StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
javították 1.1.1-ben😊

Rage47
érdekes, mert én random platinumosokkal többet nyertem eddig, mint ismerõssel😄 kivéve a tegnap estét....
Zsoltika 007
Jó az! Csak ismerõssel kell játszani vagy ha értelmes akkor megbeszélni a taktikát.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

utálom a terran játékosokat. 99%ban vesztünk 2v2 randomban ha mellém zerg mellé terran jön. befalaza magát aztán gyûjtögeti az egységet aztán az ellen meg jön egy 2x akkora sereggel. LF 2v2 partner gold ligás minimum ja és legyen agresszív mert elegem van a sok defes playerbõl.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Rage47
Nem, a peccsel jött be
javították?

BEAST
jah :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
én 2vRandommal játszottam tegnap, szal a társam random emberke volt
Mármint a társam a prot. Csak hogy ne legyenek félreértések 😊
Azért annyira nem vészes a helyzet, én is prottal vagyok 2v2-n, ahogy nézem színtén platina egyenlõre, igaz remélhetõleg lassan rájön a gép, hogy feljebb van a helyünk 😛 Olykor még jól is jön, ha zerg is van ellennek. Elég ritkán látunk 6 vagy 10 pool rusht, színte hiányzik is 😄 Ha esetleg rusholnak marha korán, túl kell élni. Társad, ha nem gyárt egységet az elejére veled egyetemben, akkor tegyétek. Ha nagyon korai, marad a melós besegítés. Utána meg a zerget csak baszogatni kell kisebb rohamokkal ha rusholtak, ha nem. Ha nem is tudtok nagy kárt okozni, queenek folyamat megölése eléggé vissza tudja vetni. Lényeg, hogy ne jusson el a mutáig, mert onnan szívós. Legalábbis ritka eset, mikor ne mutáznának. Legjobb a dupla zerg ellen (eddig még nem volt olyan, aki ki tudta volna védeni) a korai zela+ling, esetleg bling push, utána 2v1 (fajonként hasonló). Terran ellen sok tanács nincs, helyzettõl függ. Csak okosan. 😊
TTone most zerggel játszik. Szegény kifakadt a chaten:
tt1tv: zerg is so hard
tt1tv: how do counter
tt1tv: mech

Kérdezték miért nem P-vel játszik, azt mondja unalmas. Egyébként, jól játszott zerg-gel is, amit láttam tõle, annak ellenére, hogy kikapott.
chrono boostot tedd félre zaelot gyártáshoz + probokkal meg lehet fogni. ha idõben elhozod a probot mikor támadják akkor minimális veszteséggel megúszod .

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

lolSL
http://live.wcg.com/

sc1 wcg döntõ most
Flash(kr) vs. Goojila(kr)

Rage47
hát most kicsit felba*ott a játék. protossal egyszerûen lehetetlen bármit csinálni 2v2ben, ha terran vagy zerg az ellenfél. ha 2terran van, akkor marinet fosatnak csak, ha zerg, akkor meg egybõl lingeket. mire kihoztam 1 zealotot, addig jött 4 marine-al és 6 linggel, a társamnak is volt már 1 zeája, de sokra mentünk vele..😄 ez volt az utóbbi 1 órában... csak vesztettem, ja egyszer nyertem, mikor 2 prot volt az ellenfél, és a társam zerg volt.
Hegi90
okok

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jónak tûnik, este 8 után?

Hegi90
Snowfox!
Ha kedd este játszuk le, az úgy jó? Hétfõn, kedden zéhám van 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Shieldy
xDD

Daell Drow
http://live.wcg.com/
Jaedong vs Yayba most megy a 3ik helkyert, en most kivetelesen Yaybanak szurkolok.
Aradebil2
érdekes módon nekem is jobban ment amikor felrakott diamondban,csak hát kijött a meccshiány,ha nyomok heti 5-öt,az már sok

unknown nick
GZ 😊 én már 380 winnél vagyok ~350-et nyomtam felkerülés után.

Aradebil2
nagy nehezen csak meglett az 50 1v1 winem...nem is rossz,ahhoz képest hogy még suli kezdés elõtt terveztem xD
egyébként szorulok hátra hál istennek,egyre több platinát kapok 😉

unknown nick
Mai eresztés:

Go4SC2

ZOTAC

unknown nick
Na pl. chargenál a gond, a játék eleje. Ha ráfejlõdsz viszonylag korán, az all-in, mert mondjuk a terran jórészt kitudja védekezni magát, miközben fejlõdik (elképesztõ olcsó-gyors conc shell és stim-el jön), de a prot nem tudja ezt kifejleszteni az elsõ támadáshoz. T-nek mindig van valamelyik.

Zerg ellen is körülményes építkezni, mert nem látod mire megy (ling, queen, spine nem hagy deríteni). Tehát terrant és zerget szinte lehetetlen felderíteni az elsõ probe után. Oké obs-ra vagy fõnixre megyek, de akkor már be vagyok kényszerítve talán egy vesztes BO-ba.

Sokszor vakon kell játszani prottal. És amit kiválasztok méreg drága gáz igényes, kifejleszteni még chronoval is sok idõ. Közel sem biztos, hogy mûködni fog. 4gate nem azért elterjedt, mert könnyen ledob bárki néhány épületet, hanem egyetlen stabil nyitás zerg ellen, ahol kevés a véletlen elem, amibõl be lehet támadni megnézni mi van az ellenfélnek és utána arra techelni. (általában vissza verik, ha nem szúrt el valamit nagyon)

Prot lehetõségei, többnyire all-in timing push-ok, vakon (valamennyire rutinból) összeállítot csapatok a játék _elején_. Fõleg ott és akkor mikor könnyen elcsúszhat valami. Mostanában a pvx-et megnehezíti az is, hogy úgy lehet felvenni a másik 2 fajjal a versenyt, hogy viszonylag korán expelsz, ha nem tudsz deny-t nyomni az övére, mert kell a fejlettség és kellõ mennyiségû egység egyszerre. Miközben a terran exp nélkül lazán leüthet, a zerget meg nem nagyon lehet megakadályozni a fast exp-ben.

