StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most mi is a lényeg, amit eddig nem tudtunk? Hogy zergnél mindenhez lárva kell ill. a seregépítés a potenciális makrogazdaság hátrányára megy? Hogy pozicionáljuk jól a scout-oló egységeket, hogy azonnal és idõben tudjunk reagálni?
Nem tudom mitõl erõsödtek, én mid game-tól régebben is dominánsabbnak éreztem õket. Pont onnantól nehezedik meg a zerg játék. Szerintem megtanultak játszani vagy kiszelektálódtak a jó zergek és a patch is kicsit segíti a fajt.
1x hiba: Halálba küldeni feleslegesen, ezt azért nem feltételezem senkirõl. Mindegyik fajra igaz minden kitétel, csak tossra szvsz erõsebben hat. Talán azért kevésbé hibatûrõ a prot, mert nagyon könnyen countereli mindkét másik faj a gateway unitokat. Terran alapban, zerg nehezebben (de simán megteheti), cserébe könnyen techet vált ha kell 😊 Toss pedig nagyon nehezen áll át az elején másra.
a toss UP meg csak idõ kérdése volt,phoenix buff óta csak nerf van,de várjuk még meg amíg kiforrja magát a peccs
Én személyszerint nem bánom örülök, hogy a libikóka kicsit átbillent a másik oldalra is. Lesz itt balance, csak idõ kérdése.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mondjuk ez az 1x hibáz a prot és máris kikapott, igaz a többi fajra is.
Hibátlan microt és idõzítést igényel-e, akárcsak a többi faj. Halálba küldeni az egységeket feleslegesen senki se szeret, mivel sanszos, hogy utána kap egy losst cserébe.
Nem vagyok egy pro gamer, szóval csak egy feltevés volt, biztos rosszul látom a dolgot.
Fura látni, hogy kiket vissza csábít az SC2. Nem gondoltam volna, hogy Elkyjah (vagy valami ilyesmi néven futott) visszatér valaha az RTS scenébe. Emlékszik egyáltalán rajtam kívül rá valaki? 😊 Gyors és kreatív legendás EU játékos volt régen megerõsítem amit írnak.
Azt más kérdés, hogy jól játszani ahogy az eredmények mutatják közép szintig könnyû. Amatõr bnet ladderben lehet vele dominálni, behozhatod a lemaradást. De ahol 2-3 lehetõséged van nyerni, kiélezettek a meccsek ott toss van az utolsó helyen, mert sokszor leírtam már a fórumban szerintem a legnehezebb race olyan formában, hogy pontos idõzítéseket és hibátlan mikró igényt követel. prot+1*hiba = loss.
Grack-nek van igaza 2 hét kb amíg végig pörög 1 peccs hatása addig majd meglátjuk, egyenlõre ez a sorrend zerg>terran>toss.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Terran = kreatív race, abszolút nem sótlan. Elvettek tõle egy extrém cheese taktikát. Maradt még annyi nyitás, hogy 1 kezemen fel sem tudom sorolni. Reaperrel majd kezdenek valamit, de az MLG és GSL-re szimplán hátra sorolták, amiatt hogy, vizsgálják élesben mi történik. Nem ALL-IN a nagyrésze, mint tossnál. Azontúl ez fõképp f2f game bár a blizz szeretne team orientált meccseket is látni, ezért inkább az 1v1 egyensúlyáról érdemes érvelni.
Ajánlom minden zergnek a figyelmébe a következõ videót 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
terranban van a legtöbb fantázia szvsz. bár nem tett neki jót az utóbbi supply barrack nerf, kibaszott nagy baromság volt, csak szûkíti a területeket. reap-et a múltkor csakazértis alapon hoztam, már stargate-je volt az ellennek mire oda elkacsáztam 3-al!! nem 10-el, nevetségesen feleslegessé tették. késõbb mi atökömnek hozzak parasztot gyilkolászni, amikor a helion nulla gázért jobb? vagy egy bio dropp? legalább lenne 25 gáz - bár akkor is inkább helionnal ölném a parasztokat, ismétlem nulla gázért, vagy nemtom. így ki lett nyírva.
