34554
  • donatus13
    Arról még annyi hír sincs mint erről.
  • lolSL
    én a dota 2-t várnám a helyedben :)
  • donatus13
    derék :D

Kis OFF: Blizzard dotat várom már és még mindig semmi hír róla-_- nem bánnám ha valamit mondanának róla.
  • antgecc
    Havonta 1x látom sc2-ben, megnéz egy rep-et és lép, kb. :)
  • donatus13
    tényleg belaneni létezik még ?:D rég hallottam felőle is pedig régen nagyon be volt vadulva az sc re:D
  • Aradebil2
    Demuslim visszatérése,smurf acc,noobstomp várható az első 1-2 órában:)
  • antgecc
    Jah. Hydra pl totál haszontalan TvZ-ben. Ezt meg kéne oldani. Brood és ultra nagyon ritkák, nagyon későn jönnek. Hive-ot kivenném a játékból. Ultra cavern és greater spire követelménye az inf pit kéne hogy legyen. Esetleg a costja lehetne max 200/200, build time pedig 50ről max 100.
  • donatus13
    Én protnál amit még mindig gyengének tartok az a mothership, terrannal a reaper egy szar lett ,zergnél a brood al meg az ultrával kéne kezdeni valamit mert jelenlegi állapotukban szinte kihozhatatlanok , meg a hydra is sokszor nagyon felesleges , van azért még gond bőven.
  • Rage47
    egyébként régebben a protot éreztem a leggyengébbnek, de úgy tűnik, hogy kezdenek belejönni a játékosok és most derül majd ki, hogy hol is kell tényleg változtatni
    és ezek szerint most a prot a legerősebb, annak ellenére is, hogy béta óta csak nerfet kapott szinte
  • antgecc
    Én nem azzal vagyok, amivel nyerhetek, hanem azzal, amivel szeretek játszani.

A Blizznek elég kéne hogy legyen, ha megtekinti a versenyek eredményeit.
  • Rage47
    igaz.. terrant a legkönnyebb elverni prottal
    akkor lehetne mindenki prottal, mert csak azzal van sikerélmény, és a blizzard észrevenné, hogy valamit kéne javítani már
  • donatus13
    "akkor játszon terrannal" persze, mert azzal olyan nagyon könnyű a prot ellen :) főleg úgy, hogy sok embernek mióta megvan a játék zergel és azért mert nem valami jó a balance ugorjon át egy másik fajra és mindent megint elölről.Hurrá... Terrannal se olyan könnyű már , nem az 1.0 ba vagyunk.
  • antgecc
    Jah, csak kérdés mennyi supply-ig és kérdés mi van mögötte. Nem alsó ligában vagyunk, ahol csak stalkert hoz a protoss. Mindig van mögötte sentry, ami úgy tolja az FF-et, hogy a lingek nagyon oda se férnek.

Amíg ilyen 5-6 stalkerről van szó, addig valóban jó a ling. Csak ne legyen mellette zealot :)
  • Fabio Capello
    már ha nincs colossi.
  • antgecc
    Hozok azt is, kihagytam, bár tény, hogy nagyon ritkán. Nehéz őket jól használni. Legtöbb esetben 1 fungal és meghalnak. Patch óta pedig 4 sec a stun, tehát visszatartani sem tudom őket érdemben.
  • Rage47
    stalker ellen legjobb a ling
  • Fabio Capello
    lehet hogy belevihetnéd az infestort is, még mindig szépen megfogja a mass tömegeket, ha el is veszted, jelentős sebzést viszel be neki.

Csak persze a kurva gáz, egyszerűen nem lehet iramot tartani a szükséglettel... -.-"

Szeretem, hogy mindenki mondja, milyen könnyű a zergnek, mert fél pillanat alatt kinn van a resupply. Persze, ha lingekről van szó. Csakhogy mialatt kijönnek, a toss bewarpol egy raklap stalkert, a terra kihoz egy hadseregnyi marinet.

