StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
ki van halva bnet,mivan gyerekek?de várom már hogy legyen végre cset...

holy84
te paraszt 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

antgecc
Gondolom midgame elejérõl beszéltek. Early game eleje az a 6 paraszt 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

holy84
Uram atyám az all game time 7 perces ergo az elso tamadas kb 4:30 - 5:00 percnél indul ! az nehogy mar neked earlygame eleje legyen !

antgecc
Nem vóóóóóót déééétéééé! Se semmi egyéb T1-en felül... ezen mit nem lehet már érteni?!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
7. percben már kijön DT is,már exp se fast,az már earlygame eleje

antgecc
Ami - tegyük hozzá - nekem édes mindegy és nem akarok belõle haragot, csak annyi, hogy nem volt a szó szoros értelmében good game (gg). Ennyi 😊 <#law>

Példának szántam.

antgecc
Nézd már meg a repeket pls. Közelében nem voltak se stalkernek, se ghostnak. Nulla mara, nulla, nulla, nulla. Riska és zelot, ennyi.

Hegi90
zseniális.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rage47
így van
7 perc sc ben sok idõ,ha az egyik ember tehetetlen az a 3 ik percben is végzetes , nem hogy a 7 ikben.Megoldás meg van mindenre akár mivel játszol,gondold el jön stalker mass viszek pár ghostot vagy massolok maraudert stimpackal amint végeztem a stalkerekkel hasítok felé ,hogy ellentámadjak és könnyen lehet ,hogy vége is van.

stalker nem a legolcsóbb egység, nem a leggyorsabban gyártható,egyfolytában próbálom lesni,hogy mit csinál,amint látok 4-5 stalkert 0 zelát mass szagot fogok és rögtön ellenszert kell gyártani, õ massol én countert massolok, és már is nem csak azt az egy szart massolja ha így tesz akkor örülj mert nyertél.

Rage47
sztem nem scoutoltak semmit...
Szerintem akkor is gg, fõleg az elsõ

StarCraft Forever Fever

antgecc
Nézd meg a repeket. A leghosszabb 7 perces... szted?

Aradebil2
donatusnál a pont,erre mást tényleg nem lehet mondani,l2p

csuszi
az only ling nagyon szeretné a stalkert szivi.

MJ rulz Pink Team The Only One

antgecc
Az elsõ pár percben? Kérlek taníts mester! Hogy? <#idiota>

Van aki jön Budapest Game Show-ra ma?

Rage47
<#eljen>
Kényszerítsd rá az ellenfeled ,hogy ne csak azt az egy fost massolja.

antgecc
Na ezaz, hogy nem 1 egységet kéne massolni.

holy84
Btw mass nálunk nem volt !
Elsõ meccs ! TT vs PZ csuzliék mmm majd késöbb mech vs ling/bálna/muta zea/sentry/stalker/ht asszem még két immo is kijött a végén 😊
Második meccs ! PT vs PZ mmm plusz gw mass odaát, nálunk ling és tech én gw+robo rövid meccs egy csata volt kb 😊
Harmadik meccs ! TZ vs PZ roach, hydra + mass factory lett volna de csuszi phoenix után vikingre ment majd maradt mechen, mi roach muta, nálam gw, phoenix void mothership.

Mass stalkert rühellem ! könnyü szét csapni egy kritikus mennyiség alatt ! durva massnál már figyelni kell de ölhetõ !

holy84
Nem igazán vagyis nagyon ritkán szoktam olyan szintû játékosok ellen játszani mint Norgee... rólad nem beszélek mert ahogy anti mondta te egy balfasz voltál 😊))
És azért ez látszik ! Hatalmas különbség van plat és dimond között !
És amíg nem jutok/jutunk feljebb addig nem is fogok átszokni ahhoz ami dimond szinten kell...
De majd egyszer 😊

csuszi
az elsõ nagyon jó meccs volt, a heaven. a másodikban nagyon benyaltátok a kettõs támadást, az csak azért volt gg, mert az szép volt a sziklánál😊. a harmadikban szép volt mind a phoenix mind a muta de nem tudtatok elõnyt kovácsolni belõle, ez hiányzik még.

holy84
Mire is gondolsz ?
Tegnapira ? Mert ha igen akkor nem tetszett mert nagyon csúnyán megcummantottam 😞

ÉS nem azt mondtam hogy nem tetszett hanem azt hogy nem volt szép 😊
VIszont egy másodpercig nem tagadom hogy a tax amit második meccsen toltatok az kurva jó volt, és anti a tanumrá hogy mikozben toltott be mondtam neki hogy figyeljunk mert arra fogtok menni hogy azt kiszeditek aki rocksnál van... és be is jött fogni, kezelni még se sikerült !
Függetlenül attól hogy így utolag már tudom hogy mit kellett volna máshogy csinálni, és akkor talán lehetett volna máshogy... !
Elsõ meccsen próbálkoztunk mindennel de ott is kiszedtetek sajnos és onnantól nem nagyon volt esélyem de leginkább esélyünk felállni !

Harmadik meccs meg részemrõl teljesen totál just for funra ment !
Az elejétõl az utolsó percig mondjuk nagyobb moka lett volna ha bereptetem hozzád és ott mass recall ! vagy ha anti azt a kibasszott scvt megöli ami felett vagy 3x repült el és nem vette észre 😞, és akkor nem látjátok meg és még bulibb lett volna !

