StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 vereség esélye mindenkinek volt ! Elég régóta vannak ilyen verziók 😊
De tény és való hogy tetszetõs 😊 jobb mint az elsõ körben elbucsuzni ha rosszul jött ki a buli 😊
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
Sõt, az elején random kéne kisorsolni a párokat, úgy lenne az igazi 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ma lemegy a hegi vs norbi és már csak a grand finalé van, azt meg csak megszülik a hétvégén.
MJ rulz Pink Team The Only One
<#whatever>#whatever>
Ha már MM vagy MMM bombázik tuti tesz e-bayt 😄 és akkor tuti lerak már egy vagy két towert ! onnan meg max csak ovatosan repkedsz és nem biztos hogy mindent fogsz látni.
nm holy😄
jack: hétfõ.
Sokan rosszul gondolnak a colossusra. Nem azért van ott, hogy megnyerje neked a csatát. Azért van ott, hogy egy komoly fenyegetés legyen önmagában is, az aoe-je miatt. Ha arra forcolod ezzel, hogy egyébként haszontalan vikingeket kezdjen el massolni (3-4 viking az reactorral is két production cycle, és legfeljebb 1 colossust tud elég gyorsan kiszedni, 4-5 colossus esetén rég késõ, mire azok lekapnak bármit is.)
Onnan meg totál helyzetfüggõ a dolog. Ha látod hogy a nyersanyag nagy része az MMM labdában van, akkor leszarhatóak a vikingek. Ha túl sok a viking, Stalker focus fire és hátrálás Colossussal, miközben force field-el kizárod a földi seregét a csatából. Stb. Jó az a Colossus nagyon, csak nem kell túlértékelni a fontosságát - tudni kell a szerepét, imho.
Ha meg turtlezik tankkal, akkor dupla exp 😛
T v P
Nyítások: 3gw+robo + 2 barrack + factory
Elején immo plusz stalker zea
rine+mara siege
kis csipkelõdések de nincs nagyobb veszteség ( nem tényszerû de legyen )
t védi bázist tankkal nem tudsz harassolgatni
te fogod bázisod stalkerrekkel õ sem tud tehát egál az income
Õ megy thorra te mész colo ra
jön a battle ! pár siege tank monjduk 4-5 mellé rinemara massa ( medi most ne legyen de steamje legyen ) van 3-4 thor
toss sereg zea stalker pár sentry immo mondjuk 6-7 ( mert ugye kicsit olcsobb és már van 2-3 colod mondjuk ) HT ra se tech pénzed se gázod nincs mert immo colo elviszi ...
Ez kb reális !
Na most csata marine fokusz +stim immo die 😞
Siege kill them all 😊 maraval takarít ! te sereged elfogy neki marad pár siege vagy thor !
jelen esetben coloid takarítanak egy sort az tuti, stalkerrel ráblinketél siege de mara+ thor kiszedi õket ...
Nem tudsz hozni egy ilyen csatát !
Rosszul választottál countert jönne válasz !
Oké ! Void elvben jó thor ellen ! De mariska szét szedi thorral voidot ! mondjuk ehhez charge zeát hozol ami ráfut seigere de mara így is szét zabálja !
HT hozol ! storm megeszi rine mara felhõt miközben siegekkel próbálsz harcolni thor vicc modon takarít közben...
nem tudom olyan unit kombot mondani amivel egy rine+mara+siege+thor sereget még azonos army value mellett is hozni tudsz 😞
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Supply elvétele elég húzós lehet, mert nem 1x lehetett látni még gsl-en is változatos tvt-t, ahol egyik barrack first-tel nyit, másik nem. Ha kivédi a másik, lehet elõnye a gyõzelemre, de lehet kiegyensúlyozott játék is belõle. Persze lehet ebbõl free win is. Viszont team game-k miatt hozták be ezt a supply first buildet, mivel nem egyszer lehetett látni diamonban is, hogy 8 vagy 9 rax reaper nyitás+proxi vagy egyéb cheese a másik társtól. Ha kicsit is el voltál vágva a csapattársadtól, akkor közel védhetetlen volt ez a kombó és hiába tudtad, hogy mi jön ellened. Mindenesetre emellett nekem se tetszik ez a supplys dolog, igaz nem vagyok egy nagy terrán párti. 😊 De attól még sokat nem változtat a dolgokon. Sokféle terrán stratégia veszített egyet, de attól még marad elég sok lehetõség, hogy változatos játékot folytassanak a terrán szakértõk.
Mert ugye eddig jó moka volt, hogy storm a "mariskára"+mara (ha van) népre ( köszönöm csuszi a remek nevet 😊 ) ha meg thor akkor fb 😊 neki.
Most hoznál mondjuk immot ! De immot eszi a mariska nem jó ! colot amúgy sem hozol mert thor csipázza vagy vikinggel megoldja szerbusz ... ergo ha drága terran barát miután szét siegelte az agyát és esetleg neki áll thorozni ( BC vagy más móka helyett ) mert már amúgy is armoryban fejlesztve factory unitok +dmg meg amúgy is nagyon erõs unit akkor mit kezdesz vele ?
Az volt a túlzás, hogy Protossként az egész béta második fele arról szólt, hogy "Ne falazz, hogy legyen idõd a gateway->cyber->chrono boosted Stalkerre, mielõtt ideér a reaper".
A reaper LEHETÕSÉGE arra forceolta a Protosst hogy az elején Stalkerrel nyisson (nem kicsi build order limitálás, igaz?), a Zerg és az early expand vs mass reapert meg ugye nem kell magyarázni? Fõleg hogy a roachra force-olás szintén hard countert szül, amire meg már minden eszköze meg is van a terrannak, csak a következõ sor reaper helyett Marauderrel kell menni (pont mint a Protoss Stalkere ellen, jé...)
Nincs még egy ilyen mocsok szopató egység a játékban, kb. az a kategória találkozni felkészületlenül 3-4 vagy jóval több reaperrel, mint amikor jön az elsõ láthatatlan air unit, és nincs ellene semmid. Én a magam részérõl örülnék annak is megmaradna sima single player unitnak, de mindegy.
Simán el tudom képzelni egy jövõbeli marauder armored damage nerf után egyébként, hogy a reaper dropok népszerûbbek lesznek mint most (most kvázi 0 a használhatóságuk, gázigény miatt), pillanatok alatt lekapják a munkásokat, és az épületeket is jól eszik, még ha nincs is stimjük.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
supplyt persze hogy elõbb hoztad ha normál taktikán vagy, de ha
trükközni akartál akkor nem (játék veleje)
ha a társad szarba kerülhet szintén nem
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mielõtt bárki nekem esne, hogy terra-sírás megint: én mindhárom fajt szeretem, s bár _jelenleg_ legtöbbet terrannal játszom, én annak örülnék a legjobban, ha tökéletes lenne a balansz, és mindhárom faj meg lenne elégedve, így elõre nem szoktam aggódni, majd a patch után 1-2 héttel kiderül, hogy mi kellett, mi nem, stb. Sajnáltam a tosst a zela nerf miatt, a zerg kezd nekem már erõsnek tûnni, és most a reaper mellékes szerepre való kárhoztatása is homlokráncolásra késztet.
De majd meglátjuk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ultralisk Cavern life increased from 600 to 850
ezen meg jót nevetem