StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
pláne hogy utána megint toltam egy pro zerggel, okultam az elõzõ magic boxból, így meg rohangálhattam utána marine-al és baszhattam el a pénzt kibebaszott turretre. mire kijöttem csak 2 exp elõnye volt. nem sírok, ilyen a zerg, mindig is ilyen volt. csak jelenleg nincs értelmes counterje a mutának, kergessem marine-al mi? mert a thor legalább messzire lõ. országomat egy valkyre-ért, akkor lenne szopacs a mutáknak😊 legjobb terra egység volt, faszért nem rakták be, de még a kampányban se volt a fõ levegõ észosztó😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
Rejtett terran könnycseppek zuhanó szellõjének hangját vélem felfedezni melankólikusan irónikus írásodban

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Háát, zerg részrõl kb megállna a légi erõ, földön meg színtén meghalna. Szóval lenne osztás, az fix, de nem csak itt 😄
csuszi
ja és miután leszedte a 2 thorom, vesztett 3-at, kijött rá pár sec-re újabb 2 thor, és azokat is ledarálta😊 aranyos counter...

csuszi
az nem vicces, hogy 12 sérült!!! 0/0-as muta leszedett 2 3/1-es thort mint a szar? kemény 3 db muta esett le😄 ezért nem kell sírnia a zergeknek ugye?😊 még jó hogy a muta countere a thor, bele se merek gondolni mi lenne ha nem lenne😊 de ha javítják a magic boxot akkor gondolom lesz sírás...kb ez olyan, mintha a szerencsétlen ling esne a thortól, hiába nullás a thor és 3/1es a ling, jaj mi menne a fórumokon😊

antgecc
Tééényleg örülnél? Ki hinné.... <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
sajna anélkül is gyorsan fogy a hp 😞
én örülnék, ha 2x ennyi élete lenne a colomnak😊
antgecc
Jah. Nekem az is szokott mûködni, hogy colokra rárakom a corruption spellt, majd visszavonulok a corrutorokkal, hogy ne lõjék szét õket a stalkerek. Ezután mehetnek a lingek a colokra, olyan gyorsan fogy a hp, hogy öröm nézni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
ez epic😄
bélanéni
Ezek szerint nem csak én gondolom úgy hogy hullanak mint a legyek <#smile>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
ma tolom jupival, nem néztem még repet tõle, de asszem zvt (mán megint...). elõtte szólok itt a fórumon többször, ahogy kellene mindenkinek galád törpök!!!!

csuszi
én lehet hülye vagyok prothoz, de ha egyszerre támadsz földön, és levegõben, akkor a stalkerek nem a corruptorokat fogják lõni, hanem a földet, mikrozhatja rá a corruptorokra, de akkor meg amíg élnek, a stalkerek esnek mint a huzat. mondjuk még az infestort tartanám jó ötletnek, ahogy a thort be lehet foglalni és a tankokat, úgy a colot is😉 az army ai-ja sose támadja a wizardokat, még ha egy centire van, akkor se.
elég barátáságos sebzést vinne be a colo a saját egységekre😊 és akkor már a lingek de szeretik a stalkereket szedni😊

HeadHunter86
Hatlamas 2v2 Terran replay. Kb egyszerre támadtuk be egymás bázisát. 30 percen keresztül kergettük egymást. NEkünk volt Barrackunk és Suply Depo-nk is. Míg az ellenfélnek csak egysége és semmi pénze. Érdemes megnézni hogy kijátszottuk míg sikerült nyernünk. Röhögni fogtok rajta ha megnézitek. Mi a meccsen végig nevettünk a helyzeten. 😄 Discord IV EPIC

MEdievil
Upsz ez lemaradt 😊

F

MEdievil
Én sem lennék ling 😊

F

TurboX
<#idiota>

How much can you take,before you snap?

Különc
Istenem, de utálom a TvT-t

gallardo
Igazad van, tényleg nem tudtam hogy az egyik kötelezõ.

Prody
Antgecc - Prody
1-2

menet 1

menet 2

menet 3

és ezek vígaszág meccsek.
köszi és gg

Ad1: honnan tudtuk volna, hogy 3 meccs lesz, én abban voltam, hogy gyors 2 menetben kikapok 😄
Ad2: az a fix pálya meg egy lehetõség, ha nem tudna a 2 fél megegyezni
Black kérdezte mi legyen, nekem alapban mindegy volt, mondtam az elején, legyen akkor elsõ a mára kirendelt map, azaz a "fix map"
Felesleges ezen vitázni, vérkomolyan venni a dolgot, csak játék és nem pénzdíjazásos verseny. Legalábbis részemrõl így van. Na puszi.
MrStokes
Ugy, hogy az okos gyarto elszabott valamit es nem all le idoben, hanem csak melegszk es melegszik.Persze ez is megint a jatek hibaja...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

bélanéni
Na, ezeket a repeket most megnézem. <#finom>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Aha, értem, tudtátok, hogy 3 lesz. Gallardo tudtommal nincs így, de elnézést, ha tévedtem.
Blacksheep333
Kockával megbeszéltük, hogy az elsõ legyen a fix map.
Mellesleg azért hoztam a szabályt, mert ti rinyáltatok.

