StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld ki és légy kreatív vele olyanok közt, akik valamennyire tudnak játszani. Olyan drága a techje, hogy csak ALL-IN-el lehetsz igazán konstrukív nem szép játékkal. Mert a stabil játék az sablonos inkább. Emiatt könnyen counterelik a protot. Nagyon még a profik se vigéckednek. Pl. terrannak sokkal több olyan variációs lehetõsége van, amivel biztonságosan mehet elõre.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én úgy szoktam csinálni, hogy amint kész a spire, indítom az attack fejlesztést, és utána hozok annyi mutát, amennyire maradt gáz. Utána folyamatosan fejlesztés. Rengeteg stalkere volt, sztem láttad te is. Lingeket kellett volna fosni, 1-es attack-al és hoztad volna a meccset, még úgy is, hogy blokkolta az early expet.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Komolyan, még most sem értem mire sírnak a p-k. Úgy fossá lehet szopatni a zerget még mindig, és annyi féle módon, hogy egy szavatok nem lehet rá.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
/facepalm
Nekem meg nem repül a ling, pedig kifejlesztem a szárnyakat is...
Bocs, de tényleg...
MJ rulz Pink Team The Only One
most hétvégén pl egy rakat jó quake meccs volt oldschool játékosokkal mint czm meg zero4 😊
minden második szava fuck volt, az enemyknek már a nevét telibe röhögte a haverjaival, egyszer volt 10 seces néma csend a streamben, de ezt félbeszakította egy akkora mélyrõl jövõ böfögés, amit ember nem tud még 5 sör hozzásegítése mellett sem. szerintem amikor nem sc2zik, a burgonyát szüreteli.
ezért tünt úgy, hogy már 2 hónapja ugyan az az 1 liga megy.
õket ítélték el:
Progamer Justin - 18 month sentence, 3 years suspended sentence, 3 million won fine, 120 hours of community service, 40 hours of gambling treatment program.
Progamer sAviOr - 1 year sentence, 2 year suspended sentence, 120 hours of community service.
Ex Progamer By.1st - 6 month sentence, 1 year suspended sentence, 40 hours of gambling treatment program
Ex Progamer ShinHwA - 6 months sentence, 1 year suspended sentence, 40 hours of gambling treatment program
boxer (az igazi, nem aki itt azon a néven játszik) 30 éves
Mondjuk én kb heti 1x-3x jutok oda, hogy hopp lehet megy a stream.
csak kattintani kell sc-ben, meg a bárgyú agyatlan, aki ps-hez hasonlítja az sc-ét, miután elvileg elolvasott, értelmezett egy szövetet amiben le vagyon írva hogy esport sport mert szabály, versenyek, bírók, szponzorok, rajongók, edzés, összemérés, fejlõdés, pénzdíj, profi, munkája, olimpiai falu etc ennyire gógyegerek az emberek? logika mint olyan? olvasásértelmezés? asszociációs gyakorlathoz kötném a kommentelést...
MJ rulz Pink Team The Only One
A másik, meg Boxer - azt írják, már 2001-tõl kezdve profi... Namost vagy én vagyok már túl öreg, és minden fiatalt 20 év körülinek nézek, vagy Boxer tényleg annyi és 10 éves kora körül már profin kente-vágta a dolgokat (amit kétlek), de a mostani ábrázata is túl fiatal... Vagy mert minden rizsevõ 30 éves koráig 16-20-nak néz ki.
Az más kérdés, hogy nekem, európai embernek minden tizedik holdarcú-keskenyszemû ugyanolyannak tûnik, így bár már láttam Boxer arcát képen, mégis nehezen ismerem fel.
Ajánlott érdekes cikk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.gém adta nagyon <#wow1>#wow1>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141