StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mindenben vannak akik kiemelkedõbbek másoknál, õk abban a dologban jobbak, szerintem ez egyértelmû
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De nem baj, már egész jól hozzászoktam, úgyhogy nem sírok, ez csak egy vélemény volt. Meg kell tanulni koncentrálni, fejleszteni a finommotoros mozgást és a pontosságot, na meg a memóriát 😊.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MJ rulz Pink Team The Only One
Az e-sport miatt kell. Hogy ne egy nagy tömeg, hanem tényleg csak a különleges képességekkel rendelkezõ srácok legyenek a pro-k, hogy legyen értelme egyáltalán PRO-ságról beszélni. Hogy kellõen pörgõs legyen maga a közvetítés is... stb.
Én, mint született Hardcore Kazuár Gémer, természetesen örülnék, ha a gém kicsit lassabb és kezelhetõbb lenne nekem is, de tökéletesen megértem és elfogadom a helyzetet. (Elfogadom = nem tehetek mást, Starcraft-fan vagyok 😊 ). A saját szintemen majd megteszek mindent a szórakozásomért...
a blizzard jól beszoptatott mindenkit hogy vegyék meg mert nemkell apm stb stb de még ilyen közepes mezõnyben is esélytelen fail whiteboy génekkel játszani
különc gallardo majd plz szóljatok elõtte 1-2 órával, jönnénk nézni ha lehet.
illetve lehetne még egy gabe vs snow meccs a napokban, a többi függõ ezek miatt.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
csak vicceltem😊
a te csínytevéseid mennyi bosszúságot okoznak és a mai
korlátok, nevelés, oktatás nélküli gyökerek ténykedései mennyi bosszúságot okoznak.
szvsz nem egy lap a 2. maradjunk annyiban, hogy a média, az oktatás, a megváltozott társadalom miatt a gyerekek idiótábbak mint valaha. errõl nem õk tehetnek, hanem az említett intézmények + szülõk.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mondjuk az én gyerekkoromban még nem is volt internet, de még a Commodore-os idõkben sem.
...Volt viszont az utca, ahol lehetett csöngetgetni a házakba aztán elfutni (tartalmas szórakozás...), lehetett a vasúti sínekre követ (jó nagyot szól) meg 10 fillérest rakni és elbújni mikor jön a vonat, meg lehetett utcai telefonfülkébõl betyárkodni ("Kiss lakás? Cserélje nagyobbra" - ez tényleg ment...), még telefonunk sem volt. Nem igazán büszkélkedem vele, de gyerekfejjel jó móka volt 😊.
Szóval minden korszaknak megvan a maga "vérpistike" meg "hülyegyerek" meg "bezzeg-a-mi-idõnkben, nem-voltunk-ilyen-idióták" címû dolgai.
Evvel nem akarom legitimizálni és elfogadni a "kis görcsök" hülyeségeit, csak épp megemlítettem... Azóta változott a világ, és a netes viselkedést szvsz. tanítani kéne legalább egy félévet ált. isk. felsõ tagozatban.
Persze nekem is van olyan történetem, hogy az elsõ öt perc után valaki lenoobozott, a kijárat alá betowerezett prottal, aztán mikor bedroppoltam 2 medivel a mineral-jához, majd 2 siege tankkal feltörtem a tornyait, ismét noobozott, és elkezdte nyomkodni a pause-t... Szerencsére max. 3-szor lehet pauzálni egy játékban, szerintem azt hitte, hogy majd megelégelem és kilépek, de aztán rage-quit-elt.
tegnap email passt változtattam, megint beléptek koreából. bnet passt változtattam, remélem nem szopóznak többet.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403