StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
európa nyert vmi 8-3ra

Korábban volt Amerika vs Európa. Azzal mi lett? Melyik kontinens diadalmaskodott?
lolSL
moonglade nemtom hogy került oda, de squirtle azért tényleg lejátszotta az eddigi egyik legnagyobb meccset a múltkor 😊

Aradebil2
ennyit a moonglade meg squirtle hyperól😞

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Klemice
ez a béta

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Prince of Máté

szarkapitánynak elõbb be kell fejezni a tanulmányait, anyukája megmondta 😄 szóval nem hiszem

How much can you take,before you snap?

Klemice
p00captain tolja a starcraft 2-t?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Van két vendégkódom ha valakit érdekel!

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

unknown nick
Mindenesetre én nem hiszek a TUCATszámra termõ tehetségekben, akik 40 játékkal masterben nyomulnak LoL 😊

unknown nick
Nem biztos, hogy a 300-as tényleg csak annyit játszott. Van aki multi acc-al nyomja, mert ez a perverziója vagy több szerveren ott van. Esetleg fizet, hogy húzzák fel. Elõfordulhat, hogy hackel.

lolSL
nagyon lassan pörögnek a gsl meccsek, túl sok már a szünet 😞

Aradebil2
jinrooooo<#taps>

antgecc
Sztem közel se attól függ, hogy mennyit játszol. Akinek nagyon jó agya van a játékhoz és minden hibájából képes úgy tanulni, hogy legközelebb ne igazán forduljon elõ, az szépen fog haladni felfelé kevés játékkal is. Nekem már majdnem 1600 league games-em van és mégis megvert a minap egy 300 games-es szintén platina zerg. Számok alapján soha nem verhetett volna meg, mert jóval többet játszok. De mégis megvert. Valszeg sokkal jobban érzi a gamet, már most benne van a fejében a sok BO, stb... Nekem meg egy BO-m sincsen, mindent érzésbõl tolok. Nekem nincs agyam ahhoz, hogy megjegyezzek 8-10 bo-t és mindenre odafigyeljek. Ott van pl Psy, akinek alig van league games-e, pl hozzám képest, mégis masterben van. Szal sztem simán lehet tartani egy nagyon jó szintet napi 2-3 játékkal is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egyszerû szerintem. Ha szinten akarsz maradni, akkor hoznod kell az aktuális ligád aktuális szintjét. Ha ez a szint növekszik, és te lemaradsz akkor lejjebb rak. Mi ezzel a probléma? Így mûködik a ladder és kész. Túl sokat tulajdonítotok ezeknek a ligáknak. Aki bevallottan hobbi-játékos annak sztem tök mindegy milyen színû ikon van a profiljában.
Mindezekbõl következik, hogy egyre többet jelent majd egy-egy liga szint és nem lesz olyan könnyû pl diamondosnak lenni, mint a játék megjelenésekor.)
Nem. Szerintem te félreértettél.
Hegi90
erre van kitalálva a bonus pool, nem?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Értem az álláspontod el is fogadom. Ettõl függetlenül, most eszembe jutott, amit komolyan nem értek, hogy tud reggeltõl estig játszani a TL gamerek némelyike, ha nem fizetett.

Visszatérve, még egyszer én hobbi gamerhez viszonyítok úgy hogy szinten marad és felfelé halad ha épp úgy jön ki neki a lépés és/vagy a pont inflálódással, de élvezi a játékot. Ami a lényeg, a küzdelem szeretete! :-) (ha AZ megvan frusztráció nélkül, szerintem általában nem vezet eredménytelenséghez)

Az még hozzáteszem, hogy természetesen van különbség a játékosok között. Azaz játszhatok én akármennyit, akkor sem leszek olyan jó, mint MVP.
Az csak egy példa volt. Úgy emlékszem már nem játszottam azelõtt se rendszeresen, akkor kb. 3 hét után volt az elsõ meccsem és már az én szintemen is összerakott olyan emberrel, aki ennyit tolja. Ha te rendszeresen játszol és szépen lépegetsz felfele, akkor egyre jobban kell tudnod és ehhez egyre többet kell játszanod. Ez egy idõ után káros szerintem, mert miért toljak le én napi 5-6 meccset, hogy szinten maradjak? Ha meg akarok pár hét után játszani egy laddert, akkor elkenik a számat olyanok, akik minden nap játszanak. Biztosra veszem, ha te kihagysz több hetet és újra kezdesz játszani nem úgy fog menni a játék, kiesel a rutinból és mindenki más folytatta, nem várnak meg téged. És ez egyre inkább így van az elõkelõbb helyeken. Felmész tl-re rengeteg ember streamel minden egyes nap, pedig sok közülük nem pro, abban az értelemben, hogy fizetett játékos, csak egyszerûen jó. De napi több óra játék nélkül kiesnek a formából, nincsenek benne az aktuális taktikák végletekig való kidolgozásában. Remélem érted mit akarok mondani, persze nem kell egyetértened.
Hegi90

unknown nick
"Megszámoltam, egy nappal korábban kb. 50 meccset játszott, aznap kb. 25-nél tartott. Éreztem, hogy nem jobb, mint én, mégis kikaptam, mert kiestem a rutinból."

