34554
-
#29347 Túl sok gáz és idő rátechelni. Ha kiscoutolja az ellen, akkor megtol az addig folyamatosan gyártott roachokkal és semmi esélyed. Hiába nem lő levegőre, rengeteg hp, armor, nagy dmg, kiirt mindent a bázisodon, míg a felét leirtod.
Persze bejöhet a muta, én is szoktam használni, de amelyik player jól időzít, azt nem valószínű, hogy megfogod. Nemhiába ritka. -
#29346 Na,végre vkinek esze volt mutázni ZvZ-ben..Rohadt unalmas,h vmelyik állandóan v Blingre,v roachra megy...Mutát egyik se lövi............-.- -
#29345 SK champions trophy
http://www.teamliquid.net/video/streams/Ahnaris
most koreaiak, este euro -
#29344 :O -
#29343 sosem láttam ilyen zvz-t még
-
#29342 Na jó, többet nem linkelek, de az 5. még jobb, mint a 4. :D Tudom, hogy sokan láttátok már... de ártani nem árt. -
#29341 Húúú basszus. Ez még dúrvább. A terran kétszer is megnyerhette volna... idióta :D
-
#29340 Igazi epic fail
-
#29339 akad -
#29338 Van most valami közvetítés? -
#29337 -
#29336 Nem kell p nerf, én egy zerg buffal is megelégednék :D -
#29335 Nah, azért t v p-re nem fér annyira rá. Láttuk tegnap egyenlő képességű játékosok esetén mennyire kiegyensúlyozott felállás. -
#29334 mi történt? -
#29333 na mostmár tényleg rendel a következő protoss nerf patch -
#29332 Érdekes meccsek lehetnek. Hasu az egyik legjobb EU prot, Boxer pedig elég instabil. Fene tudja, hogy pro módon nyomja majd vagy besokkol. -
sirdond #29331 boxer vs hasu
mindjárt kezdődik @tl
megéri "odakapcsolni" -
#29330 Az is egy megoldás. A lényeg, hogy kis agyalás kérdése és rendbe lehetne hozni ezeket a dolgokat. -
#29329 25secet én csak warpolás utánra adnám neki,mert azért ha caster,és max manája van,akkor had lehessen már vele spammolni,mint bármelyik más casterrel -
donatus13 #29328 Nézik , hogy a diablo 3 at mennyire kell még hypeolni és tolni az 1920 as grafikával. -
#29327 na ez tényleg értelmes lenne. Kérdés, hogy mi a faszt csinál a Blizzard? -
#29326 Jah. Még jobb tényleg, ha energy marad, de kap cd-t, pont annyit, amennyi időbe telik, míg a 25 energy feltöltődik. Így még a storm spam is megszűnne legalább. -
#29325 ezt egyébként nem értem,h miért nem így csinálták meg...warp után 25 sec CD,aztán csá:( -
#29324 Ok, infested terran kissé gebaszos lenne, de vhogy meg lehetne oldani. Esetleg az kivétel lenne... nemtom. Gondolkozzanak rajta aBlizzesek :P
Egyébként Orbitalnak külön örülnék, ha cd-s lenne, mert akkor elmehetne a picsába a terran és nem dobálna le 10 multe-t egyszerre. -
#29323 hmmm.... infested terran?
Amúgy érdekes lenne a command center, ha CD-s spelljei lennének -
#29322 Talán megoldás lenne, ha a HT is Corruptor módra működne, azaz nem lenne energy-je, hanem cd-t kapna a spell. Warpolás után x secig így nem bírna stormolni. Viszont használhatóvá válna a unit.
Egyébként én az összes caster energyt elvenném, és az összes spellt cd-sre alakítanám. -
donatus13 #29321 Ja Ja én meg nem emlegetem minden meccs után ,hogy használhatatlan a reaper pedig kurvára az :D -
#29320 Pedig emlegetitek... :D -
#29319 zergnél meg a hydra, ultra "használhatatlan" legalább annyira, mint most a HT, mégsem emlegetjük minden meccs után, hogy "bezzeg ha.." -
#29318 sajnos nem lehet, mert használhatatlan lett a HT -
#29317 Ahj... lépjetek már túl ezen az amuletten. -
#29316 Mindenesetre az utolsó előtti gémben hajszálon múlt MC sorsa amiatt, hogy kiszedték az amulettet. Szerintem a világon nincs prot, aki már ott nem vérzett volna el. -
#29315 Kas az életben el nem veri MC-t. ThorZain meggyőzött, hogy a legjobb EU terran. -
#29314 illetve Mc játszik még egy pvt-t gyorsan:D itt! -
#29313 addig is Ace játszik iccup döntőjében!!! remélem lassan vált sc2-re,és lesz egy pro játékosunk legalább:) -
#29312 Olvastam hogy tud a gyerek, de ezt nem hittem volna, hogy ilyen hatalmas játékokat hoznak össze. -
#29311 thor op -
#29310 -
sirdond #29309 egyszer meghalt a stream, de visszajött és azóta minden ok -
natalyel #29308 Akad, de a low quality is.