StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttál mostanában SCII-es számokat? A legroszabb matchup az egyik régióban talán 57-43 volt, úgy, hogy a többi régióban 54-46 vagy 53-47 környékén volt.
Már most jobban van balanszolva az SCII, mint az SCI volt az elsõ 2 évében. Pedig az is a balansz miatt volt híres, a többihez képest.
Az SC1 egy legenda, de az SCII már most izgalmasabb és kevertebb játékospalettával rendelkezik, mint bármelyik másik RTS a piacon. És mindezt fél év alatt. Másfél éven belül tényleg már csak egy nagyon szûk réteg fog SC-zni, amit a korrupt KESPA rendszer mesterségesen fenntart, mert pénzük az még lesz belõle.
az e-sport a casualekre épít koreában,legalábbis sc1ben így volt,ha nem lenne meg minden ötödik koreainak az sc, sosem lett volna esport
MMO(wow legalábbis tuti) nagyobb esport pl az USA-ban,mint amilyen egy rts valaha is lesz
1. Öreg a motor.
2. sc2-ben több potenciál lesz a kiegekkel, mert már az alap majdnem ott van mint a bw csak nincs balanszolva.
4. olyanra építették fel a GM rendszert, hogy a Földön hoztak létre frakciókat, megvalósították azt, amit a wow-ban csak emberek közt 😊
5. a 4. miatt a meghívott ladderesek (minden külföldi szerverrõl) érdekeltek, hogy A meccseket vívjanak, amin keresztül S csoportba kerülhetnek. Nem csak koreai sport lesz, de jó ideig dominálnak majd.
6. A 3D-s motor fejleszthetõ a betanult skill, ezért nem veszik el, amit évek alatt a játékosok az sc2-be fektetnek. Szerintem hosszabb életû lesz mint az elsõ rész.
egybõl a mély vízbe ugrottak, mondván ez az Sc1 folytatása, még ha szar lenne, akkor is néznék és kifizetnének érte akármennyi pénzt az emberek. hát tévedtek!
még a GSL 5-nek is ingyenesnek kéne lenni és akkor elérhetnék azt, hogy mondjuk a 8-as már pozitív mérleggel zárul. hirtelen nagyon feljött az e-sport világszinten, csakhogy a 0-hoz hasonlítják a mostani 0,0001-et^^
az meg egy másik történet, hogy mégis mekkora a fénye egy olyan versenynek, amit úgy kezdenek el, hogy újra sem indítják az elõzõ döntõben résztvevõ gépeket, mert már ott ül elõtte két versenyzõ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ilyen még jó sokáig nem lesz sc2ben,de koreában biztosan nem
How much can you take,before you snap?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy ha úgy nézzük, hogy a full hd-s kép is szépen megdobja az adatforgalmamat ha mobillal vagyok, elfogadom a bocsánatkérésed <#idiota>#idiota>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a legfrissebb gom player van fent (nemrég jött ki egy új) és arra próbálod telepíteni? uac nem zavar be? megpróbálhatod admin módban telepíteni,hátha az segít
de elsõnek én egy teljes uninstallt ajánlok,registrybõl is kipucolva
egyébként ezernyi oka lehet,hogy miért nem mûködik, akad valmilyen programmal, vagy egy codec zavar be neki
végsõ esetben írhatnál egy postot a gom fórumára, õk biztos többet tudnak segíteni
http://www.gomlab.com/eng/forum.html
Van egy tippem, hogy a háttér lesz a hunyó. Nem lehetne kivenni? 😊
Ha telóval netezek amúgy se szeretem a nagyfelbontású képeket 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tudom, van most is unit test map, de nekem ez a régi kéne.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A meccsek bármelyike késõbb végig nézhetõ jobb minõségben, mint a stream és nem akad.
pl:
Mozgásban azért nem ennyire "szõrös". És tökéletes az átvitel.
amúgy a hq stream is 650Kbps szóval alig jobb mint a sq
tudsz linkelni egy képet, hogy milyen hibát ír ki?
De ahogy elnézem, a 64 biteseknél baszakszik, szóval lehet ez a gond -.-"
megnéztem a streameket, de ez az egy justinos van csak sajna :|
a keresõbe írd be,hogy gsl és válogass 😊
más: elég szégyen, hogy a gomtv nem képes rendberakni ezt a streamer programot, állandóan failol a telepítés, ezért csak a justinos gyengébb adást tudom nézni...
Parasite Eve 2, best game EVER!
ITT
és ROOTCatZ is éppen abban vitézkedik. mindkét meccs ebben a percben kezdõdött
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ettõl függetlenül még most sem "csapja meg" a phoenix harrass-t egy darab spore.