MJ rulz Pink Team The Only One
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Alapvetõen alig van benne alapból fantázia lehetõség !
Elején lehet próbálni valami mókát cheeset de igazából bele vagy kötve az alap felállásokba! Azt ennyi !
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
A protosstól most valamilyen taktikai elõrelépést szeretnék látni, egyszerûen alig látok fantáziát a legtöbb játékosnál. Nem tudom, hogy ez vajon a faj hibája, vagy csak a játékosok nem voltak-e ténylegesen rászorulva az ügyeskedésre eddig...
detto. mit nem tudnak ezek a közepes terra playerek...eszem megáll.
gyk: ez még mindig nem sírás, csak egy laza pwn. tõlem 100% zerg win is lehet, még akkor is szeretném ezt a játékot, de én igaz csak hobbi maszat vagyok.
csak nem? mintha a mai napon valaki valami hasonlóval szötymögött volna itt a fórumon?
( bár az 73% az nagyon durva ennyivel jobb a zerg a prot ellen ? )
Zerg meg ennyire PWD lett ?
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
TvZ 5-14 - 26.32% T win
ZvP 11-4 - 73.33% Z win
PvT 12-15 - 44.44% P win
bár noob protossként nem sok közöm van hozzá de a statisztikát nézegetve brood lord vs thor sebzés kicsit jobb a brood lordnak de a range elõny hp + javítás legalább kiegyenlíti de inkább thor javára viszi a mérleget)
StarCraft Forever Fever
amúgy pont ez jutott eszembe az elõbb fõzés közben (paradicsomleves, kérsz egy harit?😊, hogy akkor husky, psy meg atöbbi vodos akkor mindig csak egy fajhoz szól hozzá, vagy esetleg mindhárom fajjal 1500+osok? vagy esetleg egyikkel sem? de akkor remélem némafilmeket csinálnak...ezt azt hiszem pwn-nek hívják? valaki segítsen ki😞
😉
Mellesleg aki ezt írta neked: apró példa: HD zerggel játszik, mégis hozzá tud szólni mindenhez. Ja de HD az kivétel ugye? Mer csak.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
olyan 3-szor 4szer keresett itt, nem privátban, közösben. olvasd vissza, mr nem jól informált.
a többire: remélem az életben is ilyen 16:9-es az arcod, ahogy már más fórumon is megkaptad. ha már többen, több fórumon írják, lehet benne valami nem?
az hogy egy közepes t játékos (elnézésedet kérem) javasol egy fórumon valamit, ahol tapasztalatom szerint nem szoktak prok megfordulni (persze a te kivételeddel), nem hiszem hogy nagy hiba lenne. de tanácsod alapján javaslom, innentõl csak muki szólhat hozzá mindenhez, õ az egyedüli random player. mindenki más,csak a saját fajával foglalkozzon by 16:9. az ne forduljon meg a tévedhetetlen fejedben, hogy t-ként látom mit nem szeretek x sereg ellen, hogy t ként tudom mitõl félek, mitõl tartok, mi idegesít.
a liga iránti motivációd degradálja a többieket, lenézést tanúsít, ennyire ne szállj már el magadtól öcsém. a 3. helyet azért lejátszhatják az emberek? azt megengeded?
az külön szép, hogy minden sírás nélkül benyögök egy vitaindító posztot, és instant sírásnak tünteted fel, amikor én hónapok óta hallgatom a z sírást részedrõl és mások részérõl is. de ha esetleg nem jött volna át a hsz.ból, tõlem ennek a 3szoros buffját is megkaphatja a z, anélkül hogy különösebben idegesítene, kurvára leszarom, csak egy hobbi játékos vagyok.
ha esetleg válaszolnál (ha nem tennéd könnyekig hatódom) akkor majd esetleg hozzám hasonlóan pontról pontra haladnál, már ha esetleg felérek a szintedhez.