StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
az is szubjektív hogy semmi valóságalapja😊
többen mondták már, prok is. én ezt érzem, valóban szubj. bizonyítani nem lehet, de attól még lehet igaz. ahogy az is hogy nem valós.
amúgy hallgass, anti is dumált, le is vodoltam. most processz.
te leszel a következõ, bitóra.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ma este lesz egy derbi, ara vs muki.
utána ennek gyõztese hegivel, next nor, next nova, és done. nem olyan sok már, következõt ha lehet kezembe venném, az ellenkezõket tömlöcbe.
- 2-3 nap per forduló
- demokrácia de az én szavam 1000-et ér

lehet róla beszélni, 2v2 vagy 1v1, vagy mindkettõ, csoportos vagy olyan mint eddig.
egyéb ötletek is jöhetnek, és ha valaki más csinálná hajrá, de az idõpontot tartsa be, mert megöli a közösséget.

Hegi90
ez nagyon szubjektív vélemény, és semmi valóságalapja, mivel nem lehet a fajokat ilyen szempontból összehasonlítani.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rage47
még mindig megy a 2. liga? 😄😄
Rage47
az az egyik kommentátor? mert az egyik furán beszél😄
csuszi
nem így értettük. nehezebb zerggel játszani, de ha tudsz vele (damno írt eu-ban 5 játékost, én hülye vagyok nem tudom, de tény hogy kevés ember), akkor erõsebb mint a többi. lehet harapni😊
ez nem diamond szintre vonatkozik, nem is felsõ 1%ra, még vékonyabb szintre.

Aradebil2
gunrunnak nagyon nem megy a külseje a hangjához😄 és még nem is ért hozzá szvsz😄

Hegi90
Amúgy meg mi az, hogy ha valaki skilles, és zerg, akkor kurva jó neki? Szerintem ha valaki skilles, akkor az jól játszik, akár zerg, akár nem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
quakesek is fognak játszani?

Aradebil2
Rage47
stimpak hatása😄
http://www.youtube.com/watch?v=TzuRxh_aIVs&feature=player_embedded
lolSL
neten könnyû
lássuk huk bejut-e a 64-be a héten 😄

Értõ kezekben zerg über? Igen! Értõ kezekben terran vagy protoss über? Igen. Lásd HUK és Slect teljesítményét. Mindkét srác 2200 pont körül van és 70%-os win-el.
csuszi
nem. ugyanolyan.

Rage47
gondolom a minöség is..😄
csuszi
thx.
de az igazság az, hogy a méret a fõ problémám a fraps-el, és az x-el is.
de közben a camtasia-t sikerült összehozni, csak az a gáz, hogy a formátum camrec. ebbõl csinál külön egy avi és egy wav file-t. most ezt kell összebohóckodnom, és 10-ed annyi a helyigény.

Hegi90
ha van hydra, akkor már infestor se árt mellé... Fõleg hogy egy fungal megeszi a banelingeket.

antgecc
Én is nagyon sok ZvZ-t játszok mostanában. Sõt, rengeteget, legalábbis úgy érzem.

Hydra eléggé erõsen eszi a mutákat, csak épp egy baj van a hydrázással: a mutás fél úgyis hoz banelingeket, és azok nagyon durvák hydra ellen. Persze roachokkal jól lehet õket fogni, de elég nehéz, legalábbis nekem. Utálom, hogy leginkább az nyer ZvZ-ben, aki elõbb hozza a mutákat. Fujj. A baneling csata meg aztán a halálom....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Okés, vasárnap délutántól vagyok online majd hétvégén, Bneten majd keress rám.

