StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
4.Campaign-ban csak emberrel lehet lenni ugye?

Válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, prot is van pár küldi erejéig.

unknown nick
22:00 Jelentkezik rá valaki?

Jó gyakorlási, tapasztalatszerzési lehetõség skilles játékosok ellen.

csuszi
lassú lassú lassú nyenyeneyyneenyyeee😊

MJ rulz Pink Team The Only One

1. Többször is felbérelheted õket, de ezek mineralba és gázba kerülnek.
2. Igen.
3. SC1-el valaki már 12 éve játszik, szóval ez is lehet akár olyan hosszú, tõled függ. Ha a kampány részre gondolsz, szintén tõled függ, normálon végig lehet rohanni rajta, itt nem sok kihívást talász, brutálon annál inkább, ott meg kell küzdeni a tovább lépésért.
4. Igen, bár van benne 4 protoss küldetés is.
5. Igen.
csuszi
1. megveszed kinn, és megveszed a csatamezõn is minerálért gázért stb.
2. igen.
3. 29 mission.
4. terra és 4 prot mission.
5. igen.

csuszi
félek a zergtõl, nagyon nem adja😞 protot terrat erzem, zerget nem. szerintem zvt ben olyan gold ligás vagyok, tvp és tvt ben meg diamond😊

csuszi
okok.

Látom csuszi nagyban edzel a ma esti összecsapásra. 😊 Szerintem jövök én is nézõnek.
ProGabe
😄

e mellé még bejön, hogy a lingek tudnak levegõbe is támadni és máris megvan a balance

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

The Protector
Basszus.Ez a játék sokkal mélyebb mint gondoltam.NAgyon tetszik.
Az a küldetés nagyon tetszett mikor az éjjel a nappallal váltakozott.És éjjel támadtak az ellenségek.Õk kik voltak?Nem hinném h zergek.Vmi fertõzöttek.
Lenne pár kérdésem is.
1.Amikor Mercenary-egységet veszek az egyszer használatos?Tehát megveszem és minden mapon behívhatom õket?VAgy ellövöm õket egyszer és akkor megint meg kell õket venni?
2.A DNS lánc amit a laboratóriumban látok azt csak úgy lehet növelni hogy a küldetések leírásában benne van mennyit kapok hozzá és melyik fajtól.
3.Milyen hosszú a game?
4.Campaign-ban csak emberrel lehet lenni ugye?Ha jól tudom akkor a 3faj külön lemezen kapható.Azaz majd ha a protoss meg a zerg kész lesz.Ez csak az embereket dolgozza fel?
5.Jól gondolom h csak multiban meg skirmish-ben játszhatóak a fajok?
Végezetül.Mikor a cantin ban van az ember,majdnem bepisiltem mikor meghallottam
ezt a számot.
Választ elõre is köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prody
[email protected] vegyél fel és majd 8 körül fent leszek, írok.

Prody
Azt a "basználak ki Bnetrõl" nem neked szántam, csak a tiedre válaszoltam 😊 A zsidózó gyermetegnek ment 😛 Bocs ha félreértettük egymást 😄

Rage47
ya
cs

Lenne 1 kérdésem. A SC2-ben vannak neutral unit-ok?
Szerintem én is megyek nézni

Különc
Engem érdekel.

Újabb infok a köv patchbõl:

"The following changes will be implemented in the near future for the born of Aiur:
- Zealot charge is available at the begininning instantly.
- Immortals and Colossi are now available to warp from Warpgates.
- Phoenixes can resurrect once after they have been killed for additional minerals and gas. (The amount is not decided yet)
- Psi storms now have a larger radius, increased damage and needs more energy to use.
- Immortals have additional 100 hit points on shields, however they health points reduced by 10%."

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
hát ha már nem kerülsz😊

Prody
speccelni lehet?😊

csuszi
aha, akkor akit érdekel, ma sg ligameccs 8tól jupi vs pinkcsuszi

Itt vagyok. 8 körül megfelel?
balintk
Gyere játszani.

Sztem csak bosszantja a terranokat, hogy a sok bosszanto reaperharassokra van egy kis bosszanto válasz 😊!

Daell Drow
Csak nalam szarakodik az archivement? ha rakatintok, akkor a baratlistaban szoszerint csillingelek mindenkinek. <#idiota>
Pedig jo a netem.
Aradebil2
hehe én is szoptam egy bs rusht customban,még gsl elõtt,gondolom azóta többen próbálkoznak vele😄

Hát akkor nincs mese, a muta a legerõsebb légi egység 😄, gyengiteni kell 😄!!!

