StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
kicsit mar asok a GEEK :/
fú de jó vagy 😄 erre mást nem lehet mondani ,akkor egy nagy szarság ez a blizzcon legalább mondhatták volna ,hogy lesz warcraft 4

unknown nick
geek = "One who is perceived to be overly obsessed with one or more things including those of intellectuality, electronics, etc."

Hegi90
úgy látszik a zsírwowosoknak bejön.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
mekkora epic, hogy tiszteleg a doomnak 😊

mi az a geek? sajna nem jön be a blizzcon kicsit bõvebb információkat is adhattok😄

Hegi90
rofl

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
ez a geek is szarság nagyon gyenge

ja elég a dotából hon lol valve dota 2 , most blizz dota meg millió más klón ááá...

ProGabe
eddig csak 4 gigát evett meg a C-mrõl 😄 WTF?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
váltsatok át flashre!stream alatt

Hegi90
The word... The word is... BUFFERING

FFFFFUUUU

balintk
Sok lesz már a dotából...

"GEEK" 😄DD

Daell Drow
nalam teljesen jo.
Hegi90
akadozik :/

már vagy 1 perce pufferel

Aradebil2
nem,csak hivatalos custom sc2höz,és most jön a diabló 3 bejelentééééés...
http://blizzcon.rayv.com/

Hegi90
linkt.

Hegi90
yeah

akkor ez az új játékuk?

Aradebil2
mondjuk sotis alapból halott volt,de akkoris😞

lolSL
orly?

unknown nick
omg boxer vs fruitdealer lesz 😄

Aradebil2
blizzard is dotát csinál...minek??????...

Daell Drow
<#idiota><#banplz>
Aradebil2
blizz guruján terranos póló,terran buffot fognak bejelenteni😄

antgecc
Köszi! Mellékesen mail ment. 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
Akkor ajánlom a figyelmedbe a következõ BO-t.

Én ezt egészítettem ki azzal, amit te is mondtál, hogy közbe lerakok azért egy hydra dent, amivel fogom a voidokat, phoneixeket.

Daell Drow
Hali, csak nekem bugosak az archivement kepek?
Ossze-vissza nehanynak hianyzik a kepe, ugy kb 2-3 napja ilyen.
unknown nick
"Most adjanak ki balance patchet minden ligaszintre?"

Igen pl, ezt valaki felvetette. Sõt azt is, hogy különbözzön a stat team játék esetén is.

Nevetséges, hogy mindenki tudja miért nerfelték a reapert és David azt állítja 2v2 balance az oka!

Shieldy
Mivel:
bronzban, silverben általában nem is használnak ki minden egységet, nem használnak különleges taccokat, nem jellemzõ a drasztikus tacc váltás. Ezzel ellentétben diamondban azért a gamerek counterre játszanak, megfontoltabban, változatosabban használják a unitokat. Ha profibb módon "tesztelik" a unitokat akkor profibban is lehet a balance-ot megcsinálni. Ott tünik ki, hogy igaziból min kell változtatni. Bronzban imbázhatják pl a mutát, hogy 10bõl 9x verik vele. Igen, mert nem scoutol, nem csinál anti airt, az ellensége talán jobban játszott, nem gondolkozik elõre, lassan játszik, esetleg nem techel elég hamar, vagy de, csak unitot nem hoz közben.

Aradebil2
pippijung az új kedvencem,akármi is legyen a vége

Tudomásul kell venni, hogy a bronzban és silverben létszámot tekintve többen játszanak mint gold/plat/diamond-ban együttvéve. (Legalábbis regebbrõl rémlik egy cikk ami a játékosok mindenkori eloszlását mutatja: bronze kb 45% silver 20% gold kb 15% platinum/diamond 10-10%) Most adjanak ki balance patchet minden ligaszintre?
antgecc
Rettegj! <#violent>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

holy84
Azért inkább ellenem próbáld ki, nehogy elsírd magad nekem azt nem lesz ma 2vs2 😊

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

antgecc
Köszke a helpet. Arra gondoltam, hogy úgy lehetne használni, hogy védem velük a bázist, expet, pár crawlerrel és roach-al, addig míg fel nem techelek pl ultrára, aztán indulamandula. Esetleg baneling droppal. Ma kipróbáljuk 😊

Hegi90
Ha nem értesz angolul, akkor nem értem, hogy mi ez a panaszkodás a videóról... Én kurvasokat tanultam belõle.

