34554
-
ivadek #33994 Sziasztok.
Újabb segítséget szeretnék kérni :)
Tegnap megpróbáltam feltelepíteni az eredeti SC2 Wing of Liberty-t, nem sikerült. Telepítés előtt egyből egy hibaüzenet: nem tud csatlakozni az internethez, ellenőrizzem a net kapcsolatot, majd próbáljam meg újra.
Rámentem a hibakódra, segítség ként azt írta, hogy töltsem le batle.netről a klienst és rakjam fel úgy. víruírtót tűzfalat mindent kapcsoljak ki.Csináltam egy új friss accountot beírtam az eredeti cd kulcsot.
Namost nekemfentvan a free verzió, azon frissített egy kicsit el is indúlt szépen minden.
Megy a compagin is szépen a multi is CSAK valamiért nem kapok xp-ét nem fejlődik az accom.
A free accom az a kezdetektől fogva ,,fejlődött,, kaptam az xp-ét játék közben meg végén is, csak ugye lvl5-mél megált.
Az eredeti meg nemhajlandó erre.
A kis képemnél nincs semmi szám akik jönnek csatlakoznak a szerverhez mindenkinek van.
A kérdésem az, hogy most én vagyok a b*lfasz és elbaszcsiztam vagy ez normális?
A másik, hogy kaptam egyéb játékokhoz is cd kulcsot plusz az SC2-höz egy másikat ,,hívd meg a barátodat,, ezt ha valaki aktiválja meddig használható? Remélem valaki tud nekem segíteni.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett :) -
#33993 Lehet tovább használni az ingyenes accot. Bneten belépsz, beírod a cd kulcsot amikor kéri upgrade közben és kész is. A trial klienst is upgradeli és azt is tudod tovább használni. -
ivadek #33992 Szisztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A starcraft.com oldalról letöltöttem az ingyenes verziót, csináltam felhasználót stb. játszottam is vele müködik szépen minden.
Most megvettem eredetiben is a Wings of Libertit és azt szeretném kérdeni, hogy azt az ingyenes accot lehet használni tovább az új eredeti cd kulcsal vagy csinálnom kell egy újat?
A letöltött verziót töröljem le, vagy autómatikusan felülírja az eredeti?
-
#33991 Pletyka szinten az idei BlizzCon menetrend. Jó lenne, ha igaz volna.
Első helyen a StarCraft II szerepel (gondolom nem kell tovább részletezni, ez a Legacy of the Void lesz). Ezzel fogják kezdeni a ceremóniát.
Második helyen a Heroes of the Storm (bétaverzió bejelentés, új tartalmak, új játékmódok, új szerverek bejelentése valószínűleg).
Harmadik helyen a Hearthstone (valószínűleg új tartalmakról lesz szó/új verziókról).
Negyedik helyen a WarCraft (nem WoW-ot írtak, hanem WarCraft-ot. Ugye idén 20 éves a WarCraft. 10 éves a WoW és már a WarCraft film is javában készül. És a BlizzCon-ra egy héttel rá érkezik is a Warlords of Draenor + 10 éves WoW event).
Ahogy elnézem lesz itt buli. Tudnék örülni neki, ha a 20-as WarCraft évfordulóra belőnének valami trailert a filmből, vagy esetleg bejelentenék a WarCraft 4-et.
Így, hogy a Warlords of Draenor nem viszi tovább a WarCraft történéseit (inkább időutazás egy alternatív világba) jöhetne a "WarCraft lore folytatása" WarCraft 4 címen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.20. 08:17:28 -
dezfafara81 #33990 Sziasztok!
Érdekelnének SC könyvek, lehetőleg mind, de sajna Magyarországon már nem kaphatóak 1 könyvesboltban sem, antikváriumokban sem igazán :( Várható valamikor, hogy lesz új kiadás ezekből, vagy nem? Esetleg valakinek van eladó példánya bármelyikből, mert szívesen megvenném, ha már valakinek nincs szüksége rá... -
#33989 Igen, úgy van ahogy mondod. -
#33988 flash vs snute :D WHERE IS YOUR GOD NOW -
dezfafara81 #33987 Köszönöm mindenkinek, na igen, az első rész története az nem volt semmi, vagy 4x is végignyomtam a bw-al együtt :)
Szóval akkor megvehetem a dobozos verziót és az abban lévő kódot regisztrálnom kell a battleneten, ha jól értettem, majd onnan pedig letölthetem a legfrissebb változatot...
