StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
jó ez a cigisdoboz design😄 legalább annyira halálos😄

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

unknown nick
Ez a lényeg 😊

Rage47
lesz stream gondolom (hacsak nem lámpalázasak a döntõseink)
Prody
DÖNTÕ mikor lesz? Speccelnék!

Különc
Szerintem az alapvetõ probléma az, hogy a koreai pro arcokhoz viszonyítjátok magatokat, holott nem is pénzért játszotok, nem ez a munkátok, nincs szponzorotok. Phelpsnek is nagyobb az "APM"je azzal, hogy õ van az Olimpián és nyer, mint nekünk, semmi baj nincs ezzel, csak találjuk meg a számunkra megfelelõ közeget és maradjunk a realitások talaján vagy csak egyszerûen játsszunk és kész, ne törõdjünk vele.
Mindenben vannak akik kiemelkedõbbek másoknál, õk abban a dologban jobbak, szerintem ez egyértelmû

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

CharrDen
Volt már nekem 3 seces menetem. 3v3, töltés közbe egyiket kidobja, másik 2 meg rögtön kilép ahogy betölt a játék.

Faja 😄! Játszottam egy meccset, zvz! Ellenfél 6 poolozik, látom overlorddal, gyors én is veszek 3x2 linget, még a mikrot is elbassza, megmarad 4 lingem 😄, aztán kilép! Meccsidõ 3:29! Én is elõszeretettel rusholok, de nem lépek ki, ha megfogják, max ha látom hogy felesleges, inkább visszahuzom a lingeket! Ettõl még senki nem veszit el egy meccset! no mind1

unknown nick
Szerintem tökéletesen belõtték a sebességet. SC1 tényleg durva volt, de ezt elég jól eltalálták.

Ezért mondom, a kettõ között, vagy a faster egy tizedmásodperccel lassabb lenne, már meg lehetne érezni. Az elsõt, és az évek során sok-sok rts-t általában normál (= viszonylag lassú) sebességfokozaton játszottam, és ha ritkán multiban nyomtuk, akkor az se a gyors apm-zsonglõrködésrõl szólt.

De nem baj, már egész jól hozzászoktam, úgyhogy nem sírok, ez csak egy vélemény volt. Meg kell tanulni koncentrálni, fejleszteni a finommotoros mozgást és a pontosságot, na meg a memóriát 😊.

Hegi90
a default az faster. Az alatta lévõ pedig a normal nevû. Azon pedig bealudnék, pedig nekem is max 150 szokott lenni az apm-em.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
fele annyi apm se kell mint sc1hez, ez nem blizzard szopatás, hanem tény.

MJ rulz Pink Team The Only One

Apm-apm... úgy gondolom, az apm-kérdés jelentõs hányada egy igen egyszerû lépéssel megoldódna: ha nem fastest-lenne a default verseny-játéksebesség, hanem az eggyel lassabb fokozat. Vagy finomítanának a sebességeken, és a fastest egy hangyányival (najó, stílusosan: zerglingnyivel) lassabb lenne... Bár biztos nem véletlenül olyan gyors, amilyen. Tuti tesztelték sokezerszer különbözõ fokozatokat, fõleg a ladder-sebességet blizzardék.
Az e-sport miatt kell. Hogy ne egy nagy tömeg, hanem tényleg csak a különleges képességekkel rendelkezõ srácok legyenek a pro-k, hogy legyen értelme egyáltalán PRO-ságról beszélni. Hogy kellõen pörgõs legyen maga a közvetítés is... stb.

Én, mint született Hardcore Kazuár Gémer, természetesen örülnék, ha a gém kicsit lassabb és kezelhetõbb lenne nekem is, de tökéletesen megértem és elfogadom a helyzetet. (Elfogadom = nem tehetek mást, Starcraft-fan vagyok 😊 ). A saját szintemen majd megteszek mindent a szórakozásomért...

unknown nick
Abban nincs semmi APM beszopatás, hogy valaki benyal egy orbitális proxy rusht. 😊

lolSL
ennyit arról hogy fehér ember lehet jó ebben a játékban

a blizzard jól beszoptatott mindenkit hogy vegyék meg mert nemkell apm stb stb de még ilyen közepes mezõnyben is esélytelen fail whiteboy génekkel játszani

Gsl: tlo kipotty. For the korean players! Kár érte, elsõ meccsben hatalmasat alkotott. 3-ban meg durva proxit kapott.
csuszi
<#taps><#wave>

HeadHunter86
Persze. 19:00-20:00 körül beszéltük meg. MAjd írok ide, hogy pontosan mikor.

csuszi
az nagyon jóóóó😊
jöhetünk nézni?
esetleg jöhetünk streamelni?

