StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Oh, a linkedre kitették az allstars replayeit 😊

Hegi90
<#nevetes2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gondolkodhat alaposan, mert az S2 alapján NesTea a legjobb ZVZ-s eddig. 😊
Ettõl függetlenül simán kétesélyes.
unknown nick
Hah sen tovább jutott 😄 Mekkorát játszott az utolsón. Következõ jó lesz Nestea ellen 😊 Nem tudom ki nyer, mert Sen nagy gondolkodó és ZvZ az erõssége szerintem, viszont aki ellen játszik ...

unknown nick
Ahh tényleg thx.

Aradebil2
többi meccs meg sc2rep.com-on

Aradebil2
gomtv oldalán elsõ meccs ingyé van

unknown nick
Azért tartom allin-nek, mert a zerg feladja a map controlt azért, hogy hydrázhasson. Prot ha FE+6-7GW+Robo-ra megy, akkor foghatja a hydra pusht. Ezt már írtam régebben olyan ~10-12 perc és +1 unitja van a tossnak a fenti macróval. Hydra push olyan ~9 perc körüli, nincs nagy rés. 1-2 perc van arra, hogy nagy eséllyel nyerjen. És ha nem sikerül jön a colo.

BEAST
Jah, de kb ennyit is tudott. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

unknown nick
Hol nézed??

unknown nick
Az a vicces, hogy aznap mikor ez készült egyszerre 2 versenyen indult és mind a 2x hydra ellen esett ki. A másik simábban elintézte, mert egy "noname" volt és alá becsülte szerintem MaNa.

Aradebil2
ogsvine hogy kicheeselte sent elsõ meccsen😄 gg

unknown nick

Hirtelen ez jutott eszembe, ami egy példa rá.

Hegi90
Amikor lerakja az expet, vagy az elsõ robotics facility-t. All-in, tehát akkor a legjobb, hogy ha van egy hydra dened, amikor az elsõ pontban lévõ események megtörténnek. Onnantól minden lárva hydrára menjen, kb 10-ig (folyamatos utánpótlással), és nem árt, ha azért elõtte volt pár linged legalább...

Tudod, hogy szar vagyok protoss ellen, meg ritkán is timing pusholok, de én általában úgy szoktam kiszámolni, hogy scoutolok, és onnantól kettõ lárva injectig hydra, aztán indulás.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Ez a hydra timing mit jelent bõvebben? Mikor kell betolni a protosst, hogy ne legyen coloja? És kb mennyi hydrát jelent ez?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Erre ideje volt már rájönniük 😊

The matchmaking system judges player skill based on results, and by adding any existing race imbalance into the equation it allows for more authentic win/loss ratio statistics.

Megint olyan érzésem van, hogy ez maszlag. Az aktuális "high end" koreaiak játékát figyelik és nem mást.

lolSL
szóval zerg nyeri a gsl3-t, de ha sietnek lehet 1 protoss is lesz a top8ban

unknown nick
Igen EMP nerf. Igazságtalan, hogy a templar nem sebez már akkorát, akkor az EMP se szívjon le mindent, mint BW-ben.

unknown nick
Az én saját tapasztalatom és amit látok. Lehet másnak másképp jön le:

Prothoz viszonyítva.
T>Z>P

T>Z-ben annyira nem vagyok biztos, mert egyiket sem játszom. ZvP annyira nem lehetetlen csak akkor, ha bezárulnak a zerg támadható ablakai és exponenciálisan elszabadul a swarm, miközben hatékonyan lefoglalja a protot valamiképpen a macrozásban. Vagy nyom egy allin hydra timing pusht colo elõtt-közben.

balintk
Egy EMP nerf jó lenne. 😊

Rage47
http://eu.battle.net/sc2/en/blog/991481#blog
"At the moment the focus of the balance team is on Terran vs Protoss matchup"

Sztem a Zerget nehezebb legyõzni, mint a Terrant :|
Rage47
jah, jó tudni😊
holy84
De az a "reset" nem teljes reset lesz !
Azoknak akik már kvalifikálták magukat valamilyen ligába csak egy meccsük lesz. Annak a resetnek csak az inaktiv játékosok kiszûrése lesz a cél !
Nem teljese totál reset lesz.

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

A belsõ ratingedet nem resetelik, arra figyeljen, egyébként valóban 😊
balintk
Nyugodtan gyakorolj ladderen, mert nemsokára úgyis reset lesz.