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.30. 20:43:26 -
Coradiel #33986 Sajnos nem csak AMD kártyáknál volt a szín gond hanem az nVidia kártyákon is, de az is csak az átvezető videóknál meg a menüben jött elő. Mondjuk már egy ideje nem próbáltam, szóval lehet, hogy a legfrissebb patch-el már nincs ilyen gond. Ha megvan a régi cd kulcsod akkor tényleg egyszerűbb Battle.neten regisztrálnod azt és onnan letölteni a legfrissebbet :) -
#33985 A dobozos verzió kulcsa regelhető Battle.net-re. -
#33984 CD-re nincs szükség. A CD ellenőrzést már 2008-ban kivették a játékból patch formájában. Ha teljes telepítést csinálsz, akkor nem kell CD a játékhoz. Így érdemes digitálisan megvenni, mert az már eleve CD-mentes megoldással telepíti. Ha CD-s verziód van, akkor még külön patch is kell hozzá.
Windows 7-tel semmi gond nincs, stabil alatta a játék, Win 8 alatt is, lévén néha-néha még most is javítgatja a Blizzard, ha szükséges.
A színekkel pedig AMD drivernél volt gond, amire volt "házi" megoldás, de már hivatalosan is javította az AMD. Nvidia kártyáknál nem volt probléma. AMD-nél viszont külön fórumon is foglalkoztak vele.
Talán a felbontás lehet borzalmas, hisz 640x480-ban fut a játék azt hiszem. Sajnos baromi ronda már, de igazi StarCraft hangulat és 10/10 történet abban van, nem pedig a második részben.
Remélem sikerült megválaszolni minden kérdésed! -
dezfafara81 #33983 No, most hogy beszereztem a SC II-t, kedvem támadt újra játszani az első részt, de sajna annak a régi CD-mnek már annyi :( Szerintetek hol érdemes megvenni, a CD Galaxisban dobozos formában, ahol 3.000 Ft, vagy digitálisan a blizzard shop-ban, ahol kábé olyan 4.500 Ft-ra jön ki.
Az ár miatt egyértelmű, de mennyire használja a CD-t a játék, mert arra már nem igazán emlékszem (csak 10-15 éve volt :)).
Windows 7 alatt pedig mennyire stabil? Olvasgattam fórumokon, hogy a színnel gond lehet, mert úgy rémlik anno 256 színt használt csak... Pontosan mi(ke)t kell tenni, hogy játszható legyen gond nélkül?
Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.30. 17:57:46 -
Negritis #33982 elvileg kb 1 óra múlva round 2
alig várom -
Negritis #33981 ez az MC vs Flash vmi brutálisan jó csörte volt -
#33980 Nálam a Battlenet alkalmazással együtt 13,5 GB a játék, szóval 20 GB vígan elegendő kell, hogy legyen.
Persze csak amíg nem érkezik a Legacy of the Void, de az még 1,5-2 év szóval még kár "aggódni" miatta.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.29. 15:04:28 -
dezfafara81 #33979 Köszönöm a választ! Akkor be is ruházok rá... Végül is csak 16 évet kellett rá várnom, meg hogy kissé lemenjen az ára :D -
#33978 Igen, kb errol van szo. En talan be se raktam soha a dvd-t a gepembe, most mar nem is tudnam, mert nincs is olyan meghajtom :)
Amugy tokmindegy milyen valtozatod van, ha leszeded a kliensen keresztul, mindenkepp telepitodik az egesz hots-sal egyutt, legfeljebb nem fersz hozza a plusz tartalmakhoz amig azt nem regisztralod be. Konkretan meg anelkul is telepitheted a jatekot, hogy meglenne az alapjatek, es meg jatszhatsz is vele valamilyen szinten (starter), akar hots tartalommal is multiban ha a hostolonak megvan. -
dezfafara81 #33977 Ez a bnet account management micsoda pontosan? Tehát először a blizzard oldalán le kell töltenem egy kliensprogramot (ami olyasmi, mint pl. a steam?), azt feltelepíteni, majd ennek a segítségével beregisztrálni a két, DVD-ben lévő kódot, aztán telepíteni a friss játékokat? Bocsánat a sok kérdésért, de nem használtam még a blizzard saját kliensprogramját... -
antiqueA #33976 Én nem telepítenék dvd-ről. Utána úgyis agyon fogja patchelni a bnet a játékot. Én beregisztrálnám a kódot bnet account managementben és onnan tölteném le először a battlenet klienst, aztán pedig a klienssel a játékot. Így egbyől a legfrissebbet rakod fel és megúszod a patchelést. -
dezfafara81 #33975 Köszi! Még valami... Ha megveszem mind a két játékot, érdemes először a HOTS-ot feltelepítenem aktiválás után (on-line, nem a DVD-ről), az felrakja mind a kettőt? Mert olvasgattam fórumokon, hogy ha elsőnek a WOL-t telepítem, utána meg a kiegészítőt (DVD-ről), akkor lehetnek gondok...
