StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem annak szántam 😄
kis diplomatikus😊
az elsõ kérdés szerintem egyértelmû protoss. szegénynek adhatnának valami pluszt mert nagyon kapja. szerintem még akkor is balanced maradna a game, ha megkapná a reavert. semmi normális harass egysége nincs, valami zsiványság. bár szerintem a high templar a legjobb wizard a játékban, de a prot akkor is kaphatna egy kis buffot.
jó kis vitaindító flameposzt😊
az elsõ kérdés szerintem egyértelmû protoss. szegénynek adhatnának valami pluszt mert nagyon kapja. szerintem még akkor is balanced maradna a game, ha megkapná a reavert. semmi normális harass egysége nincs, valami zsiványság. bár szerintem a high templar a legjobb wizard a játékban, de a prot akkor is kaphatna egy kis buffot.
jó kis vitaindító flameposzt😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Negatív irányban most melyik faj a legrosszabb?(Balance szempontjából) vagy melyik fajjal játszanak a legkevesebben ? Azzal játszanék😄
Nálam jó, 10 perce léptem be.
Létezhet, hogy most nincs SC2
Nekem azt írja ki, hogy:
"Unable to download an authentication module. Please try again later."
na?
Nekem azt írja ki, hogy:
"Unable to download an authentication module. Please try again later."
na?
StarCraft Forever Fever
a két döntõ 3 nyertig megy
StarCraft Forever Fever
Ezt nem értem, már lejátszottátok 1-2 napja, nem?
Én legalábbis letöltöttem 3 repet, az elsõ 2-t már meg is néztem, a döntõ van vissza, ami kb. csak 7-8 perces meccs.
Ez most micsoda?
Én legalábbis letöltöttem 3 repet, az elsõ 2-t már meg is néztem, a döntõ van vissza, ami kb. csak 7-8 perces meccs.
Ez most micsoda?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
remélem a döntõben még találkozunk.
StarCraft Forever Fever
nova vs norgee: 3:1
nova tölti a reppeket
nova tölti a reppeket
StarCraft Forever Fever
najó, nem nézem... a youplayoff el sem indul, állandóan csak tölti, a gomtv-re meg regisztrálni kéne.
Inkább megyek játszani. Elõbb-utóbb a nevesebb channel-eken csak fent lesznek a meccsek... vagy nem?
Inkább megyek játszani. Elõbb-utóbb a nevesebb channel-eken csak fent lesznek a meccsek... vagy nem?
elsõ meccset gomtv-n nézd emg a többit meg majd megtalálod itt
A fisheren valami custom map megy, a livestream-on koreaiak zenélnek, a glhf-en meg kalandjáték vagy mi...
brühü... én sehol nem találom a GSL meccseket...
Nova, mikor nyomjuk le?
StarCraft Forever Fever
aki lemaradt volna:
GSL Open Season 1 döntõ felvétele (angol)
http://www.livestream.com/jpizzle/video?clipId=pla_8ed1e509-afd4-4b8c-9fa9-7af74d5ee056
GSL Open Season 1 döntõ felvétele (angol)
http://www.livestream.com/jpizzle/video?clipId=pla_8ed1e509-afd4-4b8c-9fa9-7af74d5ee056
Megnézném azért, mit kezdenél egy ilyen gyér terran ellen 😄
Hát ez olyan szinten bealázta a terrant, mintha az valami 2x alatta levõ ligában nyomta volna 😊
bo 7 ? 😄😄
hogy a francba jutott el egy ilyen gyér T a döntõbe? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.