BEAST
Legközelebb remélem nem csak több (jó) protoss, de több kínai is bejut majd. A kínai-koreai fordító leányzó jól mutatott John mellett. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
Próbáltam, nem járható út. Csak diamond playereket kapok a saját fajukkal, akik épp BO-t próbálgatnak. Tanulni sincs esélyem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

szerintem is használhatatlan a protoss... max ladderezni jó

StarCraft Forever Fever

BEAST
Remélem azért valamivel jobb protossok is bejutottak, mert ez a Vines eddig nem túl szimpatikus. :/

Hegi90
<#eljen>

Vagy: addig nem ladderezel, amíg nem vagy biztos a tudásodban. Join Custom Game, Metalopolis/stb -> ?? -> Profit!
antgecc
Kár hogy nem úgy mûködik a létra rendszer, hogy ha fajt váltok, akkor másik ligában harcolok az eredményemért. Nem jó ez így, hogy vagyok X ligában, zergrõl átmegyek terránra és az X ligámat rontom. Rakjon akkor új Y ligába. Remélem terveznek ilyet...

valaki nézi a gsl-t? eszméletlen jó ez az elsõ matchup

How much can you take,before you snap?

Hát nemtudom én sem mivan, de szerintem szimplán behalt bo5 rendszerben! 5X40 perce (legrosszabb esetben) nincs egy normális embernek fordulonként! 3 meccset is két napba telt lejátszani, az is több nap alatt, mert nehezen ér rá egyszerre mindenki! Én felkerestem mindenkit (azthiszem), akkor nem ért rá senki, engem nem keresett senki! Társam mostantol csak hétvégenként ér rá!

A táblázat meg még mindig hiányzik! Nem hibáztatok senkit, csak én is kérdem, hogy mi van ?

Flamer
#25100: nemtudom merjem-e beirni. rippeltem mp3. kellvalakinek?

http://loal.atw.hu

Rage47
mi lejátszottuk csusziékkal, csak csuszi még nem küldte el a replayeket nekem
Prody
Na megérkeztem.
2v2-vel mivan?😄 Haladt a verseny?

ODDABASZ!!!!!!!!!!!!!!!! o.O

nagyon kemény lett 😄😄

balintk
Ez beszarás. 😄DD

Aradebil2

unknown nick
Az a baj lehet Testert, is megfertõzi. Tester anno sokat randomozott és kiállt SangHo ellen terrannal funból. Úgy lemosta mint a ... <#smile>

Aradebil2
genius lesz az új idra?😄

unknown nick
lol csak annak szól, hogy gyorsan megváltozott a véleménye.

Igen igazad van, hogy az õ dolga. Viszont ez a Blizzadnak szólt és nem egyéb oka van. Tudatos whine. Olyan érzésem van, mikor a pro zergek panaszkodtak. Valahol igaza van, mint ember aki ebbõl él. Egyszerûen fura, hogy sok protból a világon régiónként 2-3 jelentõsebb ember van aki valamit elér, mikor a legtöbbet játszott faj. Amíg a többiek "könnyen" tarolnak, ha ráfekszenek.

BEAST
Ebben mi a "lol"?

Egy verseny közben megkérdezték tõle, hogy mint utolsó protoss mi a célja... mégis mi mást mondhatott volna? Ilyenkor már annyira felpörögnek az emberek, hogy nem csak ígérgetik az elsõ helyezést, de komolyan el is hiszik.
Minden versenyzõ hatalmas túlzásokkal válaszolgatott az interjúkon.
Ez is a show része, mint amikor a döntõ elõtt box meccsekre jellemzõen beszólogattak egymásnak.

Amúgy meg nincs semmi baj azzal, hogy most váltani szeretne. Profi versenyzõként az eredményei magukért beszélnek. Ha úgy érzi egy másik fajjal sikeresebb lenne váltania kell. Nem õ lenne az elsõ.

unknown nick
Genius, aki be akarta bizonytani, hogy legOP-abb faj a prot:

Most ezt állítja, lol:

In this post he said "I'm considering changing my race. Please recommend the race which seems to be more suitable for me"

He thinks protoss is so underpowered that no one playing protoss can actually win the tournament like GSL.

Aradebil2
foxer kiverte testert😞

lolSL
tester leírhatatlanul durván tolja
szar lesz ez a gsl is nélküle 😞

kihalt a fórum? 😊

unknown nick
Nem lemaradtam mindrõl, ma majd megnézem valamikor.