StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
szörnyen rosszak a streamek😞 tester vs geniust látta vki?

unknown nick
Van dedikált vonalad a proxy szerverig? Na meg egy proxy hogyan cachel stream folyamot?

unknown nick
Remélem holnap nem fagyogat az all stars alatt. Nagyon érdekel, hogy ki fog nyerni a 2 különbözõ prot stílus képviselõje közül.

Tester beteg sokszor kockázatos mikróival vagy NEXGenius a massolós, de védekezõbb stílusával.

Vagy kitalálnak valami harmadikat 😊

Hegi90
proxyval?

Próbálj meg proxy-val (HD) livestreamet nézni...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

holy84
Ezt proxyval megkerülöd !

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Hegi90
újabb Gomtv gyöngyszem (nem saját):

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
ez gyors volt, köszi 😊

Rage47
shifttel ill. controllal
Hegi90
egy noob kérdés:

egy adott kijelölésbõl hogy is kell kitörölni egy egységet?
és az összes olyan egységet, amit kijelöltem?

unknown nick
Egyszerûen átverte a forge-al, nekem az elme trükk maga baromira tetszett, szimplán ez az apróság. NEXGenius arra játszott, hogy mire számíthat a másik és megjátszotta a close spawn ellenére 😊 Onnan, hogy FE-t rakott a prot hatékonyan, GG. Mikor rájött Nestea, nem volt választása, vagy bepróbálja a pusht vagy lassan veszít, ha a feje tetejére áll akkor is.

Aradebil2
Foxer mint emós kislány

Shieldy
bulivan. 😄 lassan be kell újra izzítani a gépet estére. nappal érek rá, este meg ritkán vagyok itthon. pezseg az élet. ligát is tolni kéne, vagy feladni. most összejöttek a dolgok.

Na, most javult meg... ki tudja meddig lesz jó. Mivel nagyon furcsa egybeesések történtek 😊
Shieldy, lesz ma este égperzselés?

Shieldy
nekem a facebookommal van gebasz 😄
youtube megy gond nélkül.

Aradebil2
overplay?hát az akkora BO win volt nesteanek mint a sicc...closespawnon early exp?😮OOO ha nestea nem cannont akarja kiverni hanem pylont,gatewayt,nexust sima GG z-nek

Még mindig nem jó... semmilyen más oldallal nincs problémám, csak a youtube-os videókkal, egyáltalán meg sem jelennek, maga a youtube-oldal meg szét van csúszva összevissza.

Shieldy
http://www.fnatic.com/feature/8253/Moon-quot-Ia-m-not-a-SC2-player-however-a-WC3-player-quot.html

csak nálam halt be a youtube, vagy másnál is? Vagy 2 percig tölt, majd összeesett weboldal jön be, a videó egyáltalán nem jelenik meg és flash-re meg java-ra hivatkozik, pedig semmi nem változott a gépemen...

Hegi90

unknown nick
háhá 2-0😄

1. meccs: nada valami hihetetlen hibát vétett, miközben látta mi van a protnál, mert megállás nélkül scoutolta. Békén hagyta és inkább elment sziklát törni. Szimplán nem értem miért. Kivégezhette volna az elején, helyette Testert hagyta late gamebe csúszni lassan.
2. meccs: no comment. Prot szimplán jobban játszott.

Ebben semmi overplay nincs szerintem, ha a protoss látja, hogy mégsem rakja le a poolt, akkor szétszopatja a rampen. Így meg expelt. Ez inkább option select 😊
unknown nick
háháháhá genius vs nestea 2:1

(egyébként utolsó gameben nestea rohadt szarul játszott)

Meglátta az early forget kulason és azonnal ledobta a spawningot, mert azt hitte cheeseli genius, közben early expelt. Ez mekkora overplay, átverte a fejét a prot 😊

unknown nick
Ez milyen vicces így most vissza tekintve:

Q: - Idra: Who is ThorcH?
A: Now has been recruited by Korean Pro Team Startale. Startale boasts top Koreans such as JulyZerg and HopeTorture, and is part of the new union of Korean pro teams.

<#smile>

unknown nick
Azt hogy le fogom írni szerintem miért imba a muta 😊))))

lol, egyébként igen

StarCraft Forever Fever

szép volt, csak ez mit is jelent?

just fun 😊

StarCraft Forever Fever

unknown nick
off

Nem baj ha vita megy a balanszról, lehet belõle sokat tanulni ki hogyan látja a maga oldaláról. Érteni kell a bírálatból is. Csak ne süllyedjünk le sc2.hu, rs.hu-s személyeskedõs szintre. Még akkor se, ha mindenki szubjektíven a saját faját tekinti etalonnak. A szerencsétlenség ott volt, hogy éppen rage time-ban kaptad el 😄 Ezért el ne menj. SC-ben mindig vannak fellángolások, mert mindenki nyerni akar és magának igazat. 2003 óta van regelve a nickem, elõtte volt másik. Ennek fényében mondhatom mióta világ a világ, néha vannak kitörések. De túl kell lépni ezen.

