StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lesz ez... idõvel 😊
Az ironikus meg kicsit cinikus hangnem nekem bejön.
Egy kérdés: esetleg egy Youtube csatornát nem akarsz csinálni? Úgy még is csak könnyebb figyelemmel követni mikor teszel ki új vodot.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
azért mondtam el, mert úgy tervezem, hogy nem szokványos vod-okat tolok, hanem ilyen kicsit gunyorosokat, szekálom az emberkéket benne, ne sértõdjenek meg😊 ezen még nem is látszik, de a többin azért elviszem humorosabb irányba a dolgot. poo captain és a normálok közé lövöm be. plusz lesz 2v2 rep is, illetve olyanok, amik nem szokványosak, pl maincsere, reap defend stb, tehát nem átlag vodok, azt csinálják már mások 20 éve.
már van 4, holnap fel is kerülnek😊 hegi, anti, én, jöhet másoktól is, de akkor csak keményen, mert én osztom az észt majd😊
MJ rulz Pink Team The Only One
amúgy fasza, eddigi legjobb magyar vod szvsz 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Vegas-szal úgy szoktam összekapcsolni a videókat, hogy egymás mellé rakom õket a timeline-on 😊
majd egyszer elmesélhetnéd hogy kell 2 videót összekapcsolni, tudod hogy ez meg ez a videó válasz erre.
fenn van az 1. vod, azóta csináltam még 3-at, de mivel itthonról csak ilyen gány minõségben tudok feltölteni, ezért inkább csinálatm azokat jobb minõségben, és majd bariktól megy a feltöltés, elvileg azok már lazábbak kommentárban is, és sokkal szebbek. most ez van, ezt kell szeretni (vagy utálni😊).
rep
rep part2
a baneling tojásokra NE rakjatok fungalt, mert mikor kijönnek a banek, full hp-juk lesz!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

(Egy ideje nem volt itthon netem, úgyhogy csak néha-néha tudtam benézni.)
Az, hogy ilyen sokáig elhúzódott a liga az én hibám. Szeretnék bocsánatot kérni.
Az elején elfelejtkeztem határidõ megadással, gondolva, hogy nagy lesz a lelkesedés és hamar lepörög. Az elején nagy is volt (mármint a lelkesedés), de aztán érthetõ módon a vigaszágon abbamaradt. Akkor már nem akartam, behozni a határidõt.
Ezt én basztam el, legalább megtudtok a következõ ligákra milyen fontos lesz a határidõ.
ui: kurvarég sc-ztem, pláne 1v1. mire belerázódok, kijön a cod7 <#vigyor1>#vigyor1>
Az operációs rendszeren is túl...
http://tv.esl.eu/de/esltv_edge_free/
az elsõ-nél megállt a fraps menet közben😊
a másodiknál meg halk voltam, nem tudom lehetne e hangosítani a hangom a játék hangjához képest...amúgy az jó lett volna.
na majd a 3.😊
Aztán ha közönségsiker lesz, jöhetnek futószalagon! <#pias>#pias>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ezer féle módon lehet gondolom, én ezt találtam legjobbnak számomra
http://www.youtube.com/vbmarci
a youtube magától split-el, vagy nekem kell.
ha igen, mivel csinálod?
ha csinálod, miért nem tárod elénk az eredményt?
szégyellõs vagy rage? beszéljünk róla?😊
bár lehet tudtam...végülis az volt a rep neve hogy anitbéna. de arra gondoltam, hogy te anti vagy, nem lehetsz te. de aztán kiderült hogy elütöttem amikor elmentettem😞
😊
valaki linkelne egy comprass segítséget a virtualhoz, mert most lett a 6gigaból 14😄
na a lényeg hogy megtaláltam ahol kell állítgatni a codecet, de vajon melyik a legjobb, leggazdaságosabb, stb.
van egy olyan érzésem, hogy ezt a vitát egyikõnk se tudná megnyerni, úgyhogy inkább hagyjuk is.
Állok a vodolás elébe. <#zavart1>#zavart1>