StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
Parasite Eve 2, best game EVER!
husky szõrzet <#banplz>#banplz>
Megcsináltam kampányt. Végignyomtam. Most elkezdtem csinálni a mapokat hardon, hogy meglegyen... minden jó volt, egészen a 12ik mapig. Megcsináltam a titkos pályát hardon. Kidobott hajóra és azt mondja most, hogy nincs kész kampány, 12 küldi van csak kész? MI A FAXOM? (Ugye azt kellett volna, hogy kidob a map választós ablakba). Most akkor elveszett a többi mentésem? Volt már ilyen valakinek?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1 részben méterket pattogott mig a 3 ellenfelet el nem találta és nagoyn randomul,tehát minden lövésnél más ellenségre pattant,itt a 2 ben meg nyomát nem látni ennek...Mintha minden mutának amit kiválasztottál ugyanarra pattanna a lövedéke,v pedig nem talál el 3 ellenfelet.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
3:0nál értem haza és csak ezt az utolsót láttam ma, de az alapján top jobb volt
Normál esetben 4-0 kizárt MC ellen, bárki az ellenfele.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Utána van az 5 játék placement (~ besorolás). Ezt nem lehet skipelni.
Bnet most nekem már jó ideje nem bugos a lassúsága is mérséklõdött.
Öcsém is elkezdett játszani, van neki 41 league games-e, viszont középen (ahol a ligákat sorolja) azt írja, hogy no league games played yet. Ez vmi bug? Találkozott már vki ilyennel? Mi erre a megoldás?
De a tieddel nem lesz gond.
A gep meg nincs meg, csak ilyet szeretnek venni mostansag (erre van zs) es jo lenne ha a sc2 nem kell fullon, de normalisan jatszhato legyen. 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amúgy meg elérhetõ a demó, töltsd le
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Bocs a zavarasert, kerdesem lenne:
Egy ilyen laptoppal mik az eselyeim SC2 normalis futtatsara?
Core i5 460
Ati mobil radeon 5470 512mb
4gb ram
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Season 2 team : IMNestea,MakaPrime.WE,MarineKingPrime.WE,HongUnPrime.WE,IMMvp
vs.
- Season 3 team :, oGsMC,Liquid_Jinro,oGsInca,oGsTop,LeenockfOu
holnapután
s3 vs - Season 1 team : TSL_FruitDealer,PipiJung,IMLosirA,TSL_Pooh,TSL_Pretty
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
And the winner is…
Starcraft II: Wings of Liberty <#taps>#taps>
Traditional and fresh in all the right ways, this strategy sequel is an absolute joy for veterans and newcomers alike.
Szerencsére engem már nagyon rég nem próbáltak cheeselni, bár akadt 1-2 zerg 6-7 poollal. Nem is, az inkább allin. (Tököm tele van ezekkel a kifejezésekkel.) <#smile>#smile>
"Vhogy nem tudom sajnálni a protosst."
Sajnáld csak, sok gondtól megóv a creep, a tumor és az over terítés.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
valahogy mindíg ez van az emberrel hogyha segítséget kér egybõl megoldja a problémákat <#vigyor>#vigyor>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.