StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Csak régi stratéga vagyok, átizzadtam az összes Settlers, Warcraft, Dungeon Keeper, Battle Isle sorozatot 17 éves korom óta, az elsõ talán az Impossible Mission volt C64-en, utána a Scarabaeus, majd a többi.
Mostanában sajnos, amikor tûzfalakkal kell birkózni, Win új verziókat installálni, víruskergetõket optimalizálni, nos én itt már kövületnek számítok, s ezért kérek néha segítséget, a magam kis sajátos stílusában. Tartok tõle, hogy ez itt nem menõ, ezért köszönöm a segítségedet, majd valahogy megbírkózok a dologgal, s nem szólok hozzá a témához. Majd betöltöm az SC1-et.
Köszönöm a segítséget.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Elnézést kérek ezért tõled.
Néha szeretem a fórumon a szabadszájúságot, aki viszont a Sexpíri finomlelkûségre vágyik,az bizonyára megtalálja a saját topikját.
A számtek iskola is poén természetesen, nekem ilyen nincs, bár azt hiszem, hogy ez itt nem feltétel, de szóljatok, ha ez itt követelmény.
Szerintem te nem vagy postosan tisztában a trágárkodás jelentésével, bár vannak galamblelkû olvtársak, legyen nekik, mégegyszer sajnálom, hogy jópofásan káromkodós voltam.
Ez elég, vagy zárjanak ki örökre?
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
10 év "számtek" (wtf) iskola alatt megtaníthattak volna inkább googlezni
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
The mod data loaded does no match the mod data witch was originally used to play this game ....
mi a halál faszáért nem tudok onnan nyomulni, ahol befejeztem ... vagy én vagyok lúzer? ... éppen most frissített a progi .... vagy mégis érteni kell hozzá, 10 év számtek oskola, hogy egy nyüves játékkal játszon a paraszt .... na megyek tetris-t kínlódni 😊)).
Nem hiszem, hogy támogatni kéne a hülyeségeit +1 nézettséggel.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De idra fõleg eddig koreai szerveren játszott, függetlenül attól, hogy az NA szerveren is van acc-ja.
Egyébként, ha olyan jó lesz, mint állíja, akkor irány a GSL code A selejtezõ, majd a GSL.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
qrva anyját ennek a sok ellenõrzõ jogvédelmi dequrvasokpénztakarokkeresni xarságnak, lassan minden játék játszhatatlan lesz, pedig erre is elqrtam 13 rongyot.
Bocs gyerekek, rosssz napom volt, de tényleg nem értem, hogy eredeti játékkal miért nem lehet játszani, ha akar a pógár ...
Ha kidobnad az a regi ocskavasat, akkor adok egy cimet.<#vigyor2>#vigyor2>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De most az SC2 totál fullon megy, akadásmentesen.
Egyébként ha ritkán is szólok hozzá, azért itt vagyok, mindent olvasok, játszom is, és jó, hogy ti legalább viszitek a topikot, és vannak azért hasznos hozzászólásaitok is, köszi 😊 😊
Ez tény. Színvonalas és sokkal spontánabb meccsek vannak, ezért kreatívabbak lehetnek a játékosok. A keletiek más stílus, ridegen percízek. Még nem selejtezõdtek ki teljesen, de az lesz a vége. Én úgy látom Õk fordítva csinálják. Akkor jók, amikor a precizitásuk mellett majd megengedhetik a bravúroskodást.
De mivel az európai/amcsi mezõny is nagyon erõs játékosokat termel ki, az itteni versenyeket tudja majd megerõsíteni.
Az SC2 nem jelent meg 1 éve. Nincs választása csak otthon megélni ebbõl. KR a fejére nõtt volna vagy fog is hamarosan, ha még ki-ki utazik a késõbbiekben. Én azt mondom, ha hazajön még egy ilyen GSL helyezése nem lesz.
Amúgy meg Artosis is mondta, hogy már a Teamhouse-t tevezgetik.
gunrun streamjén hallottam párszor, de sose bírtam végignézni úgy egy meccset se.
Versenyeken és ladderen is mûködõképesen timing pusholnak hydrával. Általában a zerg diktál ilyenkor. Ha jól csinálja csak és kizárólag rajta múlik, hogy a stratégia eladható legyen. Szerintem ha a tossnak már két expje van zavartalanul, akkor a zerg túlmakrózta magát.
2 esetben hydráznak toss ellen:
- Elsõ expre timing push mielõtt kijön a colo.
- Második expre az már nem idõzített, de félig mégis az. ALLIN csak vesszen. Onnan elég nehezen áll fel a toss. Viszont a zerg itt már 3. vagy 4. exp elején kell, hogy tartson miközben a corruptor készülõben.
Biztos ti Z-k jobban vágjátok mit hogy pontosan, viszont más Z-k kb. így sikeresek ellenem hydrázással.
SC2-ben is min. 200 APM felett dolgoznak mid gameben, szvsz ott bejön már a gép effektus (ha nem tesze-toszák), mert a másik játékosnak is több az ideje.