StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
EGStephanoRC has left the game! 😞(((((

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

azért nem gyenge h Hasuobs és Grubby jutott tovább MVP kárára

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

valaki látta hogy Stardust miért nem fogott kezet? sajnos lemaradtam róla egyéb dolgok miatt, viszont Naniwa ámokfutást rendezett twitteren hogy miért nem kapják szét érte

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

proleague döntõ akit érdekel

DarkHorSe
ááá kurva joooo 😄DD

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
Idra adja kommentatorkent 😄DD

Swedish people are albino monkeys

Stardustot élmény nézni, már elhittük hogy nem csinál Colo-t erre set3-ba betolja Lucifron ellen 😄

milyen felhasználódat törölték?
ha volt blizzard accountod amelyiken meg volt a Wings of Liberty akkor az megmaradt, ha nem akkor lehet hogy törölték, de attól hogy újat csinálsz azon még nem lesz WoL csak úgy a semmibõl

haters gonna hate, cryers gonna cry

<#fejvakaras>

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Most már látom, nem tudok tovább menni a 4.küldetés után..

EZT a szart!

Miért így kellett megcsinálni? Régebben tovább tudtam menni..

Prince of Máté
Akkor nem fogsz vele játszani.

Azért ez hülyeség hogy folyton azt akarja hogy vegyem meg...
Most nincs 10.000Ft-om...

Daell Drow
Gondolom a heart of the swarm kiegeszitot nyomja mindig, azt meg kell venni. Mas kulonben mindig ott villog, amugy le van toltve az is csak nem biztositt hozza ferest mig meg nem veszed.
Mikor belépek és kilépek folyton mondja hogy
"Upgrade now and unlock:"

Mikor az Upgrade Now!-ra megyek velemit letöltök, de nem telepít semmit.

Hogyan tudom "aktiválni" az upgrade-t?

Daell Drow
Volt hozza magyaritas, ami nagyon igenyes volt. Aki akkor vegig tolta vele ugy orulhetett, mert utana nem sokkal jot az 1.5 patch ami teljessen meg valtoztatta a fajl rendszert es a kulso bele piszkalast is kizarta. Igy sajna mar nem jo hozza es nem is erheto el a magyaritas, marad az angol nyelv.
Rájöttem miért nem mûködött...
Most már bent vagyok.

Van magyarosítás a játéknak?

Sziasztok!

Nagyon régen játszottam a SC2-vel, és most újra feltettem, de nem akar csatlakozni a szerverhez..
Nem tudok bejelentkezni. Mi a gond?

Gondoltam hogy a régi felhasználómat törölték és csináltam egy újat, de az sem akar csatlakozni...

Szeretnék játszani vele , de most hogy lehet? nem akarok multizni, csak a számítógép ellen..

IEM Masterst is Zerg nyerte 😄

a reflexeken nem segít 😄 és úgyse lenne kényelmesebb sajnos

DarkHorSe
rakd at masik gombra 😄 en csak a patrolt raktam at a 0ra minden mas default

Swedish people are albino monkeys&#65279;

az a baj hogy pont a bal kisujjam szar ami a ctrl-hez kéne és úgy zavar hogy nem tudok rendesen játszani 😞

DarkHorSe
En most jatszottam egy izgalmas tvt, en vedekeztem az elejen kb csak siege tank meg viking. O marine siege tank kesobb meg bc+viking, nagyon jo meccs volt, semmi megallas volt, talan minden bazist is elfoglaltunk mar a vegere de szerencsere nyertem 😄 Mondjuk tokon is szurtam volna magam ha kikapok, izgalmas volt.

pár hónap után mondom játszok egyet, ugye eleve a bronz-silver határán mozogtam

37es szintû bronz terran (én protoss párti vagyok 😄)
a kisujjam alig érzem így már maga a kijelölés is problémás volt, meg koncentrálni se bírtam rendesen, mégis simán levertem 😄
3 oracle-3 void ray - 1 core ment támadni, de rossz volt nézni a replaybe amit mûvelt szegény srác én is szar voltam, de ... 😄

az IEM mastersen meg 4 döntõsbõl 3 protoss 😄

firewall atengedi?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Dopti
Üdv!
Megvettem az sc2-t felraktam kieggel együtt, aktiváltam és nem castlakozik a battle.net-hez csak pörög. Tudtok valamit? (elõtte fent volt warez)

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2013_DreamHack_Open/Valencia

nem sok TvZ volt 😄
amúgy nem a kedvenc matchupom szóval ha nem muszáj nem nézném át mindet

Egye fene. Megvárom. xDD
nemtom pontosan, asszem a DH top16jában volt egy zvt 😄
majd ha lesz kedvem, erõm, energiám megkeresem neked 😄

Tudnál adni linket a videóhoz? 😊 Érdekelne, hogy hogyan csinálta.

antiqueA: A widow-t ne említsd. És nem OP a Terran. xD Kész vicc. Az egy siege tank amit nem látsz és levegõbe is lõ. Nem volt elég a sima siege. Ez van.
Alap, hogy terranhoz nem szabad betörni, fõleg mióta siege mellé widow mine is van. Mutával kell zavargászni, ha tudod kikapni a siege-eket, munkásokat, esetleg barrack addonokat. Bár a widow ezt is elég erõsen korlátozza. Az pedig egy dolog, hogy BL és Thor range-e ugyan az, a BL erõsen zabálja a Thorokat. Zergként inkább a nyílt terepre kell koncentrálnod, ott készíts elõ csapdákat, bekerítési pontokat készíts elõ, ilyesmi a lényeg.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

jaedong, valami 90% os ZvZ winrateje van 😄
és the a Mothership Core-ra gondolsz és igen imba

amúgy tegnap volt egy TvZ ahol siege tank open volt, és beverte a zerg

tank ellen sztem ling->muta kell amolyan life-osan

Pont tegnap néztem a dreamhack-t. Pfff hogy hívják õket. Stardust meg EDGJREC vagy ki. 😄 Jók voltak. Tanultam belõle. 😊

