StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos fel kell adnom a liga további vigaszág harcait mert tönkre ment a VGA kártyám és nem tudom mikorra lesz meg az új.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Aradebil2
csak volt érdekes,hogy feljött a defeat,majd a score screenre vágott ki,tehát nem a netem szakadt,mivel fent maradtam bneten😞
na mind1 ebédhez,forma-1 elõtt(már ha addig vége van)
OSL döntõ Sanghaiból,Jaedong vs Flash

Rage47
milyen igaz😄
Rage47
nekünk is volt egy gyanús dropunk a héten, azt jelezte, hogy elment a netünk
Aradebil2
elsõ hackek egyike volt,még béta alatt is volt

csuszi
van ilyen hogy dc hack?
beszarok, nem is néztem, eddigi egyetlen dropom úgy volt, hogy már a cc-et lõtték a tank-ok. lehet az volt?
hm.

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
persze bazdmeg,vezetek,éppen tolnám be a zerget 4 coloval,esélye nem volt,elkezd laggolni,majd defeat szöveg hirtelen felugrik...statja alapján nem dc hackes a gyerek,de akkoris kibaszot idegesítõ,ma 1-3 vagyok...

amúgy tényleg fasza a terran music 😄

How much can you take,before you snap?

Hopp, elszóltam magam, gold liga! xD
Ejh, asszem örökre silverben maradok 😞 Zsinórban vertem el kivétel nélkül mostanság a gold ligásokat, mind favored. Tegnap már platinásat is adott a gép, azt is vertem. Erre ma meg kapok 1 10 pool rushos gold zerget, aki ráadásul játszi könnyedséggel tech fölénybe kerül, mert túl sok drone-om hal meg az elsõ támadásánál, queen meg általában mindig, erõ meg counterre nincs persze ... Most meg már silver "random player" alias 6 pool rusher zerg, akinek 16 drone-nal is csak 1 vagy 2 linget tudtam leölni, wtf ez már? xD
Shieldy
jah mindig az van, hogy ha veszitek idegbõl nyomok is rá a következõ meccsre. ha meg nyerek, nem merek 😄
lehet tényleg meg kéne nyugodni. ladder betegség az idegesség

Aradebil2
idegesen nem szabad játszani,inkább pihenj/customban próbálj ki új dolgokat

Shieldy
62röl lehozom magam 50%ra. király.

Aradebil2
hát nekem nagyon bejött a demuslimos közvetítésük😄 és most rendez egy komolyabb tornát is😊

Shieldy
Idegrohamot kapok a mai gamektõl. proxy, mass muta, 2 exp colotemplarstalkerzelamass. megõrülök. és csak 2 win kéne.

Különc
Hhogy ekkora Takesen fan vagy?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Aradebil2
jah és estére újabb epic TaKe stream a láthatáron: socke,hasuobs,demuslim,ret nála játszik a lakásán,míg bratok,dimaga,whitera és morrow valahol máshol,mindezt 500 euróért<#taps>

Aradebil2
akkor már inkább osl döntõ: jaedong vs flash,ma kb déltõl😊

lolSL
wcg sc1 stream a hétvégén http://djwheat.tv/

Rage47
😄
Hegi90
Annak aki szokta látogatni a ffuuu topikot, vicces lehet 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

na errõl is lemaradtam sajnos 😞
maradnak a repek, de az nem az igazi

How much can you take,before you snap?

MrStokes
Jol mondja Kulonc, en is ugy emlekszem, hogy az egysegek kifejlodeset a larvakbol nem allitja meg.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fene <#rinya>. Pedig olyan gonosz tervnek indult zergek ellen <#nevetes1>
Különc
Úgy emlékszem, hogy amikor néztem egy Husky vagy HD videót, ott is trükközött ezzel az egyik, de nem állította le

Egy felettébb hülye kérdés, nem próbáltam még, nem volt elég merszem hozzá :d Viszont hátha tudja valaki. ZvZ-ben ha overseerrel leköpöd az ellen hatcheriét, megállítaná a termelését, vagy a lárva ott is teljesen különálló, mint elpusztítása után?
MrStokes
OMG, it's Psy!
Ezen kis hijjan besirtam! Ez nem normalis, bazz! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Inkább vasárnap, ma már használhatatlan vagyok, csuszi kifacsart rendesen.
Szia Jupi,

Részemrõl akár ma este is mehet, vagy legközelebb vasárnap délután vagyok elérhetõ, úgy 4 órától délután. Privátban ment Nick és Kód

Köszi a játékot tanulságos volt, ha tudásom szerint játszottam volna az sem lett volna elég (olyat még nem csináltam, hogy lair után vettem észre, kõkemény 1db drone van gázon -.-) Második gameben a bansheek meg teljesen váratlanul értek, szépen odaparkoltam a húslufikat a bázisod köré aztán jól ott is felejtettem õket, felderítés 0.

GG, várom SnowF-t egyeztetésre, ha jól nézem vele játszom.
Rage47
fórumban elvesznek a ligás hozzászólások :/
Aradebil2
megint sörözõs kanapés stream take-el yeee😄

csuszi
én ezt már napok óta mondom, csak letojnak a fiatalok béla, tegyél rendet😊

reps
1. sima mass verseny
2. próbáltam kicsit wizardozni, de asszem már a banshee harassnál nagy hátrányba került jupi.

bélanéni
Légyszi itt mindig tájékoztassátok a nagyérdemût, legalább a Spec-ek elõtt 1 órával, hogy mikor lesz legközelebb nézhetõ meccs.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
😄

bélanéni
Kurva jók voltatok.
Mindenki lökte a sódert, hogy jobban tolná, de ezek komolytalan poénok voltak. Ne hallgass rájuk, ha azt mondják hogy folyamatosan szidtalak meccs közben. Szóbeszéd az egész!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
gg jupi, thx game és reméljük a sok sok sok spectatoros srác is élvezte. ha meg nem, bekaphassák😊
mindjárt lövöm a repeket.

The Protector
Csuszi,NovaTerra és unknown nick köszi a válaszokat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rage47
én nem tudnék így játszani😄
Hadiüzem, ostromtank :S
+ nagyon gyenge vod 😞
unknown nick
Sajnos a stream minõsége nem a legjobb de nézhetõ.

unknown nick
MorroW TvT most megy:

GLHFTV

unknown nick
Remélem én is lesz valami már végre a cset channelek-bõl.

Felvettelek email címmel de még nem jött megerõsítés
Shieldy
kár, hogy nincs közös channel. w3ban voltak olyan teljes napok amikor 3man elkezdtünk 1v1ezgetni obs-al (spect) és a végére ilyen 10 fõs csapat volt mindig más játszott többiek obsoltak voltak 😊nyertes kihívások össze vissza 😊

Shieldy
gyere jupíí 😊

csuszi
új trükk, mentális hadviselés.
+jupi nincs😊

Különc
Még mindig Busy vagy, mikor megy a meccs?

<#rinya>

Egyébként itt egy pro replay, muta-ling-baneling-roach vs terrran. 😊 Zerg játékosoknak ajánlott megtekinteni.