Szvsz ez az 50-et játszok egy nap és attól jobb leszek félg-meddig egy misztikum. Ok rutinosabb annál, mint aki tétlen. De ha valaki kitanul egy fajt és nem váltogat, akkor napi pár játékkal szinten tarthatja magát. Napi 50 a progamereknél talán számíthat (szerintem azok is ritkán játszanak annyit, lehet van aki igényli), mikor ráfekszenek egy taktikára és egymás után ismételgetik, optimalizálják. Egyik mondjuk a védést, másik a támadást. Pl. ma mtwDimaga játszott 5 laddert és 20 customban valamit gyakorolt. Ezt csak azok csinálják, akik topok akarnak lenni verseny mezõnyben. Simán el lehet játszani naponta pár kikapcsolódó meccset. Még csak nem is idõ igényes ritka a 20 pernél hosszabb menet. 1-2 hét kihagyás pedig, ha van már skill nem számít, ha többször elõfordul igen. Nem fejlõdik mindenki egyenes arányban a lejátszott meccsek számával csak a kezdetekben.

TurboX
óhh hogy aza..
köszi
antgecc
10 mp normal full screen-en. Helyedben átraknám windowed fullscreenre. Instant alt+tabolás. Én is így használom.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TurboX
másnál is 1-1,5 perc az alt+tabbal való visszatérés a játékba?
antgecc
Csak nekem tûnik úgy, hogy kissebbek lettek a carrierek?

nem tudom ki írta, de nekem tetszik Kelly kommentálása
múltkor én is mondtam,hogy mennyire szarok a nõi cocasterek, de Kelly egészen más. sokkal profibb és imádom az akcentusát 😄

😄DDD Kész vagy, de teljesen 😊
lolSL
jobb lenne gsl videókat belinkelni de illegál
így meg az õ tanácsai vannak a legközelebb ahhoz a szinthez

Tudjuk, hogy nagyon szereted 😊
lolSL

Ez egy e-sport, barátom.
Elõfordul, hogy valaki többet nézi, mint játssza.

És hogy hányszor veri ki, az azt hiszem, csak az alapanyagtól függ.
<#eljen>

Az baj az sc2-vel, ahogy elkezded játszani, fejlõdsz, haladsz a ligákban és a ladderen. Elõbb-utóbb olyan közegben leszel, hogy túl sok idõt emészt fel a játék. Én viszonylag hamar felmentem diamondba, egy idõ után hosszabb szünet. Visszamentem játszani, összerakott olyannal, akinek tizszer annyit játszott, mint én. Megszámoltam, egy nappal korábban kb. 50 meccset játszott, aznap kb. 25-nél tartott. Éreztem, hogy nem jobb, mint én, mégis kikaptam, mert kiestem a rutinból. Itt kb. eldöntheti mindenki, hogy rászán sok idõt, hogy tovább haladjon vagy átvált casual-ba, heti, havi pár game. Ha tovább halad, akkor ott még inkább olyanokkal fog meccselni, akiknek konkrétan ez az életük, akár a megélhetés is. Persze, ha elég jó vagy, mert lehet, hogy a te vagy én vagy bárki napi 50 játékkal is csak mid diamondos vagy master alja lenne és az még nem GSL. 😊 Viszont sokan szeretjük a játékot és nézzük a színvonalas meccseket. Arsenal topicba is beírhatnád, hogy "ti játszotok is vagy mindenki csak videokra veri?"
lolSL
ha nem tudsz játszani akkor day9 newbie tuesday videoira verd ki és máris jobban fog menni 😊

Amúgy ti játszotok is vagy mindenki csak videokra veri? Mert másról nincs is szó csak hogy ki hogy játszott kivel...
Aradebil2
gsl restream vki?😞

Aradebil2
yep

berlinboy6329
Fenn vannak vhol gomtv-n kivül a GSL vodok?Lemaradtam a lényegrõl:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
😄
Hegi90
North American Star(craft) League

Mi az a NASL? Gondolom nem North American Soccer League.
wow,nem semmi

Aradebil2
NASL-ben csak 100k dodó a fõdíj egy szezonban....aztak*rva<#wow1>

Aradebil2
ha vki talál egy jó oldalt ahol meglehet nézni a meccseket belátható idõn belül,az linkelje pls

én is ezért kérdeztem,nekem az a meccs gyanús. hyperdub nem csinált semmmit,néha banshee harass,de még nem is expelt
így viszont mc úgy jutott továbbh,hogy nem is kellett mvp-vel játszani

Lehet ez csak elmélet, de ogs lehet nem akarta, hogy a legjobbja mvp ellen menjen már az elején.
amint teheted nézd meg azt is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
july végig hátrányban volt,de mvp hibázott egy nagyot és vége

amúgy erre nem gondoltam volna