StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
terran op <#integet2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
GomTV Support just posted:
"Pre-match sound test was good. An official announcement will be made If some kind of action is to be taken resulting from tonight's event."

TL-rõl:

On January 19 2011 20:27 branflakes14 wrote:

Code A Ro4:

TTTT

Code S Ro4:

TTTZ

Fuck everything.

Dont forget IEM TTTTTTTTTTPP

Don't forget top 8 in Gainward tourney TTTTTTTZ

Beköszöntött a TvT korszak.

Én reménykedem Nestea-ben, de MVP nagyon jó, ráadásul TvZ az erõssége és rengetegett gyakorolt Nestea-vel is.
ennyi terrant...
code a +code s a nyolc helybõl 7 terran

How much can you take,before you snap?

Muki100
Marineking allinnel nyer <#idiota>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nada azzal veszített, hogy meg akarta nyerni a játékot, MKP meg nem akarta elveszíteni, megnyerni nem tudta volna, ha Nada nem segít be neki. Akár egész nap ülhettek volna ott.
Fabio Capello
hát ez egy lol meccs volt 😄

ez legalább egy jó tvt volt

berlinboy6329
Omg,Nada de ügyes volt..Kinyírta a saját egységeit-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csak unalom

Muki100
Ez a meccs lehetetlenség xD

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

BEAST
Utálom a terranokat 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

berlinboy6329
Na Nada most hal meg..Kinyírja a saját egységeit,h Vikkinget gyáthasson?A LEGROSSZABB ötlet..Mert Marineking csak belebegteti a föld felé az épületeit,kidobja a marinokat a Medivacbõl és pápá Viking...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Az elsõt nem láttam az elejétõl, nem tudom mi történt.Ahonnan láttam, már Idra megnyerte csak még tartot néhány percig a game. Nézõpont kérdése, de nekem meg az nem tetszik, amikor valaki már gyõzött, semmi serege nincs, de még lerak egy-két hatchet vagy bármit, hátha... Aztán 10 perc múlva írja, hogy gg. Pl. a tegnapi moon meccs egyike, amikor moon-t ugyanígy lerusholták, de kibírta, akkora hátrányban volt, hogy simán gg-z hetet volna, de nem tette. Terran meg simán techelgetett, lényegében elment 200/200-ig majd bezúzta zerget. Nem értem az miért jobb.

Más az, ha egy terran van "bajban", és más, ha egy Zerg. Az egyik megoldható, a másik nem. Az egyiknek van ranged unitja, a másiknak nem. Úgyhogy beszélhetsz arról, de ennyi ; )
jól van, ne fokozzuk már tovább
te csak feltételezed,hogy ennek mindennek így kellene lennie, de egyáltalán nem biztos,hogy nem fog hibázni

na most legalább jinro megpróbálta, errõl beszélek...

Ez nem egy kibaszott SHOW, ez egy verseny.
Aradebil2
idra FAYULLL

Aradebil2
jobb lett volna mert ez egy kibaszott SHOW,ennyi erõvel game1ben is jinro gg-zhetett volna roach push után?semmi cheese nem volt benne,sima 1gas-1rax expo volt jinro buildje...

Egy profi erre nem alapozik. Mit hibázzon?
MIt csinálhat egy zerg abban a szituációban? Mire ki tudna törni, addigra Terrannak LESZ expje, 2+ mule-gyártó orbitalja, és maximum 200 mineralt bukott, ha nem tudja idõben salvage-elni a bunkereket.

Mit hibázhat az elõnyben lévõ terran? Marinejai lesznek, tehát nincs az a tech, amit a Zerg kirakhat, hogy nyerjen. Muta? Ugyan, egy bázisról? Nydus worm? Nincs annyi gáz. Burrow roach? Ez nem TVP.
nem tetszik,hogy feladta és még ezért is õ legnagyobb isten
ennyi...

Nem értelek titeket. GG-zet, majd kilépett. Jobb lett volna, ha húzza az idõt és kb. 5-6 vagy 10 perc múlva lép ki? Szerintem ismeri õ a játékot, magát és Jinrot annyira, hogy felmérje kikapott.

Tasteless és Artosis meg õ barátok, ha jól tudom. Artosis talán még csapattársa is volt.
és honnan tudod,hogy nem hibázik majd a terran?

Nem érted, hogy hogyan mûködik ez a matchup, ha nem barom a Terran.
Egy ilyen pozícióból NEM hozhatja magát vissza a Zerg.
nem tudom miért szopják ennyire idrát mindig, mármint tasteless és artosis
ok,hogy jó játékos, de amit most csinált, hogy egyszerûen feladta
és nem azért,hogy ne pazarolja a mentális energiáit...
lol, néha akkora baromságokat tudnak mondani

Ja, mert GG-zik. A mocskos büdös mindenségit!
Aradebil2
ez az idra egy pöcs

Aradebil2
jaajjj tudtam hogy szarozni fog a gomplayer megint,ááá

antgecc
Dehogy mmo....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fpocok
A diabló az már magában egy mmo... kicsit más stílúsban, de az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

antgecc
Sztem túl kevés lehetõség rejlik benne. Egy world of diablo jobban adja magát szerintem.

Fpocok
😄

Sajnos csak fanmade, pedig én tényleg megnéztem volna egy blizzardos world of starcraftot... annyira adja magát.

lolSL
hát ezt jól eltüntették
akkor legalább bebizonyosodott, hogy mégis SC MMO lesz az az új blizz project 😊

Fpocok
<#falbav>

Fabio Capello
éééés köszöntem a spoilert.

lolSL

hát, ha nagyon zavarja azokat,akik egyáltalán nem néznek streameket...
de szerintem felesleges, így legalább pörög a topic 😄

Rage47
Szerintetek kell Steames SG SC2 group? Jobb lenne ott chatelni stream közben, mint ide spamelni.
Rage47
master liga 1. és favored az ellenfele😄
Hegi90
- No, I have to tech to that... umm. that thing that sucks a dick
- Hydras?

<#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rage47
😄DDD
RedDevilsza
Mekkora szövegei vannak 😄 elkezdi: várja már az 1.3 -as patchet amiben az SCVk is kapnak stimet hogy végre úgy gyûjthessék a mineralt mint a mule

Rage47
kellene nekem is egy wide monitor😞
Rage47
<#nevetes1><#nevetes1>
Hegi90
Volt már olyan, hogy egy terrán szólt a scanje után, hogy mi a faszért van két spire-m 😄😄😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Klemice
kell is hogy gyorsan jöjjenek az upgradek

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Rage47
bravyan: Destiny is #80 on blizzards top 200. 😄
BEAST
gondolom holnaptól te is tolod majd a double spire buildet xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
hát elég retard, de jól játszik és nagyon szuper minöségü stream
Hegi90
Én jókat röhögök 😄
Meg kurva jó ötletei is vannak 😛