Még írhatnám végtelenségig, de a legfõbb gondnak azt tartom, hogy a prot sc1-ben kosztos faj volt, de oda tudott csapni rendesen. Most drága, de középszerû.

BEAST
Milyen szép történet. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aradebil2
BEAST
Hát ha tehetném a stimet is legalább olyan árban engedném fejleszteni mint a charge-ot... sõt.

"ha a medivac felvesz egy thort, zuhanjon le és dögöljön meg mindkét egység"

Ezen hangosan felnevettem 😄DDDDDDDDD
Shieldy
feldobtad a labdát, ez jó 😊

Hegi90
"hogy annyira erõs lenne a Storm, mert simán kisétálnak alóla az egységek. "

Hát persze, fõleg a hydra-roach ball, még a force field sem állítja meg õket!

Míg kisétálnak is sebzõdnek. És rengeteg alacsony hp-jú egység van. Charge meg borzasztóan hasznos, erõs tulajdonság, ha túl hamar lehetne kifejleszteni, akkor lehet szintén erõs lenne. Nem azt kell nézni, hogy egy egység, egy másik ellen gyenge és ezért erõsíteni, mert ott van többi egység is, másik faj. Így a változtatással meg lehet túl erõs lenne más egységek ellen.
Rage47
Jah, csak anélkül nem ér semmit a High Templar:/ Én nem látom, hogy annyira erõs lenne a Storm, mert simán kisétálnak alóla az egységek. Mindenképp kell mögéjük Force Field.
ProGabe
ja azt kihagytam, hogy változtassák meg a játék címét:

'Starcraft 2: 4gate über alles'

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
így van! ezen felül a hydra kerüljön 200/100-ba, kicsit lassítani kéne, na meg fejlesztéssel is csak 3.5 legyen a range

lingek gyorsak, erõsek, sok a hp-jük, nerfelni kell. muták lövése magára a madárra pattanjon vissza, úgy talán nem lesz imba! ultrák meg legyenek 150 hp-s armored-light-biological unitok, úgy talán les rájuk counter

maraudereket vegyék ki, stimet is. ha a medivac felvesz egy thort, zuhanjon le és dögöljön meg mindkét egység, az lenne a reális (há' mekkora már egy thor, biztos megvan vagy 150213 tonna!). viking meg legyen hû a nevéhez: csináljanak belõle hajót!

azt gondolom felesleges írnom, hogy a probe kapjon 200-as hp-t ás 60-as sebzést. ezek pont megfelelnének a gyenge, szaros 20-as pajzsához

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
jah.. mostanában 2v2ben csomó zealotot csinálok, és kifejlesztem a charge-ot, ez a legjobb marauder marine tank ellen. csak megõszülök, mire sikerül kifejleszteni azt a nyomorult chargeot😄 anélkül a zealot nem ér semmit kb.
Az a baj az immortal armor-t nem lehet csak marauder ellen emelni, mert akkor többi egység ellen is emelkedik. Úgy meg már túl erõs lenne. Psi storm a legjobb képesség, félõ, hogy a túl korai psi storm szintén túl erõs lenne.
Aradebil2
charge lenne a legfontosabb szvsz,nevetségesen drága

Shieldy
stalkernek splash dmg, void alapból chargeban lõjön, zealotnak cloakot, colonak alapból 11-es range-t és tudjon airra lõni. természetesen splash.

Rage47
gyorsabban lehessen kifejleszteni a Charge-ot a Zealotnak / vagy legyen olcsóbb. több armor az Immortalnak a Marauder ellen. olcsóbb (100/100, mint pl. a stimpak) vagy gyorsabb fejlesztési idõ a Psionic Stormnak
Kíváncsi vagyok mégis mit változtatnátok protosson. Új egység Heart of Swarm-ig nem lesz. Melyek azok az egységét, amelyiket megváltoztatnátok? Persze úgy, hogy aztán ne legyen túl erõs.
unknown nick
Egyet értek buffot a protnak, durván nerfelték azért, hogy más fajokhoz hangolják, miközben lassan szétszórt lett maga a faj. Teli van lyukakkal a BO-ja, mikor védtelen.

csuszi
tudtam amikor írtam hogy hegi lefordul a székrõl, mert mostanában mintha az rémlene hogy nem szeret p ellen játszani😄

reavert a protnak!!!!!!!!!!!!
now!!! hegi legyen az elsõ akin tesztelheti egy diamond prot. thx bye

MJ rulz Pink Team The Only One

CharrDen
+1. Stalker/colo úgy darálta be szegény ultrával töltött seregem multkor 😞

Hegi90
protoss?? PROTOSS??????
soha többet nem szólok hozzád.

Sehol. A névválasztáskor figyelmeztetett, hogy jól gondold meg, mert nem tudod módosítani.
Korábban volt egy hír, miszerint a Blizzard lehetõséget fog adni arra, hogy egy alkalommal lehessen módosítani a nevet (vélhetõen késõbb pénzért tehetõ meg ugyanez), de ennek az idõpontja még nem ismert.
Köszönöm!
Aradebil2
sehol,majd egyszer ingyenesen megtudod változtatni,gondolom akkor,amikor bejön a klán rendszer,talán még idén

Sziasztok!Lehet hogy hülye kérdés de hol lehet a játékba átírni a nevem?
Shieldy
v 20 muta 😄