StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
többen mondták már, prok is. én ezt érzem, valóban szubj. bizonyítani nem lehet, de attól még lehet igaz. ahogy az is hogy nem valós.
amúgy hallgass, anti is dumált, le is vodoltam. most processz.
te leszel a következõ, bitóra.
MJ rulz Pink Team The Only One
utána ennek gyõztese hegivel, next nor, next nova, és done. nem olyan sok már, következõt ha lehet kezembe venném, az ellenkezõket tömlöcbe.
- 2-3 nap per forduló
- demokrácia de az én szavam 1000-et ér
lehet róla beszélni, 2v2 vagy 1v1, vagy mindkettõ, csoportos vagy olyan mint eddig.
egyéb ötletek is jöhetnek, és ha valaki más csinálná hajrá, de az idõpontot tartsa be, mert megöli a közösséget.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ez nem diamond szintre vonatkozik, nem is felsõ 1%ra, még vékonyabb szintre.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
de az igazság az, hogy a méret a fõ problémám a fraps-el, és az x-el is.
de közben a camtasia-t sikerült összehozni, csak az a gáz, hogy a formátum camrec. ebbõl csinál külön egy avi és egy wav file-t. most ezt kell összebohóckodnom, és 10-ed annyi a helyigény.
Hydra eléggé erõsen eszi a mutákat, csak épp egy baj van a hydrázással: a mutás fél úgyis hoz banelingeket, és azok nagyon durvák hydra ellen. Persze roachokkal jól lehet õket fogni, de elég nehéz, legalábbis nekem. Utálom, hogy leginkább az nyer ZvZ-ben, aki elõbb hozza a mutákat. Fujj. A baneling csata meg aztán a halálom....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Na de lényeg amit én csinálok:
9. vagy 10. drone megy deríteni pályafüggõen, meg persze Overlord is. Amint megvan, nézem a poolt mikor teszi, és próbálom 1 drone-al késõbb tenni. Utána rögtön gáz is. 15-nél Lord, aztán amint megvan pool, lingek és queen. Ha szükséges akkor spine is.
Kis pályákon mint Steppes of war, van hogy derítés nélkül 9poolra megyek, ez azért jó mert 6poolt mindenképpen fogod, ha meg késõbbi poolt tesz akkor pont annyi drone-t még le tudsz ütni, hogy a makró elõnyöd meglegyen.
Ami a továbbiakat illeti, mostanában baneling+lingre megyek, mert ezzel lehet támadni is. Régebben roachra mentem, de nagyon lassúak és ha sok a ling akkor verve vannak, csak akkor éri meg ha védekezel vele, mert 1 roach 7 banelineget is ki tud tankolni, ez fõleg akkor jó ha 1 base Mutára mégy vagy bevédeni a naturalt.
A végjáték nálam gyakorlatilag csak Muta, linggel vagy Roachhal kombinálva. Hydrát hiába imádom, egyszerûen használhatatlan, ha másik Z Hydrára megy 90%-ban verem, pont. A lényeg hogy Mutával bármit ami szabadon van le kell ütni, Lordot, Queent, Drone-t, gázt, bármit. Plusz érdemes fejleszteni a lövést, +2nél már a 2. és 3. pattanása is a wurmnak egész jót sebez.
Remélem segítettem valamit, ha van kedved akár nyomhatunk 1-2t customban is, nekem sem árt ha gyakorlok még, ha már úgyis annyi ZvZ van ladderben 😊
Es a videot is half-ra teszed akkor 2 perc 1GB. (1680x1050-ben tolom a sc2-t)
a camtesia 1-200megavalé megoldja, rögtön, tömörítés elõtt. csak éppen win7 alatt nincs megoldás a hangra. ezért fel nem rakok sc-ét, xp alá, de még xp-ét se...
Igaz itt is kell tomoriteni utana.
fraps pár perc 30 giga? ráadásul darabolva menti a videót.
camtasia csak ablakos módban veszi a képet és nincs hang.
Igaza van. Korábban én is írtam, hogy zerg az egy szörny, ha van skill és APM. (mindenkinek látnia kell aki kicsit is foglalkozik a gémmel)
De azért nem kell áhítattal 😊 készpénznek venni egyetlen "top" magyar véleményét sem, mert játékaik alapján egy átlag közepes tudású diamondok, akiket rendre elpicsáznak, ha kidugják egy rendes kupára az orrukat, itthon pedig osztják az észt 😊 Jó lenne valami hazait is élmezõny közelében látni, de sajnos a környékén sem vagyunk. SC megjelenés óta egyetlen olyan magyart ismertem meg aki olyan képességekkel bírt, hogy az európai szintet stabilan tudta volna hozni. Nem Gorky és nem Cameleon. Mérföldekkel jobban kente náluk, de nem volt sajnos kompetitív alkat.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
roach range plusz
fungal vs blink
plusz hp minden zerg épületnek
az érdekes az, hogy amit norbilval beszéltünk (lehet a torkomnak ugrani), azt damnosaurustól is "hallottam" - ha már azért mo. legjobb játékosa is mondja, annyira nem lehet faszság, hogy a zerg a legnehezebben kezelhetõ faj, de ha valaki pro vele, akkor ez a legerõsebb. lehet nekem esni.😉 de így aztán a legjobbak köszönik szépen, és bealázzák a világot.
ebbõl micsoda flame lesz😊
nem armory, hanem factory, mert az kell a speed-hez reap-nek.
szerintem mindenki elköszönhet a reap-tõl, mert nem lesz valami hasznos egység. drága, lassan jön, gyenge, lassú. fejleszteni factory-vel? stargate lesz a következõ? végülis jet pack-es...
amúgy nem is a nerf zavar, hanem ez a supply barrack dolog, leszûkíti a mozgásteret, a terra kreativitás csökken, bekényszerítik egy fix bo.-ra a terrákat. abban nincs igaza a fórumpistikéknek, hogy nehéz fogni a ling rusht, mert azt simán lehet így is. csak éppen a zsiványsági szintet csökkentik, bár végül is igazuk van, a protoss is sótlan, legyen az a terra is.