StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

izé... nem tudom most megnézni a nickek táblázatot, legyen oly jó valaki, hogy kinézi belõle oroberto battle.net elérhetõségét, és megírja privátban, vagy a játékon belül...
Elõre is köszi.

Maak
Nem vagyok pro de legalabb en tudok vesziteni, ellenben vele <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

unknown nick
Nem láttam a meccseket de szvsz pont prot ellen baromi jó unit, így simán nem lehet bármit állítani. Kiválóan lehet vele trükközni befutni a prothoz, amikor az kimozdul. Expet harassolni, hátba támadni a stalker sentry-t stb. Frontban lehet darálóba kerül, de még azt sem mondanám határozottan, mert idõzítéstõl függ. Tény hogy pár mapon a sentry ff jól lerakva problémás lehet nekik, de az már maga a játék és ki is kell vitelezni.

Különc
Kevered a Reaperrel

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

bélanéni
Akkor ahol láttam õket, mindig rossz egység ellen vetették be õket, mert azokban a repekben gecimód hullanak, mint a legyek <#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
minden egység jó valami ellen. persze hogy szar zela ellen, amik fejlesztve vannak, és hátul még s stalkerek lõnek. kurva nagy fos teszem azt colo ellen. de küldenéd neki maraudernek, vagy stalkernek simán, mindjárt kurva jó egységnek hiszed?😊 nem mindegy mik ellen harcol. kurva nagy fos a marauder mert a charge-os zelák széjjel kapják mint s szar? persze hogy nem, ahogy az említett lingek sem, sõt, nem csak a játék elején hasznosak, hanem a végén is, küldd csak neki thor-nak vagy immortalnak és rögtön geci hasznos és fasza egység lesz😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Szerintem a korai játékban nagyon hasznos, gyakorlatilag bármit ki tudsz vele manõverezni. Bekerítés egyik oldalának ideális. Egy ling+Roach+Hydra seregben meg jó törtelék fõleg Prot ellen, lefoglalja a Zealákat és azok addig sem a Roachokat vagy Hydrákat ölik.
Végjátékban meg +3 attackkal és adrenalin glade-el az egyik legpusztítóbb bázis ölõ, bedroppolsz 3-4 overlorddal a bázisába és fél perc után csak romok maradnak. Szerintem az egyik legmagasabb DPS-t tudja elérni.

bélanéni
Esetleg egy kis indoklás, érvelés...?
Egyre biztos jó, korai rush-hoz, a játék "beindult" részében eléggé useless-nek tûnik.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Különc
"kurva nagy fos" Nem

bélanéni
Blacksheep vs norgee meccseket nézem.
Az a véleményem, kérek egy megerõsítést vagy cáfolatot, hogy a zergling az egy kurva nagy fos, semmit érõ egység. Black nekiesett kb. 30 zerglinggel egy kisebb maréknyi stalker + zela csapatnak és kb. 2-3 egységet tudtak leölni, a protoss bedarálta õket rendesen. Ja és mindezt úgy hogy a sebesség upgrade (szárnyak) megvoltak. Én ahány meccset néztem eddig, zergling használhatatlan volt mindben. Jól látom?

oroberto-t keresem. Várom egy égdörrentésre.

MrStokes
A vege utott! 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

unknown nick
"Én már így is megkaptam ma egy terran playertõl, hogy "zerg is so op"."

PvZ-ben én csak az elejét érzem kicsit labilisnak (zerg hátrányára), utána mid, late game-ben vadállat erõssé tud válni jó kezekben. Patch után lehet fordul a kocka 😊

antgecc
Sose csináltam, poén volt... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Prince of Máté
Kurvajó ha te ezzel meg tudod fogni a rusht.

Prody
Holnap este! 😊

A többi is bejátszós, de az utolsó megjegyzés a lényeg 😊
<#worship>

Különc
6, 6 után kicsivel leszek, addig ne merjetek meccset tolni <#mf2>

Zseniális. Csodálkozom is miért nem láttam még senkit használni ezt a megoldást.
antgecc
Hatch+Evo a feljáróba és kész a zerg fal.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én már így is megkaptam ma egy terran playertõl, hogy "zerg is so op". Mi lene, ha még falazni is tudna a zerg... Egyébként akkor már a totális egyenlõség kedvéért ne álljunk meg ennyinél. A planetary fortress mintájára a hatchery-re üljön fel egy megalisk, aki 40 damage-s savat köp az arra járó enemyre, a nexusról pedig egy morcos immortal szorja az áldást. Persze, akkor szuper drone és probe is kellene a mule vetélytársaként.😊
Jockey
hányásfal..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ezt most nem teljesen értem, de egyébként falat simán bele lehetett volna rakni a játékba 😊, a terran fala épít ajtoval, a protos energia falat, amin csak a saját egységei tudnak átmenin, mig a zerg vmi trutymodombot, ami alatt áttudnak mászni 😊

Hegi90
_😄AS_SD:ASD_S:ADSAD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
De van mobil spineje, ami elég erõs. Észre veszi, hogy 2 gw zea rush, ledob 1-2-t mainon + ling. Védi leexpel és leviszi a böködõit.

