StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Váhh engem tegnap nyomta le csináltak kb ~100 pont veszteséget fõleg zergek és tossok ladderben, de több zerg. Ilyen még csak egyszer volt. Lehet sokat játszottam. Érdekes a 100-200 pontal nagyobbakat pedig legyõztem azért csak 100.
Másnak is: vettem gom ticketet a hónapra. Támogatom az SCII-t. <#smile>#smile>
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
és kb a meccsek 90%-át élõben fogom nézni,szóval lehet,hogy tényleg felesleges lenne
How much can you take,before you snap?
de egyébként nem is az összeggel van a gond, mert tényleg nem sok pénz az a 2k forint. nekem a live streammel van gondom
azt hittem,hogy a sok lag, meg az,hogy néha egyáltalán nem lehet elindítani az élõ streamet, csak az ingyenesnél van, de, ha amúgy sem tudják biztosítani a folytonos adást, akkor nem igazán látom értelmét elõfizetni rá
"The HQ Live Stream may lag or be cut off due to different circumstances of each viewers.
GOMtv.net does not guarantee the smoothness of the HQ Live Stream."
úgyhogy inkább nézem azt amit más streamel
egyébként meg buék mindenkinek
Egyébként BUÉK
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
StarCraft Forever Fever
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Azt látom turnékon. A terra durván pusholja, kapálózik, marine bunkerezi a zerget, mert utána jön a muta és zöldgolyó millió ling és eltûnik a terran army 😊
Jaj, a Zerg erõsebb mint a Protoss.
Jaj, a Terran erõsebb, mint a Zerg.
Jaj, a Protoss erõsebb, mint a Terran.
Jaj.
Ne így menjünk már bele az új évbe 😄
BUÉK inkább 😛
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Lehet csinálok egy kis machnimát,csak semmit nem értek hozzáá....
Nem kellene sok minden,csak egy város,sok overlord,meg creep meg pár zerg egység...
És mozgatni kellene a fõszereplõ 2 overlordot,tehát kijelölni nekik egy pályát amin mozognak és közben vmi kameramunkát csinálni..közelit,profilból,közelit szembõl,fixált kamera ami forogva követi az egységeket ilyenek...Meg pár mozgó/mozgatható tereptárgy(összrecsukódik,kinyilik parancsra)...És ezt vhogy videó formájában elmenteni....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
boxerrel kevertem,õ esett ki a 32 között
de már megnéztem és Nestea
csak úgy emlékeztem,hogy egy újonc,de nem
Ez az állás eddig nem esett ki még.
- Season 1 team : TSL_FruitDealer,PipiJung,IMLosirA,TSL_Pooh,TSL_Pretty
- Season 2 team : IMNestea,MakaPrime.WE,MarineKingPrime.WE,HongUnPrime.WE,IMMvp
- Season 3 team : oGsMC,Liquid_Jinro,oGsInca,oGsTop,LeenockfOu
a nyelvet megszokhattad volna, már 1 hete van gisado challenge és mindig koreaiul beszéltek 😛