Nem kicsit van sok zvz, igaz csak napi 3 1v1-t szoktam tolni, mondjuk emiatt is elsõsorban, de zvz nagyon el tudja venni a kedvem. Ma még kicsit rápihenek, holnaptól akár majd tolhatunk pár customot, ha leszel valamikor.
Én is z t látok a legtöbbet terran van kevés az én ligámban úgy látszik megutálták mer op 😄

Azok jó meccsek voltak, és tényleg tanulságos, pl, hogy ne forduljon vissza az ember ha 7 Mutája már az ellenfél bázisának a végében van, odabent meg nincs AA a queenen kívül 😄DD

Részemrõl már nagyon unom a ZvZ-t, hihetetlen hogy elvileg Zergbõl van a legkevesebb mégis rengeteg ZvZ-t játszok, szerintem abból van mostanában a legtöbb.
Na de lényeg amit én csinálok:
9. vagy 10. drone megy deríteni pályafüggõen, meg persze Overlord is. Amint megvan, nézem a poolt mikor teszi, és próbálom 1 drone-al késõbb tenni. Utána rögtön gáz is. 15-nél Lord, aztán amint megvan pool, lingek és queen. Ha szükséges akkor spine is.
Kis pályákon mint Steppes of war, van hogy derítés nélkül 9poolra megyek, ez azért jó mert 6poolt mindenképpen fogod, ha meg késõbbi poolt tesz akkor pont annyi drone-t még le tudsz ütni, hogy a makró elõnyöd meglegyen.
Ami a továbbiakat illeti, mostanában baneling+lingre megyek, mert ezzel lehet támadni is. Régebben roachra mentem, de nagyon lassúak és ha sok a ling akkor verve vannak, csak akkor éri meg ha védekezel vele, mert 1 roach 7 banelineget is ki tud tankolni, ez fõleg akkor jó ha 1 base Mutára mégy vagy bevédeni a naturalt.
A végjáték nálam gyakorlatilag csak Muta, linggel vagy Roachhal kombinálva. Hydrát hiába imádom, egyszerûen használhatatlan, ha másik Z Hydrára megy 90%-ban verem, pont. A lényeg hogy Mutával bármit ami szabadon van le kell ütni, Lordot, Queent, Drone-t, gázt, bármit. Plusz érdemes fejleszteni a lövést, +2nél már a 2. és 3. pattanása is a wurmnak egész jót sebez.
Remélem segítettem valamit, ha van kedved akár nyomhatunk 1-2t customban is, nekem sem árt ha gyakorlok még, ha már úgyis annyi ZvZ van ladderben 😊

Hegi90
itt

Meg nézdd meg a SnowFox vs Hegi replayeket, szerintem tanulságos.

Daell Drow
A te kedvedert gyorsan kiprobaltam az xfiret, nalam van mikrofon is siman.
Es a videot is half-ra teszed akkor 2 perc 1GB. (1680x1050-ben tolom a sc2-t)
Autoleave? Mert lassan ez marad zerg ellen. 😞 Többi 2 fajjal semmi bajom. 60-80%-ban hullanak.
Lassan kezd az az érzésem lenni, hogy zvz-t csak 6 poollal lehet megnyerni. Kb a meccsek 60-80 %-át bukom mirrorban hagyományos build-del. Hatch first életképtelen, mivel úgyis rusher az összes ellen. Olykor nem, de akkor mass stratégia és nincs annyi bling a földön, ami elég lenne xd Tapasztalt zvz-sek milyen nyitással mennek általában? Gondolom hasonlóak a tapasztalatok, ha nem, hülyét kapok xd 1000 körüli dia zergektõl is csak ezt látom, 6/10 pool vagy mass army, ling vagy roach. 6 poolt meg hagyományos build-del nem lehet kivédeni. 10 pool veszélyes játék, mert könnyen macro elõnyben lehet az ellen. Tehát...mi a teendõ?
csuszi
1min, 1 giga. ez se rossz. plusz nem lehet a mikit berakni.

csuszi
na megnézem. volt már hypercam, camtasia, fraps. plusz egy nem a világ.

csuszi
30-on van, emlékszem hogy írtad, de azért 60-70 giga az húzós. mire tömörítem is lesz pár száz mega, töltögessek fel ennyit?
a camtesia 1-200megavalé megoldja, rögtön, tömörítés elõtt. csak éppen win7 alatt nincs megoldás a hangra. ezért fel nem rakok sc-ét, xp alá, de még xp-ét se...

Daell Drow
Xfirevel is lehet videot venni barmeddig, en neha azt is szoktam hasznalni fraps mellett.
Igaz itt is kell tomoriteni utana.
Ezért írtam a múltkor a virtual dubot, amivel tömörítheted utána egészséges méretre. Nyers videót készít. Am az fps-t érdemes 30-ra rakni, úgy barátibb, meg nem is húzza le annyira a teljesítményt. De hát a jóért szenvedni kell kicsit. 😊
csuszi
nem az a gáz, hanem 5 perc 10 giga? 1 30 perces vod 60???

