StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokkal?
Láttál mostanában SCII-es számokat? A legroszabb matchup az egyik régióban talán 57-43 volt, úgy, hogy a többi régióban 54-46 vagy 53-47 környékén volt.
Prince of Máté
Igen, de jelenleg a BW-ben sokkal tökéletesebb a balance mint az sc2ben, ez számít.

unknown nick
Ebben igazad van és még inkább leteszi a pontot sc2 mellett. Tanúsíthatom, mert végig éltem. Alig voltunk hun-1-en mikor megjelent az SC. Azonnal abbahagytam a diablo 1-et 😊

"2. sc2-ben több potenciál lesz a kiegekkel, mert már az alap majdnem ott van mint a bw csak nincs balanszolva."

Már most jobban van balanszolva az SCII, mint az SCI volt az elsõ 2 évében. Pedig az is a balansz miatt volt híres, a többihez képest.
Már nem azért, de MLG-n Huk Mothersipje pontosan ilyen volt, koreaában meg a GSL alatt õrjöngtek eleget az epikusabb dolgokon úgy, hogy még Tastosis duó hangja mellett is lehetett hallani a visítozó koreaiakat.

Az SC1 egy legenda, de az SCII már most izgalmasabb és kevertebb játékospalettával rendelkezik, mint bármelyik másik RTS a piacon. És mindezt fél év alatt. Másfél éven belül tényleg már csak egy nagyon szûk réteg fog SC-zni, amit a korrupt KESPA rendszer mesterségesen fenntart, mert pénzük az még lesz belõle.
lolSL
wowot szerencsére instant megbuktatta az sc2, már ami az MLG-t illeti, többet nem is látjuk. de blizz is feladta már ezt az arenas dolgot most a kiegben.

Aradebil2
nem én hoztam fel az mmot,olvasd el a cikket/kommenteket
az e-sport a casualekre épít koreában,legalábbis sc1ben így volt,ha nem lenne meg minden ötödik koreainak az sc, sosem lett volna esport
MMO(wow legalábbis tuti) nagyobb esport pl az USA-ban,mint amilyen egy rts valaha is lesz

unknown nick
Hmmm.. egy MMO-t nem hozhatsz fel példaként esportnak, akkor sem ha aréna versenyek vannak.

unknown nick
Szerintem több oka van amiért az sc1 kihal.

1. Öreg a motor.
2. sc2-ben több potenciál lesz a kiegekkel, mert már az alap majdnem ott van mint a bw csak nincs balanszolva.
4. olyanra építették fel a GM rendszert, hogy a Földön hoztak létre frakciókat, megvalósították azt, amit a wow-ban csak emberek közt 😊
5. a 4. miatt a meghívott ladderesek (minden külföldi szerverrõl) érdekeltek, hogy A meccseket vívjanak, amin keresztül S csoportba kerülhetnek. Nem csak koreai sport lesz, de jó ideig dominálnak majd.
6. A 3D-s motor fejleszthetõ a betanult skill, ezért nem veszik el, amit évek alatt a játékosok az sc2-be fektetnek. Szerintem hosszabb életû lesz mint az elsõ rész.

Aradebil2
koreaiaknak most is fasza minõségû ingyenes stream van,nem ez a gond elhiheted,sc1 sincs már a csúcson,van helyette pl wow,és egyéb ázsiai mmo-k

Nah most csak 1600 a bonus pool 😄 sosem fogom ledolgozniXD

ProGabe
pont ezek miatt kéne ingyenesen közvetíteni HQ-ban is az egészet, meg odaadni a legnagyobb nézettséggel rendelkezõ kommentátoroknak a repeket, hadd tolják fel youtube-ra

egybõl a mély vízbe ugrottak, mondván ez az Sc1 folytatása, még ha szar lenne, akkor is néznék és kifizetnének érte akármennyi pénzt az emberek. hát tévedtek!

még a GSL 5-nek is ingyenesnek kéne lenni és akkor elérhetnék azt, hogy mondjuk a 8-as már pozitív mérleggel zárul. hirtelen nagyon feljött az e-sport világszinten, csakhogy a 0-hoz hasonlítják a mostani 0,0001-et^^

az meg egy másik történet, hogy mégis mekkora a fénye egy olyan versenynek, amit úgy kezdenek el, hogy újra sem indítják az elõzõ döntõben résztvevõ gépeket, mert már ott ül elõtte két versenyzõ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lolSL
rohadt activision 😞

Aradebil2
egyelõre nem úgy tûnik,de gondolom olvastad te is

unknown nick
SC2 is el fog jutni oda. Ki fogja szorítani az SC1-et.

Aradebil2
azért sc1nek is meg van a maga bája,most nézem stork vs hiyát,mindenki sejti hogy stork lerakta az arbiter turbinalt,de kommentátor csak bal gombot lenyomva tartva föléhúz egy négyzetet,majd hatásszünetet tart,elengedi az egeret,és tádám,ott az arbiter,több 100 ember ujjong😄
ilyen még jó sokáig nem lesz sc2ben,de koreában biztosan nem

unknown nick
Hogy ment be InCa oda hogy Zenith nem látta meg?

szegény zenith, mindig beszopja 😞

How much can you take,before you snap?

unknown nick
Okos húzás volt NaDa ellen late gamebe húzni a meccset.

