StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
StarCraft Forever Fever
Elsõ meccs ! TT vs PZ csuzliék mmm majd késöbb mech vs ling/bálna/muta zea/sentry/stalker/ht asszem még két immo is kijött a végén 😊
Második meccs ! PT vs PZ mmm plusz gw mass odaát, nálunk ling és tech én gw+robo rövid meccs egy csata volt kb 😊
Harmadik meccs ! TZ vs PZ roach, hydra + mass factory lett volna de csuszi phoenix után vikingre ment majd maradt mechen, mi roach muta, nálam gw, phoenix void mothership.
Mass stalkert rühellem ! könnyü szét csapni egy kritikus mennyiség alatt ! durva massnál már figyelni kell de ölhetõ !
És azért ez látszik ! Hatalmas különbség van plat és dimond között !
És amíg nem jutok/jutunk feljebb addig nem is fogok átszokni ahhoz ami dimond szinten kell...
De majd egyszer 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Tegnapira ? Mert ha igen akkor nem tetszett mert nagyon csúnyán megcummantottam 😞
ÉS nem azt mondtam hogy nem tetszett hanem azt hogy nem volt szép 😊
VIszont egy másodpercig nem tagadom hogy a tax amit második meccsen toltatok az kurva jó volt, és anti a tanumrá hogy mikozben toltott be mondtam neki hogy figyeljunk mert arra fogtok menni hogy azt kiszeditek aki rocksnál van... és be is jött fogni, kezelni még se sikerült !
Függetlenül attól hogy így utolag már tudom hogy mit kellett volna máshogy csinálni, és akkor talán lehetett volna máshogy... !
Elsõ meccsen próbálkoztunk mindennel de ott is kiszedtetek sajnos és onnantól nem nagyon volt esélyem de leginkább esélyünk felállni !
Harmadik meccs meg részemrõl teljesen totál just for funra ment !
Az elejétõl az utolsó percig mondjuk nagyobb moka lett volna ha bereptetem hozzád és ott mass recall ! vagy ha anti azt a kibasszott scvt megöli ami felett vagy 3x repült el és nem vette észre 😞, és akkor nem látjátok meg és még bulibb lett volna !
Viszont mindenesetre olyan érzésem volt hogy kb félkézzel elpicsáztatok minket... és ez nagyon nem tetszett...
Viszont volt csata, volt tax, volt benne minden... és ha nem is volt sok esélyünk de azért néha alkottunk !
Szerintem elsõ meccsen jól fogtuk elsõ pushotokat ! ha nem támadunk vissza hanem tovább massolunk más is lehetett volna a vége !
Második meccsen semmi érdemlegeset nem csináltunk...
Viszont harmadik meccsen nagyon jó volt szvsz muta harash és phoenix is elég hatásos volt... ! Onnantól persze már máshogy és mást kellett volna ...
Ez 3 massive taho mass volt ! 0 kreativitás 0 tax ...
Fossuk 2(3) raxxból meg 2gwbõl a unitot azt jóvan 😊
Jsan - konflikt
prody - fyndath
párosok közül ki mikor ér rá ?
Itt ha korán stalkerezel, akkor vagy sebzést okozol (akár megölsz 1-2 zealotot, akár más módon, egy pylon, vagy ráforce-olod hogy õ is stalkert készítsen, bármi), akkor már jó vagy - visszavonulsz, és chrono bosst a probe-okon, hogy economyban feljebb jöjj. Aztán mehetsz megint.
Azért nem annyira elvetemült taktikák ezek mint a dupla proxy barracks a Scrap Stationön. Na az all-in, nem ez 😄
Mondjuk néha funny dolog besétálni 2 zeával, mert derítem a terrant és nem falazott 1-2 marine és 2-3scv leszedésre jó. Toss ellen nem értem miért vannak ilyen "macsók", mikor egyszerûbb falazni.
Ha MMM ezni akar marauder tok mindegy mit viszel mennyit faszra húz... hamarabb van neki meg lassitas mint te barmivel is oda érnél !
Ha falaz esélytelen ! Ha nem falaz zeat barmivel ki mikrozza ! ha + stalkerrel mész és neki nincs mara+lassitas akkor faszlama és megérdemli !
Normál esetben terran ellen early pusht csinálni kb esélytelen !
Egyetlen esetben kiváló PvP, közepes méretû szimmetrikus térképen. PvP-ben mindig eltérek a szokottól, mert utálom a colo war-t. Pl. 10-nél GW és ahogy engedi a probe kihozatal cyber, gáz, 2. GW. Amíg a cyber és a második gate épül belefér pár probe gyártás. Eco növelés leállít és warp nélkül mass stalker 2 gw+folyamatos chronoval. Általában 3 stalkerrel oda érek, mikor neki van 1 zea + stalker vagy csak 1 stalker, mert robora megy. Közben lassan növelni kell a probe számot, de úgy hogy ne menjen a stalker pumpálás rovására. Elég ALL-IN taktika, de mûködik, ha nem ugyanerre épít.
rage-head---littlez-dzsabba 3-0