Viszont mindenesetre olyan érzésem volt hogy kb félkézzel elpicsáztatok minket... és ez nagyon nem tetszett...
Viszont volt csata, volt tax, volt benne minden... és ha nem is volt sok esélyünk de azért néha alkottunk !
Szerintem elsõ meccsen jól fogtuk elsõ pushotokat ! ha nem támadunk vissza hanem tovább massolunk más is lehetett volna a vége !
Második meccsen semmi érdemlegeset nem csináltunk...
Viszont harmadik meccsen nagyon jó volt szvsz muta harash és phoenix is elég hatásos volt... ! Onnantól persze már máshogy és mást kellett volna ...

csuszi
😄

Rage47
az kreatívabb, hogy stalkert massolunk?😊
antgecc
Nekem tetszett. Norgee jól csinálta, de te egy balfasz voltál. Szokás szerint. Parasztokkal elintéztünk volna. Norgee mentette a kis cuppogós lukad.

antgecc
Hát ne haragudj, de ebben tényleg semmi.

Rage47
bár ebben is van kreativitás, mindenben van😊
csuszi
de nektek a miénk se tetszett homokosok😊

Rage47
igaz😄 én csak visszagégéztem
antgecc
Mikor olvastalak azt gondoltam, hogy mit kötekedsz, aztán megnéztem én is. Osztanom kell a véleményed.

holy84
Én nem szeretnék kötekedni 😊 , de ebben a 3 meccsben mi volt a gg ?
Ez 3 massive taho mass volt ! 0 kreativitás 0 tax ...
Fossuk 2(3) raxxból meg 2gwbõl a unitot azt jóvan 😊

Rage47
gg😊
jack - muki
Jsan - konflikt
prody - fyndath

párosok közül ki mikor ér rá ?

Este fél9-9 fele lenyomhatjuk.

unknown nick
Az a pár másodper=win, ha nem készülnek fel rá pvp-ben. Viszont nehéz belõle felállni (azért ALL-in nek hívom), ha normál ecoval fogja valaki, mert ki van nagyon centizve. Loptam a BO-t nem én találtam ki.

antgecc
Ma letolhatjuk, ha jó nektek.

Hm, mondjuk most látom hogy 10-nél csinálod, na annak valóban nincs sok értelme, azon a pár másodpercen igen kevés múlik, így már tényleg all-in szagúbb(!) 😄
Már nem azért, de ebben mégis mi az "all-in"? Nem ezt hívják all-innek, imho.

Itt ha korán stalkerezel, akkor vagy sebzést okozol (akár megölsz 1-2 zealotot, akár más módon, egy pylon, vagy ráforce-olod hogy õ is stalkert készítsen, bármi), akkor már jó vagy - visszavonulsz, és chrono bosst a probe-okon, hogy economyban feljebb jöjj. Aztán mehetsz megint.

Azért nem annyira elvetemült taktikák ezek mint a dupla proxy barracks a Scrap Stationön. Na az all-in, nem ez 😄
Aradebil2
falazás ellen sima dual stalker nyitás már egy fél win

unknown nick
Terran ellen soha nem próbálnám. De írtam is, hogy only pvp-ben használom a lenti módon.

Mondjuk néha funny dolog besétálni 2 zeával, mert derítem a terrant és nem falazott 1-2 marine és 2-3scv leszedésre jó. Toss ellen nem értem miért vannak ilyen "macsók", mikor egyszerûbb falazni.

holy84
Zerg ellen még WGvel is jó ! De terran ellen sehogy sem !
Ha MMM ezni akar marauder tok mindegy mit viszel mennyit faszra húz... hamarabb van neki meg lassitas mint te barmivel is oda érnél !
Ha falaz esélytelen ! Ha nem falaz zeat barmivel ki mikrozza ! ha + stalkerrel mész és neki nincs mara+lassitas akkor faszlama és megérdemli !
Normál esetben terran ellen early pusht csinálni kb esélytelen !

unknown nick
Próbálgattam, de zealot nerf óta nem nagyon jó a szimpla GW rush. Még 50-50-nél is kevesebbet adok neki. Talán akkor jöhet be proxyzva, ha a zerg 2 heccsel kezd és nincs spool.

Egyetlen esetben kiváló PvP, közepes méretû szimmetrikus térképen. PvP-ben mindig eltérek a szokottól, mert utálom a colo war-t. Pl. 10-nél GW és ahogy engedi a probe kihozatal cyber, gáz, 2. GW. Amíg a cyber és a második gate épül belefér pár probe gyártás. Eco növelés leállít és warp nélkül mass stalker 2 gw+folyamatos chronoval. Általában 3 stalkerrel oda érek, mikor neki van 1 zea + stalker vagy csak 1 stalker, mert robora megy. Közben lassan növelni kell a probe számot, de úgy hogy ne menjen a stalker pumpálás rovására. Elég ALL-IN taktika, de mûködik, ha nem ugyanerre épít.

no, lenyomtuk ezt a "maratoni" meccset😊 gg nektek, nekünk meg még rengeteg gyakorlás😊
rage-head---littlez-dzsabba 3-0

Általában Protoss játékosok többsége techel rögtön warpgate-re. Ha simán GW-ból tolja az egységeket, akkor elég erõs push-t tud csinálni early game-ben is.
holy84
Amíg nem csinálnak toss-sal valamit early gameben nem is lesz több belõlük, félre értés ne essék zerget, early gameben is nagyon tudja szívatni de az kb kiegyenlített. De terran ellen toss early gameben nagyon gyenge !!!