Az a baj, hogy a zerg nem bírja betámadni a Terrant. A siegtank szét kap bár mit ami közelbe megy. Egyszerûen lehetetlen betörni a bázisra. Én, ha tudom akkor kiszoktam " éheztetni ". Megpróbálom megakadályozni az exp-t. Azon többnyire elvéreznek. Nekik meg ott a reactor vagy mi. Ami duplázza az egységet. Nincsen hátrányuk. Nekik mindenre van valami. Pl Thor ugyan olyan messzirõl lõ mit a Broodlord. Nehogy már valamivel kárt lehessen tenni a szent Terran fajban. 😄

Amúgy az a nyomorult Mothership minek kell a pvp-be?? Mert az iszonyat erõs! Én a mai napig nem értem, hogy mért van benne.

Gascan: Ezt megjegyzem. xDD Úgy is tervbe van véve, hogy ellátogatok oda. xD
háát Koreában 5 évesen már SCzik mindenki, ott olyan szintû sport ez mint nálunk a foci, és normális h 4bõl 3 koreai van egy elõdöntõben

a Dreamhacket nézd végig, 4bõl 3 zerg volt a végén ott, és zvz döntõ volt
ez a DH a zergekrõl szólt, de tény hogy a 2 legjobbnak tartott játékos jelenleg terran : Flash és Inno

de azért én nem aggódnék, mondjuk a zergnek az elején ott a Queen míg nekünk (protoss) a nexus cannon az early harass ellen, nyílván késõbb már neccesebb kivédeni de ott meg nem szabad védekezni 😄 (amit nyílván nem lehet csak vicc)
sajnos az utóbbi idõbe nem tudok ráhangolódni a játékra, de én meg rengeteg versenyt nézek

nem a csajt? 😄

hallottam egy olyan koreai mondast hogyha kell egy koreai csaj akkor elobb le kell gyoznod a faterjat starcraftban 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Az ilyen videót mutogatnám azoknak akik azt mondják, hogy nem OP a Terran. :S Csak az elvakultak nem ismerik el, hogy OP. Mindig is az volt kiegtõl független. Az meg, hogy valaki leöli nagy izzadtság révén a Terrant akkor az a faj OP. A medivac olyan szinten túl van boostolva, hogy vicc. Lehet látni, hogy a marine-maruder-medivac combot 3x akkora sereggel sem lehet legyõzni. Az meg szánalmas, hogy 3-as combóra 6-os egyveleg kell és még az is immel-ámmal tudja megfogni.
A CC is vicc. Kisebb sereggel le sem lehet rohanni, mert ágyút tesz rá 3-4 légvédelem és kész a bevédés. A Zerg meg szopókázik mert 10 marin lekaszálja a védtelen Hatchery-t.

Bocsi a kifakadásért. Én Zerg-el játszom és nagyon nehéz vele érvényesülni. Izzadni kell érte. Nekünk messze nincsen olyan bázisvédelem mint a Terran-nak. Sieg tank. Letudja zárni az utakat. CC ágyú.

Amúgy nem nagyon követem a bajnokságokat, de ez normális, hogy mindenhol a ferdeszemûek vannak az elsõ 5-10 helyezésben?? Mit tudnak azok ennyire? Az EU, USA emberkék nem bírnak olyan gyorsan kattolni? 😊)
Mikiller
Lehet 4 koreai lesz az elõdöntõben😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

stardust brutálisan jól robbant be az utóbbi idõben

Mikiller

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

mit nezel? 😊

Mikiller
És most meg miért lett ilyen gyorsan vége? megszakadtak v. mi? lemaradtam

DarkHorSe
A turtle stylera gondoltam, most tenyleg nem volt sok eselye 😄

Mikiller
Vagy nem😊 Most szopacs volt.

DarkHorSe
Stephano vs Stardust 😄D Nagyon meg neki ez az uj style

Olyanra gondolok, mint kampányban pl a hydra mutációk. Sztem simán kezelhetõ lenne a dolog. Terrannál pedig ilyen-olyan fegyókat adhatnál a kezébe vagy mittudom én, had ne én és most találjam ki 😊

Zenszkij
Igen, ez nem rossz ötlet. De akkor ezt a lehetõséget a többinek is meg kéne adni. És akkor ugye meccs közben nemigazán lehetne lereagálni dolgokat, ha visszafordíthatatlan egy fejlesztés (nem mintha most nagyon le lehetne reagálni egy protoss death ball-t).

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hát én azt sajnálom, hogy nem "kampányosították" kicsit a multit. Tehát lehetett volna olyat beletenni, hogy több upgrade-je van egy egységnek, de ha egyiket kiválasztod, a többi ugrik. Tehát lehetne 3 féle linged. Ilyesmivel változatosabb lehetett volna, mint 1-2 elbaszott egységgel.

Zenszkij
Terrannak ez a mine-ja? Überszánalmas, még levegõre is lõ. Csodálom, hogy a siege tank nem tud repülni, pedig illene neki. Protossnak a mother ship coreja? Nah hagyjuk. Pedig WOL-ban nagyon jó kis játék volt ez. Kár volt ezeket az új egységeket behozni. Mellesleg régen a terrant sokxor nydus canallal szívattam meg. Mûködik az még egyáltalán?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?