StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
megy már a megnyitó. aztán 6 meccs lesz ma

http://www.gomtv.net/2011gslsponsors1/live/

unknown nick
"Sikerült lenyomnom..." Hogyan? Én az utolsó küldit nem tudom végig csinálni vagy nincs türelmem.

Váhh engem tegnap nyomta le csináltak kb ~100 pont veszteséget fõleg zergek és tossok ladderben, de több zerg. Ilyen még csak egyszer volt. Lehet sokat játszottam. Érdekes a 100-200 pontal nagyobbakat pedig legyõztem azért csak 100.

Másnak is: vettem gom ticketet a hónapra. Támogatom az SCII-t. <#smile>

holy84
hát te nagyon nem vagy normális, de gratz 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Fpocok
Persze tudom, csak fel voltam pumpálva, azt gyorsan lenyomtam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hegi90
De azt ugye tudod, hogy nem feltétlen kell egyszerre megcsinálni az összes kampányt? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fpocok
Sikerült lenyomnom egy ültömben 😄

Aradebil2
tudom,de attól még nem ez a hivatalos módja a dolognak

balintk
Ingyen is le lehet majd tölteni a vod-okat.link

végül is annyira sok különbség nincs a hq és az ingyenes stream között
és kb a meccsek 90%-át élõben fogom nézni,szóval lehet,hogy tényleg felesleges lenne

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
inkább a vodokra van értelme elõfizetni szvsz,egyrészt ha véletlenül ráérsz akkor sztem tökéletes az ingyenes stream,másrészt meg csak az érdekesebb/jobb meccseket kell visszanézned(tl-en mindig kint van,hogy melyek az ajánlott matchupok)

egy imax film ára 😊

de egyébként nem is az összeggel van a gond, mert tényleg nem sok pénz az a 2k forint. nekem a live streammel van gondom
azt hittem,hogy a sok lag, meg az,hogy néha egyáltalán nem lehet elindítani az élõ streamet, csak az ingyenesnél van, de, ha amúgy sem tudják biztosítani a folytonos adást, akkor nem igazán látom értelmét elõfizetni rá

unknown nick
Az egy sablon duma, mert panaszkodtak a GOM-ra. Nem mindenkinek lag-ol, tûéles minõségû vodok és stream (van sample), amik késõbb is megnézhetõk nem csak reggel. ~2k alig több, mint egy mozijegy ára. 😊

én gondolkoztam rajta,de aztán olvastam ezt:
"The HQ Live Stream may lag or be cut off due to different circumstances of each viewers.
GOMtv.net does not guarantee the smoothness of the HQ Live Stream."

úgyhogy inkább nézem azt amit más streamel

egyébként meg buék mindenkinek

Rage47
BÚÉK😊

Megy még az SG liga?😄
unknown nick
Valóban 😄

Viszont.

Hegi90
Tulajdonképpen a zerg army is.

Egyébként BUÉK

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Boldog Új Évet kívánok minden SC-vel foglalkozó kollégámnak!

StarCraft Forever Fever

antgecc
Boldog új évet mindenkinek!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Dedededee jaj, jaj, jaj... 😊

Azt látom turnékon. A terra durván pusholja, kapálózik, marine bunkerezi a zerget, mert utána jön a muta és zöldgolyó millió ling és eltûnik a terran army 😊

Most ,hogy az új évben vagyunk, kifejtem a véleményem a témával kapcsolatban, mikor totális noob voltam én is és kezdõ sc s én is úgy éreztem terran sokkal jobb a protnál, rájöttem ,hogy ez egyáltalán nem igaz,sõt a balance egész jó most, általában hiába viszek ghostot azok az idõk már rég elmúltak amikor a játékosok nagy része azt se tudta mi az az EMP és nem csináltak a ghostal semmit most viszont azt látom ,hogyha leghátulra teszem a ghostot akkor is a teljes focus azon van általában 4 ghostból 1 el tudok emp sütni mert olyan gyorsan leölik õket😊.

Jaj.
Jaj, a Zerg erõsebb mint a Protoss.
Jaj, a Terran erõsebb, mint a Zerg.
Jaj, a Protoss erõsebb, mint a Terran.
Jaj.

