StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
StarCraft Forever Fever
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
Mindegy legalább ha visszavonulok az SC2 karrieremtõl egybõl lesz hova menni <#smile>#smile>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ritka manapság a jó aggresszív zerg.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
leírtam hogy vagy szigor lesz vagy nézõ leszek.😉
MJ rulz Pink Team The Only One
Imádom, hogy ilyen kis faszságon fel tudjátok kúrni magatokat és fosni a szót 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
és ez mi? tripla facepalm? legközelebb úgy kötekedj, hogy elõtte gondolkozol. legalább kicsit mérnéd fel a terepet. van tisztább célpont is, teszem azt baszogasd a vodjaim, ott simább mint az hogy be mertem írni hogy botrányosan lassú a liga, és hogy a következõ nélkülem fog menni ha nem változtatunk ezen. comprende?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Honnan tudod elõre, hogy a következõ liga lassú lesz? /double facepalm
Majd lemegy a liga pár napon belül és gratulálunk a nyertesnek! Ne sírjatok má'n!
látod látod...
"Mintha te lennél a fõnök, komolyan mondom!"
"Ó kegyetlen az!
"a köv-re akkor jövök csak" - ne sajnáltasd magad, he!"
""a köv-re akkor jövök csak"
ON"
nem baj, egyszer én nyomtalak ki Téged.
röviden, le nem írom megint hosszan:
mással kötekedj, ha nincs jobb dolgod.
semmi sajnáltatás nem volt benne, nem az a típus vagyok, kurvára leszarom, ha ilyen lassú lesz a köv liga, majd megy nélkülem (90% így van ezzel, biztos ez az emo topic)
nem napok a probléma, hanem a hónapok jelleg
Nem kell beírni naponta, hogy "Jaj de szar ez a liga, hónapok óta megy már..." Máskor szervezz te egyet és meglátjuk milyen lesz. Engem speciel nem zavar, hogy nem megy le 2 nap alatt. Mindenkinek meg van a maga dolga; az hogy, ki hogy áll hozzá a ligához, most kiderült nagyrészt. Köviben nem vesz részt vagy figyelmeztetést kap.
Szaros vagyok :<
nem hiszem hogy sok embernek bejön, hogy hetek alatt megy le egy liga, és napokat kell várni 1 meccsre. egyszerûen annyi lesz, hogy ha ilyen lesz a köv is, akkor majd kintrõl nézem, ez aztán marha kegyetlen beszólás volt.
de nevetséges hogy lassan 2 hónapja megy a liga.
ha ez neked fáj hogy szóváteszem, sajnálom. legközelebb majd engedélyt kérek hogy leírjam a véleményem a dologról. csakis tõled...