Rage47
Prot nyer sztem
BEAST
Remélem epic lesz és Mc nyer. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aradebil2
Mc vs Nada,remélem epic lesz

Hegi90
Azzal semmi gond nincs, 60 megás nettel lejön egy pillanat alatt, viszont a háttér az kb 10 másodperc alatt tölt magán egy kicsit, aztán megint megáll. Szal örülnék ha ki lehetne venni 😊

Amúgy ha úgy nézzük, hogy a full hd-s kép is szépen megdobja az adatforgalmamat ha mobillal vagyok, elfogadom a bocsánatkérésed <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Bár néha sg fórum is behal.

unknown nick
Uhh akkor lehet én vagyok a hunyó, bettettem egy fullhd képet. Bocsesz.

nem sok ötletem van
a legfrissebb gom player van fent (nemrég jött ki egy új) és arra próbálod telepíteni? uac nem zavar be? megpróbálhatod admin módban telepíteni,hátha az segít

de elsõnek én egy teljes uninstallt ajánlok,registrybõl is kipucolva
egyébként ezernyi oka lehet,hogy miért nem mûködik, akad valmilyen programmal, vagy egy codec zavar be neki

végsõ esetben írhatnál egy postot a gom fórumára, õk biztos többet tudnak segíteni
http://www.gomlab.com/eng/forum.html

Hegi90
Rage! Valami van a topikkal! Nem akar 100%-ig betölteni.

Van egy tippem, hogy a háttér lesz a hunyó. Nem lehetne kivenni? 😊
Ha telóval netezek amúgy se szeretem a nagyfelbontású képeket 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Volt régen egy unit test map, ahol meg lehetett adni, hogy mennyi nyersanyagért milyen egységet kérek és ütköztetni lehetett õket. Létezik ez még? Vagy csak a bétával mûködött? Remélem tudjátok melyikrõl beszéltem.

Tudom, van most is unit test map, de nekem ez a régi kéne.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Én azért vettem, mert napközben nincs idõ rá.

A meccsek bármelyike késõbb végig nézhetõ jobb minõségben, mint a stream és nem akad.

pl:

Mozgásban azért nem ennyire "szõrös". És tökéletes az átvitel.

Fabio Capello
Amikor rányomok a stream linkre, kijön ez:

Leokézom, eltûnik az ablak, és utána ez van:

nem hiszem,hogy ez a gond, mivel én is win7 64bit-rõl vagyok és nálam jó

amúgy a hq stream is 650Kbps szóval alig jobb mint a sq

tudsz linkelni egy képet, hogy milyen hibát ír ki?

Fabio Capello
de látod pont ez az, most ha elõre megvettem volna a prémiumot és nem képes mûködni, b*szhatnám a rezet napestig, hogy elment 10 dodóm a semmire 😄

unknown nick
Nekem prémium van, amirõl lemaradok otthon megnézem brutál minõségben. Mondjuk le is warezolhatnám (ami sokszor késik amíg kiteszik), de ha senki nem menne moziba filmek sem lennének.

Fabio Capello
Persze hogy fennvan, ahogy ráklikkolok a streamre, fel is dobja hogy telepítené, de ahogy rányomok a telepítse a streamert gombra, közli, hogy mivel failed a telepítés, ezért nem tudja elindítani a streamet.

De ahogy elnézem, a 64 biteseknél baszakszik, szóval lehet ez a gond -.-"

megnéztem a streameket, de ez az egy justinos van csak sajna :|

amúgy a streamert csak akkor tudod feltelepíteni, ha már a gom playert felraktad. nem lehet,hogy ez a gond?

ustream.tv vagy livestream.com oldalakon szoktak lenni hq streamek
a keresõbe írd be,hogy gsl és válogass 😊

Fabio Capello
tán az eddigi leggyorsabb széria megy most, lol 😄

más: elég szégyen, hogy a gomtv nem képes rendberakni ezt a streamer programot, állandóan failol a telepítés, ezért csak a justinos gyengébb adást tudom nézni...

unknown nick
July az egy beast. Még lesz champion.

Aradebil2
July mit mûvel úristen😄 maka-baneling nest😄

rage47, úgy látom 😊

Aradebil2
juhéé,ki az új házigizda?😄

Fpocok
Errõl a bubisról még nem hallottam, de jól nyomta. Jól beszopatta a terránt az egyik mapon 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

unknown nick
Spell casterek hiányoznak vagy a area effect unitok (1db van) a zergnek. De lehet valami épület fejlettséggel vagy valami újjal rukkolnak elõ, vizsont be ne süljön, mint a reaper. Szvsz zerg kignél mind3 faj fog újat kapni.

ProGabe
Justin tv tournament, most, élõben

ITT

és ROOTCatZ is éppen abban vitézkedik. mindkét meccs ebben a percben kezdõdött

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem balance ügyileg mondtam a mothership-et, hanem ugye az egy különleges egység, függetlenül attól, hogy nyersz vele vagy sem. A nuke meg a terran oldalon egy különleges fegyver. Kíváncsi vagyok lesz-e zergnek is valami hasonló esetleg a kiegben.
remélem tényleg jön😊 dota gondolom majd legkorábban egy 3-4 hónap de azért bizakodó vagyok mint mindig😄

Muki100
Ma írta valamelyik blizzardos hogy eltolták jövõ hétre.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hegi90
Erre most mit mondjak? Igen ez így van, és nem is értem ezen mit lehet egyáltalán kifogásolni... Mellesleg ha rendes védelmet akarsz, nem olyan olcsó az, és a voidok ellen meg ritkán véd. Mutákkal nem ugyan ez a helyzet? Amíg nincsenek legalább 20-an, csak ritkán éri meg nekimenni egy-egy turretnek vagy cannonnak.

Ettõl függetlenül még most sem "csapja meg" a phoenix harrass-t egy darab spore.

Mikrózhatsz csak nyugodtan, de ettõl még tény, hogy nagyon olcsón olyan védõ-épületet rakhatsz bárhová (expre, mainbe overlordokat védeni, meglepetéshelyekre a pályán, ahol van creep), amivel nem tud mit kezdeni a Phoenix.
Aradebil2
mana vs naama itt