HeadHunter86
Ma este játszok balinttal.

csuszi
bálint headhunter?

különc gallardo majd plz szóljatok elõtte 1-2 órával, jönnénk nézni ha lehet.

illetve lehetne még egy gabe vs snow meccs a napokban, a többi függõ ezek miatt.

lolSL
hát nem csak a bloodscalp elég szeparált világ volt a többitõl és nézhettél a másik irányba 😄

antgecc
wow is hasonló görcsökkel van tele. Bezzeg mikor indult a game, ott is csak a normálisabbak játszottak.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
és a vicces az, hogy cod-ban semmi értelmét nem látom egyiknek sem, míg azért sc-ben jóval komolyabb pénzek forognak, nagyobb a community, itt azért látok motivációt csalásra, sértettségre, elkeseredett lépésre. és mégis jóval tisztább játék. tényleg csak az lehet az ok, hogy a blizz komolyabban veszi ezek felszámolását mint a viccpb és az act. akinek még jól is jön ha a játékát elhagyják a rajongók bízva a folytatás jobb lesz. illetve hogy itt magasabb az átlagéletkor. úgyhogy megkérem a 30 alatti játékosokat hagyják el a fórumot, köszönöm.
csak vicceltem😊

csuszi
viszont akik azt hiszik hogy az sc-ben probléma a sértegetés, az még nem próbált cod-ot, vagy más fps-t. kb cod-ban 70%-80 (és ez nem túlzás) war-ban probléma van, vagy csalás, vagy sértegetés, vagy utólagos szemétkedés (versenyen). iszonyat ritka a jó fej társaság. ehhez képest sc-ben volt kb 1000 (bétával együtt) meccsembõl 4-5 harassment? lófasz, látszik hogy az sc-ét értelmesebbek tolják, erõsebb a kultúrája, és idõsebb a célközönség.

Egyetértek.

csuszi
most tényleg fel kell emlegetnem: gyerekgyilkosok vannak, iskolai agresszió? tanárverés? gyerekbûnözés nagyobb mint valaha? egyetemi lövöldözés? elhagyja a barátnõje, halálra veri? nem kell csodálkozni hogy ilyen szélsõségek mellett a monitor mögött az átlag olyan seggfej, mint egy mini pszichopata.

csuszi
kérdés:
a te csínytevéseid mennyi bosszúságot okoznak és a mai
korlátok, nevelés, oktatás nélküli gyökerek ténykedései mennyi bosszúságot okoznak.
szvsz nem egy lap a 2. maradjunk annyiban, hogy a média, az oktatás, a megváltozott társadalom miatt a gyerekek idiótábbak mint valaha. errõl nem õk tehetnek, hanem az említett intézmények + szülõk.

antgecc
És tényleg... 😊 Egyetértek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hát nem. Mi másban voltunk nyomik 😊
Mondjuk az én gyerekkoromban még nem is volt internet, de még a Commodore-os idõkben sem.
...Volt viszont az utca, ahol lehetett csöngetgetni a házakba aztán elfutni (tartalmas szórakozás...), lehetett a vasúti sínekre követ (jó nagyot szól) meg 10 fillérest rakni és elbújni mikor jön a vonat, meg lehetett utcai telefonfülkébõl betyárkodni ("Kiss lakás? Cserélje nagyobbra" - ez tényleg ment...), még telefonunk sem volt. Nem igazán büszkélkedem vele, de gyerekfejjel jó móka volt 😊.
Szóval minden korszaknak megvan a maga "vérpistike" meg "hülyegyerek" meg "bezzeg-a-mi-idõnkben, nem-voltunk-ilyen-idióták" címû dolgai.

Evvel nem akarom legitimizálni és elfogadni a "kis görcsök" hülyeségeit, csak épp megemlítettem... Azóta változott a világ, és a netes viselkedést szvsz. tanítani kéne legalább egy félévet ált. isk. felsõ tagozatban.

