StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezen mekkorát nevettem 😄
How much can you take,before you snap?
MJ rulz Pink Team The Only One
amúgy az alábbi linken mindent megtalálsz:20587.
Jól vetted le, megijedtem. :-) Kösz!
Bocs hogy telhetetlen vagyok, de az Eu is így leosztva érdekelne. Szóval Mennyi platina diamond stb..
Amúgy az említett stalkerek ellen mit ajánlotok?
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
idra kikapott makróban, ilyet is ritkán látni
proxy stargate mindent visz
jó kis elsõ meccs volt
Pedig tényleg nincs semmi tétje szinte, de mégis van kihívás, több mint a semmiért játszani.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
79ezer diamond
163ezer platina
220ezer gold
232ezer silver
458ezer bronz
ez elvileg nagyjából 1,152,000. de ez csak 1v1. ha minden fajtát nézünk akkor 1.631.000 játékos, de azért azt ki nem másolom neked.😊
érdekeset tudtok kérdezni😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
StarCraft Forever Fever
ja de a terrához hülye vagy😊 nem baj, én így vagyok mindennel😊
De pukkadjál meg, honnan tudtad h fake a drop?! <#idiota>#idiota>
példát vehetne pár playa, de Anti kibaszott nagy küzdõ, így kell ezt csinálni. tud veszteni, nem sértõdik meg, nem rinyál, nem flamel, nem érdekli semmi, nem keres kifogást, csak jön és jön és jön és baszogat hogy toljunk pár 1v1-et. odáig jutott a happyboy, hogy ma jobban játszott zvt-ét, mint elõtte 2 diamond. egy kis bood és ultra kellett volna, és egész emberes teljesítmény kerekedett volna belõle. de persze gyáva beszari alak és direkt droppot imitált és kresselte az scjét, átlátok rajta...😊
nova:
nem baszod el az összes zsetont, amikor van x pénzed, kimaxolod az egyik armory-t, kilépsz és vsiszakapod a pénzed. maxolhatsz másikat, az ach megmarad. (saját ötlet😊)
Na igen erre írtam, hogy a terran unitok mindegyike iszonyat jól használható, ha van megfelelõ ember aki kezelje. PvT, kicsit túlzok: colo 1 shot, void LoL marine vagy pár viking intézkedik, DT említésre sem érdemes olyan hosszú a build time feltechelni. Terrant szinte lehetetlen harassolni, amíg õ simán megteheti többféle képpen csak válogatni kell. Fõnixel harass, ledob pár mulet és már deríteni se kell, mert kb sejti mire techelt a prot. Viszont terra hátránya, hogy open mapon 5 gate-t szinte nem tud védeni csak kínok árán.