Anti: hydrákat massolni tényleg nem igazán szabad midgame-ben, mert terran meg protoss is fossá countereli. Viszont voidot, phoenixet, bansheet fogni egész korrekten lehet vele. Lategamebe viszont ultrák mellé általában szoktam hozni, nagyon jó kombó.

unknown nick
Osztják õket kint is, többet nem vágok be:

"While I appreciate his honestly, it seems kind of distressing that the core of the balance team consists of just three guys (and only one of them plays at a top diamond level). His answers about why the void ray was nerfed and why zealot build time was increased by 5 seconds were pretty face-palm inducing."

<#smile>

unknown nick
Ez is lol:

"Also, forward proxy gate Zealot rush was popular for a bit after release. This didn't get much use among the top players, but it was near impossible to stop at silver-level play. So we pondered how to fix this balance issue without affecting top players, and in the end, we decided to increase the time required to build Zealots to get it balanced."

..... Seriously David Kim.... NOTHING and I repeat NOTHING should be done based upon silver level play. It seriously upsets me that changes like the zealot build time nerf was made because silver level players were qqing.

Baromira egyet értek azzal, aki kommentálta az indokot.

unknown nick
Upsz...

Q. Does GSL's race matchup statistics cause any changes in balancing?

A. The matchup statistics do not have much impact in balancing. We are more interested in the games themselves. The match result itself is impacted by not only the game's balance, but the player's skill level. Therefore, we focus more on the games themselves rather than the match results.

David Kim

Harass az nincs, viszont mindenképp támadni próbál, mikor elbukik benne, jöhet a megtorlás. 😊 Am infestorral fogni a bane-eket annyira nem vészes, csak gyakorlás kérdése. Mondjuk én az elején több hydrát hozok ki kevesebb roach mellé, közben meg queenek is jönnek ki folyamat. Exp-et már hydrák megvédik muta ellen. Bane-re meg roach, esetleg még infestor. Pár spine és annyira nem vészes.
unknown nick
Hasuobs gyönyörûen nyert egy jó hosszú ZvP meccset voidokkal, nemsokkal rá szokásos helyen a TL fórumban írtak a mid void használatról, szerintem sokan ugrás szerûen nagy mapokon rááltak azért nerfelték a speedet rögtön a patchben. Még csak véletlen se legyen használható, hogy könnyen elkapja az infestor.

Shieldy
nem is mondtam, hogy ez mindig bejön nekik 😄 csak hogy divat lett.

antgecc
Hát, ha én ZvZ-ben hydrázok, akkor tuti, hogy kapom a bane+mutát. És ugye a baneling úgy szereti a hydrát, hogy öröm nézni. Infestorral fogni meg eléggé apm igényes dolog, nem mindig jön be. Foghatnám roach-al is, de akkor meg kevés a hydra a muták ellen. És még mindig nincs harass és mapcontroll.

Ezzel azért nagy rizikót is vállalnak, mivel könnyen a vesztük is lehet, ha csak voidra mennek, mivel az elején kb semmi egységük nem lesz. Cannonak szépek, jók. De könnyen kiszedhetõk, ha arról van szó. Ha sok a cannon, megkerülik õket, mivel egység akkor már tuti nem lesz. Magasabb színten teamben ez már ritkább jóval, mert tudják, hogy túl nagy kockázat az ilyen. Max ha 2 prot van, egyik techel gyorsba, másik 4gw védelemnek. Ha jó, feltartja a másik 2 játékost. Amint elkészült a tech a másiknál, már elég nagy fenyegetést fognak jelenteni. Ez még szokott menni dia környékén is 2v2-nél. 3v3, 4v4 meg csak egy sima gyorsrush kategória kb. De azokat annyira nem is szeretem ebbõl kifolyólag.
Shieldy
teamben spec óriási módi az, hogy a protoss betowerezi magát és 6-10 perc után vagy 15 voiddal elkezdi irtani valamelyik bázist. ha több protoss van a teamben, akkor ez a szám annyival szorzódik.

