StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálatok jó a gom tv stream?

How much can you take,before you snap?

Fpocok
Ezaz. Megvan a zeratulos kép 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
OMG. Ez nagyon jó! Jobb mint az elõzõ! Nagyon jó a szövege, el is morzsoltam egy könnycseppet 😄

omg, gay alert <#banplz>
husky szõrzet <#banplz>

Fpocok
Huuu... vissza sikerült töltenem. Most meg van mindegyik map! Huhh...

Fpocok
WTF?WTF?WTF?WTF? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZt nem hiszem el!!!

Megcsináltam kampányt. Végignyomtam. Most elkezdtem csinálni a mapokat hardon, hogy meglegyen... minden jó volt, egészen a 12ik mapig. Megcsináltam a titkos pályát hardon. Kidobott hajóra és azt mondja most, hogy nincs kész kampány, 12 küldi van csak kész? MI A FAXOM? (Ugye azt kellett volna, hogy kidob a map választós ablakba). Most akkor elveszett a többi mentésem? Volt már ilyen valakinek?

balintk
EMP nerf mikor lesz már? <#wilting>

Fpocok
gametrailers.com

unknown nick
Melyik az az oldal?

ProGabe
aha! WUT?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
csak nekem tûnik úgy,h a muták lövedéke starul pattog?

1 részben méterket pattogott mig a 3 ellenfelet el nem találta és nagoyn randomul,tehát minden lövésnél más ellenségre pattant,itt a 2 ben meg nyomát nem látni ennek...Mintha minden mutának amit kiválasztottál ugyanarra pattanna a lövedéke,v pedig nem talál el 3 ellenfelet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fpocok
OMG... ezt nem hittem volna, hogy az acti legnagyobb csöcsszopó reklámoldalán nem a cod lesz az év multis játéka, hanem a sc2. Bár az is activison, szóval mindegy 😄

antgecc
Rég volt már mikor kezdtem és akkor se practice-oltam, ezért nem vágom.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hát igen, az a 4:0 elég meglepõ eredmény
3:0nál értem haza és csak ezt az utolsót láttam ma, de az alapján top jobb volt

unknown nick
Én néztem, no comment. Reggeltõl estig játszott MC, vagy direkt megküldte egy kis zsé-vel a klántársát haveri alapon.

Normál esetben 4-0 kizárt MC ellen, bárki az ellenfele.

ogsmc vs ogstop, nézte vki?

Fpocok
Szóval amikor elkezdesz multizni, akkor megkérdezi akarsz e practice league-t. Ott lehet 50et játszani HA AKARSZ. Ha nem, akkor mehetsz 5 kör, amikor is berak egy ligába és utána már ott játszasz. Én is practiceoltam és ott lehet skip-et nyomni.

Fpocok
Amikor választasz fajt, ott van alatta egy SKIP gomb.

antgecc
És hogy lehet skip-elni ez az 50 bemelegítõt, ha már rákattintott?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

50 játék a practice (kb: gyakorlás, ráhangolódás). Ezt lehet skipelni (tudom, mert több helyre is telepítettem már SC2-t - mind eredeti volt - és volt, ahol kipróbáltuk mit jelent a kezdõ... 😊 ).
Utána van az 5 játék placement (~ besorolás). Ezt nem lehet skipelni.

unknown nick
Valahogy lehet skipelni ne kelljen 50-et játszani, de passzolom, mert nem tudom hogy kell.

antgecc
De igen, azt választotta. De 50?? Nem 5? Én úgy tudom 5 bemelegítõ meccs van, normál game speed-el. De már toltunk vele jópár team game-et ugye, és még ott sem írja a laddereket.

unknown nick
Nem azt választotta az elején hogy kezdõ? Úgy tudom akkor valami ~50et kell játszani, mire jön a palcement. Nem tudom, mert mindig az experienced-re vagy hasonló (jobb szélsõ) klikkeltem.

Bnet most nekem már jó ideje nem bugos a lassúsága is mérséklõdött.

Aradebil2
amíg az adatlapodról bejön a ladder amiben van,addig csak bug,play game-nél szokta nekem kiírni folyton

Aradebil2
de van😄 inca most szopott,mc meg még jön elvileg

antgecc
Hej!