Különc
In the upcoming patch we proudly present you the new unit of the Terran dominion called "The Kõmûves". We are aware that most terran players struggling to wall off in time so we decided to make their play more easier in the early game.

The Kõmûves
Life: 50
Armor: 0(+3)
Movement: Fast
Cargo Size: 1
Attributes: Light - Biological - Mechanical
Upgrades: Kõmûves Kelemenné (Upgrades the armor of any terran structures by 20)
Ability: Throwing down a wall of concrete under 10 seconds for an amount of minerals as needs a Nokia box.

Additionally, we're removing Light Pink from the game preventing our gay gaming scene to rule the Ladders and Leagues.

Szegény protoss nem tud mindig falazni, szegény terran nem tud mindig falazni, szegény zerg nem tud mindig.... öhm, sose tud falazni.
unknown nick
"Egyébként most érzékeltem, ha nem falazhatna a nem zerg játékos 😄, zerg ellen meghal 😊!"

Xelnagás mapon az expelés elég nehéz pont emiatt prottal, szerencsére hosszú az út a két vég közt.

6 pool ? de azt a probokkal le lehet verni

Különc
Szegényt a kora miatt eléggé kicikizik

FSpofon2
terrannal a 13 éves gyerek se tud veszteni
blizzard mit szarozik már azzal a patchel nemigaz, 5 szám átírása.. akkora kamu slacker fejlesztõk ezek

Arab money

Ha utólag töltötted be azt a pályát, akkor elõzõ mentésre lesz szükséged az akkori állásról. Ha folyamatban haladtál, elvileg missionök közt kell lennie egy új bolygónak a "titkos küldivel" Media blitzes küldi után. Elõször én is megszívtam, hogy utólag csináltam meg és kezdhettem elõlrõl régebbi mentés hiányában.
Muki100
Szerintem az csak késõbb, a játék vége fele fog elõjönni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

A Secret Mission-t hogyan tudom elõcsalni? Utánaolvastam, megtettem, amit meg kellett és felvettem azt a kis dolgot, majd kiírta, hogy Secret Mission Unlocked, de sehol sem találom a lehetõséget, hogy elkezdjem. Van tippetek, hogy mit ronthatok el?

szokásos teamliquid.net jobb oldalt
én ezt nézem
http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Grobyc

How much can you take,before you snap?

csuszi
nem rajtam múlik, én szívesen közvetítek.
2 dolog:
- aki játszik szól mikor kezdõdik, ide beírják, ahogy kértük, hogy pl ma este 7-tõl toljuk xy-al ezt és ezt a meccset
- black streamel vagy segít valakinek akinek jó nete van a streamelésben, talán akkor a felbontás is lehet nagyobb, és a hang is lehet jobb

csuszi
repet.

antgecc
Vmi stream megy most? Hol?

ilyen kezdés után kikapni 😮
ez a zerg valami eszméletlen jól játszott

Jockey
ma találkoztam egy bronze-s zergel, nemtudom hogy csinálta, néztem a repet is, de elvileg zerg ellen mindig korán építek gw-t, de az elsõ gw-m se volt meg és már ütötte a gw-t be is darált..
pedig mire megvolt az 1õ zela már bent volt és esélyem nem volt(hiába blokklta probe-l a bejáratot), pedig sztem nem basztam ez a build ordert8ra pylon utána közvetlen gw volt az építés..
ez majd akkor lesz szép, ha nerfelik a zelát, akkor nem is tudm mit fogok csinálni ennyire early ling rush-l..

Jockey
mar beszeltunk rola, de tegnap faradt volt en meg next time csak szerda, szal elvileg szerdára kellene lenni eredménynek

Jaja! Itt fogok kiesni 😄! Na jó nem! Itt már elemezni kell az ellenfelet elõre 😄

antgecc
Jockey, Prody, játszátok már le a vigaszágas meccset, pls! Need ellenfél! 😊

bélanéni
Hoppá, itt már a legjobb 4 közé jutás a tét?
Az már igen, biztos szuper meccsek lesznek.
Ha élõben nem sikerül megsasolni (bár szeretném), akkor majd a replayek-en élvezkedek.

Novaterra ha ráér, 9 fele én lejátszanám vele a meccsemet!

Van arra lehetõség, hogy megnézzem a játék elindítása nélkül, hogy a friend listámról ki online?
A falazást kicsit gyakorold! Mert nem kellett volna beengedned 😊!
Meg volt hogy kicsaltam a zaelotot, és megkerültem, mert nem holdoltad le!

Egyébként most érzékeltem, ha nem falazhatna a nem zerg játékos 😄, zerg ellen meghal 😊!

bélanéni
Ma lesz élõ Speci közvetítés? Csuszi?

tessék
még mindig sajnálom,hogy így elbasztam az utsó két játékot,de majd a döntõben javítok 😛

o, már nem néztem a forumot, ma délután újra felrakom, sorry