GYerekek! Ne röhögtessetek már 😄

unknown nick
Nemrég TvP-ben elég érdekes taktikot csinált ellenem egy terra. Elõször azt hittem mara rushol. Obs-al körbe néztem nála, és pár lángszóró+mara-t láttam. Na akkor gondoltam ez mechbio lesz. Nekimentem elindultam felé, közben lejött a rámpáról és hozott 5 scv-t. Na, biztos észre vette a rohamot és ki akarja mikrózni. Hát nem 😊 Várt a BC-re, mert a starportot eldugta és a bc javításra készítette ki az SCV-t. Eléggé meglepõdtem 😄

Aradebil2
viking szart sem ér muta ellen

Most az hogy a blizzard oldalán a minek mi az ellentetje, azon már két honapja is csak röhögni tudtam néhol... Azota mondjuk lehet javitgatták!

Ki gyártott egyáltalán muták ellen thort ????????

Én marine láttam csak, meg pár turret azt kész! Viking is simán fogja nem? a 6km lötávval! Plusz, magic box elött vagy mi ott volt, az a rakéta a ravennél, ami eléggé hatásos volt!

😄😄 most majdnem irtam a goliátot 😄, de az csak single 😄

Shieldy
itt is a balance a téma (w3-ban is már unalmas volt) 😊 minden megoldható, csak többe kerül.

Hegi90
repet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
jupi merre vagy?😊

csuszi
100minerál.
nem mozog, nem támad, nem lehet mikrózni, minden védelmi épület kidobott pénz ha nyerni akarsz. de pont ma játszottam egy pro zerggel, ha nem basztam le 25 turretet egyet se a game alatt, és feszt leszedte, és szart bele hogy veszíti a mutakat, csak harassolt, csak csinálta és csak nyert vele. rohangáltam main és exp között állandóan. és nem 1-enként álltak, olyan 3-4 fedezte a maint, leszedte, harassolt, elment. megint felépítettem, megint leszedte és megint rohangáltam. de mielõtt valamelyik okos azzal jönne, nem nem kell nerfelni azerget, nem nem op a zerg, nem nem szegény terra, nem nem erõs a muta, csak a thor szopacs óta nem könnyû a mutat védeni. az se érdekel ha így marad, max szopok a mass mutasok ellen, van nagyobb dolog is a világon😊

Hegi90
igazából egy 150-es turret is elég 10 mutához, hogy már ne érje meg neki odamenni...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Wow bw progamerek lassan átállnak erre. JulyZerg most olvasom sc2.hu-n átigazolt egy scii csapathoz. Kíváncsi leszek mit hoz majd ki a gémbõl, mert sc1-ben jól aprított.

Klemice
<#wilting><#wilting>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

csuszi
akkor igazán nag ybaj van ha a humorod is elszállt már ha a pink bejegyzést komolyra vetted, ennyit a szótárról😊
megálljt parancsol az, hogy leesik a 10 marine magában vs a 10 mutaból 3 (nem 4)? azt hittem az a megállj, ha a mutanak vege.

de ha annyira szemellenzõs vagyok, hadd hozzak én is hasonló példát, de te majd segítesz:
baneling vs bioball? jövök sacc 2-3000-es sereggel, sacc mennyi nyersanyag kell annyi banelinghez ami simán lekapja? negyede? ötöde? nem kell a counterek miatt sírni, ennyi erõvel azért is sírhatnál, hogy a 2000 minerálnyi linget leszed 4-5helion fullozva, vagy hogy 1 fullos ultra leszed minden mikro nélkül 3-400linget?? 😄
mert ha az lenne a bajod, hogy a banelinged nem szedi a biot ahogy kellene, hisz az a countere, akkor megértenélek, de nem várjál, ez a thor vs mutanal áll fenn😊

"Igaz, hogy 10 db 2000 nyersanyagba kerülõ mutának 10 darab 500 nyersanyagba kerülõ marin estim-mel megálljt tud parancsolni."

Ezt írtam, a lényege a "megállj tud parancsolni". 10 stimes marine (dps-e, mint a zergling-é) leszed annyi mutát, hogy onnan már csak visszavonulás van. Tehát nem mindet, de hatot legalább, egy kis reinforce és muta kénytelen tovább állni. Nyugodtan kipróbálhatod, ha még nem tetted meg. Nincs bajom a pink-kel, nem is azt írtam, hanem az idézet konstruktív bejegyzések szükségtelenségére utaltam. Úgy látom én vagyok kénytelen "szótár mellékelni". Végtelenül büszkévé tesz, hogy szerinted nem vagyok reménytelen.
csuszi
mi bajod a pinkel?😞

csuszi
nem is tudtam hogy 10 marine leszed 10 mutat😊 ez új, ezt nyomni fogom😊
esetleg pajzs is + 100/100 + stim 100/100 plusz 3-4 medievac 3-4x100/100. erre gondoltál? + ezt hozni 3-4-5 barrackból darabja 150 + tech lab esetleg core 50/50ért. jaja, asszem erre akartál utalni. mondom, nem vagy reménytelen, még pár diamond meccs és egész képben leszel😊