Én csak példával élhetek reaper ellen mi a jó zergként, protként stalker kezdésnek. Zergként ledobsz egy spinet mineralra+queen elég. Viszont tegnap 3v3-ban volt egy érdekes meccs. Zerg 6 poolozott, megfogtuk. 2 terran társa volt, mass reaperrel próbálkoztak. Persze, hogy a zerget próbálják bántani, flankelt speedlingek elegek voltak, meg ahol szoktak felugrálni, ott várni õket. Késõbb még több reaper, de akkor banelingek várták õket. Kb 20 reapert vesztettek pár baneért cserébe, vicces volt 😄 Igaz a meccset késõbb buktuk, mert valami hihetetlen mennyniségû gázzal rendelkezett a zerg és mass mutaliske volt. Poén, hogy mind3-an rendelkeztünk elég anti airrel, min 2 fullon mûködõ exp mellett, de mégse volt elég nyersanyag. Hát érdekes volt, hogy egyedül kihoz annyi mutát, mellette a két társa sem tunkolhatta, mert gázban gazdag egységekre mentek, tank-thor-majd bc sereg. A meccs jó lett volna, csak az említett zergünk valahogy mindig akkor laggoltatta a játékot rettenetes mértékben, mikor épp microval gyõzhettünk volna :S
Rage47
inkább csak maradjunk abban, hogy sok a hülye😄
antgecc
Mit élveznek ebben az ilyen degenerált kis görcsök... sose fogom megérteni. Ezek a mai fiatalok durván nyomorékok. Mi nem vótunk ilyenek... <#shakehead>

Rage47
köszcsi
csuszi
grt
<#eljen>

Rage47
2v2 randomban felkerültem platinába😄
Ezért is játszom én este, olyan max fél kilencig laddert, onnantól meg vagy custom móka vagy vod-mozizás 😊 Így a sightly favored ellenfelek közül is általában "normális" ellenfeleket kapok. Jó, mondjuk én még csak most próbálok feljutni goldba...
Persze nekem is van olyan történetem, hogy az elsõ öt perc után valaki lenoobozott, a kijárat alá betowerezett prottal, aztán mikor bedroppoltam 2 medivel a mineral-jához, majd 2 siege tankkal feltörtem a tornyait, ismét noobozott, és elkezdte nyomkodni a pause-t... Szerencsére max. 3-szor lehet pauzálni egy játékban, szerintem azt hitte, hogy majd megelégelem és kilépek, de aztán rage-quit-elt.

antgecc
Ezt érdemes végigcsinálni. Nekem segített. Egy próbát megér.

Shieldy
a végsõ választás 1 új email cím lesz már most látom, hogy szükség lesz rá.

Shieldy
Na bnetes email címemre kínából és dél-koreából beléptek, és 4 valami fos wow-os supppport emailt kaptam (nincs wow-om).
tegnap email passt változtattam, megint beléptek koreából. bnet passt változtattam, remélem nem szopóznak többet.

csuszi
igen, éjjel több a veszett gamer.

ha 2v2znél msned vagy skypod ad meg pmben . megnéztem mit kell reaper rush ellen szal többet ezt se szívom meg.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

HeadHunter86
4 meccset toltam ma este. 4x kikaptam. Arany 14.-be vok. Máskor 2/3 arányba nyerek. Ma csak szívtam. Sok buzi pró mind ilyenkor játszik. Teljesen kiakasztottak.

Elõre nem tudom megmondani.
LF 2v2 partner nem kell pronak lennie de mikrofonja legyen.

na ja . az a baj vagy én vagy a partnerem elszúr valamit. volt , hogy láttuk , hogy proxyznak . társam mondja is , hogy gyorsan csinál egységet látom lent van 2 barak mondom így simán védjük lingel meg marinnal. erre mit csinál? megvárja mire lesz 8-10 darabja . ekkor persze közé meg közém már bunkert raktak szal gg. reaper ellen meg kb semmit nem tudok csinálni se zergel se protossal. ha teszek védelmet átmegy társamhoz és vége . egységet meg nem igazán tudok reaper ellen csinálni zergel meg protossal. (protossal sentry már ha idõben elkészül) épületeket hamar szétszedik . valahogy sose tudom lefedni 2-3 canonal vagy a zerg védelmi épülettel a tech házakat és a dronokat. szal minden 5letet szivesen fogadok ami rushok kivédését elõsgeítik. ja lehet mondani , hogy derítés . az a gond proxyt pl hiába látjuk még se tudjuk védeni. >.<

Különc
Jó esetben az szokott nyerni, aki valamit jobban csinál, nem?<#nevetes1>

kezdek szomorú lenni. utóbbi 3-4 játékot az nyerte aki jobban rusholt. lehet nem kéne hétvégén játszanom amikor még a hc rusherek tolják? 😮

gallardo
A héten délutánonként, esténként ráérek, kivétel péntek és szombat.

Különc
Úgy volt hogy szombat este, aztán mégse tudtam jönni, szóval a napokban megleszünk, már beszéltem Gallardoval