StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
How much can you take,before you snap?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mindezekbõl következik, hogy egyre többet jelent majd egy-egy liga szint és nem lesz olyan könnyû pl diamondosnak lenni, mint a játék megjelenésekor.)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Visszatérve, még egyszer én hobbi gamerhez viszonyítok úgy hogy szinten marad és felfelé halad ha épp úgy jön ki neki a lépés és/vagy a pont inflálódással, de élvezi a játékot. Ami a lényeg, a küzdelem szeretete! :-) (ha AZ megvan frusztráció nélkül, szerintem általában nem vezet eredménytelenséghez)
Szvsz ez az 50-et játszok egy nap és attól jobb leszek félg-meddig egy misztikum. Ok rutinosabb annál, mint aki tétlen. De ha valaki kitanul egy fajt és nem váltogat, akkor napi pár játékkal szinten tarthatja magát. Napi 50 a progamereknél talán számíthat (szerintem azok is ritkán játszanak annyit, lehet van aki igényli), mikor ráfekszenek egy taktikára és egymás után ismételgetik, optimalizálják. Egyik mondjuk a védést, másik a támadást. Pl. ma mtwDimaga játszott 5 laddert és 20 customban valamit gyakorolt. Ezt csak azok csinálják, akik topok akarnak lenni verseny mezõnyben. Simán el lehet játszani naponta pár kikapcsolódó meccset. Még csak nem is idõ igényes ritka a 20 pernél hosszabb menet. 1-2 hét kihagyás pedig, ha van már skill nem számít, ha többször elõfordul igen. Nem fejlõdik mindenki egyenes arányban a lejátszott meccsek számával csak a kezdetekben.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
múltkor én is mondtam,hogy mennyire szarok a nõi cocasterek, de Kelly egészen más. sokkal profibb és imádom az akcentusát 😄
így meg az õ tanácsai vannak a legközelebb ahhoz a szinthez
Elõfordul, hogy valaki többet nézi, mint játssza.
És hogy hányszor veri ki, az azt hiszem, csak az alapanyagtól függ.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
így viszont mc úgy jutott továbbh,hogy nem is kellett mvp-vel játszani
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy erre nem gondoltam volna