34554
-
#28626 TLO óta nem élveztem ennyire egy T játékát,mint Thorzainét -
koolermaster #28625 hehe -
sirdond #28624 amúgy most is repekről mennek majd a meccsek? -
#28623 már mennie kéne
http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV -
natalyel #28622 Mikor kezdődik TSL3 RO32? Várom... Ti is nézitek? (Gondolom hülye kérdés...) :) -
#28621 game1ben zela-dance mekkora:D -
NovaTerra #28620 Szerencsére csak az elsőt lehet gomtv-n megnézni. Így megkíméltek a többitől. GSL2 óta valahogy nem igazán jók a döntők, túl sima győzelmek. -
#28619 akinek van bármiféle restreamje,vodja,az priviben küldje el pls:) -
#28618 John a háttérbe vonul :(((((((( -
sirdond #28617 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez elég sima volt. mc gyakorlatilag verhetetlen,jó macro, kiváló micro. pedig azt hittem july jobban megszorongatja,azok után ahogy az idáig vezető úton játszott
szerintem amit érdemes megnézni,az a 2.,3. és 5. meccsek,de a 3. volt a legjobb
-
#28616 Ha tényleg nézik a blizzardosok a GSL-t akkor lehet el kéne gondolkodniuk, hogy nem az amuletet kéne kivenni hanem a forcefielddel csinálni valamit. -
sirdond #28615 szerintem inkább spoilerben az ilyet. nem hiszem,hogy sokan felkeltek megnézni
amúgy ez mekkora topic :D
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=202381
"I'VE GOT CHILLS ALL OVER MY BODY" most is volt az előbb -
#28614 Juli jól meglepett minket a 2. adag hydra droppal. Remélem minimum 3-at nyer a zerg. -
sirdond #28613 fuh, milyen meccsek vannak eddig
minden tekintetben a két legjobb játékos játszik jelenleg -
#28612 ez mi volt? :DD MC sick motherfucker -
SnowF #28611 Nyugi, nálam ugyanez van. Nagyon nagy százalékban bukok prot ellen, főleg akkor ha 4Gatet nyom. Amit tudok ajánlani, az egy 14 gáz 14pool nyitás, amint van 100 gáz droneok le, speed fejleszt, és kb 20-21 supplynál exp. Droneolás kb. 5 percig, a jó 4Gatek 6 perc körül jönnek be. Roach kell szinte tuti, meg normális mennyiségű ling is. Lingekkel esetleg lehet játszani, hogy bázisa előtt grasszálsz és amikor jön a push akkor kicsit támadod, csak azért hogy visszajöjjön és időt nyerjél, ha netán elkapsz közben pár drone-t vagy késlelteted az expet az főnyeremény.
Ami viszont biztos hogy ez a módszer nem biztosít be 4Gate ellen, inkább csak ad egy kis esélyt. Aztán ha nagyon elhúzódik a game, akkor Brood Lord, azzal eddig 10-ből 9-szer győztem. -
#28610 miért nem gyakorolsz valami ismerőssel?
Amúgy meg repléjt már! -
#28609 Hihetetlen baszki, hogy zergként csodaszámba megy, ha megfogok egy 4gate vagy 3gate+robo pusht. 3 napja ezzel szopok! Egyszerűen nem bírok akkora armyt kihozni, hogy elég legyen, ha nagy nehezen sikerül is, akkor meg kurvára el vagyok maradva makróban. Röhejes. Zsinórban szopom a 4gate-et. Akármit hozok szétbasszák a picsám. -
#28608 HOLNAP
MC vs July GSL döntő reggel 7-kor lesz.
du 5-kor
GSL world selejtező
Fenix
HuK
TT1
PainUser
este 7kor meg indul a TSL3
Casted by Chill and Day9
TLAF-Liquid`Tyler vs mouz.Strelok
FnaticMSI.Sen vs FnaticMSI.Fenix
Prae.ThorZaIN vs TSL_FruitDealer
Prae.NightEnD vs SlayerS_BoxeR -
#28607 http://www.teamliquid.net/video/streams/GomTV_DE
gsl world cup selejtező
whitera vs socke
aztán dimaga vs naama
-
#28606 Ez egy hivatalos oldal, amin keresztül pénzmozgások is történnek. Különben ha egy közösségi oldalról akarod töröltetni magad és mondjuk már nem él az email címed, akkor is ugyanezt kell csinálnod. Tényleg kurva nagy baromság, de bnet esetében szerintem érthető. Plussz nagyon durván szűrik a csalókat is. -
#28605 Én ezt úgy oldottam meg, hogy új accountot csináltam a starcraft 2-nek :D -
#28604 Miért ilyen rohadt körülményes egy nyamvadt first name / last name megváltoztatása a battle.net accountomba ? Nincs ennek valami egyszerűbb módja?
Kitöltöttem a formanyomtatvány de közölték velem szkenneljem be az egyik hivatalos okmányomat is. Normálisak ezek? :) -
#28603 -online
-replaycast -
#28602 -
#28601 csak egy kis mikró trükk. Az első esetben sima támadást mutat, utána pedig először felchargolja a saját egységén őket, majd ugyanazzal a lendülettel rátámad és körbeveszi a roachokat. -
#28600 Én kb semmit nem látok belőle...
De nem igaz h nem lehet észrevenni..Az elsőben elbénáznak,nem veszik körbe teljesen ott baromkodnak a többi mögött,a 2.ban meg rendesen körbeveszik. -
#28599 Nem mindenki master ligas, en bronz legalja vagyok. Es nem latom hogy mit kell nezni a masodik szituacioban. -
#28598 ezen mégis mit nem lehet érteni? -
#28597 Nem ertem -
#28596 beszartok
-
sirdond #28595 amúgy akartam kérdezni,hogy a koreaiak honnan fognak játszani? idereptetik őket eu-ba, vagy otthonról?
ugye mc holnap még gsl döntőt játszik -
#28594 ez mitől olyan nagy dolog?
akkora bukás lesz, mint a szar. -
#28593 GomTV közvetíti TSL-t Koreában!!!! -
donatus13 #28592 OP SC 2... -
mukievil #28591 Sztem ezt jól tudja a blizz is, csak hát felesleges addig balancolni, amig nem jönnek a kiegek! -
#28590 Két megoldásom volna a problémára:
1. Nincs Hive, ki kell venni a játékból. Ultra Cavern és Greater Spire követelménye csupán az Infestation Pit lenne.
2. Nincs Ultra Cavern, sem Greater Spire. Ultrához Pool + Hive kéne, Poolban lenne az ultra armor fejlesztése, broodlordhoz pedig Spire + Hive. -
#28589 -
#28588 -
oroberto #28587