Épp most ecsetelem ragenek, hogy a toss warpgattel per pillanat egyik faj sem tudja felvenni a versenyt, egyszerűen túl gyors, még a cooldown ellenére is.
  • antgecc
    Hozok mindent amit birok, variálom a kombókat, de kurva nehéz eltalálni.
    ling, roach, corr
    ling, muta
    roach, muta
    roach, hydra, corr
    brood-ot próbálok mindegyik végére hozni, de blink miatt szopóka lehet
    Ki kéne próbálni az ultra tankot, hydra dmg-el, csak jutnék el odáig.
  • antgecc
    A statisztikák nem hazudnak. Ez ennyi, nincs rajta mit szépíteni, magyarázni.
  • Fabio Capello
    azt tudjuk hogy te szar toss vagy. :D

Btw ant, mire szoktál menni toss ellen?
  • Rage47
    akkor én szar prot vagyok ezek szerint, te meg szar zerg :D
  • antgecc
    lájk
  • antgecc
    Azért ez nem ilyen egyszerű, ugye tudod? Túlmakrózni... könnyű mondani. Lárvából van a paraszt és az army is. Ha túl akarom drone-olni, akkor nincs army-m, ezt könnyű kiscoutolni az imba observerrel vagy halu főnixel és már be is tolta az arcomat. Kurva nehéz dolog a lárva management. Az expet megakadályozni szintén nem egyszerű, főleg lingekkel. Épphogy elkezdeném ütni, már ott a deathball. Nyílván amig nem védi be rendesen, nem hagya védtelenül. Igaz, hogy lassú a prot, de ha odaér vhova.....
  • NovaTerra
    Ez a mkrózza túl annyira nem igaz már. Kb. fruitdealer és nestea idejében működött, csak azóta rájöttek, hogy t-nél és p-nél is a korai exp. milyen jó dolog. Ha meg összejön a harmadik bázis Protossnak, addig tudja tartani magát, akkor lehet neked z-vel 8 bázisod is. Death ball-t úgyse állítod me. Nem véletlenül Nestea óta (gsl2) zerg játékos nem nyert normális tornát, se Koreában, se Amerikában, se Európában, ellentétben Protoss társaikkal.
  • Fabio Capello
    trololol

mikor játszunk már.
  • Rage47
    akkor játsszon terrannal, vagy ne nyavalyogjon és gyakoroljon:) vagy nézzen Destiny videókat:D
  • Fabio Capello
    Az emberek nyolcvan százaléka nem képes a zerggel tisztes mikróra, onnantól meg baszhatja a ling rusht/pusht.
  • Rage47
    túl kell makrózni a protosst és ennyi, velem mindig ezt csinálják
    a prot még expelni sem tud rendesen, mert a zerg 2x olyan gyors és mindig meglátja és megakadályozza.
    ja és emellett trükközni, mindig figyelni hol a serege, hogy épp be tudj osonni a bázisára lingekkel szétcsapni a probekat.
  • Fabio Capello
    csak egyetérteni tudok... :/
  • NovaTerra
    Úgy emlékszem a blink rush is kellemes tud lenni.
  • antgecc
    Na ne már :)

Early exp + stargate-el szintén úgy szopat szét, ahogy akar, kurva nehéz jól védeni. Egyszerűen nem lehet kipusholni roach-al sem, elég ha kijön 1 void. Vagy szopat főnix-el. Mire kihozom a hydrákat, már a colo perzseli a seggem. Lemassolni sem tudom, mert FF felezi az armym. ja hogy hozzak ultrát? Mikor van az kinnt? Örülök, ha addig eljutok egyáltalán. Nem hiába hívják azt a pöcsöm gombócot deathball-al. Tegnap még egy protoss is elismerte, hogy a ZvP fix-re szorul.
  • donatus13
    Én is így vagyok :D pedig mielőtt megvettem sc t szentül hittem ,hogy protos leszek :D
  • Rage47
    azért 4gate, mert máshogy nincs esélye
  • BEAST #29234
    :O
  • antgecc
    Én meg tegnap 6 protosst kaptam egymás után. Ebből öt 4gate-et tolt. Mind a 6 bukó volt. Rühellem a protosst. Amikor a hatodikat töltötte, majdnem eldobtam az egeret. Gusztustalan egy faj.
  • mukievil
    :D:D:D:D:D:D:D
  • Hegi90
    :DDDD
  • TurboX
    kis kihagyás után gondoltam lezavarok pár 2v2-t, hiba volt..
  • sirdond
    a nukera értem haza, gondolom megint óriási meccset játszott

• lolSL
    boxer nagyon nagy mester :D