StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
Activision says no new Blizzard titles in calendar 2011, two likely in 2012.

végül mégsem 😞

How much can you take,before you snap?

mommaship action 😄

lolSL
bonus match!

Hegi90
:/

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ezek csak fun meccsek

lolSL
nem lehet váltani

Hegi90
steppesen mi értelme a randomnak?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

randomként játszik 😊

Hegi90
Rohadjak meg ha értem ezt a TLO-t: Steppes-en zergezik, Metán meg inkább terránra vált? Ennek mi értelme van? 😄

ProGabe
TLO, mekkora misclick <#wilting>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sajnos nem voltam itthon akkor, de elhiszem 😄

unknown nick
MC után mindkettõ NUB. 😄

tlo vs huk bo7
http://www.teamliquid.net/video/streams/TotalBiscuit

unknown nick
Én csak okoskodok protként, amit a vodokból látok. 😊

Igazán az elsõ 5 percet leszámítva nincs szerintem generál stratégia, mert onnantól a meccs kimenetele az ellenfél reakcióitól függ. Illetve azon, hogy mennyire tudod beblöffölni a stratégiád. Terranként az a szerencsés helyzeted van, hogy a leginkább verzátilis faj. Megelõzõ, kényszerítõ és hardcounter taktikákra is alkalmas.

Viszont zerg ellen fókuszálni kell bármivel is van az ember. Nagyon gyorsak és adaptívak, akik elértek egy elfogadható szintet azok pörgetik a játékot. Pl. p esetén ~20 mp késlekedés lazán loss-t eredményezhet.

berlinboy6329
Én még mindig az early stimre esküszök..Közben harassolgatni marineokkal,h ne legyen elég lingje Blinget csinálni,azokat meg leszeded mielõtt közel jönnének..Ha jól számolom simán kész a stim mire megjön a Bling nest.Onnantól meg pápá.viszont roach fogja a buildet.:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
blue *flame

unknown nick
"muta + baneling/ling ellen mire menjek terrankent?"

Durva marine marauder micró-ra, úgy hogy közben jól helyezd le a siege tankokat, ami targeteli a blinget. Blue falem helion harass. stb.

Siege tank üti a földet. Bunker, marauder védi a siege tankot. (Illetve ha nagyon be akarja áldozni a banelingjeit a tankon, tegye!). Thor fogja a levegõt, marine dps-el mindenre.

A Zerg vs Terran harcok a következõképpen néznek ki:
A zerglingekkel akarnád fogni a siege tankot ,ha már közel vagy, illetve körbevenni a thort. A banelingekkel akarnád kiütni a marine-okat, a siege/marauder-ek ellen meg tökéletes a muta. Terran oldalról a Siege tank-ot föntrõl a thor védi, lentrõl meg a mozgó marine/Marauder pakkjaid, esetleg bunkerek, magaslat. Akkor vagy jó, ha a banelingek nem ütik ki a marinejaid, mert ha nincs marine a harcban, a mutákkal magic box-al szétkapják a Thor-jaid.

Ez ilyen többrétegû kõ-papír-olló, zergként akkor érdemes ebbe az egészbe beletámadni, amikor épp nem siege módban vannak a tankok, vagy bele tudod üldözni egy choke pointba a terran sereget, ahol elérik a banelingek a marinokat.
antgecc
siege tank + thor + marine (stimpackal) + medivac

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

IM Team Nestea és MVP nélkül is nagyon erõsek. Elég jó meccsek vannak, voltak ma a GSLT-en.
lolSL
surrender gombra

Fabio Capello
lingek ellen siege tank, mutára mass marine/viking

DarkHorSe
enis megvettem, muta + baneling/ling ellen mire menjek terrankent? 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

antgecc
Tegnap holyval toltunk pár meccset néhány GSL mapon, nevezetesen:
Tal'Darim Altar, Crevasse, Aiur Garden-en. Nagyon jó pályák, nekem nagyon bejött mind. Remélem Blizz lesz annyira jópofa és berakja õket a map-poolba.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lolSL
TotalBiscuit jó kis meccseket szervezett, ma este az elsõ:

The Liquid Grudgematch - HuK vs TheLittleOne
9th February 21:00 CET, bo7

The Trial of the Six Zerglings - Darkforce vs ActionJezus
😄DDDDD
16th February 21:00 CET, bo5

The Altercation at the Altar - Socke vs Morrow
23rd February 21:00 CET, bo7

The Finale - TheLittleOne vs Whitera
2nd March, 21:00 CET, bo7

stream itt

lol, speciel endrey castol valami kupát és jó estét kívánt több nyelven, köztük magyarul is 😄

unknown nick
GZ. De azért óvatosan, mert ha elkezdesz ladderezni elég addiktív, ha kis sikert elérsz 😊

Aradebil2
perceken belül Mc vs MVP! IM megy 3-1re

Aradebil2
új toss sztár születik,én meg alszok😞

antgecc
Miért lenne kockafölde? Sokkal többet ki lehetne belõle hozni, mint egy Disney landbõl. Sztem nagyon jó 5let, kérdés milyen lesz a megvalósítás, ha lesz...

Higany
Megvettem végre! Juhééééé! <#taps>

lol, kockafölde 😄

Aradebil2
unknown nick
Most beírtam vagy egy A4 oldalnyi szöveget, de inkább töröltem a fenébe 😄

Klemice
terran

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hegi90
és most mivel nyomod?

Klemice
Így igaz, ezért hagytam a faszba a protoss-t

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Persze. Túl merev a Protoss, túl sok a veszteség, ha egy bizonyos tech útvonal, amit választottak, nem mûködik az adott mapon. Terran esetében KVÁZI mindegy, hogy egy dropshipnyi harass marine odavész-e, vagy hogy mennyire sikeres egy korai hellion harass, vagy hogy meghal-e a Banshee. vannak csodás defenzív opcióik addig, amíg visszanyerik az elvesztett pénzt a Mule-el.

Ami meg maradt, és "betonbiztos" Protoss taktika, az ellen meg be lehet gyakorolni a reakciókat.
Wut?
unknown nick
"Egyelõre csak a terranoktól látom azt, hogy képesek konzisztensen jól produkálni"

GG.net-en 2 oldalas cikket írtak a protról:

With the Terran armada taking the majority of the top places and the Zergs now well out of the slump they were in months ago, the children of Aiur seem to be going extinct as far as major tournaments are considered....the overall fact holds true – Protoss is having a hell of a hard time.

Aradebil2
gsl3 után ugyanezt elmondhattad volna mc-rõl is,gsl5 után meg ugyanúgy egy másik játékosról

Egyelõre csak a terranoktól látom azt, hogy képesek konzisztensen jól produkálni, még MC is beszophat 1-2 meccset, úgyhogy én úgy látom, hogy az A csoportban MVP biztos továbbjutó, a másikat meg meglátjuk. Julyt nem tartom annyira jónak, bár utóljára talán 2 hónapja láttam játszani. Szóval az még változhat, gyakorolhatott õ is.

Jinro, Idra helyzete is elég jó most, szerintem mindketten továbbjutók a csoportból.
én nem venném annyira simára azért 😊
g csoport sem rossz valóban

Aradebil2
azért annyira nem,sima mvp/mc továbbjutás papírforma alapján,G viszont nem semmi😊

lol, A csoport nagyon durva

Ilyet se láttam még. 6 hellion jött, check meg gyorsan csinált egy zerg falat. 😊
GOMTV-n most megy a GSLT, ha valaki nem tudná.
Ebbõl is látszik mennyire gyengék vagyunk mi terranok a többi fajhoz képest.