StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
MJ rulz Pink Team The Only One
Végjátékban meg +3 attackkal és adrenalin glade-el az egyik legpusztítóbb bázis ölõ, bedroppolsz 3-4 overlorddal a bázisába és fél perc után csak romok maradnak. Szerintem az egyik legmagasabb DPS-t tudja elérni.
Egyre biztos jó, korai rush-hoz, a játék "beindult" részében eléggé useless-nek tûnik.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Az a véleményem, kérek egy megerõsítést vagy cáfolatot, hogy a zergling az egy kurva nagy fos, semmit érõ egység. Black nekiesett kb. 30 zerglinggel egy kisebb maréknyi stalker + zela csapatnak és kb. 2-3 egységet tudtak leölni, a protoss bedarálta õket rendesen. Ja és mindezt úgy hogy a sebesség upgrade (szárnyak) megvoltak. Én ahány meccset néztem eddig, zergling használhatatlan volt mindben. Jól látom?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
PvZ-ben én csak az elejét érzem kicsit labilisnak (zerg hátrányára), utána mid, late game-ben vadállat erõssé tud válni jó kezekben. Patch után lehet fordul a kocka 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
<#worship>#worship>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
The Kõmûves
Life: 50
Armor: 0(+3)
Movement: Fast
Cargo Size: 1
Attributes: Light - Biological - Mechanical
Upgrades: Kõmûves Kelemenné (Upgrades the armor of any terran structures by 20)
Ability: Throwing down a wall of concrete under 10 seconds for an amount of minerals as needs a Nokia box.
Additionally, we're removing Light Pink from the game preventing our gay gaming scene to rule the Ladders and Leagues.
Xelnagás mapon az expelés elég nehéz pont emiatt prottal, szerencsére hosszú az út a két vég közt.
blizzard mit szarozik már azzal a patchel nemigaz, 5 szám átírása.. akkora kamu slacker fejlesztõk ezek
Arab money
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
én ezt nézem
http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Grobyc
How much can you take,before you snap?
2 dolog:
- aki játszik szól mikor kezdõdik, ide beírják, ahogy kértük, hogy pl ma este 7-tõl toljuk xy-al ezt és ezt a meccset
- black streamel vagy segít valakinek akinek jó nete van a streamelésben, talán akkor a felbontás is lehet nagyobb, és a hang is lehet jobb
MJ rulz Pink Team The Only One
ez a zerg valami eszméletlen jól játszott
pedig mire megvolt az 1õ zela már bent volt és esélyem nem volt(hiába blokklta probe-l a bejáratot), pedig sztem nem basztam ez a build ordert8ra pylon utána közvetlen gw volt az építés..
ez majd akkor lesz szép, ha nerfelik a zelát, akkor nem is tudm mit fogok csinálni ennyire early ling rush-l..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az már igen, biztos szuper meccsek lesznek.
Ha élõben nem sikerül megsasolni (bár szeretném), akkor majd a replayek-en élvezkedek.
Meg volt hogy kicsaltam a zaelotot, és megkerültem, mert nem holdoltad le!
Egyébként most érzékeltem, ha nem falazhatna a nem zerg játékos 😄, zerg ellen meghal 😊!
még mindig sajnálom,hogy így elbasztam az utsó két játékot,de majd a döntõben javítok 😛