StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ágrajz a többi meccsre, a döntõ is ma este lesz
itt is megy közvetítés ha több megy egyszerre: http://www.teamliquid.net/video/streams/TotalBiscuit
Semmi gond a bronze-al, 20-30 meccs alatt nem fog beállni a szintednek megfelelõen. Régebben nekem is össze vissza adogatott mindenféle ligát. 200 játék fölött viszont már stabilan szintemnek megfelelõen kaptam a játékosokat.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
sztem egy meccs megnyerése igencsak jó érzés tud lenni olykor
fõleg egy 1.5 órás meccs után
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Én nem játszom jól bronz 78 vagyok de szinte esélyem sincs hisz mindig silver meg gold néha platina playereket ad. Értem én hogy fejlõdjek de kb esélyem nulla. Igy nem csoda hogy fogynak a playerek.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ma csoportmeccsek 11-tõl 11-ig 😊
idõpontok + stream linkek
3vs3 ZZZvsTZZ
egy és egy negyed órán keresztül ment, kettõnket kiütöttek, infestorral harassoltuk az õ megmaradt emberüket, a harmadik pedig hozta ki a massz egységeket. Végül nyertünk 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
szerk.: amúgy Iponon nem is találom :o
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(6-)7-8. meccsek a legjobbak közé tartoznak a játék történetében
mondjuk 5 órányi meccs kicsit túlkapás egy napra 😄 de hihetetlen tehetségek kerültek elõ, végre sok jó protoss playert is láttunk
Nagyon jó volt ez GSLT.
legjobb terran most, kétség nélkül
How much can you take,before you snap?
artosisnak meg orgazmusa volt, milyet sikoltozott 😄
startale vs incredible miracle bo9