34554
  • Flamer
    nameg all 3 race will be playable by started ed. sztem ez jobb.
  • Negritis
    azt én nem szoktam nézni :D
    WCS,DH, meg GSL,PL amit nézek ezek alapján alkottam véleményt kb :D
  • sirdond
    Homestory Cup, ahogy előttem is írták :)
  • Negritis
    nyílván túloztam vele kapcsolatban egy kicsit, de a stílusa közel van hozzá

HSC-n mit értesz?
  • sirdond
    szerintem egyáltalán nem paraszt MC, van egy sajátos stílusa, de inkább csak túlzottan magabiztos. tényleg ha nézel HSC-t ott kiderülnek,hogy ki milyen ember.

dj wheat pedig a twitch alapító tagja és állítólag nagyban hozzájárult az esport népszerűsítéséhez. meg gondolom ismer jó pár blizzes fejest, meg amennyire haldoklik az sc2 scene már nem tudtak mást hívni
  • Negritis
    és MC kiesett :( de legalább inno is
  • Negritis
    háát, WCS EU S2 finals alatt kijelentette hogy Naniwa vagy Grubby lenne kihívás a többiről azt se tudja hogy ki

nyílván vicc volt, de nah
    meg szereti lenézni az ellenfeleit, nem arrogánsan csak gúnyolódik rajtuk amire nem volt jobb egy szavas jelzőm :D
  • ProGabe #33782
    MC paraszt lenne? Szerintem ő annyira nem tudja mit csinál, hogy csak annak tűnik :D

Néztem a legutóbbi Homestory Cup-ot, ott nagyon nagy arc volt, tök normálisnak és kedvesnek (nem tudok más szót mondani, meg ezek a koreaiak ilyenek) látszott.

Nekem inkább azt mondja meg valaki, hogy ez a Dj. Wheat (talán így írják) ki a franc? Köze nincs ehhez az egészhez. Úgy tudom Day9 haverja? Anno még ő - mármint Day9 - tanította Sc2-zni. Szóval mi a fenét keres ez itt? Még a hangja is idegesítő! :D
  • Negritis
    de szar lesz holnap melózni :D
  • Negritis
    a primadonnák is kellenek a sport sikerességéhez :D (CR)
    meg a parasztok mint MC (Ibra) mer karakter,érdekességet, egyéniséget adnak a közösségnek

én se szeretem az ilyeneket, de nekik szurkolok alapvetően

amúgy nem csak az a gond h a zerg faj 'talán' gyengébb, hanem hogy nincsenek igazán jó zergek jelenleg
    Life,DRG hatalmasat esett vissza, Steph abbahagyta más meg nem nagyon van amennyire rémlik nekem (de nem követem a zergeket annyira P fanként :D)
    nekem a terran tűnik kicsit erősebbnek, de az S3 final után tudom h Dear ilyen táp vagy a P
  • ProGabe #33779
    Persze, ez csak felesleges és buta picsogás a részemről. Amúgy ahhoz, hogy sikeres legyen az e-sport, a játékosoknak is fel kell nőniük agyilag, hogy igazi sportemberek legyenek, mert sokuk egy sz*ros kis primadonna, Naniwával az élen.

Ezen felül természetesen a legfontosabb, hogy izgalmas legyen maga a meccs. Ehhez meg ugye tökéleteshez közelítő balance kéne, de így, hogy csak 2 zerg van egy teljes évnyi pontgyűjtés után ezt én még mindig nem érzem. :(
  • Negritis
    igazából ha azt akarjuk hogy sikeres legyen az ESport akkor ezekre szükség van

mc vs maru érdekes, inno meg remélem kiesik

amúgy a mirrorból a PvP egész jó
  • sirdond
    'murikában biztos ez érdekli az embereket :D

#33775 lol
    vagy csak most pótolom be, ami régen kimaradt :D
  • Klemice
    naniva mikor játszik?
  • ProGabe #33775
    "utóbbi időben brood war streameket nézek"

