StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Parasite Eve 2, best game EVER!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

How much can you take,before you snap?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😄DDDDDDDDDDDDDAD_S:S_:ASD_:AS_:SSA
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
NEKEM sokkal nagyobb élmény, nyilván másnak nem feltétlenül 😊
én még így is rengeteg dolgot nézek tv-ben, pl nfl, nagyobb foci rangadók, tenisz, snooker, krikett, síugrás 😊
mindegyiknek megvan a maga varázsa szerintem, ahogy erre is lehet sportként tekinteni és ugyanúgy élvezetes nézni
Amúgy én is inkább nézem, mint játszom, a GSL fergetegesen király, meg a Day9 daily, ez így elég is, passzív szórakozásnak tökéletes, ezerszer jobb mint bármilyen sportmûsor/magyar sorozat a tv-ben 😛
amúgy holnap reggel 6kor lesz a gsl code a, ha érdekel valakit
És persze nap mint nap szemezgetek vodokból, sok TL-es streamet nézek, és olvaslak titeket 😊
Sokan vannak így, hogy többet "moziznak", mint játszanak.
Tényleg jó lett a replay-funkció, élvezetes lett a spectator-mód, azaz maga a meccsnézés, és a kommentátorok is jók.
#26551: 😄DDDDDDDD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
kb 1 hete felnéztem 3 hónap után, de nem élveztem annyira a játékot, mint amikor streameket nézek,vagy vodokat 😊
de én is úgy vagyok,hogy majd talán az 1.2es patch-csel visszatérek
aztán lehet,hogy a végén mindannyian csalódunk 😊
1: a rendszer a fajok w/l arányát is irányítja
2: a számok csak az elsõ lépcsõfok a 4 (vagy 6?) szintes balanceolásban
én már lassan 2 hónapja el sem indítottam a játékot, így most nincs valós képem arról, hogy milyen a balance. ellenben rohadt nagy fun vodokat nézni, úgyhogy engem csak ez érdekel jelenleg 😊
1.2-es patch talán engem is visszahúz, ha az sem, akkor csak az elsõ kieg. fog mint minden Blizz játék, ez is csak akkor lesz kész, ha azok kint lesznek. a gond az, hogy most kettõ is jön, pofátlanul messze van még a vége 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tegyük fel, hogy a belsõ ratinged x.
A "sokkal gyengébb ellenfeleket kapsz, ha sokat veszítesz", az azt jelenti, hogy a rendszer megpróbál normális (valós) ratinget adni neked, így próbálgatja az x-y ratingû ellenfelek elleni arányod. Ha ott beállsz 50/50-re, akkor a TE ratinged valóban x-y. Ha elkezdesz nyerni, akkor x-y+z. (Ahol z nagyobb, mint nulla, de kisebb mint y, nyilván 😊.
Ez alapján akár úgy is tûnhetne, hogy a Blizzard csak azért csinlja ezt, hogy az esetleges imbalance-t eltitkolja, de a Blizzconos bemutató és balance videó után szerintem egyértelmû, hogy pont ellenkezõleg, ez egy jó tool nekik arra, hogy megnézzék, azonos ratingû (és egyben ligájú, mégha normalizálva is nézzük, tehát egy átlag diamond ligában ugyanúgy vannak nagyon pró, átlagos diamond, és kiesni készülõk egyaránt) emberek között mi a szitu.