34554
  • ivadek
    Sziasztok.
    Újabb segítséget szeretnék kérni :)
    Tegnap megpróbáltam feltelepíteni az eredeti SC2 Wing of Liberty-t, nem sikerült. Telepítés előtt egyből egy hibaüzenet: nem tud csatlakozni az internethez, ellenőrizzem a net kapcsolatot, majd próbáljam meg újra.
    Rámentem a hibakódra, segítség ként azt írta, hogy töltsem le batle.netről a klienst és rakjam fel úgy. víruírtót tűzfalat mindent kapcsoljak ki.Csináltam egy új friss accountot beírtam az eredeti cd kulcsot.
    Namost nekemfentvan a free verzió, azon frissített egy kicsit el is indúlt szépen minden.
    Megy a compagin is szépen a multi is CSAK valamiért nem kapok xp-ét nem fejlődik az accom.
    A free accom az a kezdetektől fogva ,,fejlődött,, kaptam az xp-ét játék közben meg végén is, csak ugye lvl5-mél megált.
    Az eredeti meg nemhajlandó erre.
    A kis képemnél nincs semmi szám akik jönnek csatlakoznak a szerverhez mindenkinek van.
    A kérdésem az, hogy most én vagyok a b*lfasz és elbaszcsiztam vagy ez normális?
    A másik, hogy kaptam egyéb játékokhoz is cd kulcsot plusz az SC2-höz egy másikat ,,hívd meg a barátodat,, ezt ha valaki aktiválja meddig használható? Remélem valaki tud nekem segíteni.
    Bocsi, hogy ilyen hosszú lett :)
  • Botond #33993
    Lehet tovább használni az ingyenes accot. Bneten belépsz, beírod a cd kulcsot amikor kéri upgrade közben és kész is. A trial klienst is upgradeli és azt is tudod tovább használni.
  • ivadek
    Szisztok.
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    A starcraft.com oldalról letöltöttem az ingyenes verziót, csináltam felhasználót stb. játszottam is vele müködik szépen minden.
    Most megvettem eredetiben is a Wings of Libertit és azt szeretném kérdeni, hogy azt az ingyenes accot lehet használni tovább az új eredeti cd kulcsal vagy csinálnom kell egy újat?
    A letöltött verziót töröljem le, vagy autómatikusan felülírja az eredeti?
  • TBTPumpa
    Pletyka szinten az idei BlizzCon menetrend. Jó lenne, ha igaz volna.
    Első helyen a StarCraft II szerepel (gondolom nem kell tovább részletezni, ez a Legacy of the Void lesz). Ezzel fogják kezdeni a ceremóniát.
    Második helyen a Heroes of the Storm (bétaverzió bejelentés, új tartalmak, új játékmódok, új szerverek bejelentése valószínűleg).
    Harmadik helyen a Hearthstone (valószínűleg új tartalmakról lesz szó/új verziókról).
    Negyedik helyen a WarCraft (nem WoW-ot írtak, hanem WarCraft-ot. Ugye idén 20 éves a WarCraft. 10 éves a WoW és már a WarCraft film is javában készül. És a BlizzCon-ra egy héttel rá érkezik is a Warlords of Draenor + 10 éves WoW event).
    Ahogy elnézem lesz itt buli. Tudnék örülni neki, ha a 20-as WarCraft évfordulóra belőnének valami trailert a filmből, vagy esetleg bejelentenék a WarCraft 4-et.
    Így, hogy a Warlords of Draenor nem viszi tovább a WarCraft történéseit (inkább időutazás egy alternatív világba) jöhetne a "WarCraft lore folytatása" WarCraft 4 címen.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.20. 08:17:28
  • dezfafara81
    Sziasztok!
    Érdekelnének SC könyvek, lehetőleg mind, de sajna Magyarországon már nem kaphatóak 1 könyvesboltban sem, antikváriumokban sem igazán :( Várható valamikor, hogy lesz új kiadás ezekből, vagy nem? Esetleg valakinek van eladó példánya bármelyikből, mert szívesen megvenném, ha már valakinek nincs szüksége rá...
  • Prince of Máté
    Igen, úgy van ahogy mondod.
  • DarkHorSe
    flash vs snute :D WHERE IS YOUR GOD NOW
  • dezfafara81
    Köszönöm mindenkinek, na igen, az első rész története az nem volt semmi, vagy 4x is végignyomtam a bw-al együtt :)
    Szóval akkor megvehetem a dobozos verziót és az abban lévő kódot regisztrálnom kell a battleneten, ha jól értettem, majd onnan pedig letölthetem a legfrissebb változatot...
    Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.30. 20:43:26
  • Coradiel
    Sajnos nem csak AMD kártyáknál volt a szín gond hanem az nVidia kártyákon is, de az is csak az átvezető videóknál meg a menüben jött elő. Mondjuk már egy ideje nem próbáltam, szóval lehet, hogy a legfrissebb patch-el már nincs ilyen gond. Ha megvan a régi cd kulcsod akkor tényleg egyszerűbb Battle.neten regisztrálnod azt és onnan letölteni a legfrissebbet :)
  • Sirch
    A dobozos verzió kulcsa regelhető Battle.net-re.
  • TBTPumpa
    CD-re nincs szükség. A CD ellenőrzést már 2008-ban kivették a játékból patch formájában. Ha teljes telepítést csinálsz, akkor nem kell CD a játékhoz. Így érdemes digitálisan megvenni, mert az már eleve CD-mentes megoldással telepíti. Ha CD-s verziód van, akkor még külön patch is kell hozzá.
    Windows 7-tel semmi gond nincs, stabil alatta a játék, Win 8 alatt is, lévén néha-néha még most is javítgatja a Blizzard, ha szükséges.
    A színekkel pedig AMD drivernél volt gond, amire volt "házi" megoldás, de már hivatalosan is javította az AMD. Nvidia kártyáknál nem volt probléma. AMD-nél viszont külön fórumon is foglalkoztak vele.
    Talán a felbontás lehet borzalmas, hisz 640x480-ban fut a játék azt hiszem. Sajnos baromi ronda már, de igazi StarCraft hangulat és 10/10 történet abban van, nem pedig a második részben.

Remélem sikerült megválaszolni minden kérdésed!
  • dezfafara81
    No, most hogy beszereztem a SC II-t, kedvem támadt újra játszani az első részt, de sajna annak a régi CD-mnek már annyi :( Szerintetek hol érdemes megvenni, a CD Galaxisban dobozos formában, ahol 3.000 Ft, vagy digitálisan a blizzard shop-ban, ahol kábé olyan 4.500 Ft-ra jön ki.
    Az ár miatt egyértelmű, de mennyire használja a CD-t a játék, mert arra már nem igazán emlékszem (csak 10-15 éve volt :)).
    Windows 7 alatt pedig mennyire stabil? Olvasgattam fórumokon, hogy a színnel gond lehet, mert úgy rémlik anno 256 színt használt csak... Pontosan mi(ke)t kell tenni, hogy játszható legyen gond nélkül?

Előre is köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.30. 17:57:46
  • Negritis
    elvileg kb 1 óra múlva round 2
    alig várom
  • Negritis
    ez az MC vs Flash vmi brutálisan jó csörte volt
  • TBTPumpa
    Nálam a Battlenet alkalmazással együtt 13,5 GB a játék, szóval 20 GB vígan elegendő kell, hogy legyen.

Persze csak amíg nem érkezik a Legacy of the Void, de az még 1,5-2 év szóval még kár "aggódni" miatta.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.29. 15:04:28
  • dezfafara81
    Köszönöm a választ! Akkor be is ruházok rá... Végül is csak 16 évet kellett rá várnom, meg hogy kissé lemenjen az ára :D
  • skinnyman
    Igen, kb errol van szo. En talan be se raktam soha a dvd-t a gepembe, most mar nem is tudnam, mert nincs is olyan meghajtom :)
    Amugy tokmindegy milyen valtozatod van, ha leszeded a kliensen keresztul, mindenkepp telepitodik az egesz hots-sal egyutt, legfeljebb nem fersz hozza a plusz tartalmakhoz amig azt nem regisztralod be. Konkretan meg anelkul is telepitheted a jatekot, hogy meglenne az alapjatek, es meg jatszhatsz is vele valamilyen szinten (starter), akar hots tartalommal is multiban ha a hostolonak megvan.
  • dezfafara81
    Ez a bnet account management micsoda pontosan? Tehát először a blizzard oldalán le kell töltenem egy kliensprogramot (ami olyasmi, mint pl. a steam?), azt feltelepíteni, majd ennek a segítségével beregisztrálni a két, DVD-ben lévő kódot, aztán telepíteni a friss játékokat? Bocsánat a sok kérdésért, de nem használtam még a blizzard saját kliensprogramját...
  • antiqueA
    Én nem telepítenék dvd-ről. Utána úgyis agyon fogja patchelni a bnet a játékot. Én beregisztrálnám a kódot bnet account managementben és onnan tölteném le először a battlenet klienst, aztán pedig a klienssel a játékot. Így egbyől a legfrissebbet rakod fel és megúszod a patchelést.