Mer' hipster vagy! :D
    Amúgy tényleg gyász, hogy mindkét meccs mirror :S
  • ProGabe #33774
    Szerintetek van a világon, akit igazán érdekelnek a győztesek interjúi? Jó, valamivel el kell ütni az időt, de inkább mutassanak csajokat, vagy tudja tököm, de ez tök felesleges.
  • sirdond
    a mirrorokat valahogy én sem bírom. amúgy nem tudom, jó ideje nem néztem sc2-t,de rájöttem,hogy nem hiába. utóbbi időben brood war streameket nézek és sokkal jobban bejön.
  • ProGabe #33772
    #SC2 @BlizzCon Panel Update: The entire Arcade will be made free for all players via the Starter Edition!
  • ProGabe #33771
    "senki nem nézi?"

Dehogynem, csak utálom a mirror meccseket.

A,úgy nagyon szép, röccenésmentes 720p, kitett magáért a Blizzard. Kb. el sem hiszem^^
  • Negritis
    engem rotterdam idegel legjobban :D
    buta a játékhoz és idegesítő
  • sirdond
    wtf? Tasteless meghízott és neckbeard :DDDDDD

senki nem nézi?
  • sirdond
    ezt a gyökér incontrol-t hogy tudják még mindig megtalálni? omg...
  • TBTPumpa
  • ProGabe #33766
    Blizzconcon ma lesz:
    StarCraft II Update
    22:15 - 23:15 CET

Meg holnap egy ilyen:

StarCraft II Exhibition
    19:00 - 20:30 CET

Meg persze a WCS finals. Aztán ennyi. Remélem az az update valami érdemi dolog lesz. Úgy néz ki ez az expo főleg a Dio3-ról (értsd: a 80%-nyi WoW mellett most ez kap többet^^) fog szólni, Reaper intro bemutató, gameplay, stb.
  • Negritis
    ez kb mészárlás volt :D
  • Negritis
    remélem Naniwának összejön a 16
  • ProGabe #33763
  • Klemice
    standot nem kap
  • TBTPumpa

Gondolom nem véletlenül Protoss van a képen a StarCraft világból. Talán kapunk valami kis ízelítőt a Legacy of the Void-ból?
  • ProGabe #33760
    Egy kis csemege: a teszt mapen egy mini-tournament, profikkal.

7-kor kezdődött, 2. nap: http://www.majorleaguegaming.com/
  • Negritis
    nemtom, a Dear vs Maru is durva volt már de amit itt művel Soulkey-vel az tényleg kemény volt
    egyébként nem tudom hogy mi van most a zergekkel, pedig anno amit Life meg DRG művelt arra nem volt válasz
  • ProGabe #33758
    Dear is OP! :)

Szar látni egyébként, hogy jelenleg (pontosabban még mindig) a Zerg az a faj, amelyikkel a legnehezebb bevinni a végső ütést és hihetetlenül kevés hibát enged meg a játékmechanika a másik kettőhöz képest.
  • Negritis
    hát, ez a Dear vs Soulkey eléggé erődemonstráció volt
    G1 oktatás
    G2-G3 nem értem hogy bukta be Soulkey
    G4et most nézem, de a 4-0 az 4-0
  • Klemice
    köszi!
  • Negritis
    http://hu.twitch.tv/wcs_america itt meg élőben a S3 final

videó sztem később lesz róla csak

amúgy én sose voltam jó benne, de imádom nézni
  • ProGabe #33754
    http://www.twitch.tv/wcs_america
  • Klemice
    linket tudtok dobni?
  • ProGabe #33752
    Pont ezt akartam írni :)
    Ezért szeretem Sc2-t, ezért nézem még mindig, miközben nem is játszok vele.
  • Negritis
    OMG Maru vs Dear G1 epic volt
  • Negritis
    jól értem h Oz vereségével Naniwa ott van a blizzconon?