34554
-
#29827 mikor -
doktor tarhonya #29826 Amúgy ma este nem akar valaki 2v2/3v3/4v4-ezni? -
doktor tarhonya #29825 linux geek -
#29824 Sajnálom Anti de mivel a kiegben zerg lesz a single rész ezért multiból kiveszik ! túl imba lenne ha zerggel multizni is meg singleben is lehetne tolni !
Úgy hogy nem hogy új egység nem lesz de tolnak a zerg mappára egy "rm -rf" -et. :D -
#29823 Inkább aszondják már meg, hogy kapunk-e új unitokat és miket. Kampányt Libertybe se vittem végig, itt se fogom.... mehehe. -
doktor tarhonya #29822 Ajánlom figyelmedbe a #29820-asban lévő vidit, 9 perc, sok érdekesség. -
doktor tarhonya #29821 Lesz belőle béta is! -
doktor tarhonya #29820 -
doktor tarhonya #29819 lesz benne olyan fasza véresképernyő ha belénk lőnek???
az olyan MENŐ -
#29818 a protosz kampány elvileg a kall of gyuti sorozatra fog épülni, a protosz hadihajó rajjal vissza kell majd utazni az időben, és ki kell nyírni bin ladent
hivatalos forrás -
donatus13 #29817 Jah ilyen raynor címeres platos merga utánzatba ülne a queen of blade és akkor ilyen siege tank maradványokat kutatna, biciglis zergling lenne a vas kém :D -
doktor tarhonya #29816 a lelopott cuccokért meg mineralt kapnánk. -
#29815 " futna a zergling és mondjuk lelopná a páncélzatot a tankokról , "
made my day :D
de akkor már a toss egységeket sem lőnék hanem rezet vagy mit tudom én milyen anyagot lopnának ki belőlük :D ezért összedőlnének , majd jönne a brigád és szét kapná a maradványokat és ilyen mindenféle szedett majdnem szét esik de mégsem egységet csinálnának :D -
donatus13 #29814 Egyszer már gondolkodtam erről, milyen lenne egy 4 ik faj ami gipsykkel és zergekkel keveredne , futna a zergling és mondjuk lelopná a páncélzatot a tankokról , command centerbe meg nem menne a radar mert eltűnik a kábel... stb szerintem tök jó egységeket lehetne csinálni -
doktor tarhonya #29813 majd az sc3-ban :D -
donatus13 #29812 És lenne multiba egy 4 ik faj ? az lenne az igazi finálé :D -
#29811 protoss fps lesz -
#29810 A protos egyertelmu hogy diplomacia lesz, ezt mondtak 2008 ban. Az RPG az csak Kerriganra vonatkozik (nem csak fejlesztesben hanem iranyitasban is). Fel kell erositenie magat, es eggyesiteni a zerg fajt. Hogy a vegen bosszut aljon A. Mengs-en.
A masodik kiegeszitoben a protossok (gondolom) rajonnek hogy egyedul nem tudjak legyozni a teremtojuket (Xel'naga). Mivel ok eggyesiteni akarjak a 2 fajt(zerg&protoss), es igy megalkossak a tokeletes fajt.
Ezert azon faradoznak, hogy szovetseget hozzanak letre a terranokal es a zergekel (itt jon kepbe a diplomacia). Es igy az ep2 vegere kezdetet vegye a nagy szovetseg VS osi faj haboru.
-
r4pt0r #29809 Ezt mondták a fejlesztők, most hogy ők hogy értik azt majd megtudjuk. -
doktor tarhonya #29808 attól még nem lesz RPG-s, hogy vannak upgradek, ez ma már minden játékban benne van szinte. -
r4pt0r #29807 Most már nem keresem meg a 2008as vagy 2009es Blizzconon mondták a Lore panelben hogy mind a 3 játék más lesz játéktechnikailag. Valszeg nem FPS lesz a protoss de az biztos hogy más. -
#29806 diplomáciát mondtak a P-nek
a Z-ben az rpg meg úgy néz ki az lesz, hogy Kerrigent tápolod -
doktor tarhonya #29805 ha erről adsz nekem valami hiteles forrást, veszek neked egy láda sört. -
r4pt0r #29804 A Protossban még nem vagyok biztos azt még keresem, de a Zerges RPGelemes lesz ez 100%. -
doktor tarhonya #29803 ekkora baromságot még nem hallottam :D
FPS, lol. -
r4pt0r #29802 Terran = stratégia
Zerg = RPG elemek
Protoss = itt meg valami FPSt mondtak
Ha jól emlékszem ezt nyilatkozták még régen valamikor. -
donatus13 #29801 Ez lenne a legborzalmasabb dolog ami ezzel a játékkal történhetne. -
doktor tarhonya #29800 "Ez elvileg egy RPG rész lesz"
wat -
#29799 Ja, WOL-ban kicsit hianyoltam a hosoket. SC1ben szerettem hogy volt hosod ese szabadon epitkezhetttel, semmi ido korlat stb. -
r4pt0r #29798 Ez elvileg egy RPG rész lesz, szóval elég gáz lenne ha kimaradna. :D -
#29797 Az elég faszányos dolog lesz, hogy Kerrigan szinte minden misszióba ott lesz. -
#29796 Blizzard Insider Interview With Dustin Browder -
donatus13 #29795 Most így átgondolva vicces volna raynor lecserélné kerrigant novára :D:D -
#29794 vki nem tud vhol egy TL:DR-t az egy órás sc legacy interjúhoz? -
doktor tarhonya #29793 az csak single playerre vonatkozik
a multiról ennyit írnak:
Q: What are some of the changes made to multiplayer Heart of the Swarm?
A: While we're not quite ready to go into detail about the new multiplayer content in Heart of the Swarm, we can say that this expansion set will include new units and new maps. We'll have more details about multiplayer Heart of the Swarm content at BlizzCon. -
r4pt0r #29792 Szerintem még egy multi egységet se mutattak be. -
#29791 Ott van a TL oldalán vezér cikk, de kihagytam valamit, mert új képességeket is terveztek pl. a rócs életerő leech killek után. Csak nem tiszta a multiban benne lesz-e? -
doktor tarhonya #29790 mik azok? -
#29789 Zerg oldalról jön 2 új unit, kíváncsivá tett mit kap a másik kettő. -
ZoliJ #29788 az előd arról szólt, hogy visszaadják az emberi oldalát:) Mint láthatod a képeken/videókon ghost páncél van rajta