Az operációs rendszeren is túl...

gallardo
Csak akkor kell fix pályán játszani, ha a két fél nem tud megegyezni a 3. pályáról.

Miért hoztad azt a szabályt, hogy a 3. meccset fix pályán kell játszani, ha magad sem követed?
unknown nick
"a config átírogatós fps limit mûködik?"

Mûködik még, nem volt azóta javítás. Lehet majd a balance patch-ben, ami lassan jön benne lesz.

Hát ez nagyszerû,akkor inkább kihagyom :S köszönöm a választ
unknown nick
"pálya: blistering sands. nagy terek a zergnek?"

Ehh szívás, nem épp zerg map 😄

Nem hiszem, hogy orvosolták volna, patch formájában biztos, hogy nem. Még a "paged pool memory " probléma sem volt orvosolva, de sztem már nem is lesz.

ok,igazad van,de túlmelegedés miatti leállást se szeretnék 😊errõl vmi info?
hogy tudja magát megfõzni..?

nekem csak újraindult.. <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok! A játék megjelenésekor fordult több helyen elõ az, hogy a videókártyák megfõzték magukat. Ezt esetleg javította a blizzard patch formájában? Vagy a config átírogatós fps limit mûködik? Egyébként is forrófejû a laptopom és nem szeretném megfõzni a játékkal.
Prody
Antgecc + én valamikor 😊

Különc
Egy angol-olaszosnak jó ez a német stream <#zavart2>

Blacksheep333
Na mi a fuck? Lesz ma meccs vagy mennyek filmezni?

Az operációs rendszeren is túl...

ProGabe
már régen vót, nincs meg a rep

viszont megígérem, hogy BS-en P ellen megint fast-ultrázok és végignézem, ahogy - szó szerint - 10 mp alatt legyalul 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ez most volt? 😄

Aradebil2
templar+carrier mekkora kombó marák ellen😄

Hegi90
+figyelj hogy creepen maradj, flankelj lingekkel, focusattack hydrákkal, skillezz és focusattack corruptorokkal, meg az utánpótlás sem ártana. Lehetõleg mindezt 3 másodperc alatt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
replayt!anélkül kár fecsérelni a szót

Aradebil2
void ray aufgeladen,mäche machen,ez kurvajó😄

ProGabe
én kihoztam, csak ez betett a gazdaságomnak, mert nem tudtam rendesen bevédeni az expem! mire meglett az ultra-tech, addigra volt egy 35-40 egységet számláló hydra-roach-ling seregem, hozzácsapva 4 ultra, mindegyik 1-1-re fejlesztve

namost, ez saccperköbö 4500-5000 mineralos sereg. mire ez összejött, addigra a protossnak volt egy 7000-ese, pontosan az említett colos-stalker-zealot ball (meg pár sentry)

pálya: blistering sands. nagy terek a zergnek? ugyan már! mindegy, hol támad a protoss, ezzel a ballal legyalulja a másikat! egyetlen másodpercnyi esélyem sem volt!

corruptor? mire odaér, hogy leszedje a colosokat, a stalkerek nevetve kicsinálják. support unitokat meg egyszerûen nem lehet kihozni melléjük, mert nincs rá lóvé

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unknown nick
Jaja tudom, ezért írtam, hogy a mikró dönthet el mindent, ha a zerg visszaveri. Onnan nyernie kell, kisebb összecsapások lehetnek a zerg expekért, de mikor egyet is elveszt még mindig 1 elõnyben van. Régebben írtam, hogy a zerg menet elején gyenge a mid-late gameben beast. 2 colo+unitok az inkább mid közelébe sorolható, 4GW rush pedig az eleje.

Nem állítom, hogy olcsó. Csupán azt állítom, hogy stalker+zela+colo együtt... Nem írom le megint, alant megtalálod.
unknown nick
Colo mennyi az annyi?

1gw 150 mineral
1cyber 150 mineral
1robo 200/100
1robo bay 200/200
Thermal 200/200
2 colo 300/200*2

Nem valami olcsó buli, valamint még egységek mellé feltartani az ellenfelet.

ott van 19.25 CEST

Shieldy
én wc3ban voltam hasonló cipõben 😊 mindig kapom 4v4ben a noob allikat bár ennek ellenére a 8 playerbõl elsõként végzek. erre egyetlen egy megoldás van: Kezdj el 2v2zni. ott 25%ban rajtad áll a gyõzelem ha azt nézzük. sõt. ha elég gyatra enemyket kapsz egyedül hozhatsz egy meccset. de mindenféleképpen kevesebb stresszel jár és ha jó vagy akkor kevesebb lossal is.

Ezt meg nézzétek meg xDDDD
http://starcraft2.hu/2010/09/09/warp-gate-hack/
Bár gondolom a többség szokta olvasni 😄

Ja! Jó zerg képesség, még Kerrigan-tõl tanultam.