StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Szeretnék olyan noname lenni mint õk <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ok, kösz 😄

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
tlo nyert,check nyert,többi noname😄

most értem csak haza, valaki megmondaná mik lettek a mai eredmények gsl-en?

How much can you take,before you snap?

unknown nick
Dimaga eszi jól reggelire a thorokat muta+ling+baneling+ami van 😄

Néha annyira egyszerûen csinálja, hogy elhiszem tényleg az.

csuszi
jaj egyem meg egy rajongóm.
legközelebb talán olvass:
muta counterje a thor. 12 leszedett 2 thort, a thorok 3/1-esek voltak a mutak nullasak. nehéz fogni tudom😞 és kemény 3 muta leesett.
és majd légyszi légyszi hadd szopjalak le ahol én olyat írtam hogy a terra a leggyengébb. thx

MJ rulz Pink Team The Only One

unknown nick
Én olyan 17-27 között ingadozok, de egyszerûen nincs idõm, hogy ledolgozzam, ha kifogok egy loss streak-et.

RedDevilsza
Hagyjad már csuszi látja egyedül az igazságot hogy leggyengébb faj a terran, MINDENKI más szemellenzõs.

Hegi90
" csak jelenleg nincs értelmes counterje a mutának" <#nevetes2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
háh ha nem lennék másnapos,be tudnám magam ma játszani a top100 magyarba😄

TurboX
az derék

jaedong vett egy eu-s accot? a kis pernahajder.. :p
Shieldy
jajam elég veszélyes 😄 😄
sc2hu-n is kérdezték, hogy hogy van ennyi ideje. állítólag öccse is gamel az accán 😄
DE ENNYIT?

ProGabe
magyarul minden zerg játékos növesszen egy 3-ik kezet, hogy megtudja fogni a protoss ballt? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unknown nick
Úhh Purple több lossa van, mint ahány gamet össz lenyomtam <#wow1> Hogy van ideje ennyit játszani? Még ha lenne idõm akkor is köbö 3 meccsenként szünet kell úgy kifáraszt.

csuszi
jah, és nem téma hogy exp is van.
meg a main-ek többsége nem kicsi, a terra épületek foglalják a helyet, kell egy valag. nem lehet lefedni a teljes területet, de a harmadát se. és ez csak egy expnél. mi van ha 2 kellene? akkor is támadnak majd ha akarnak? és mindig ugyanott mert jó fejek😊 maradjunk annyiban hogy rohangálhatsz fel alá.

Prince of Máté
Magic Boxba a marinok kapják szét a mutákat, ha simán attackolnak akkor meg a Thorok. Nem kell utánuk futnod, neked nagyobb ranged van, majd õk támadnak ha akarnak.

csuszi
egyik se.

Shieldy
http://www.sc2ranks.com/c/223/all/1/all/points/100
145-ös jelöltet nézzétek. Hacker, vagy az oldal hülyült be?

Shieldy
én most kaptam egy mass marine-s arcot. csak az a baj, hogy mire jött kint volt egy colo-m. 😊
(gyorsba rámentem)

Aradebil2
TLO talán verni fogja a gyereket,de tvt a leggyengébb matchupja<#conf>

Aradebil2
mass rine-nél gusztustalanabb nincs a tvp-ben,mbár én tegnap pont fogtam egyet,de hát azért nem mind1 h ki irányítja a rineokat

Aradebil2
de fail😞

Különc
Mekkora (fail) proxy

Aradebil2
mekkora proxy atyaúristen😄

Különc
Justin.tv nekem most nem akad (kopkop)

unknown nick
Hát nem tudom, de nálam a ustream a legfaszább full screenen és talán a justin.tv. Bár a feltöltõtõl is függ mekkora a sávszélje, amit tovább castol a szerver.

Shieldy
Mit mûvelt Check 😄
Zergek. Tanuljatok ebbõl.

Aradebil2
eddig tökéletesen jött a low qual,és sokkal jobb minõségû mint IEM-é volt

The Protector
Nah.Volt alkalmam kipróbálni a játékot.Nagyon régen játszottam stratégiai játékot.A legutolsó játék pont a starcraft 1 volt.Akkor gondolhatjátok milyen régen.A grafika nagyon szép lett,és végre basszus egy játéknak van hangulata.Nagyon jók az átvezetõk,a sztori is nagyon jó.És úgy az egész nagyon eredeti.Le a kalappal a fejlesztõk elõtt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Különc
Akkor ne kínálják EUnak is pénzér

unknown nick
Az mindig gagyi volt koreaiak (ha még övék) sose foglalkoztak vele, hogy jól átjöjjön EU-ba minõségi mûsor lassú vonalakon. + az alap stream minõsége is béna.

Különc
Fishersc2 streamjét nézem, gomtvbe a SQba nem tudtam eddig egyik nap se bejutni, a többi stream meg betelt

Aradebil2
gomtv szar

unknown nick
Én úgy tesztelem, hogy másik streamet is lepróbálok, vagy frissítek ctrl+F5-el hátha másik stream szerverre rak, ami nincs annyira terhelve. Livestream/Ustream esetén.

Különc
Windows vagy egyéb probléma okozhatja a stream akadását? Vagy csak szar a netem, mozillám stb?

unknown nick
LoL elõttem leírták csak még nem olvastam el.

unknown nick
"i love néha matchmaking"

Ne a rankot nézd, hanem a ladder pontot és win/loss ratiot. De inkább a ladder pont a döntõ skillben, lehet rank 1 lazán 400+al friss ligában.

csuszi
különcnek kurva messze gurult a gyógyszere😊

Különc
Újabb friss hírek a Blizzard Headquartersbõl:

"Yes, it's true, we're planning to make units able to shoot from medivacs and yes, we're definitely want to give stimpack to all of the terran units to keep this game perfectly balanced. However some minor changes will come to protoss aswell. More information coming soon."

Aradebil2
és egyre több lesz,óriási lehet az érdeklõdés tlo és check miatt,gomtv stream már betelt,és laggol is

berlinboy6329
Ez a TLO build nagyon gáz..Csinálok mutákat és gg..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Különc
Már több, mint 7ezer nézõ streamen

Aradebil2
rank sokat nem számít csuszi,pontot nézd😊

Aradebil2
fél6kor értem haza,de megpróbáltam felkelni TLO meccsre...kezdek aggódni a tanulmányaim miatt😄

csuszi
i love néha matchmaking
2loss után:
rank 1
rank 6
rank 4
biztos zavarta hogy 1v1ben volt egy sacc 6-os streakem, jöhet a loss streak😊 mondjuk a rank 4 kikapott, de akkor is...fgjfrkfedlfdlfd

lolSL
nézzétek az eredeti gomtv.net-es streamet, facebook vagy twitterrel egy pillanat belépni.
http://www.gomtv.net/2010gslopens1/live/ zöld gomb

Különc
Nekem ma is nézhetetlenül akad, áááá

TurboX
berlinboy6329
Csak én nem tom már többet mûködésre bírni a VLC-s linkeket?Restreamen megy rendesen,de VLC el sem akarja inditani már 3. napja kb. :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Különc
Ne itasd az egereket tovább fiam, fel a fejjel inkább nézd meg a következõ hírmorzsát a következõ balance patchbõl:

"Unfortunately we're unable to fix the recent mechanic with mutalisks called "magic box" against Thors so we decided to remove these zerg units from the game making terrans using mass thors much easier and this slight balance was needed for lowering the zerg domination in all brackets in Starcraft II. Stay tuned for more information!"