StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
unknown nick
Valaki látta Grack GSL meccseit? Milyen volt?

unknown nick
"huk elvileg a világ legjobb prot-ja (asszem, nem vagyok jó híres játékosokból)"

Nem HuK max US-ban. Ha nem változott a sorrend akkor a koreai inka a legjobbnak kikáltott p.

Nem akarok vitát kezdeni, csak leírom ide a véleményem. Engem nem keresett meg senki, lehet napok óta keres, de rossz ajtón kopogtatott. Itt se látok egy árva pm-et se, bneten se írt rám. Szóval lehet megint mr jól informált téved. Ha ránézek a liga rajzra még ott ellenfél sincs feltüntetve. Egyébként a fõ ág megnyerése után a ligá iránti motivációm egyenlõ a nullával, ha rám ír, amikor lát, lejátszom vele. De át is adhatom a gyõzelmet, nem számít. Az, hogy egy két t, p meg sír. Az már a játék megjelenésekor lehetett tudni, hogy t op, balance lassan patchekkel be fog állni, jön majd az instat sírás. Az is vicces, amikor közepes t játékosok osztják az észt, hogy zergnek mit kellene csinálni, meg milye kelle, hogy legyen neki x idõre zero vagy csekély zerg tapasztalattal a hátuk mögött.
unknown nick
Nézd meg hány prot döntõs általában .... ha az akkor valaki hiányzott a turnéról valamelyik jobb zerg közül. ZvT TvT szokott menni többnyire. Zerg OP 😄D

Hegi90
beszartak a protossok. Aki nem szarik be, az még most is megb.sz. Multkor is olyan fastexpet szoptam be, hogy csak lestem 😮

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
És hogy érzed, melyik változtatás miatt lendültél így meg? Roach range? Épület buff? Nem lehet, hogy csak kezdesz ráérezni? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
azt nemtom, de koreában pvz döntõ volt, nem?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
most nyomtam egy epic pvz-t, és megnyertem 😄

Amúgy nem csodálkozok azon, hogy ez történik, se terran, se protoss nem szokott eddig hozzá ahhoz, hogy úgy igazából fosniuk kéne a zergtõl. Volt vagy 2-3 taktika, és folyamatosan azt nyomatták. Kb most játszom a legértelmesebb meccseimet, mert most kell elõször gondolkozniuk taktikásan ellenem (kivéve persze azokat, akik még mindig leragadtak egy bizonyos szinten, és diamondban se tudnak mást csak void/banshee rush). 2 hét múlva meg ez a top200 zerg enyhülni fog, én meg erre tippelek 😊

csuszi
huk elvileg a világ legjobb prot-ja (asszem, nem vagyok jó híres játékosokból), mikor nyert utoljára pro z ellen? idra ellen?

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
hegi te valamit nagyon nem érzel p ellen, mert jó z ellen egy jobb pnek sincs esélye.
belsõs poén annyira, hogy a top 200-ba patch óta 17 ember ugrott be, ezzel a t alatt van minimálisan, és ez egy hét alatt. jelenleg az elsõ a harmadik és a negyedik zerg. 1 hét...
köv. prof kupára ki fogad velem hogy z dominancia lesz?

Hegi90
prot max a terran ellen kapja.

Ugye ez csak valami belsõs vicc, amit nem ismerek? 😄
csuszi
inkább azon gondolkozz, hogy lassan jöhetnek a zerg op hsz.ok😊
kíváncsi vagyok, mikor lesz beismerve zerg oldalról.
szegény prot kaphatna valamit, mert nagyon kapja...

antgecc
Ugye a kérdés költõi volt? A fél ország a szexi hangod után kiált! Majd kenek a torkodra egy kis fehéret, hogy még szebb legyen!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
stfu. ha jobban lesz a fülem, holnap lesz vod (már ha valaki érdekel a szájmenésem😊)

csuszi
-nemtom (valahol írja sarokban)
-magától

antgecc
Elindítod a játékot, patchel magától.

Ugye nem a törtös patchelést erõlteted?!

csuszi
elõbb cuccolunk, aztán jöhet a game😊

csuszi
nem ez a gekko. ez nem fasza gekko.

Egyszerû kérdéseim lennének:
- honnan tudom, hogy hányas verziójú a játék?
- hogy kell patch-elni?

antgecc
Azt mondd meg inkább, hogy ma elkenhetem-e a szádat? Meg aztán játszhatunk is egyet 😛

Hegi90
a gekkok szerintem faszák 😄

csuszi
nem értek vele egyet - írtam hogy egy bizonyos tankszám felett amelyik z nek nincs ultrája, az valamit elbaszott😉 a battle max annyi, hogy norgee keresi napok óta. és lassan véget érhetne ez a kibaszott liga😉
ui.: brood nagyon lassú és törékeny portéka, t pillanatok alatt megeszi vikinggel hatszáz méterrõl.

