34554
-
Oldern #28666 Háááát, max akkor ha nem érted/nem szereted a poénjaikat :)
Én az első héten utáltam a GSL idején, de megszoktam és megszerettem a stílusukat. Két ember közt már csak akkor lenne több chemistry egy ilyen casting párosításnál, ha össze lennének házasodva :D -
#28665 ezt kapja aki dotázik készülés helyett. -
#28664 Huk bmeg... -
sirdond #28663 huk pff -
sirdond #28662 hát, nem tudom,tastosis páros legtöbbször kritikán aluli teljesítményt nyújt -
#28661 Husky elég szórakoztató de nincs elég gyakorlata a párosban kommentálással. Amúgy meg elég nehéz mivel ők sem ülnek egymás mellett csak hallják egymást. Asszem MLG-n volt hogy egymás mellé ülteték a kommentátorokat, ott Husky is meg mindenki rendben volt. -
Oldern #28660 Huskyra valaki rászólhatott a meccs közben, mert félelmetesen szánalmas volt, ahogy viselkedett, gyakorlatilag levegőt venni nem állt meg, és közben semmit nem mondott, ami lényeges - Wheatet meg nem engedte szóhoz jutni. OMG, nem véletlenül gáz a fickó. Day 9 >>>>>>> Tastosis >>>>>> mindenki más >>>>> Husky >> TotalBiscuit (de ez utóbbi csak poén) :) -
sirdond #28659 az összes meccs ennyire out of sync volt? -
sirdond #28658 csak most értem gép elé, de kellemes meglepetés,hogy husky kommentál :D
ja és 40k néző :O -
#28657 jwh! -
KAKOLUKIA #28656 Köszi, utána nézek. -
KAKOLUKIA #28655 Legális a játék. -
#28654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Huha,ez a Ciara nem vmi jó...1. meccset nagyon elkúrta...alig volt vmilye,mikor MC már jött a sok zelával...
2. meccse meg beszopott 4 Void rayt,amit előtte scoutolt,látta h void jön a stargateből,meg is csinálta a lairt aztán csá...Hydra dent akkor kezdte el,mikor már jöttek a voidok,igy csomót vesztett....Ennél még én is jobb vagyok lol...Látom,h voidok jönnek és leszarom?Ráér a Hydra den?lol..Meg a másik,h lvi a queennel a voidot,aztán mikor kevés élete van elkezd futni vele..Miapicsa?Mintha meg tudná menteni-.- -
#28653 Ugyanez, plusz ha van valamilyen konkret kerdesed, problemad, szerintem itt kerdezhetsz nyugodtan, kiveve ha warezrol van szo. Egyebkent altalaban tudunk segiteni, otletet adni, nekem legalabbis ez a tapasztalatom, pedig en ritka bunko egy allat vagyok :) -
#28652 Hát ez így nagyon semmilyen kérdés. Az egész játék arról szól, hogy megtaláld az egyensúlyt a különböző egységeid közt és azok üssék az ellenfél egységeit. Tehát nem hozol maraudereket, ha a zerg lingezik, mert a ling megeszi a marát pikkpakk. Nézz utána, hogy mi mi ellen jó, mindig deríts az ellenfélnél, mindig tudnod kell, hogy miket gyárt. Mindig fejleszd az attackot és az armort és nonstop toljad a munkásokat! 60-ig meg se állj! kezdetnek ennyi elég kell legyen. Mindemellé meg nézzél youtube-on meccseket.
pl:
HD
Husky
Crota -
NovaTerra #28651 Ha már a zerg sírásnál tartunk. Vajon ma hány zerg jut tovább. -
#28650 -
KAKOLUKIA #28649 Sziasztok!
Ti medium és a feletti szinteken milyen stratégiával játszotok?
Én még csak easy és medium szinten játszom, de szeretnék hard-on is, viszont kéne hozzá egy jó taktika (minden fajhoz). Ismertek ilyet?
Ha igen légyszi küldjetek egy videólinket, vagy le is írhatjátok. -
#28648 mai program:
(P)oGs.MC vs (Z)ieS-Ciara
(P)Duckload.White-Ra vs (T)LonerPrime.WE
(P)mouz.HasuObs vs (P)TLAF-Liquid`HuK
(T)TLAF-Liquid`Jinro vs (Z)mouz.MorroW
-
#28647 -
#28646 Nerf forcefield, röhej az egész -
#28645 na ez nem lehet kellemes egy zerg számára:D
-
sirdond #28644 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hűű, thorzain simán verte 2:0-ra fruitdealert és eddig nem is írta senki? -
Oldern #28643 :) -
natalyel #28642 nem jól sült el, bocs. -
natalyel #28641 Nem is morgás volt tőlem, elnézést, csak mintegy viccesen utalva a régi témára akartammegjegyezni, hogy megint disconnect volt... -
NovaTerra #28640 Tisztában vagyok vele, hogy nem jó dolog a disconnect. Viszont teljesen fölöslegesnek tartom újból és újból leírni, hogy "nem kell LAN".
-LAN versenyen is lehet disconnect.
-Ha tízszer ennyi lenne, akkor is maradna ez a rendszer, mert a Blizzard meghozta az üzleti döntését. Moroghatsz, te, én, a pro játékos, akárki. Az sc2 azért készült, hogy bevételt hozzon az AB-nak és ennek része a battlenet2 is. -
#28639 kb olyan arc lehetsz akinek mw2ben is jó volt a p2p, nem vágod milyen pro szinten játszani és mennyire para az a sok-sok probléma amit okoznak ezzel -
natalyel #28638 Ti értitek, mit akart Boxer a 2. meccsen?
Koncepciótlannak tűnt. -
Oldern #28637 Ú, már az Athene faszságaiddal látszott, hogy van valami zizi odabenn, de hogy ettől ne lenne esport :D
Kőkemény :) -
#28636 ja és a BLIZZCONt kifelejtettem a felsorolásból... -
#28635 GSL MLG ESL TSL és számtalan netes verseny, amiken mind volt disconnect vagy lag probléma
vicc így esportnak hívni, foci pálya nélkül kb -
koolermaster #28634 Halál unalmas meccsek... -
#28633 alapvetően nem is ez lenne a gond,de versenyeken sem tudják megoldani h két szembeülő játékos ne laggoljon -.- -
NovaTerra #28632 Lépjetek már túl ezen a "nem kell LAN" dolgon! Nem akarják kiadni az ellenőrzést a kezükből. Nem lesz LAN új Blizzard játékokban. -
#28631 ha lenne lan is TSL-t neten játszanák:D -
natalyel #28630 Nem kell LAN... :(
Vagy ez mi volt? -
#28629 ezek a reklámok komolyak? :D -
#28628 Boxer vs román undead a következő. Kíváncsi vagyok. -
natalyel #28627 Thorzain vs Fruitdealer milyen volt már! :)
Aradebil: jaja!