StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ettõl függetlenül simán kétesélyes.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Tudod, hogy szar vagyok protoss ellen, meg ritkán is timing pusholok, de én általában úgy szoktam kiszámolni, hogy scoutolok, és onnantól kettõ lárva injectig hydra, aztán indulás.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
The matchmaking system judges player skill based on results, and by adding any existing race imbalance into the equation it allows for more authentic win/loss ratio statistics.
Megint olyan érzésem van, hogy ez maszlag. Az aktuális "high end" koreaiak játékát figyelik és nem mást.
Prothoz viszonyítva.
T>Z>P
T>Z-ben annyira nem vagyok biztos, mert egyiket sem játszom. ZvP annyira nem lehetetlen csak akkor, ha bezárulnak a zerg támadható ablakai és exponenciálisan elszabadul a swarm, miközben hatékonyan lefoglalja a protot valamiképpen a macrozásban. Vagy nyom egy allin hydra timing pusht colo elõtt-közben.
"At the moment the focus of the balance team is on Terran vs Protoss matchup"
Sztem a Zerget nehezebb legyõzni, mint a Terrant :|
Azoknak akik már kvalifikálták magukat valamilyen ligába csak egy meccsük lesz. Annak a resetnek csak az inaktiv játékosok kiszûrése lesz a cél !
Nem teljese totál reset lesz.
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
StarCraft Forever Fever
How much can you take,before you snap?
A táblázat meg még mindig hiányzik! Nem hibáztatok senkit, csak én is kérdem, hogy mi van ?
nagyon kemény lett 😄😄
Igen igazad van, hogy az õ dolga. Viszont ez a Blizzadnak szólt és nem egyéb oka van. Tudatos whine. Olyan érzésem van, mikor a pro zergek panaszkodtak. Valahol igaza van, mint ember aki ebbõl él. Egyszerûen fura, hogy sok protból a világon régiónként 2-3 jelentõsebb ember van aki valamit elér, mikor a legtöbbet játszott faj. Amíg a többiek "könnyen" tarolnak, ha ráfekszenek.
Egy verseny közben megkérdezték tõle, hogy mint utolsó protoss mi a célja... mégis mi mást mondhatott volna? Ilyenkor már annyira felpörögnek az emberek, hogy nem csak ígérgetik az elsõ helyezést, de komolyan el is hiszik.
Minden versenyzõ hatalmas túlzásokkal válaszolgatott az interjúkon.
Ez is a show része, mint amikor a döntõ elõtt box meccsekre jellemzõen beszólogattak egymásnak.
Amúgy meg nincs semmi baj azzal, hogy most váltani szeretne. Profi versenyzõként az eredményei magukért beszélnek. Ha úgy érzi egy másik fajjal sikeresebb lenne váltania kell. Nem õ lenne az elsõ.
Most ezt állítja, lol:
In this post he said "I'm considering changing my race. Please recommend the race which seems to be more suitable for me"
He thinks protoss is so underpowered that no one playing protoss can actually win the tournament like GSL.