34554
  • Oldern
    Háááát, max akkor ha nem érted/nem szereted a poénjaikat :)
    Én az első héten utáltam a GSL idején, de megszoktam és megszerettem a stílusukat. Két ember közt már csak akkor lenne több chemistry egy ilyen casting párosításnál, ha össze lennének házasodva :D
  • lolSL
    ezt kapja aki dotázik készülés helyett.
  • Aradebil2
    Huk bmeg...
  • sirdond
    huk pff
  • sirdond
    hát, nem tudom,tastosis páros legtöbbször kritikán aluli teljesítményt nyújt
  • Muki100
    Husky elég szórakoztató de nincs elég gyakorlata a párosban kommentálással. Amúgy meg elég nehéz mivel ők sem ülnek egymás mellett csak hallják egymást. Asszem MLG-n volt hogy egymás mellé ülteték a kommentátorokat, ott Husky is meg mindenki rendben volt.
  • Oldern
    Huskyra valaki rászólhatott a meccs közben, mert félelmetesen szánalmas volt, ahogy viselkedett, gyakorlatilag levegőt venni nem állt meg, és közben semmit nem mondott, ami lényeges - Wheatet meg nem engedte szóhoz jutni. OMG, nem véletlenül gáz a fickó. Day 9 >>>>>>> Tastosis >>>>>> mindenki más >>>>> Husky >> TotalBiscuit (de ez utóbbi csak poén) :)
  • sirdond
    az összes meccs ennyire out of sync volt?
  • sirdond
    csak most értem gép elé, de kellemes meglepetés,hogy husky kommentál :D
    ja és 40k néző :O
  • lolSL
    jwh!
  • KAKOLUKIA
    Köszi, utána nézek.
  • KAKOLUKIA
    Legális a játék.
  • berlinboy6329
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Huha,ez a Ciara nem vmi jó...1. meccset nagyon elkúrta...alig volt vmilye,mikor MC már jött a sok zelával...

2. meccse meg beszopott 4 Void rayt,amit előtte scoutolt,látta h void jön a stargateből,meg is csinálta a lairt aztán csá...Hydra dent akkor kezdte el,mikor már jöttek a voidok,igy csomót vesztett....Ennél még én is jobb vagyok lol...Látom,h voidok jönnek és leszarom?Ráér a Hydra den?lol..Meg a másik,h lvi a queennel a voidot,aztán mikor kevés élete van elkezd futni vele..Miapicsa?Mintha meg tudná menteni-.-
  • Hegi90
    Ugyanez, plusz ha van valamilyen konkret kerdesed, problemad, szerintem itt kerdezhetsz nyugodtan, kiveve ha warezrol van szo. Egyebkent altalaban tudunk segiteni, otletet adni, nekem legalabbis ez a tapasztalatom, pedig en ritka bunko egy allat vagyok :)
  • antgecc
    Hát ez így nagyon semmilyen kérdés. Az egész játék arról szól, hogy megtaláld az egyensúlyt a különböző egységeid közt és azok üssék az ellenfél egységeit. Tehát nem hozol maraudereket, ha a zerg lingezik, mert a ling megeszi a marát pikkpakk. Nézz utána, hogy mi mi ellen jó, mindig deríts az ellenfélnél, mindig tudnod kell, hogy miket gyárt. Mindig fejleszd az attackot és az armort és nonstop toljad a munkásokat! 60-ig meg se állj! kezdetnek ennyi elég kell legyen. Mindemellé meg nézzél youtube-on meccseket.
    pl:
    HD
    Husky
    Crota
  • NovaTerra
    Ha már a zerg sírásnál tartunk. Vajon ma hány zerg jut tovább.
  • lolSL
  • KAKOLUKIA
    Sziasztok!
    Ti medium és a feletti szinteken milyen stratégiával játszotok?
    Én még csak easy és medium szinten játszom, de szeretnék hard-on is, viszont kéne hozzá egy jó taktika (minden fajhoz). Ismertek ilyet?
    Ha igen légyszi küldjetek egy videólinket, vagy le is írhatjátok.
  • Aradebil2
    mai program:
    (P)oGs.MC vs (Z)ieS-Ciara
    (P)Duckload.White-Ra vs (T)LonerPrime.WE
    (P)mouz.HasuObs vs (P)TLAF-Liquid`HuK
    (T)TLAF-Liquid`Jinro vs (Z)mouz.MorroW
  • Aradebil2
  • antgecc
    Nerf forcefield, röhej az egész
  • Rage47
    na ez nem lehet kellemes egy zerg számára:D
  • sirdond
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hűű, thorzain simán verte 2:0-ra fruitdealert és eddig nem is írta senki?
  • Oldern
    :)
  • natalyel
    nem jól sült el, bocs.
  • natalyel
    Nem is morgás volt tőlem, elnézést, csak mintegy viccesen utalva a régi témára akartammegjegyezni, hogy megint disconnect volt...
  • NovaTerra
    Tisztában vagyok vele, hogy nem jó dolog a disconnect. Viszont teljesen fölöslegesnek tartom újból és újból leírni, hogy "nem kell LAN".
    -LAN versenyen is lehet disconnect.
    -Ha tízszer ennyi lenne, akkor is maradna ez a rendszer, mert a Blizzard meghozta az üzleti döntését. Moroghatsz, te, én, a pro játékos, akárki. Az sc2 azért készült, hogy bevételt hozzon az AB-nak és ennek része a battlenet2 is.
  • lolSL
    kb olyan arc lehetsz akinek mw2ben is jó volt a p2p, nem vágod milyen pro szinten játszani és mennyire para az a sok-sok probléma amit okoznak ezzel
  • natalyel
    Ti értitek, mit akart Boxer a 2. meccsen?
    Koncepciótlannak tűnt.
  • Oldern
    Ú, már az Athene faszságaiddal látszott, hogy van valami zizi odabenn, de hogy ettől ne lenne esport :D

Kőkemény :)
  • lolSL
    ja és a BLIZZCONt kifelejtettem a felsorolásból...
  • lolSL
    GSL MLG ESL TSL és számtalan netes verseny, amiken mind volt disconnect vagy lag probléma
    vicc így esportnak hívni, foci pálya nélkül kb
  • koolermaster
    Halál unalmas meccsek...
  • Aradebil2
    alapvetően nem is ez lenne a gond,de versenyeken sem tudják megoldani h két szembeülő játékos ne laggoljon -.-
  • NovaTerra
    Lépjetek már túl ezen a "nem kell LAN" dolgon! Nem akarják kiadni az ellenőrzést a kezükből. Nem lesz LAN új Blizzard játékokban.
  • Aradebil2
    ha lenne lan is TSL-t neten játszanák:D
  • natalyel
    Nem kell LAN... :(
    Vagy ez mi volt?
  • Hegi90
    ezek a reklámok komolyak? :D
  • Muki100
    Boxer vs román undead a következő. Kíváncsi vagyok.
  • natalyel
    Thorzain vs Fruitdealer milyen volt már! :)
    Aradebil: jaja!