Ne így menjünk már bele az új évbe 😄
BUÉK inkább 😛
Buék égdörrentõk!

unknown nick
Csak addig, ameddig az air fölény megvan. Utána a personal skill dönt. Én a t és p-t ütöm meg a legkönnyebben. Bár ennek ellenére jóval erõsebbnek érzem a terran-t. A Zergnek nálam 50-50 a nyerési esélye toss ellen. Igazából 60-50-et adnék a zergnek, de akkor nem mennék egyre feljebb a ladderen (bele számítom a pontok inflálódását is).

Hegi90
<#ejnye1>

Klemice
igen

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hegi90
zerg erõsebb a protossnál?<#ejnye1>

unknown nick
Ja csak terra ne jöjjön ellene, mert kiismerték már a játékát és counter építkeznek. Terran pedig földön egyértelmûen könnyebb. Zerg kb. egyenlõ a tossal, de még a muta miatt erõsebb. Ahol egyenlõek a feltételek simán nyer. Végülis MC régen hc bw klántag volt. Nem véletlen nyereget...

unknown nick
Passz. Régebben volt egy srác, aki állandóan editorozott sc2.hu irc csatin. Talán õ tudja.

Aradebil2
mc aláz,veretlen maradt😊

berlinboy6329
Galaxy editort mennyire nehéz haszánlni?

Lehet csinálok egy kis machnimát,csak semmit nem értek hozzáá....

Nem kellene sok minden,csak egy város,sok overlord,meg creep meg pár zerg egység...

És mozgatni kellene a fõszereplõ 2 overlordot,tehát kijelölni nekik egy pályát amin mozognak és közben vmi kameramunkát csinálni..közelit,profilból,közelit szembõl,fixált kamera ami forogva követi az egységeket ilyenek...Meg pár mozgó/mozgatható tereptárgy(összrecsukódik,kinyilik parancsra)...És ezt vhogy videó formájában elmenteni....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
MC-nek kell megvédeni a csapata becsületét 😊

unknown nick
Vesz valaki GSL4 jegyet? 2k Ft

persze,így már emlékszem én is,hogy megnéztem
boxerrel kevertem,õ esett ki a 32 között

A GSL3 legjobb meccsei voltak. Fõleg a 2. volt nagyon jó, érdemes megnézni, ha nem láttad.
unknown nick
Az elõbb jártam úgy, hogy néztem mit beszélnek TL cseten, hah nálam nem az megy. Ráfrissítettem és rég vége volt annak a meccsnek.

unknown nick
Azt hittem erre a season 3-ra groupra gondolsz nem a GSL-re 😊))

s3-ra gondoltam
de már megnéztem és Nestea
csak úgy emlékeztem,hogy egy újonc,de nem

unknown nick
My All Starz KOTH bo3 //// Maka 2:1 Jinro / Maka 2:1 Leenock / Maka : Inca 1st map is live (Xel Naga Caverns)

Ez az állás eddig nem esett ki még.

ki is volt az,aki kiejtette maka-t s3-ban?

unknown nick
Az a corruption rohadt egy imba spell 3-4 corruptor 4mp alatt kiszed vele egy colo-t.

Aradebil2
nah team2 vs team3 van ma,úgy látszik felcserélték a napokat

unknown nick
Jah, valami miatt cseréltek.

Aradebil2
én már nemtom,lehet maka beugrott vki helyére
-
viszont ez a game3 mekkora már😄

vagy, akkor tegnap volt s1 vs s3?

de akkor ami a gom tv oldalán van az nem jó?
- Season 1 team : TSL_FruitDealer,PipiJung,IMLosirA,TSL_Pooh,TSL_Pretty
- Season 2 team : IMNestea,MakaPrime.WE,MarineKingPrime.WE,HongUnPrime.WE,IMMvp
- Season 3 team : oGsMC,Liquid_Jinro,oGsInca,oGsTop,LeenockfOu

Aradebil2
jah nem,s2es maka,benéztem

Aradebil2
ja,maka s1es,jinro s3as "válogatott"

de amúgy nem értem, s1 vs s3 van írva és közben makaprime vs jinro megy

most már nálam is ok, de az elsõ 8-10 percet nem tudtam nézni

a nyelvet megszokhattad volna, már 1 hete van gisado challenge és mindig koreaiul beszéltek 😛

Fpocok
Jó. Megy. De nem olyan jó, valamiért érthetetlen nyelven beszélnek 😄