on

Sheltem
Kicsit takarítottam a hozzászólásokban.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

antgecc
csuszi ezt csinálja: "norgeeeee ments meeeeeg!!!" <#nevetes1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
Csuszi ti mit csináltok zerges ellenfelek ellen? Norgee asszem protossal szokott lenni, azért kérdem tõletek. Egyfolytában lealáznak minket a TZ PZ párosok. Mi vagyunk Terran és Protoss.
csuszi
igazából én vagyok a fasz, mert belemegyek ilyen végeláthatatlan vitába balanszról ez a 100milliomodik eset. de én legalább nem védem elvtelenül a fajom, ha valami elbaszott hát elbaszott. de a muta nem az, kínszenvedés a másik két fajjal védeni, counterelni. lehet mikrózni, szopatni a mutat, turretet javítani, thorral ügyeskedni, vagy photonnal, blinkkel stormmal meg etc. meg másik ezer dologgal. csak kurva egyszerû vele beütni, elhúzni, máshol ütni, elmenni, gazdaságot zilálni, az ellenfél koncentrálását felõrölni, sereget megosztani, egy adott irányba vezetni a seregépítését, szétzilálni. expeket felügyelni, megütni etc...nonszensz rajta vitázni de igazából bele is untam kiveszem a faszba a favból a topicot - nem, nem hisztis kurva kislány vagyok, csak nem is tudom mi a ráknak jártam még ide, semmi örömöt nem ad a fórum. aki akar megtalál a szokásos bnet-en gmail-en youtube-on etc. szép napot, üdv mindenkinek.

MJ rulz Pink Team The Only One

donatus 946 néven kapj fel megvagyok zavarodva nem tom milyen néven játszol, megvárlak írj és akkor mehet.

Jah , belépek.

megyek cigizni, nem várok a válaszodra

StarCraft Forever Fever

donatus, ütünk egyet?

StarCraft Forever Fever

ezzel is egyet értek, azzal a kiegészítéssel, hogy én mindenkinél értelmesebb vagyok.
Ebbõl kifolyólag már korûbban is gondolkoztam a jövõmrõl, és rájöttem, hogy én a világ ura szeretnék lenni, csak nekem még az is kicsi.

StarCraft Forever Fever

egyetértek, de ezek flémesek

StarCraft Forever Fever

Mivel meguntam az olvasását csuszi (elnézést) szélmalom harcát egy felesleges vitában,a lényeget leírom: az scv nem kilõhetetlen 1 turret nem fog 5 mp alatt lemészárolni 10-20 mutát viszont 10 - 20 muta lemészárol 20 scv-t pár pillanat alatt = nincs aki javítsa a turretet, valaki versenyen is elkövette ezt a borzalmasan nagy noob hibát ,hogy az ágyús command centert lõtte megállás nélkül, ahelyett hogy azt a 20 scv lõtte volna aki javítja, ilyen egyszerû az egész innentõl kezdve felesleges az egész vita,scv pillanat alatt megmurdel.

csuszi
de most komolyan anti próbáljuk már ki légyszi...viszek 12 mutát alá sc1 group, te hozol 18 phoenixet. egy lövéssel leszedek cirka 6-8 munkást egy felállt gazdaságon. te hozod a phenixeket, megy a harc elhúzod? lövök még egy sorozatot a nexusnál, és már megérte...és akkor még nem néztük hogy a phenix nem lõ földre, és hogy a mutak visznek szépen magukkal a sírba egy adagot...lossban vajon nem lesz duplája a prot veszteség? és még akkor nem beszéltünk arról, hogy a munkás nem 50 minerál vesztés, hanem jóval több, mivel nyereséget termel, vagy hogy elmégy a mutakkal és támadsz máshol a main-re a phenixek odaérnek, te még el is galoppozhatsz, soroljam még? amúgy nem arról volt szó hogy nova csak a zerg dolgokról beszél? csak ugye mert én ezt megkaptam tõle egyszer, hogy kikupálódott protból...

csuszi
kipróbáljuk anti? munkások? pylon? biztos nem a nexusnak vagy a gw nek esek neki aztán utána összegezzük a losst repbnen...és akkor még azt nem is vettük, hogy szerencsétlen pheonix nem lõ földre. az egyetlen amibe kapaszkodhat hogy azt mondja 1 muta 2 phoenix😊 persze tudja mindenki hogy nem ilyen helyzetrõl ment a vita, társalgás, de az õ stílusa ez...

antgecc
Megnézném én, hogy mennyi ideig lövöd az épületeket 1.5x annyi fõnix ellen, aminek +dmg-e van light ellen. Míg lenyomsz egy gw-t a fél muta bandádnak szevasz. Ha ráfordulsz a fõnixekre máris kiteolni fog.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Peace. Számoljatok el 10-ig. Legyetek haverok. Ne demoralizáljuk 1mást. 😊

antgecc
Na jóóó 😄 a sakkban a bástya is mozog. Abban nincs semmi realitás. Ne keverjük bele 😊

unknown nick
"Miért ne hasonlíthatnám?"

Mert olyan, mintha az kifogásolnád a sakkban miért nincs 4 lába a lónak 😊

De a repair elég imba, fõleg hogy auto az egész.

antgecc
Hú... sztem hagyjuk... <#szomoru2>

lolSL
bf bad companyban lehet javítani a tankot ha ilyen játékot keresel 😄

Ez egy VIDEÓJÁTÉK.
Gondolkoztál már azon, hogy mekkora az emberek és az épületek aránya a játékban?

Vagy ha tényleg a jövõben játszódik, és full realista, akkor remélem elfogadod a ghostok, tehát a TELEPÁTIA létezését - innen meg már csak egy lépés a gondolattal javítás 😉
holy84
Hát nem tudom !
Néha simán betudnám fõnököm kurni egy vortexbe ! és egy punci vihart is simán eltudnék képzelni otthonra egy mass recallal ! AZtán ha végeztem rájuk is mehet a vortex 😄

holy84
na hát legalább valamit tud õ is 😄

csuszi
ANTIIII

visszqhoztad a topicot a top tenbeeeeeee