StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
elég barátáságos sebzést vinne be a colo a saját egységekre😊 és akkor már a lingek de szeretik a stalkereket szedni😊

How much can you take,before you snap?
Ad2: az a fix pálya meg egy lehetõség, ha nem tudna a 2 fél megegyezni
Black kérdezte mi legyen, nekem alapban mindegy volt, mondtam az elején, legyen akkor elsõ a mára kirendelt map, azaz a "fix map"
Felesleges ezen vitázni, vérkomolyan venni a dolgot, csak játék és nem pénzdíjazásos verseny. Legalábbis részemrõl így van. Na puszi.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mellesleg azért hoztam a szabályt, mert ti rinyáltatok.
Az operációs rendszeren is túl...
Mûködik még, nem volt azóta javítás. Lehet majd a balance patch-ben, ami lassan jön benne lesz.
nekem csak újraindult.. <#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
viszont megígérem, hogy BS-en P ellen megint fast-ultrázok és végignézem, ahogy - szó szerint - 10 mp alatt legyalul 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
namost, ez saccperköbö 4500-5000 mineralos sereg. mire ez összejött, addigra a protossnak volt egy 7000-ese, pontosan az említett colos-stalker-zealot ball (meg pár sentry)
pálya: blistering sands. nagy terek a zergnek? ugyan már! mindegy, hol támad a protoss, ezzel a ballal legyalulja a másikat! egyetlen másodpercnyi esélyem sem volt!
corruptor? mire odaér, hogy leszedje a colosokat, a stalkerek nevetve kicsinálják. support unitokat meg egyszerûen nem lehet kihozni melléjük, mert nincs rá lóvé
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1gw 150 mineral
1cyber 150 mineral
1robo 200/100
1robo bay 200/200
Thermal 200/200
2 colo 300/200*2
Nem valami olcsó buli, valamint még egységek mellé feltartani az ellenfelet.
Ezt meg nézzétek meg xDDDD
http://starcraft2.hu/2010/09/09/warp-gate-hack/
Bár gondolom a többség szokta olvasni 😄