StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért !
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
13gw 😊 überalles 😊
Én ha protozok, akkor 5 a GW, amíg GW van. Amint WarpGate lesz, már a W-t használom és 5-ös helyére megy a Robo, 6 SG. 0-án nekem is hatchery-k, nexus-ok és command center-ek vannak.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
PL egy zea stalker ht colo seregnél pl !
All army 1
Stalkerek 2 ( blink miatt van külön )
Colo 3 ( ha fel akarom vinni cliffre vagy ki kell mentem jó ha külön van )
HT 4 teljesen külön mozgatom õket ( törékeny lassú vigyázni kell rá ! )
de pl egy phoenix mokánál is kell már 4 tab nekem a unitokra.
0 fõépület(épületek)/5 gw(ek)/6robo/7stargate 8ha van observer 😊
1-4 unitok 😊
StarCraft Forever Fever
Remélem mire bronzból feljutsz platináig balanszolják a protot, mert most kicsit maga alatt van, ami alsó ligákban még nem igazán érzõdik.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha tosst választod mainek két dologra nagyon figyelj !
Elején nyításra !
Zerg ellen ha pl.: nem mész deriteni, zárj és mindig 8 pylon 10 gw el nyiss egy crone boost-ot tegyél félre az elsõ zeara, kisebb feljárós mapeken egy zea pont lefedi lukat lingek nem tudnak bejutni, és nem fog összejönni a rush, nagyobb feljárós mapen 2-3 probeal zárd a rést míg ki nem jön a 2dik zea, ha látod hogy rushol ! Ha pylon után mész deríteni egy kisebb pályán fogod látni mikor rakja poolt ebbõl reagálhatsz arra hogy mit fog csinálni !
Terran ellen jobban ráérsz mert a java zár és egy nagyobb sereg marine marauder esetleg siege el jön támadni ! Terranok nagy többsége akkor jön amikor már van lassítása és stimje !
Itt azért jó lenne ha derítenél, hogy tudd mi jön szembe veled...
Ha nem megy siege tankra akkor 4gw nyitás teljesen jó zea stalker sentry mass ha expeltél utánna jöhet a HT/colo, ha marad MMM en. Ha variál változtat reagálj rá 😊... PvT ben zea charge über need ! Ha mass factory unitokat hoz immo a legjobb barátod !
Toss ellen alapvetõen igaz az örök szabály hogy colo szám dönt 😊 majdnem mert ha másra techel akkor nem de ha mind ketten gw unit + robo akkor colo szám fog nyerni 😊
Másik, hogy crono bosst mindig menjen el arra ami éppen a legfontosabb elején probera késõbb fejlesztésre szorult helyzetben unitra. Amíg rendszeres derítés játék közben nem megy xelnaga towereket próbáld meg tartani lásd mikor mozog merre ! És néha küldj az ellenhez egy probeot vagy observert ( ha van robod ) hogy tudd milyen setup a sereg odaát !
Mass voidray egy esélyes ne nagyon eröltesd ! Inkább gyakorolod HARD gép ellen a nyításokat, vagy erõsebb AI ellen, gyorsan kiszámítható mit csinál a gép és mikor támad és mekkora armyval meg milyen setuppal, de nyításokat/mikrot/deritést gyakorolni megszokni teljesen jó !
nem vagyok pro de kezdésnek ezek tuti elegek.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Tehát:
1. derítés
2. munkások
3. egységek kombója (counter)
Viszont mindent erre az egy ütõs támadásra teszek fel, tehát ha vesztem az összes egységet, akkor vagy feladom a meccset, vagy, ha van még pénzem, akkor megpróbálok felállni. 😄
Na mindegy, 3 meccs után (nem számítva az elsõ 5 besoroló meccset), 2 nyert, 1 vesztett, Bronz Liga, Rank 7. De lesz ez még jobb is. 😄
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
A mostani 2v2 mellé beszerveznék egy Micro tournamentet, mondjuk hétfõre, vagy tökmind1 melyik napra, szavazhatunk is róla. 8 vagy 16 ember jelentkezésére volna szükség, mivel 1 tournamentet egyszerre 8-an lehet játszani. Így vagy 1 menet lesz, vagy 2 párhuzamosan.
Mitszótok? Benne vagytok? Csak a fun kedvéért.
2v2-be valahogy képtelen vagyok a diamondba feljutni, 3v3-ban sikerült.
1v1-ben platinával kezdtem, visszadobott goldba, aztán hónapokig nem is nyomtam 1v1-et. Most újra elkezdtem, eddig 3 win, platina ellen is, remélem folytatódik a streak 😊
Teamben is lehet jó dolgokat tanulni! (vannak kifejezetten csapatra épülõ taktikák) pl.fungal growth+psi storm 😊
Steam: greyfox
Bronze ligában az a szopó, hogy kb csak rushol mindenki. Elég idegesítõ, de meg lehet tanulni védekezni ellene, utána már könnyû verni õket és jöhet a silver.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Ergo folyamatosan vesztek. Csak 2v2-t játszom, kipróbáltam mind3 oldalt már, de nincs olyan, amivel folyamatosan fejlõdnék, pontosabban látszódna, hogy esetleg nyerni is tudok. Mondanom se kell, a társaim se jeleskednek, általában földi egységeket gyártanak nagy tömegben, semmi mást. Mondjuk ez inkább a random quick match-ek miatt van, állandó haverom még nincs, akivel társulni lehetne.
Mi a fenét csinálok rosszul, esetleg hogyan lehetne fejlõdnöm. Még nem tudom, hogy Terran-nal vagy Protoss-al akarok késõbb játszani, szeretnék beállni egy "fajra" és azzal fejlõdni normálisan. Most a bronz ligában vagyok, és az istennek nem tudok onnan kikeveredni.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MJ rulz Pink Team The Only One
Q. How do you predict the success of StarCraft II?
A. It will be a success for sure. It's got every element to be huge in e-sports. We live in a world where we can access the internet while walking, and we can't keep playing a game that's 10 years old. It's already proven by BW and SCII has just as much potential. There is already a bigger range of players and if this is what's become of SCII after such a short time of release, it's already half way there to being the next big thing.
Na mondom, egye fene, gyártsunk csak marine-t. Legyártottam 120-at, és bevertem a két játékost. Nagy tömegben elég ütõs tud lenni a marine. Ez most kicsit feldobta a hangulatom, azután a pár vereség után, amit ma elszenvedtem korábban. 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Vagy lesz ilyen külön lap neki, GRID vagy akármi? Mert azt láttam, hogy az eddigi meccsek összegezve lesznek excelbe, csak a jövõvel nem vagyok néha tisztában:S
Bocs, ha netán hülyeségeket írtam volna