Miért fejezzük be? Ez a lényege a fórumnak, hogy megbeszéljük a dolgokat. Vagy térjünk vissza Hitlerhez, esetleg a konstruktív "terran op<#mf1>", "pink powa" bejegyzésekhez?
csuszi
méret is számít, mert nem ugyanaz 2 thor vs x muta mint 2 marauder vs x stalker. de ha már colot nézel lingek ellen? vagy a thorokat nézed lingek ellen? és még mindig nem sikerült a zergeknek meglátni a lényeget:
3 muta esett le a 12bõl.

az meg külön félreértés hogy én sírok valami miatt, kurvára nem vagyok sose ideges egy játékon...leírtam, hogy vicces a magic box óta hogy a mutanaka thor nem ellenfele, marine meg rohangálhat utána. 4.szer írom le, és még mindig elbeszéltek mellettem?

nova: látod tudod te, csak így tovább nem vagy reménytelen😊

Aradebil2
fejezzétek már be pls,jól tudjátok hogy még fiatal a játék,minden héten változik,hogy mi tûnik op-nak/imbának,aztán valahogyan mindig lecsengenek,elég beleolvasni tl-be,minden héten más-más BO a sláger.
zvt most átment mass mutába?de miért is?mert idra tarson ellen megmutatta,hogy ügyesen meg lehet oldani a thorok semlegesítését
lefogadom,egy hónap múlva senki se fog muta op miatt rinyálni itt a fórumon

Nem te, én állítom, hogy zerg op. Ez egyértelmû. Az egységeik túlzottan erõsen, muta harass iszonyatosan erõs. Igaz, hogy 10 db 2000 nyersanyagba kerülõ mutának 10 darab 500 nyersanyagba kerülõ marin estim-mel megálljt tud parancsolni. De akkor is mire az oda ér, thor meg hatalmas range ellenére is olyan lassú. Még zergling is szétszedi, igaz elõfordul, hogy néhány marine, pár tank esetleg egy-két kóbor hellion is védi. Ezen felül magától értetõdik, hogy zergnek minimum két expel többje van, mert azok szinte maguktól jönnek, nem is igazán kell velük foglalkozni a zerg játékosoknak. Így bõven tudja pótolni a veszteségeit. Ezért is örülök, a mule-nak, mert hiába van zergnek jelentõsebb több harvestere, mint a terran playernek az income-jükat kiegyenlíti.
Akkor mondj olyan counter párosokat, ahol 12 egység nem veri le 2 ellencounterjét!

csuszi
infarktust ne kapj azért:
ezzel kezdtem engedelmeddel: "én lehet hülye vagyok"
mondd már meg nekem hol írtam hogy zerg op? hol írtam hogy more range thornak?

" és amúgy is milyen az, hogy pár darab thor és néhány marine nem öli 100%-osan a mutákat veszteség nélkül."
vajon még hányszor fogom bemásolni,mire mindenkinek sikerül megemészteni a mondatot:
"muta counterje a thor. 12 leszedett 2 thort, a thorok 3/1-esek voltak a mutak nullasak. nehéz fogni tudom😞 és kemény 3 muta leesett."
aztán jött újjabb 2 thor, azokat is leszedte, megint leesett 3 muta😊 jó counter. bár én eddig azt hittem az a counter amikor valamelyik egységet sokkal kevesebb supplyval, nyersanyaggal üti egy másik. én balga.
jó lenne ha szótárt nem kellene szerkesztenem minden hozzászólásomhoz és sikerülne elolvasni amit írok, és annak fényében írnál😊 vagy nagyon rossz napod van? 😉

unknown nick
Az szerintem nem vicces, hogy HuK-ot MorroW egyik showmeccsen Metalopolison csak és kizárólag Marauder + Medievac-al verte le 😄

Aradebil2
ultrán tech labból valami zöld fika pereg kifele?😄

OMG! Miket olvasok itt mutákról! Imádom még, amikor a terran player ad tanácsot zergnek, hogyan pusztítsa el a colokat. Amikor Dimagának se megy corruptotokkal, akkor nekünk vagy annak, aki nem is játszik zerggel biztos egyszerû. A lényeg muta OP, zerg OP. Terrant meg kell erõsíteni, zergnek range csökkentésre van szükségük, mert a colok hamar hullanak. Thort meg kell erõsíteni, mert a 10 range túl kevés és amúgy is milyen az, hogy pár darab thor és néhány marine nem öli 100%-osan a mutákat veszteség nélkül.
Prody
Miért van az, hogy ha a Latest News-ra kattintok, azt írja, hogy No Latest News Sc2-ben? =/