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.29. 10:13:01 -
antiqueA #33974 hots nincs wol nélkül, így gondolom 20 giga kell neki. -
dezfafara81 #33973 Sziasztok! Tervezem megvenni a két SC II játékot, a kérdésem az lenne, hogy összesen mennyi helyet, hány GB-t foglal a 2 játék együtt? A gépigényeknél a WOL-nél 12-t, a HOTS-nél 20 GB-ot írnak, akkor összesen 32 GB? Előre is köszi a választ! -
#33972 Az lehet, de ha megnézel más sport játékokat ott sem éppen a sok újdonság adja el a jegyeket. :) -
antiqueA #33971 Nekem emiatt. Hogy másnak mitől, azt nem tudom. -
#33970 Nem mondanám, hogy ezért fuccsolt be a játék...
Ha megnézel egy BW meccset, pl ZvZ ott mindig csak Mutalisk megy, és az nyer, akinek több van kb.
ZvT meg lurker + ling, stb a többi felállásban is.
Sc2-ben legalább több unit és több build van, nem ezért unalmas. -
tfrecc #33969 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, nagyon elakadtam az egyik achievementnél. A The Dig Hard achi-ról van szó. Az egyik probémám, hogy olyan épületek amikor korábban unlockoltam (pl.: Starport, Viking) nem elérhető. Fogalmam sincs miért, a youtube-on csomó olyan walkthrough-t látok, ahol vannak vikingek. Hát kösz. :) A másik alternatíva, hogy egy épületet felemelek és odaviszem a protoss bázis felé és úgy kezdem el aprítani az épületeket, de akkor meg jönnek a légi egységek, és mivel védekezni nem tudok, kinyírank egy perc alatt
Pls help -
antiqueA #33968 Szerintem a fő probléma a monotonitás. Semmi újat nem hoz a játék. A minap belenéztem pár pro meccsbe, ZvT-t néztem meg párat és még mindig a ling-baneling-muta combó ment MMM+mine ellen. Változás, hogy a siege tankot felváltotta a mine. Nagyszerű. Aztán játszottam egyet és menet közben arra jöttem rá, hogy ugyan azt csinálom, mint 4 éve, csak most infestor helyett swarm hostot kell hozni. Hát én ebből még mindig nem kérek. Sokkal változatosabbnak kéne legyen a játék. Én azt tenném Blizz helyében, hogy a hots campaign unitokat, fejlesztéseket behoznám multiba. Persze nem mindet (pl ling ne ugorjon fel cliffre), de a legtöbbet igen. -
#33967 Azért már érzik, hogy játszani nem fognak portéért, elég csak bejelentkezni :D -
#33966 régen játszottam már sc2-t
múltkor bejelentkeztem, hétvégén, és alig talált játékost. akit talált, az is pro már, én meg tök béna voltam ennyi idő után -
#33965 Aki a Gamescom ideje alatt bejelentkezik a játékba, eme három profilképpel lesz gazdagabb:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 20:40:29 -
#33964 Szerintem a kovetkezo kieget se fogom mar megvenni:D -
sirdond #33963 szerintem max majd a következő kieg megjelenésekor -
#33962 remélem visszakóborolnak az emberek lassan :)) -
#33961 Vagy inkább mindenki beleunt, főleg a szar balance miatt. -
#33960 Kevésbé népszerű mostanában. Rengeteg más multiplayer játék van helyette (elég sok MMO is jelent meg az idén + sok a F2P játék). Házon belül is van bőven: Hearthstone, Diablo 3 RoS, Új WoW kiegészítő, Heroes of the Storm, úgyhogy eléggé szét vannak szóródva a játékosok sajnos. -
#33959 Srácok , mi lett a játékkal? Megvettem a szülinapi akción a Hots kieget és alig talál játékot. (ranked 4v4). -
Negritis #33958 arcade mód ingyenes csak, a ladder fizetős -
#33957 Eddig sem volt fizetős. Megvetted a játékot és utána akkor játszottál, amikor akartál. Nincs kötöttség, ahogy az első résznél sincs. -
magya44isten #33956 Sziasztok
Lenne hozzátok egy kérdésem.
A Starcraft 2 multiplayer része még fizetős vagy már ingyenes lett? -
#33955 De amúgy rendes. 1 meccs után megadta mindhárom portrét.