  • dezfafara81
    Köszi! Még valami... Ha megveszem mind a két játékot, érdemes először a HOTS-ot feltelepítenem aktiválás után (on-line, nem a DVD-ről), az felrakja mind a kettőt? Mert olvasgattam fórumokon, hogy ha elsőnek a WOL-t telepítem, utána meg a kiegészítőt (DVD-ről), akkor lehetnek gondok...
    Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.29. 10:13:01
  • antiqueA
    hots nincs wol nélkül, így gondolom 20 giga kell neki.
  • dezfafara81
    Sziasztok! Tervezem megvenni a két SC II játékot, a kérdésem az lenne, hogy összesen mennyi helyet, hány GB-t foglal a 2 játék együtt? A gépigényeknél a WOL-nél 12-t, a HOTS-nél 20 GB-ot írnak, akkor összesen 32 GB? Előre is köszi a választ!
  • BEAST #33972
    Az lehet, de ha megnézel más sport játékokat ott sem éppen a sok újdonság adja el a jegyeket. :)
  • antiqueA
    Nekem emiatt. Hogy másnak mitől, azt nem tudom.
  • Prince of Máté
    Nem mondanám, hogy ezért fuccsolt be a játék...
    Ha megnézel egy BW meccset, pl ZvZ ott mindig csak Mutalisk megy, és az nyer, akinek több van kb.
    ZvT meg lurker + ling, stb a többi felállásban is.
    Sc2-ben legalább több unit és több build van, nem ezért unalmas.
  • tfrecc
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, nagyon elakadtam az egyik achievementnél. A The Dig Hard achi-ról van szó. Az egyik probémám, hogy olyan épületek amikor korábban unlockoltam (pl.: Starport, Viking) nem elérhető. Fogalmam sincs miért, a youtube-on csomó olyan walkthrough-t látok, ahol vannak vikingek. Hát kösz. :) A másik alternatíva, hogy egy épületet felemelek és odaviszem a protoss bázis felé és úgy kezdem el aprítani az épületeket, de akkor meg jönnek a légi egységek, és mivel védekezni nem tudok, kinyírank egy perc alatt
    Pls help
  • antiqueA
    Szerintem a fő probléma a monotonitás. Semmi újat nem hoz a játék. A minap belenéztem pár pro meccsbe, ZvT-t néztem meg párat és még mindig a ling-baneling-muta combó ment MMM+mine ellen. Változás, hogy a siege tankot felváltotta a mine. Nagyszerű. Aztán játszottam egyet és menet közben arra jöttem rá, hogy ugyan azt csinálom, mint 4 éve, csak most infestor helyett swarm hostot kell hozni. Hát én ebből még mindig nem kérek. Sokkal változatosabbnak kéne legyen a játék. Én azt tenném Blizz helyében, hogy a hots campaign unitokat, fejlesztéseket behoznám multiba. Persze nem mindet (pl ling ne ugorjon fel cliffre), de a legtöbbet igen.
  • Prince of Máté
    Azért már érzik, hogy játszani nem fognak portéért, elég csak bejelentkezni :D
  • Rage47
    régen játszottam már sc2-t
    múltkor bejelentkeztem, hétvégén, és alig talált játékost. akit talált, az is pro már, én meg tök béna voltam ennyi idő után
  • TBTPumpa
    Aki a Gamescom ideje alatt bejelentkezik a játékba, eme három profilképpel lesz gazdagabb:
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 20:40:29
  • DarkHorSe
    Szerintem a kovetkezo kieget se fogom mar megvenni:D
  • sirdond
    szerintem max majd a következő kieg megjelenésekor
  • Renjike
    remélem visszakóborolnak az emberek lassan :))
  • Prince of Máté
    Vagy inkább mindenki beleunt, főleg a szar balance miatt.
  • TBTPumpa
    Kevésbé népszerű mostanában. Rengeteg más multiplayer játék van helyette (elég sok MMO is jelent meg az idén + sok a F2P játék). Házon belül is van bőven: Hearthstone, Diablo 3 RoS, Új WoW kiegészítő, Heroes of the Storm, úgyhogy eléggé szét vannak szóródva a játékosok sajnos.
  • Renjike
    Srácok , mi lett a játékkal? Megvettem a szülinapi akción a Hots kieget és alig talál játékot. (ranked 4v4).
  • Negritis
    arcade mód ingyenes csak, a ladder fizetős
  • TBTPumpa
    Eddig sem volt fizetős. Megvetted a játékot és utána akkor játszottál, amikor akartál. Nincs kötöttség, ahogy az első résznél sincs.
  • magya44isten
    Sziasztok
    Lenne hozzátok egy kérdésem.
    A Starcraft 2 multiplayer része még fizetős vagy már ingyenes lett?
  • TBTPumpa
    De amúgy rendes. 1 meccs után megadta mindhárom portrét.