StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tester beteg sokszor kockázatos mikróival vagy NEXGenius a massolós, de védekezõbb stílusával.
Vagy kitalálnak valami harmadikat 😊
Próbálj meg proxy-val (HD) livestreamet nézni...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
egy adott kijelölésbõl hogy is kell kitörölni egy egységet?
és az összes olyan egységet, amit kijelöltem?
Shieldy, lesz ma este égperzselés?
1. meccs: nada valami hihetetlen hibát vétett, miközben látta mi van a protnál, mert megállás nélkül scoutolta. Békén hagyta és inkább elment sziklát törni. Szimplán nem értem miért. Kivégezhette volna az elején, helyette Testert hagyta late gamebe csúszni lassan.
2. meccs: no comment. Prot szimplán jobban játszott.
(egyébként utolsó gameben nestea rohadt szarul játszott)
Meglátta az early forget kulason és azonnal ledobta a spawningot, mert azt hitte cheeseli genius, közben early expelt. Ez mekkora overplay, átverte a fejét a prot 😊
Q: - Idra: Who is ThorcH?
A: Now has been recruited by Korean Pro Team Startale. Startale boasts top Koreans such as JulyZerg and HopeTorture, and is part of the new union of Korean pro teams.
<#smile>#smile>
StarCraft Forever Fever
just fun 😊
StarCraft Forever Fever
Nem baj ha vita megy a balanszról, lehet belõle sokat tanulni ki hogyan látja a maga oldaláról. Érteni kell a bírálatból is. Csak ne süllyedjünk le sc2.hu, rs.hu-s személyeskedõs szintre. Még akkor se, ha mindenki szubjektíven a saját faját tekinti etalonnak. A szerencsétlenség ott volt, hogy éppen rage time-ban kaptad el 😄 Ezért el ne menj. SC-ben mindig vannak fellángolások, mert mindenki nyerni akar és magának igazat. 2003 óta van regelve a nickem, elõtte volt másik. Ennek fényében mondhatom mióta világ a világ, néha vannak kitörések. De túl kell lépni ezen.
on
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
MJ rulz Pink Team The Only One
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
Ebbõl kifolyólag már korûbban is gondolkoztam a jövõmrõl, és rájöttem, hogy én a világ ura szeretnék lenni, csak nekem még az is kicsi.
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mert olyan, mintha az kifogásolnád a sakkban miért nincs 4 lába a lónak 😊
De a repair elég imba, fõleg hogy auto az egész.
Gondolkoztál már azon, hogy mekkora az emberek és az épületek aránya a játékban?
Vagy ha tényleg a jövõben játszódik, és full realista, akkor remélem elfogadod a ghostok, tehát a TELEPÁTIA létezését - innen meg már csak egy lépés a gondolattal javítás 😉
Néha simán betudnám fõnököm kurni egy vortexbe ! és egy punci vihart is simán eltudnék képzelni otthonra egy mass recallal ! AZtán ha végeztem rájuk is mehet a vortex 😄
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141