StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
na mind1 ebédhez,forma-1 elõtt(már ha addig vége van)
OSL döntõ Sanghaiból,Jaedong vs Flash
beszarok, nem is néztem, eddigi egyetlen dropom úgy volt, hogy már a cc-et lõtték a tank-ok. lehet az volt?
hm.
MJ rulz Pink Team The Only One
How much can you take,before you snap?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lehet tényleg meg kéne nyugodni. ladder betegség az idegesség
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
maradnak a repek, de az nem az igazi
How much can you take,before you snap?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ezen kis hijjan besirtam! Ez nem normalis, bazz! 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Részemrõl akár ma este is mehet, vagy legközelebb vasárnap délután vagyok elérhetõ, úgy 4 órától délután. Privátban ment Nick és Kód
GG, várom SnowF-t egyeztetésre, ha jól nézem vele játszom.
reps
1. sima mass verseny
2. próbáltam kicsit wizardozni, de asszem már a banshee harassnál nagy hátrányba került jupi.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mindenki lökte a sódert, hogy jobban tolná, de ezek komolytalan poénok voltak. Ne hallgass rájuk, ha azt mondják hogy folyamatosan szidtalak meccs közben. Szóbeszéd az egész!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
mindjárt lövöm a repeket.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?