lerak a protoss: PvZ

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

az lehet a gond szerintem, hogy a favored ellenfeleket nem vered folyamatosan

Nem értem én ezeket a zergeket minek kell erõltetni ezt a 6 pool failrusht 1v1-ben, mondjuk free win-nek jók, de csak nem akar a rendszer feljebb dobni gold ligába, hiába verem õket folyton :S Lehet esetleg ennek az oka, hogy keveset 1v1-ezek? (silverben kezdtem és 96. meccs van mögöttem) Pedig színte tuti, hogy 50 % felett verem õket.
antgecc
Roger that!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
mert amikor érkeztem (20körül) te már javában toltad a 2v2 és nem akartalak zavarni. legközelebb ha végzel írj rám antibá.

MJ rulz Pink Team The Only One

antgecc
A mi gamingünk viszont elmaradt. Tegnap mi is voltunk 3-man, 4-en is online haverokkal, ütközhetnénk máskor 3v3 vagy 4v4 keretében 😊 Bár a megbeszélt 2v2-nek is örültem vóna 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Shieldy
Még ez se ment le, de akik kiestek rápörögtek a bizonyítási vágyra. 😊
2v2: hát ezért kell gyakorolni. Nekem is csak Jules van, akivel néhány naponta játszunk, taccokat próbálgatunk 😊 Pár nap alatt ha masszívan gyakoroltok 2-en akkor van esélyetek bárki ellen.

3. 4. bajnokság? Még ez se ment le. Ráadásul 2v2-öt nem tudom mennyien játszanak aktívan. Ahogy látom csusziék 150+ diamondos 2v2 meccsel a hátuk mögött a 2v2 bajnokság elõre lefutott lenne. Persze ettõl még lehet, amit a nép óhajt.
csuszi
mondjuk egy hatalmas hibát elkövettem, nem adtam nektek pénzt a végén hogy feléledjetek.

Rage47
a te tankjaid tehetnek róla, hogy addig tartott😄
akkor az elsõ legyen fixed, a következõ meg majd lesz random 😊

csuszi
fõként azon múlna a kimenetel, kinek kit dob a gép.
én maradnék a fix páromnál😊

csuszi
pedro rage
bassza meg 52perces 3v3???? mit akartok hogy megdögöljek??? eszem megáll😊

Shieldy
Támogatom.

Muki100
Repek itt: http://www.megaupload.com/?d=COSKVE9I

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

az a baj a fix párokkal, hogy õk már összeszoktak 😄
ha csak fun liga, akkor épp a random sorsolás lenne a lényeges
tudnék magamnak szerezni párt nincs azzal gond, csak úgy mégsem az igazi 😊

lejátszottuk muki100-al
esélyem nem volt 😄
2 sima oda, gg muki, köszi a játékot 😊

csuszi
már párszor írtam hogy legyen 2v2 3v3 4v4 is, ami kell.
de én nem random párokkal képzelném el, hanem fixen, ha nincs társad, szerezz, ismerkedés megvolt a ligák alatt, gyakorlásnak is jó, és össze is kell szokni, nem úgy van az hogy random olyan jó mint az állandó társ.
lezárul a második liga, és csinálunk egy 1v1 2v2 stb ligát. lassan kellene egy oldal aligáknak, eddigi eredmépnyek, demok, ágrajzok, history, future, illetve ahová lehetne írni hogy xy ekkor és ekkor játszik ezzel és ezzel, mint egy tv mûsor lehetne menni idõben.

Elárulom nem szoktam cheeselni, 90%-ban standard játékot nyomok. Még most így 200 meccs után kezdek el használgatni jobban egyes egységeket, mert mostmár nem menne nélkülük. Annyi hogy talán mostanában elég jól ráérzek hogy mit fog hozni az ellen ha én rámegyek egy egységre és így egy lépéssel elõrébb tudok gondolkozni, de azért ez még elég kezdetleges egyelõre 😄
GG

a 2v2-es SG ligát én is támogatom, persze csak akkor ha lesz 1v1-es rész is 😄

Muki100
Alt tabozzál vissza gamebe

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mi lenne, ha a 2. liga után lenne egy 2v2 vagy 3v3 sg liga is?
attól függõen mennyi ember van. természetesen random sorsolnánk a párosokat/triókat a nagyobb fun érdekében 😄

Shieldy
Majd a 3. liga. Hátha addig lesz valamennyi rutinom a 21 solo gamemen kívül 😊

Shieldy
Igen. elsõ gameben az volt a problémám, hogy az elsõ kb 8 percben fele annyi probe-om volt, mint amennyi kell egy normális bányászathoz, remegett a kezem 😊
Másodikban meg proxy-t csak azért teszteltem, mert én spec készültem ellened azzal, hogy megnéztem a repeket, amiket játszottál 😊Ott proxyval kaptad mind a 2 gameben, csak nem volt idõm gyakorolni, így megszívtam 😊 Sajnos mind2 game-t elizgultam, elsiettem, nem normális módon játszottam, hanem arra, mentem, hogy meglepjelek. ez nem sikerült 😊
De ebben az is benne van, hogy egyetlen gamet nem engedett letölteni az oldal, az meg pont az volt, ahol nyertél 😊

Ehh beillesztés nem sikerült:
http://data.hu/get/2948560/ShieldyvSnowFox.zip

GG,

Az elsõben a Zela push elég jól sikerült, talán ha elõbb váltasz Stalkerre meg a proxydhoz is leteszel egy GW-t akkro jobban beszorítasz.
2.-ban meg derítés után rögtön tudtam hogy proxy lesz, azt meg annyit kaptam mostanában hogy már nem ijedek meg tõle annyira mint eleinte... 😄
<a href='http://data.hu/get/2948560/ShieldyvSnowFox.zip'>
http://data.hu/get/2948560/ShieldyvSnowFox.zip
</a>

Shieldy
SnowFox vS Shieldy
2 - 0
Sajnos csúnyán elrontottam mindent. Kell nekem még nem kipróbált dolgokkal próbálkoznom 😊
Majd a következõre nem kapkodom el. Még mindig ezerrel ver a szívem.
GG Snow 😊