Rage47
fraps a legjobb sajnos
vmi movie szerkesztövel össze kell ragasztanod a 4 perces részeket
csuszi
ja és a fraps nem veszi a mikit. a camtasia bezzeg igen.

csuszi
csinálnám a vod-ot.

fraps pár perc 30 giga? ráadásul darabolva menti a videót.
camtasia csak ablakos módban veszi a képet és nincs hang.

csuszi
nem is idéztem volna, ha nem értenék vele egyet.

unknown nick
"azt damnosaurustól is "hallottam" - ha már azért mo. legjobb játékosa is "

Igaza van. Korábban én is írtam, hogy zerg az egy szörny, ha van skill és APM. (mindenkinek látnia kell aki kicsit is foglalkozik a gémmel)

De azért nem kell áhítattal 😊 készpénznek venni egyetlen "top" magyar véleményét sem, mert játékaik alapján egy átlag közepes tudású diamondok, akiket rendre elpicsáznak, ha kidugják egy rendes kupára az orrukat, itthon pedig osztják az észt 😊 Jó lenne valami hazait is élmezõny közelében látni, de sajnos a környékén sem vagyunk. SC megjelenés óta egyetlen olyan magyart ismertem meg aki olyan képességekkel bírt, hogy az európai szintet stabilan tudta volna hozni. Nem Gorky és nem Cameleon. Mérföldekkel jobban kente náluk, de nem volt sajnos kompetitív alkat.

huh 534 bonus pool azt hiszem rég játszottam😄 itt az ideje törleszteni.😄

antgecc
Na azért ne panaszkodjunk a szegényes terran taktikákra, mert ÜBERMAGASAN a legtöbb taktikai lehetõség a terranban van. Másik két faj meg sem közelíti a kombinációs és taktikai lehetõségek számát.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egyet értek veled, én sem tartom imbának a terrant kilehet fogni a lingrusht is de a reaper teljesen szar lesz , és így haladnak dög unalmas taktika mentes szar lesz a terran.

antgecc
Sztem azt akarják elérni, hogy midgameben is használd, mert jelenleg csak rusholnak vele.

bélanéni
Milyen új Battle Report? #5? Hol?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
gyk:
roach range plusz
fungal vs blink
plusz hp minden zerg épületnek

az érdekes az, hogy amit norbilval beszéltünk (lehet a torkomnak ugrani), azt damnosaurustól is "hallottam" - ha már azért mo. legjobb játékosa is mondja, annyira nem lehet faszság, hogy a zerg a legnehezebben kezelhetõ faj, de ha valaki pro vele, akkor ez a legerõsebb. lehet nekem esni.😉 de így aztán a legjobbak köszönik szépen, és bealázzák a világot.

ebbõl micsoda flame lesz😊

csuszi
de legalább lassan én jövök:
ZERG OP!!!!

😊😊

csuszi
majdnem eltaláltam😄
nem armory, hanem factory, mert az kell a speed-hez reap-nek.
szerintem mindenki elköszönhet a reap-tõl, mert nem lesz valami hasznos egység. drága, lassan jön, gyenge, lassú. fejleszteni factory-vel? stargate lesz a következõ? végülis jet pack-es...
amúgy nem is a nerf zavar, hanem ez a supply barrack dolog, leszûkíti a mozgásteret, a terra kreativitás csökken, bekényszerítik egy fix bo.-ra a terrákat. abban nincs igaza a fórumpistikéknek, hogy nehéz fogni a ling rusht, mert azt simán lehet így is. csak éppen a zsiványsági szintet csökkentik, bár végül is igazuk van, a protoss is sótlan, legyen az a terra is.

Mindenkinek. Youtube VOD-on látszik, hogy nem EU-ban is.
antgecc
Nekem is <#confused>

Daell Drow
Nekem is kb 3-4 map, de csak az 1v1 mapok.
értem köszi😄 megfogadom a jó tanácsot.