és még mindig gekko vagy stfu

antgecc
Hopp itt megint csuszi v Nova 1v1 szó-battle lesz <#nyes>

A brood lord a legjobb a mass factory egységek ellen. A lingeket felejsd el, amikor a tankok és a thorok száma elér egy kritikus tömeget a lingek lényegében mineral égetés.
csuszi
<#bdead>
gekko
pöcsi vagy öcsi!

antgecc
Szerintem meg STFU! Hülye gyík!

Ling+banling armore upgardedel jöhet szóba szerintem a Siege meg sebzi a thort is ha a körülötte lévõ lingeket lõvi.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

csuszi
nem 10et kell küldeni. hanem 100-at, hitelje azt. de ha van 15 tank, akkor az nem kevés gáz, toljál elé pár ultrát, elnyeli a hitet, jöhetnek a lingek utána/vele. így 3 hónap után lehetne lassan realizálni, hogy nincs a játékban sem tuti taktika, sem tuti kompozíció.

csuszi
jaj ne csináljátok már, 50-100ling sem pénz, pláne zergnek. letakarít 3-4szer annyi supply thort. miután eléri a thort a tankok a thort fogják lõni. leesik pár mire odaér, nagy ügy. de ha neki ennyi gáznyi serege van, neked jöhet elõre pár ultra, kapja az a siege-et, mellé ling, és a thornak, siege-nek vége. muta magic box, amíg nincs sok thor.

holy84
Nem igazán mert sima linget a pár tank fedezet egy hiteli !

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

antgecc
Rep kéne, mert így nehéz okoskodni. Linget gondolom megette a siege, de kérdés mennyi siege volt, mennyire volt turretezve, stb... kéne a rep 😊

holy84
Egész pontosan egyet kell értenem, nem csak zerggel de tosssal sem nagyon tudom mi az egészséges ellenszer egy mass thor ellen !
Ha már van jó pár thor elég nehéz ellenük kezdeni valamit ! Régebben még abszolváltam a problémát tosssal FeedBack segítségével de ma már ez sem járható út 😞
Mert egy jól szituált terran seregben ahol van pár siege tank fedezetnek riska tölteléknek Thor takarítani szvsz megállíthatatlan !

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

csuszi
sima lingekkel széjjel kaptad volna a thorokat. countert tanulmányoznám a helyedben.

Hátha valaki tud segíteni: elmúlt két meccsemben megállíthatatlan feladat elé állítottak a terranok. Tegnap egy ffa meccsen zerggel (protossal játszom csak funból próbálom ki szóval ez biztosan az én bénaságom volt)Hydralisk + roach max tech addig nem is támad senki A protosst és a másik zerget ezzel könnyen kiütöttem. A terran második expét is amit nem védett utánna a következõ expnél lenullázta a seregem, de nem zavar nem támad újabb limites sereg ultra hydralisk sajnos csak 3 brood lordnak marad pop frontálisan támadom megint elolvad a sereg thor tank marine. Még utána is csak korlátozott erõvel támad készítem a következõ sereget nagyjából meg is van brood lord ultrával de eléggé összevissza a rengeteg thort nem tudom megállítani aztán a végtelennek tûnõ pénz is elfogy. Mit lehet thorral csinálni?
Ma reggel protossal terran ellen ellenfél marine + tank + bunker esélytelen vagyok támadni kétszer expel folyamatosan tank védelem alatt majd késõbb thorok, utolsó támadás elõl a thor fal mögötte marine majd a letalpalt tankok Mit kell csinálni ilyen mech ellen?

Bocs a hosszas írásért de nagyon utálom a thorokat 😊

Gondolod, hogy nem kamuzom be 😛
Liquipedia, természetesen.
Aradebil2
ok kösz,mert blizz oldalán nem találtam róla semmit,és TL_en is még 10/10et olvastam utoljára,de akkor volt egy nerfje ezek szerint még a bétában

http://sc2rep.com/
Hegi90

Aradebil2
forrás?

öö, köszi azért, de ezt tudtam, én a GSL-es döntõre gondoltam... 😊

Rage47
örülnék a 2v2nek
HeadHunter86
2v2!

Hegi90
norgi és nova, de már több mint egy hete halasztják -.-.

A következõ liga milyen legyen? 2v2 vagy 1v1?

Ja, és az alsó-közép szinten sokan nem derítenek kellõképpen az elején, és besz*pják a proxy pylon-t...

unknown nick
1. stimes mara-val protként nincs bajom, bár azzal igen, hogy a conclusive shell nem igényel semmi befektetést a terrantól, amíg nekem jópár unittal kell zongorázni és energiát megfelelõen beosztva pazarolni sentryvel. De már megszoktam erre is azt mondom ok. Kb olyan, mint a zerg skill igénye.

2. blizzes amatõrök által képzett ladder statisztikának köze nincs a versenyeken felvonultatott arzenálhoz, ami jobban tükrözi a balansz-t.

Ki játssza a döntõt, és mikor?

Tényleg, ezekhez a GSL-meccsekhez nincs már valahol vod (pl. youtube)? Esetleg link hozzá?
Elõre is köszi.

Feedback: 9
Emp: 10