Hát nem tom, én mostanság elég sok olyan ellent kapok, amelyiknél hydra nélkül színte lehetetlen gyõzni. ZvZ-ben most már kezdek leállni teljesen a mutáról, inkább roach+hydra kezdésnek. Ezzel már hála képes vagyok nyerni zvz-t is 😛 Elõtte nem igen ment, színte minden zvz-t buktam. Protok meg újabban folyamat voidra mennek, legveszélyesebb eddig a mid game-es sok gw kiegészítve voidokkal volt a legszivatósabb. De ezt csak diamond tossoktól láttam eddig. Alatta vagy 3gw+robo, vagy sima 4gw. De azokat lehet kezelni szépen. Muta már annyira nem éri meg void+phoenix ellen, mióta buffolták a voidot. Elég szépen írtják õket. Terran ellen viszont hydrázni jó dolog, de könnyen vereség lehet belõle, mert szépen counterelik az egységei. Ott inkább muta, ha van rá lehetõség. Mondjuk hydránál speed upgrade-nek továbbra is örülnék, de azt színte lehetetlen, hogy kapjunk. Marad inkább továbbra is viszonylag immobolis egységnek, ami ha jól van elhelyezve, szép dps-t tol. Pedig mit meg nem adnék, ha range helyett +speedet rakhatnék nekik. 😊
Shieldy
A pálinka hatásai (csakis kockáknak)

Összevissza dumálás - cat/dev/random
Hányás - Buffer overflow.
Törpe nagy ollóval - Out of memory.
Kóma - Segmentation fault.
Másnapi elemzés - Backtrace.

Hatások az emberi kapcsolatokra:

Csajod, ha piásan esel neki - Access denied.
Azt se tudod, hogy ki vagy - Dependency check failed.
Ájulás - Connection lost.
Haver nem reagál - No answer.
A ropira akarsz rágyújtani - Type mismatch.
Végtelen mondókába kezdesz - Infinite loop.
A sarokban álló fikuszra vizelsz - Protocol error.
Kidobnak a kocsmából - Connection reset by peer.
Nem találsz el a villamosig - Network transport failure.
Rossz helyre mész haza - Bad gateway.
És nem tudod kellõen megmagyarázni - Wrong number of arguments given.
Elfelejtik kihozni az italodat - Request timeout.
Nem tudod, merre kell hazamenni - No route to host.
Haver aki nem iszik - Syslogger
Haverral megfelezett sör - Peer-to-peer protocol
Számla - Tracklog
Árlista - Lookup table
Gyomor - Stack
WC-re menni - Buffer ürítés
Még egy kör - Reload
Fog közé ragadt kaja - Lost packet
Szunya hazafelé - Suspend mode
Szunya a padon a reggeli buszig - Hibernálás
Energiaital - Overclocking
A pincér, aki elviszi az üres poharakat/üvegeket - Garbage collector.
Hiába beszélsz bárkihez - connection refused
Nem hoznak többet - request entity too large
Nem hívnak meg, bárhogy kéred - Bad Password

A terrannak is van már ilyen egysége, a reaper...

Protnál pedig nem nagyon láttam még igazi droppot, pedig nekik is van ilyen egységük. Azért remélem majd gondolnak ezekre is a blizznél. (Mint ahogy a hydrára is természetesen)
antgecc
Én kb. azt veszem észre, hogy zergkként hydra majdhogynem használhatatlan, esetleg csak kivételes esetekben, ami majdhogynem cheese, válik csak be (pl nydusozás). Chargelot+Colo szétzabálja, terran kb. minden földi egysége megeszi, ha nincs creepen a hydra, harassolni nem lehet vele. Szinte sose használom, ha mégis (a változatosság kedvéért) szinte mindig bukok.

unknown nick
Ezt a makro "hátrányt" pár zerg simán kiküszöböli egy exp után 3. heccsel. Sok repemben használják. A csúcs eddig Sen volt XelNagan, mikor streamelte magát ladderezés közben. Kiexpelt egy kezdõ rusht védett. Leütötte a követ oda is kiexpelt (az aranyhoz) és épített +4(!) heccset. Esélye nem volt az ellenfelének olyan unit kihozatala lett. Szimplán lemassolta bármilye volt.

unknown nick
Nem mondasz ezzel nekem újat. Viszont a divízió ligában van. Egy ligában levõ játékosok száma korlátos, kivéve ha egy új divet adnak hozzá. Na most aki inaktív az egész ligát fogja a jelenlétével bármelyik divben van. Sõt többnyire legalul van és ki sem esik, nem demoteolódik, mert már nem játszik sosem így az alsó ligás nehezebben jut fel. Az igazán aktívak 1500+ körül vannak diamondban. Van azért szórás. Azt az életeben nem demoteolja egy platina, ha véletlen össze kerülnek.