Öcsém is elkezdett játszani, van neki 41 league games-e, viszont középen (ahol a ligákat sorolja) azt írja, hogy no league games played yet. Ez vmi bug? Találkozott már vki ilyennel? Mi erre a megoldás?

unknown nick
Abban nincs toss 😊

Aradebil2
gomon más megy, season2 vs season3

unknown nick
Na megválaszolták egyik a http://www.ygosu.com/event/danawacup/, másik a gomtv.net

unknown nick
Illetve ner0-n látom mindkettõt...

unknown nick
Hm Gisado streamjén látom amit gisado rajzol+ a kommentelõk. Gomtv-n meg csak amit rajzol.

Fpocok
A gomon?

Aradebil2
nah most jutott csak eszembe: mc vs top!

Én is sokáig laptoppal játszottam, egy kétmagos azt hiszem 1.9Ghz-es procival meg Gforce 8800M videokártyával, 2 giga rammal. Közepes-alacsony grafikai részletességgel a 2v2, és a nem 200-as limites 3v3-as meccsek is élvezhetõek voltak, e fölött azonban néha diavetítéssé vált a játék 😊. Leginkább akkor, mikor sok speciális effekt - sok psi storm, void ray sugár, sentry forcefield, stb - került a látómezõbe 😊.

De a tieddel nem lesz gond.

unknown nick
Én régebben fullon nyomtam, de zavart egy idõ múlva a csillogás és effekt, ezért levettem nullára (low) a grafikát. csak a textúra részletességet hagytam. A gépem egyébként lazán viszi ultrán 1v1-ben.

Blasta
Koszi
A gep meg nincs meg, csak ilyet szeretnek venni mostansag (erre van zs) es jo lenne ha a sc2 nem kell fullon, de normalisan jatszhato legyen. 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Amúgy simán elmegy, nekem ennél jóval gyengébb gépem volt 128 mb videókártyával és egy gyenge 1 magos procival.

Hegi90
minimumon tuti elmegy

amúgy meg elérhetõ a demó, töltsd le

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Blasta
Sziasztok!
Bocs a zavarasert, kerdesem lenne:

Egy ilyen laptoppal mik az eselyeim SC2 normalis futtatsara?
Core i5 460
Ati mobil radeon 5470 512mb
4gb ram

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

unknown nick
Nagyon nem kapta el a ritmust ret.

lolSL
gomtv.net streamen holnap 11tõl

- Season 2 team : IMNestea,MakaPrime.WE,MarineKingPrime.WE,HongUnPrime.WE,IMMvp
vs.
- Season 3 team :, oGsMC,Liquid_Jinro,oGsInca,oGsTop,LeenockfOu

holnapután
s3 vs - Season 1 team : TSL_FruitDealer,PipiJung,IMLosirA,TSL_Pooh,TSL_Pretty

MrStokes
Huh, viszont a kommentator atomra beszedhibas, kib*szott idegesito... Tisztara Elmer Fad. >_<

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Franko minoseg, koszi!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

unknown nick
Game of The Year, Gamespot.

And the winner is…
Starcraft II: Wings of Liberty <#taps>

Traditional and fresh in all the right ways, this strategy sequel is an absolute joy for veterans and newcomers alike.

unknown nick
Ezek jó replay oldalak még:

Gamereplays

sc2rep.com

unknown nick
TvZ-ben nem vagyok otthon fogalmam nincs mennyire erõs és észrevehetetlen a dupla barrack cheese.

Szerencsére engem már nagyon rég nem próbáltak cheeselni, bár akadt 1-2 zerg 6-7 poollal. Nem is, az inkább allin. (Tököm tele van ezekkel a kifejezésekkel.) <#smile>

"Vhogy nem tudom sajnálni a protosst."
Sajnáld csak, sok gondtól megóv a creep, a tumor és az over terítés.

De azért köszi 😉

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lolSL
gosugamers.net

Tárgytalan, meglett 5 percre rá <#idiota> link
valahogy mindíg ez van az emberrel hogyha segítséget kér egybõl megoldja a problémákat <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.